ne,ne i nearmin dju je napisao/la:ma samo da bi izbjec san antonio, pa makar igrali protiv Jute prve 2 u gostima

ne,ne i nearmin dju je napisao/la:ma samo da bi izbjec san antonio, pa makar igrali protiv Jute prve 2 u gostima
Ma mi bi vas ubili vi ste naše mušterije i to se ne može promijenit ja navijam sada da naletimo na vas ili Denvera može i OKC(u domenu SF)jer su neiskusni ovi drugi,a Denver jer imam osjećaj da bi ih razvaliliSteve Nash je napisao/la:ne,ne i nearmin dju je napisao/la:ma samo da bi izbjec san antonio, pa makar igrali protiv Jute prve 2 u gostimaSpursi nisu ono kaj su nekada bli,a Spursi bi u 1.rundi znacilo i prednost domačeg terena u toj seriji,Utah je doma praktički nepobjediva(mislim pobjediva je(hh ko riječ
)ali tesko)osim toga ja bi napokon osvetu spursima
hehe pa je najbiolja klupa lige,najbolji npad lige,sa Lopezom smo solidni u skoku,Dudley može cuvati dobro igarče tipa Kobe i LeBronNade je napisao/la:Phoenix je potpuno razbio New York (132:96). Bivši trener Phoenixa, a sada New Yorka, Mike D'Antoni je nakon utakmice rekao da je Phoenix najbolji tim u ligi. Leandro Barbosa se nakon povrede vratio u tim Sunsa i ubacio 18 poena, koliko je imao i Amare Stoudemire. Al Harrington je kod Knicksa ubacio 24, a David Lee 21 poen.
Sta reci....U pravu je D´Antoni
Pa nije ni pogriješio, svaka čast momcima. Sada nas čeka gostovanje u Minnesoti koje ne bi trebalo biti problem pa turneja po istoku gdje ćemo igrati protiv Chicaga, Washingtona, New JerseyaNade je napisao/la:Phoenix je potpuno razbio New York (132:96). Bivši trener Phoenixa, a sada New Yorka, Mike D'Antoni je nakon utakmice rekao da je Phoenix najbolji tim u ligi. Leandro Barbosa se nakon povrede vratio u tim Sunsa i ubacio 18 poena, koliko je imao i Amare Stoudemire. Al Harrington je kod Knicksa ubacio 24, a David Lee 21 poen.
Ted Mosby je napisao/la:Pa nije ni pogriješio, svaka čast momcima. Sada nas čeka gostovanje u Minnesoti koje ne bi trebalo biti problem pa turneja po istoku gdje ćemo igrati protiv Chicaga, Washingtona, New JerseyaNade je napisao/la:Phoenix je potpuno razbio New York (132:96). Bivši trener Phoenixa, a sada New Yorka, Mike D'Antoni je nakon utakmice rekao da je Phoenix najbolji tim u ligi. Leandro Barbosa se nakon povrede vratio u tim Sunsa i ubacio 18 poena, koliko je imao i Amare Stoudemire. Al Harrington je kod Knicksa ubacio 24, a David Lee 21 poen.
KK_Bosna je napisao/la:ja ne znam kako milvoki moze igrati ovako dobro...
ipak, tata ce im pokazati kako se igra... cuj neki bogut, neki salmons... da ne govorim o jenningsu
da, bogut je igracina za australijske uslove.Neutral je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:ja ne znam kako milvoki moze igrati ovako dobro...
ipak, tata ce im pokazati kako se igra... cuj neki bogut, neki salmons... da ne govorim o jenningsu
Bogut je igračina. Haha, polahko, vrijeme će ako Bog da sve pokazati. Bucksi i Bobcatsi, ekipe koje nisu nikako za podcjeniti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.