HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Samo ZRINJA

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Samo ZRINJA » 24 mar 2010, 19:09

Babilon je napisao/la:
Samo ZRINJA je napisao/la:@babilon

Ideš li u Prijedor u subotu??
Nisam aktivni Ultras vec simpatizer kluba,ti?
Goni se nego šta,moramo vratiti bodove što smo prosuli.A ovo je lijepa prilika. ;)

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 24 mar 2010, 19:10

Samo ZRINJA je napisao/la:
Babilon je napisao/la:
Samo ZRINJA je napisao/la:@babilon

Ideš li u Prijedor u subotu??
Nisam aktivni Ultras vec simpatizer kluba,ti?
Goni se nego šta,moramo vratiti bodove što smo prosuli.A ovo je lijepa prilika. ;)
vidjecemo momak... :lol:
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 24 mar 2010, 19:29

Koliko sam upratio Rudar je jak na domacem terenu u prvom dijelu su i Borca pobijedili,vecinom kuci minimalno al pobjeđeno,ne znam kakva je situacija sa Stojanovicem on puno znaci igri Zrinjskog na toj lijevoj strani sa Zurzinovom posto su obojica veoma brza i daju kvalitetu vise,posto Jovic luta sa ovim defanzivnim veznim mozda bi Anicic tu ulogo najbolje odradio posto je visok i zna igrati lopte i prema naprijed i nazad.
..................Hadzic................

Susic...Sunic..........Ivankovic...Zurzinov..

................Anicic............................

Selimovic....Pavle....Zizovic.....Stojanovic

..................Dragicevic......................

Markovic meni se cini ima tri zuta pa nece igrati u Prijedoru,po meni bi ovo bio najjaci sastav i vecinom su to spremni igraci.
HSK Zrinjski Mostar

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 24 mar 2010, 19:34

Samo da priupitam navijače Zrinjskog koji su bili na utakmici, jel bilo bolje suđenje nego u Mostaru ;) Uz normalno suđenje, nema šanse da nas možete izbaciti iz Kupa.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 24 mar 2010, 19:44

Babilon je napisao/la:Koliko sam upratio Rudar je jak na domacem terenu u prvom dijelu su i Borca pobijedili,vecinom kuci minimalno al pobjeđeno,ne znam kakva je situacija sa Stojanovicem on puno znaci igri Zrinjskog na toj lijevoj strani sa Zurzinovom posto su obojica veoma brza i daju kvalitetu vise,posto Jovic luta sa ovim defanzivnim veznim mozda bi Anicic tu ulogo najbolje odradio posto je visok i zna igrati lopte i prema naprijed i nazad.

Markovic meni se cini ima tri zuta pa nece igrati u Prijedoru,po meni bi ovo bio najjaci sastav i vecinom su to spremni igraci.
ali je ipak zeljo odigro nerjseno sa rudarom prosle sezone u prjedoru hahah
nikad_izvini je napisao/la:Samo da priupitam navijače Zrinjskog koji su bili na utakmici, jel bilo bolje suđenje nego u Mostaru ;) Uz normalno suđenje, nema šanse da nas možete izbaciti iz Kupa.
brate slazem se ali izgleda da ovaj prica o tome kako je nama pustano dolje nevjerujem i u sarajevu je sudija bio za zrinjski ali se slazem sa drugom babilonom i necu to da komentarisem
svoj ti pos'o !

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 24 mar 2010, 19:47

nikad_izvini je napisao/la:Samo da priupitam navijače Zrinjskog koji su bili na utakmici, jel bilo bolje suđenje nego u Mostaru ;) Uz normalno suđenje, nema šanse da nas možete izbaciti iz Kupa.
Ima jos tri tjedna do uzvrata,zeljo je se bolje pokazao al valjda ce i nasi malo se dici u formi i dobro spremiti za uzvrat jer vecinom su to igraci koji su lani osvojili titulu ,ta nisu zaboravili igrat nogomet,kao sto jedan forumas kaze za jucasnju utakmicu kako smo dobro stajali na terenu u 1. pol. i igrali dobro a u drugom pali radi fizicke nepripremljenosti i pola se igraca vuklo po terenu ,mozda nam je i najveci problem sto jos Zizovic nije onaj stari al doci ce to na svoje ,
HSK Zrinjski Mostar

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 24 mar 2010, 21:01

FK Rudar Prijedor - HŠK Zrinjski, subota 27. ožujka, 15 sati

Glavni sudac: Radoslav Vukasović (Trebinje)
A1 sudac: Ratko Kunić (Banja Luka)
A2 sudac: Goran Dujak (Odžak)
Četvrti sudac: Vladimir Dominković (Orašje)

Delegat: Ferid Čovčić (Goražde)

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 24 mar 2010, 21:27

Samo ZRINJA je napisao/la:FK Rudar Prijedor - HŠK Zrinjski, subota 27. ožujka, 15 sati

Glavni sudac: Radoslav Vukasović (Trebinje)
A1 sudac: Ratko Kunić (Banja Luka)
A2 sudac: Goran Dujak (Odžak)
Četvrti sudac: Vladimir Dominković (Orašje)

Delegat: Ferid Čovčić (Goražde)
Sve mafijaska prezimena :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

hujka komandant
Kontakt:

Post Postao/la hujka komandant » 24 mar 2010, 22:31

babilon care svaka ti cast ....najkorektnija osoba daleko....bez obzira na sav moj negativan stav koji imam prema zrinjskom kad citam tvoje postove skoro pa sve se to izgubi.....al kad procitam hskz i tamo nakve e eee.......care tebi pozdrav....

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 24 mar 2010, 23:55

Babilon je napisao/la:Koliko sam upratio Rudar je jak na domacem terenu u prvom dijelu su i Borca pobijedili,vecinom kuci minimalno al pobjeđeno,ne znam kakva je situacija sa Stojanovicem on puno znaci igri Zrinjskog na toj lijevoj strani sa Zurzinovom posto su obojica veoma brza i daju kvalitetu vise,posto Jovic luta sa ovim defanzivnim veznim mozda bi Anicic tu ulogo najbolje odradio posto je visok i zna igrati lopte i prema naprijed i nazad.

kad je N.K. Celik uzeo bod u prijedoru mozete onda i vi,realno ;)
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 25 mar 2010, 00:12

CrnoCrveni je napisao/la:

kad je N.K. Celik uzeo bod u prijedoru mozete onda i vi,realno ;)
Ali vidi ko su sudije, i Rudaru gori, a Zrinjski luta sa formom, mada ima osjećaj da će neka ekipa platiti to njihovo lutanje, da će nekog pravo nakantati u gostima, imaju dobrog trenera i ekipu, pa možda Rudar bude taj koji će zaplatiti

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 25 mar 2010, 11:26

Babilon je napisao/la:
Ima jos tri tjedna do uzvrata,zeljo je se bolje pokazao al valjda ce i nasi malo se dici u formi i dobro spremiti za uzvrat jer vecinom su to igraci koji su lani osvojili titulu ,ta nisu zaboravili igrat nogomet,kao sto jedan forumas kaze za jucasnju utakmicu kako smo dobro stajali na terenu u 1. pol. i igrali dobro a u drugom pali radi fizicke nepripremljenosti i pola se igraca vuklo po terenu ,mozda nam je i najveci problem sto jos Zizovic nije onaj stari al doci ce to na svoje ,
Kako ti možeš pisati, a nisi bio na ovoj utakmici, i ne ideš na gostujuće utakmice?
Jeli jednostvano voliš pametovati u životu ili šta?
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 25 mar 2010, 11:29

HŠKZ MOSTAR je napisao/la:
Babilon je napisao/la:
Kako ti možeš pisati, a nisi bio na ovoj utakmici, i ne ideš na gostujuće utakmice?
Mozes ti ici na svako gostovanje, ne znam ti gdje, ali ako je to samo zbog furke zajebi to.Ja vjerujem da je covjek 3 puta veci navijac Zrinjskog od tebe.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 mar 2010, 12:19

vrijeđanja ćemo sankcionisati.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 25 mar 2010, 17:20

HŠKZ MOSTAR je napisao/la:
Babilon je napisao/la:
Informacije prenosim od normalnih ljudi koji su pisali o utakmici a osobno znam i Branu fizoterapeuta :mrgreen: ,njegovo misljenje ako ti smeta sto pisem idi nađi kakvog balavca pa se sa njim prepiri.
HSK Zrinjski Mostar

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 25 mar 2010, 17:54

Informacije prenosim od normalnih ljudi koji su pisali o utakmici a osobno znam Branu fizoterapeuta,njegovo misljenje ako ti smeta sto pisem idi nađi kakvog balavca pa se sa njim prepiri :D :D :D :D :D
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 26 mar 2010, 11:18

Za utakmicu protiv Rudara od naših nedostaju Marković i Krešo (kartoni), Pavle, Stoja, Melher (ozlijeđeni).Ali bez obzira na to idemo po pobjedu po nova tri boda. ;)

BIO ZADNJI ILI PRVI
ULTRASI TVOJI
PRESTATI NEĆE
PRATIT ĆE TEBE
I NAKRAJ SVIJETA
JER TI SI NAŠA SVETINJA...

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 26 mar 2010, 18:53

Ovaj "Samo ZRINJA" neznam da je ikad neku informejšn napiso, lik samo volim te, ljubim te, želim te Zrinjski, popusti malo, ba, iđi vrvi nonamo :D STOP SPAM
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 27 mar 2010, 15:29

Vec gubimo 1:0 ,sezona za zaborav :|
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 27 mar 2010, 15:47

2:0 :mrgreen:

Đes ba dupla kruna!
HSK Zrinjski Mostar

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.