Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2015
To je cest slucaj kad se koristi piraterija, rijetko se desi na orginalu, desi se ali bas rijetko.
-
Panagiotis
- Kontakt:
gdje mogu da skinem fm 2015?pomozite
- bordocolor
- Kontakt:
Jel ima neko prijedlog sa kojim klubom igrat'? Nakon što sam doveo Iniestu, Di Mariu, Džeku u Sarajevo nije mi se više ni igralo haha, nije imalo smisla...
Divovi!
- thekoplegend
- Kontakt:
Ako neko moze da mi u pp posalje link za FM 15 i zadnje patcheve.. hvala puno. 
Bilbao... izazov je igrati samo s baskijcima, nema dovodjenja svega sto valja u svijetubordocolor je napisao/la:Jel ima neko prijedlog sa kojim klubom igrat'? Nakon što sam doveo Iniestu, Di Mariu, Džeku u Sarajevo nije mi se više ni igralo haha, nije imalo smisla...
De napisite kakvih igraca za Southampton 
Luka jovic, doveo ga u Everton u drugoj sezoni na zimu i evo u 3 utakmice 4 gola, doduse kup i liga kup, ali ionako je wonderkid, adama traore ako hoces na posudbu meni je odlican u evertonu odlican prodor i ako ga uparis s dobrim napadacem imace tonu assista, balanta naravno, jeronimo rulli ako trazis mladog kvalitetnog golmana, postavicu jos ako se sjetim kogaMElloo je napisao/la:De napisite kakvih igraca za Southampton
ne trebaju mi wonderkid nego igraci koji ce odma zablistat, ne igram ja vise od 2 sezone s istim klubom meni to dosadi 
Onda probaj s aruna koneom, trpa sve u sesn'esMElloo je napisao/la:ne trebaju mi wonderkid nego igraci koji ce odma zablistat, ne igram ja vise od 2 sezone s istim klubom meni to dosadi
doveo Depaya i Balantu, dostaxaves je napisao/la:Onda probaj s aruna koneom, trpa sve u sesn'esMElloo je napisao/la:ne trebaju mi wonderkid nego igraci koji ce odma zablistat, ne igram ja vise od 2 sezone s istim klubom meni to dosadi
Koliko si platio depaya i koliki ti je budzet? Ja nisam imao sanse da ga uzmemMElloo je napisao/la:doveo Depaya i Balantu, dostaxaves je napisao/la:Onda probaj s aruna koneom, trpa sve u sesn'esMElloo je napisao/la:ne trebaju mi wonderkid nego igraci koji ce odma zablistat, ne igram ja vise od 2 sezone s istim klubom meni to dosadi
30 milionaxaves je napisao/la: Koliko si platio depaya i koliki ti je budzet? Ja nisam imao sanse da ga uzmem
cheat engine majka
treba mi jos neka formacija samo
Zadnja izmjena: MElloo, dana/u 24 dec 2014, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ajde ako necete podijelit link za igru dajte nam makar fix za crash dump error 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Aboubakar, Lucas Romero, Rulli, Balanta, Terence Kongolo, Tielemans, Depay. Znaci beton sve do jednoga. Pogotovo Aboubakar
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Dajte kakvih dobrih igraca za nasu ligu 2016 godina sa Zeljom, Brazilaca i ostalih ? 
Ako može neko na pp da mi pošalje linkove za skidanje igre, patch-eva i svega što treba da ova piratska verzija proradi?
Skinuo sam nešto, ali očito pogrešno pa neće da se pokrene...
Zadnji koji sam igrao je 2008. A prvi mi je bio CM 2001.
Skinuo sam nešto, ali očito pogrešno pa neće da se pokrene...
Zadnji koji sam igrao je 2008. A prvi mi je bio CM 2001.
I meni isto ako može,skidao sam sa nosteam.ro ali neće da ga prihvati 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Vidim dosta raje trazi instalaciju ili ima problema pri instalaciji, pa evo valjda cu biti od pomoci nekome..
Morate instalirati ove karine Microsoft-framework.net, provjerite u control panelu u onom 'programs and features' imate li te stvari instalirane, jer treba one neke .dll fajlove da pokrene kompjuter pri pokretanju igrice a ako nemate te programe ne moze se pokrenuti.. i deaktivirajte antivirus dok instalirate igricu jer on brise ove .dll fajlove.
ako nemate linkova, evo ovi sa nosteam.ro, meni radi sve korektno.. http://www.nosteam.ro/index.php?PHPSESS ... #msg143956
samo skinite instalaciju ovu i patch 15.1.3 jer je to posljednji za piratsku verziju i rokajte.. ima bugova, jer ponekad izleti crash dump, al gledajte da saveate igru bar jednom mjesecno i ne bi trebalo biti problema..
i evo sredjen problem s puno povreda, dodatak koji povrede smanjuje na pola tj. povrede su dosta manje zastupljene i dosta su realisticnije ( ubacite fajl u C:\Documents and Settings\user\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\editor data)
http://www.mediafire.com/download/ajcl0 ... eFuego.rar
Morate instalirati ove karine Microsoft-framework.net, provjerite u control panelu u onom 'programs and features' imate li te stvari instalirane, jer treba one neke .dll fajlove da pokrene kompjuter pri pokretanju igrice a ako nemate te programe ne moze se pokrenuti.. i deaktivirajte antivirus dok instalirate igricu jer on brise ove .dll fajlove.
ako nemate linkova, evo ovi sa nosteam.ro, meni radi sve korektno.. http://www.nosteam.ro/index.php?PHPSESS ... #msg143956
samo skinite instalaciju ovu i patch 15.1.3 jer je to posljednji za piratsku verziju i rokajte.. ima bugova, jer ponekad izleti crash dump, al gledajte da saveate igru bar jednom mjesecno i ne bi trebalo biti problema..
i evo sredjen problem s puno povreda, dodatak koji povrede smanjuje na pola tj. povrede su dosta manje zastupljene i dosta su realisticnije ( ubacite fajl u C:\Documents and Settings\user\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\editor data)
http://www.mediafire.com/download/ajcl0 ... eFuego.rar
Tielemans potpisao 2+1
valjda drugi ugovor bude htio na više godina
uvijek mi se ovako desi, da gomilam igrače
kontam i Clasieja dovest' 
u veznom već imam Vazqueza, Kranevittera, Tielemansa, Badua, Pajota, Triguerosa, itd
uglavnom, pojačanja u vidu Dybale, Gabbiadinija, Vazqueza, Balante, Kranevittera, strašno se pokazala
inače vodim Villarreal
uvijek mi se ovako desi, da gomilam igrače
u veznom već imam Vazqueza, Kranevittera, Tielemansa, Badua, Pajota, Triguerosa, itd
uglavnom, pojačanja u vidu Dybale, Gabbiadinija, Vazqueza, Balante, Kranevittera, strašno se pokazala
inače vodim Villarreal
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Kontao i ja da pocnem s Villarrealom, de mi reci koliko para dobijes na pocetku i daje li uprava sta u prve dvije sezone dodatne love?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.