ja ih imam 2+ prvo i 4+ na cijeli meč, valjalo bi da domaćin zabije jedan, 6-7 mečeva zaredom nisu dali golkrmpotich je napisao/la:Jbg, uzeo sam i ja Pakistan +3,5 na cenera

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja ih imam 2+ prvo i 4+ na cijeli meč, valjalo bi da domaćin zabije jedan, 6-7 mečeva zaredom nisu dali golkrmpotich je napisao/la:Jbg, uzeo sam i ja Pakistan +3,5 na cenera
evo uzeo sam i ja po 2,75 1.poluvrijemeVirtu4l je napisao/la:ja ih imam 2+ prvo i 4+ na cijeli meč, valjalo bi da domaćin zabije jedan, 6-7 mečeva zaredom nisu dali golkrmpotich je napisao/la:Jbg, uzeo sam i ja Pakistan +3,5 na cenera
Po meni je Ginobili dobra opcija jer je prošlu tekmu odmarao. Baš sam čitao njegovu izjavu, da se odmorio, napunio baterije i da je spreman za božićnu tekmu. Vjerovatno ću ga odigrati na nekom tiketu.Ljiljani87 je napisao/la:Koga iz SAS stavit duncan 16.5, parker 18.5 il ginobili 12.5?
westbrook 29 over
wall 17 over
wade 23 over
james 25 over
anthony 26 over
hajde predložite još 2-3 para :3
i znal neko radil BHPlay
Nemamo još mnogo vremena, ali imam backup plan, gost daje dva gola drugo poluvrijeme, biće preko 3.00krmpotich je napisao/la:evo uzeo sam i ja po 2,75 1.poluvrijeme
Evo mog bekapaVirtu4l je napisao/la:Nemamo još mnogo vremena, ali imam backup plan, gost daje dva gola drugo poluvrijeme, biće preko 3.00krmpotich je napisao/la:evo uzeo sam i ja po 2,75 1.poluvrijeme
Nemos zato sto nema ponude hahahah nema uopste brojeva kad su prebacili na .com nema vise igranja kuci xdorbit je napisao/la:u Wwinu ne mogu odigrat' listić preko interneta i onda ga odnijet u kladionicu da uplatim?
Pa baš sam to sad i gledao, nema brojeva pored igrača. U kuJac krasni nek se gone.bojler je napisao/la:Nemos zato sto nema ponude hahahah nema uopste brojeva kad su prebacili na .com nema vise igranja kuci xdorbit je napisao/la:u Wwinu ne mogu odigrat' listić preko interneta i onda ga odnijet u kladionicu da uplatim?
Imaš jedan prekoputa Premiera kod policijske stanice Stari Grad, jedan odmah do Cheersa i 2 komada pored Želje i Želje 2 brateHead je napisao/la:Gdje ima bh play u gradu, znaci od BBI do katedrale, ima li gdje
sportplus radiarelinho je napisao/la:Radi li sportplus,bet live ili petica danas ?
ovako je u Hrvatskoj, ne znam ima li razlike u BiH, ne bi trebaloJanez je napisao/la:Raja ajde ko ima blizu Lutriju neka nam trkne da vidi kakve su granice za NBA ne mogu da nam otvorim i vidim preko weba, a imaju sigurno u poslovnicama.Hvala unaprijed
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.