FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
kaze nista ispod 350.000 eura bejagi ne da Tan 

To je to....treba njemu još utakmica da bi stekao iskustva.Benko je napisao/la:emir plakalo ima 19 godia i glupo je pricati o tome da li ce ili nece psotati golman![]()
ono sto je do sada pokazao je za tako mladog golmana odlicno!
Pročitao sam na nekom skandinavskom portalu njegov interviju gdje kaže da je bio blizu prelaska u neki gore klub (Švedska ja mislim) ali nije dobio vizu i ostao je kod nas. Nešto je to prošlo neopaženo s naše strane.
Šta je ovo, stigao autobus iz Banovića

Re: Odg: FK Sarajevo
Dobro dosao kucisekac je napisao/la:Konaćno kod kuće zdravlje je OK remont uspjeo evo me kao nov i naravno pozdrav svima od srca!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Jos Aragon fali.
A sto se tice golmana mislim da nam Piric ne treba. Ili nekog iskusnog i provjerenog kao Kelava ili nista.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
e aragon nece doci
on je dobio dugotrajni
ma golman tek postaje sa 24-25 godina... do tada ce plakalo sigurno ici na posudbe i tamo se dokazivati i ja imam osjecaj da ce za par godina biti blizu jedinice FKS, SAMO AKO NASTAVI DA RADI KAO DO SADA

ma golman tek postaje sa 24-25 godina... do tada ce plakalo sigurno ici na posudbe i tamo se dokazivati i ja imam osjecaj da ce za par godina biti blizu jedinice FKS, SAMO AKO NASTAVI DA RADI KAO DO SADA
Piric je istina mlad i dobar golman ali nema nikakvog iskustva i on nije golman kakav nama treba, upravo onako kako je @joker90 napisao iznad nama treba kvalitetan i iskusan golman za ligu i europu.
Ti si opet šampion !
- trunks1946
- Kontakt:
ma hajde imamo mi BenkuBenko je napisao/la:e aragon nece docion je dobio dugotrajni

raja prica da je strasan

orde del male
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
iskreno buraz, Plakalo i Piric nisu bas uporedivi, ali slazem se da nam treba iskusan golmanhilmo je napisao/la:Branio je i Emir u Kupu ove sezone odlično pa se još na njega ne možemo oslonuti, i ako bih ja to najviše volio.januar071 je napisao/la:Meni je Pirić dobar golman,dobro je branio protiv nas.Mlad golman 21 god.i jos reprezentivac.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Burberry46
- Kontakt:
Gledaj ekipe, svi se vratili
I ja sam skeptican za Pirica, ja bi nekog iskusnijeg golmana ali vidjecemo sve

I ja sam skeptican za Pirica, ja bi nekog iskusnijeg golmana ali vidjecemo sve
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Moja zelja za golmana;
1.Borjan
2.Pirić
3.Kelava
1.Borjan
2.Pirić
3.Kelava
ne kontam zasto pirica ispred kelave koji je golman mozda , mozda malo slabiji od borjanaamypitar je napisao/la:Moja zelja za golmana;
1.Borjan
2.Pirić
3.Kelava
Ne znam,ono sto cujem za Kelavu nije me odusevilo.U prevodu Kelava je neka malo bolja verzija Bandovica.Dugo je vec na klupi,nije jeftin sigurno,jos ako dođe kao posuđen igrac ..
Pirića sam gledao par utakmica,po meni dobar golman.Mlad 21 reprez.mozda za nas jos niskusan,ali golman kojeg cemo imati dugi niz godina,a sigurno i zaraditi.
Pirića sam gledao par utakmica,po meni dobar golman.Mlad 21 reprez.mozda za nas jos niskusan,ali golman kojeg cemo imati dugi niz godina,a sigurno i zaraditi.
Ako Dejo ide na ljeto treba dovesti Pirica i jos jednog iskusnijeg pa neka se bora za mjesto na goluamypitar je napisao/la:Ne znam,ono sto cujem za Kelavu nije me odusevilo.U prevodu Kelava je neka malo bolja verzija Bandovica.Dugo je vec na klupi,nije jeftin sigurno,jos ako dođe kao posuđen igrac ..
Pozdrav I dobro dosli povratnici..Sekac dobro doso I da zivis jos 100godina uzdravlju brate..
Ja nebi podpiso nijednog golmana Ako nije visok najmanje 1.95 cm..kad bandovic istrci na teren covjek bi reko da je bek ili poluspic a ne golman ...
Ja nebi podpiso nijednog golmana Ako nije visok najmanje 1.95 cm..kad bandovic istrci na teren covjek bi reko da je bek ili poluspic a ne golman ...

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
znas zasto. Zato sto je mali Piric vec kvalitetniji, a moze se i zaraditi na njemuBenko je napisao/la:ne kontam zasto pirica ispred kelave koji je golman mozda , mozda malo slabiji od borjanaamypitar je napisao/la:Moja zelja za golmana;
1.Borjan
2.Pirić
3.Kelava
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
a to kaze ko?Bosniacum Lilium je napisao/la: znas zasto. Zato sto je mali Piric vec kvalitetniji, a moze se i zaraditi na njemu
prvo piiric nije kvalitetniji, jer da je tako kvalitetan ostao bi u Gentu ili Genku gdje je vec bio
Drugo ima 20-21 godinu i to je samoubistvo za nas da toliko rizikujemo sa djetetom
Trece Koliko je kelava sjedio na klupi toliko je i borjan ali i iric prije slbode i jedan dio prvenstva u slobodi
cetvrto, ti strucnjaci sto pricaju o kelavi ne kazu da ih je upravo kelava (Dinamo) odveo u ligu prvaka, da isti ima iskustvo branjenja kakoo u italiji, tako i u ligi prvaka i el... ima iskustvo osvajanja titula, kupova.. i da ima svega 25-26 godina...
Smijesno je uopste porediti kelavu i bandovica...ali bas smijesno i ko god poredi njih dvojicu za mene je totalni amater sto se tice poznavanja fudbala.
[youtube][/youtube]
Re: Odg: FK Sarajevo
Zasto Kelava nije osto u Udineseu? Zasto ne brani u drugoligasu Carpiju? Budi ozbiljan. Kolko si put gledo Kelavu, osim kad je napravio onaj BUM??Benko je napisao/la:a to kaze ko?Bosniacum Lilium je napisao/la: znas zasto. Zato sto je mali Piric vec kvalitetniji, a moze se i zaraditi na njemu
prvo piiric nije kvalitetniji, jer da je tako kvalitetan ostao bi u Gentu ili Genku gdje je vec bio
Drugo ima 20-21 godinu i to je samoubistvo za nas da toliko rizikujemo sa djetetom
Trece Koliko je kelava sjedio na klupi toliko je i borjan ali i iric prije slbode i jedan dio prvenstva u slobodi
cetvrto, ti strucnjaci sto pricaju o kelavi ne kazu da ih je upravo kelava (Dinamo) odveo u ligu prvaka, da isti ima iskustvo branjenja kakoo u italiji, tako i u ligi prvaka i el... ima iskustvo osvajanja titula, kupova.. i da ima svega 25-26 godina...
Smijesno je uopste porediti kelavu i bandovica...ali bas smijesno i ko god poredi njih dvojicu za mene je totalni amater sto se tice poznavanja fudbala.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
to sto pricas o kelavi utemeljeno je na stvarima koje mozes procitati na wikipediji. da je kelava ista kvalitetniji od spomenutih golmana ne mislis li da bi uspio braniti makar u drugoj talijanskoj ligi?Benko je napisao/la:a to kaze ko?Bosniacum Lilium je napisao/la: znas zasto. Zato sto je mali Piric vec kvalitetniji, a moze se i zaraditi na njemu
- SarajlijaTM
Ako se ne varam,na kosevu je ne tako davno bio golman koji je skidao udarce figu,ronaldu,zidanu i ostalim galaktikosima?A u fks se nije bas naigrao,osim sto je,mislim,jednom primio 4 ili 5 komada od nekog drugoligasa
Vjerovatno ovaj djecurlija,nemaju pojma o cemu pricam
Vjerovatno ovaj djecurlija,nemaju pojma o cemu pricam