NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Kako sam cuo u klub dolaze golman i 4 igraca. Dosta igraca sa klupe dobija nogu. Imena bi trebao znati za 3-4 dana.. Oko trenera nazalost nista ne znam 

www.nkbratstvogracanica.com
svim navijačima,članovima i simpatizerima NK BRATSTVO želim SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2015 godinu.
- 7aprildomemoj
Hvala i također tebi sve najbolje7april je napisao/la:svim navijačima,članovima i simpatizerima NK BRATSTVO želim SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2015 godinu.

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Jutros sam vidio Abdulah Ibraković u čaršiji
Brko nešto sprema 

Dos'o Ibrak da nadje jos kojeg sponzora za FKS. Vec je Kalus Lehmanna ugrabio 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
A Kemo dobio bruku posla u Sarajvu i održavanje Bilinog poljaZoom088 je napisao/la:Dos'o Ibrak da nadje jos kojeg sponzora za FKS. Vec je Kalus Lehmanna ugrabio

Pljevljak trazio raskid saradnje sa Bratstvom i zeli da se vrati u Jedinstvu,ali mu iz Bratstva ne zele dati papire.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Izvini drug al da te pitam, jesi li provjerio tacnost informacije prije nego sto si pisao ?Bihac96 je napisao/la:Pljevljak trazio raskid saradnje sa Bratstvom i zeli da se vrati u Jedinstvu,ali mu iz Bratstva ne zele dati papire.
Prema mojim informacijama papire ce dobiti Galin i Smajlovic. Dosada je klub dogovorio sve sa Jasminom Mujkicem i Adinom Dzaficem. Bice jos pojacanja. Za trenera su najozbiljniji kandidati Sadikovic,Malkocevic i Nikola Nikic. Ipak sve je nezvanicno tako da ne bude prozivanja ukoliko se nesto promjeni. 

-
- Kontakt:
Kada pocinju pripreme za proljetni dio ?

Dosta trenera se nudi kao i igrača većinom iz PL.Secouba Diatta je bio voljan doći ali ga Zvijezda ne želi pustiti,Ibrak je nudio par igrača iz Sarajeva.cesc4 je napisao/la:Prema mojim informacijama papire ce dobiti Galin i Smajlovic. Dosada je klub dogovorio sve sa Jasminom Mujkicem i Adinom Dzaficem. Bice jos pojacanja. Za trenera su najozbiljniji kandidati Sadikovic,Malkocevic i Nikola Nikic. Ipak sve je nezvanicno tako da ne bude prozivanja ukoliko se nesto promjeni.
Cini mi se da je receno 15 ili 16 ne znam tacno.samobrastvoooOoOO je napisao/la:Kada pocinju pripreme za proljetni dio ?![]()
![]()
Isto sam cuo dosta igraca iz Premijer lige prije svega velez olimpic i zvijezda se nude takode i iz ove lige iz Jedinstva i Gorazda najvise.... Treba probrat najbolja 2 3 igraca i dovest... I jakog trenera dovest.... Za Diattu sam i ja cuo mada sam cuo 2 price.. Jedna kaze da ima ugovor do kraja sezone i da bi trebali platit odstetu a druga da mu je istekao ugovor na polusezoni i da je bio na pregovorima kod Brke... A Ibraku je bolje da nam ne uvaljuje svoje pokusaje od igraca eno mu Bosna Visoko pa nek ih tamo gura , sjebo nam je klub jednom dosta jeForlan je napisao/la:Dosta trenera se nudi kao i igrača većinom iz PL.Secouba Diatta je bio voljan doći ali ga Zvijezda ne želi pustiti,Ibrak je nudio par igrača iz Sarajeva.cesc4 je napisao/la:Prema mojim informacijama papire ce dobiti Galin i Smajlovic. Dosada je klub dogovorio sve sa Jasminom Mujkicem i Adinom Dzaficem. Bice jos pojacanja. Za trenera su najozbiljniji kandidati Sadikovic,Malkocevic i Nikola Nikic. Ipak sve je nezvanicno tako da ne bude prozivanja ukoliko se nesto promjeni.

-
- Kontakt:
NK Bratstvo nikad, a mozda ni tad, nece uci u PL.
Sledece sezone kad se PL skrati sa brojem klubova, tek tada snovi o PL postaju sarene laze iz sarene kucice. Uostalom, kao i sve do sada.

Sledece sezone kad se PL skrati sa brojem klubova, tek tada snovi o PL postaju sarene laze iz sarene kucice. Uostalom, kao i sve do sada.

HarisHelic je napisao/la:NK Bratstvo nikad, a mozda ni tad, nece uci u PL.

-
- Kontakt:
Daso koristi ovaj smajli sa skidanjem gaca vec odavno, samo sto to navijaci Bratstva ne vide.cesc4 je napisao/la:HarisHelic je napisao/la:NK Bratstvo nikad, a mozda ni tad, nece uci u PL.
![]()
Adio

HarisHelic je napisao/la:Daso koristi ovaj smajli sa skidanjem gaca vec odavno, samo sto to navijaci Bratstva ne vide.cesc4 je napisao/la:HarisHelic je napisao/la:NK Bratstvo nikad, a mozda ni tad, nece uci u PL.
![]()
Adio

kako sam čuo u kombinaciji su sadiković,durgutović i nikić,a nikola je najbliže da sjedne na klupu bratstvacesc4 je napisao/la:Izgleda da je Nikola Nikic novi trener.
Ne vjerujem-mislim da ozbiljna faca dolazi za trenera iz okoline,,,,,,,,,,pravedan,hrabar,čovjek koji se retko smeje,disciplina kod njega na prvom mjestu,,,,,,,,,,,,7april je napisao/la:kako sam čuo u kombinaciji su sadiković,durgutović i nikić,a nikola je najbliže da sjedne na klupu bratstvacesc4 je napisao/la:Izgleda da je Nikola Nikic novi trener.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.