prijatelj ga ima. SOlidan telefon sa prelijepim sučeljem stvarnojasmin10 je napisao/la:vaše mišljenje o lg l bello

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
prijatelj ga ima. SOlidan telefon sa prelijepim sučeljem stvarnojasmin10 je napisao/la:vaše mišljenje o lg l bello
Nemas mobilni internet.ado78 je napisao/la:Caoooo imam jedno pitanje,planiram uvesti mobilni paket bh telecoma Mini 15,pa me zanima da li se to isplati uvoditi sta se desava kad potrosim tih 15 km da li mi to ide dalje na racun i da li dodje i sta interneta u tom paketu??
Ono što sam ja vidio je neka klasika za mid-end uređaje. Ne očekuj neku ala karl cajs kvalitetu kao kod lumija, ali nije ni VGA. Nisam pretjerano gledao, ali hoćeš dobru kameru ganjaj lumiu ybgjasmin10 je napisao/la:@sveti, valja li kamera čemu ?
da ne uzimam ako mu je kamera njesra.
To sigurnojasmin10 je napisao/la:očekujem neko znacajnije poboljšanje od sadašnje kameretrenutno imam htc wildfire S
upravu si to za rezoluciju, no ipak je 480x854 rezolucija suvise mala za Telefon od 5 inci, no ja navikao na lumijinog clear back displeja pa nije ni cudoviKK je napisao/la:jeste solidna opcija, sasvim dobar telefon za cijenu, malo sam ga koristio (prijatelj ga ima).. ima stvarno prelijep user interface.
ovo za rezoluciju što kaže @sveti i nije toliki big deal, nije kao da će naše oko prepoznati tu manju rezoluciju...
ako nisi jedan od tipova koji instaliraju sve najzahtjevnije moguće igre na mobitel i vole istovremeno držati 500 aplikacija upaljeno, mislim da će ti se svidjeti mobitel.
LG G2 za te pare nema boljegmarcelo12 je napisao/la:Drugovi, može li preporuka za neki mob u vrijednosti 400-500 KM( htc, sony, lg, nokia)..al da he veličina ekrana od 4.5 do 5 inch.
Jel' tebi stigao Lollipop na G3, meni nije još, valjda uskoro izbacemadridist je napisao/la: LG G2 za te pare nema boljeg
Nije ni meni mada danima po forumima citam da su neki dobili,u svakom slucaju zbog garancije ne diram nista ,cekacu oficijelni koliko treba.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jel' tebi stigao Lollipop na G3, meni nije još, valjda uskoro izbacemadridist je napisao/la: LG G2 za te pare nema boljeg
Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 9 gostiju.