Vjeruj, jedan informatinvi razgovor u udarnom terminu u udarnoj emisiji.. On i Adzem, svast bi se tu moglo reci, a i saznatilogme je napisao/la:Šta ima inspektore? Jedan informativi da se obavi?Zip je napisao/la:Ja sam vec ranije pisao da ovo sto je Adzem otisao je previse sumnjivo, jer dolazi u vrijeme izbora selektora repke i ev Amarovog odlaska..
Mislim da je Amar ljubomoran, jer ga Adzem nije tangirao ni 5%, pa ga je ovaj sklonio.. jer ko zna, da je Adzem ostao, Amar otisao, mozda bi pomenuti trener imao bas uspjeha.. Medjutim, zbog ljubomore ga je ovaj otjerao, jer je zelio da ostane vas ljubimac, jedan i jedini..
Po meni, sumnjiv je Amar pravoo..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- champions1921
Sam si svjestan da pises gluposti i predlazem ti da se vise ne brukas jer nebuloze koje pises nemaju veze sa zivotom.. Ako ti je svrha provociranje imas temu predvidjenu za to..
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Ja kad sam bio godina koju ima većina raje ovdje na forumu pojma nisam zmao ni koje direktor kluba, a da ne govorim dalje. Znao sam samo ono što sam sa juga vidio, a to su igrači na terenu, rezervni igrači i stručni štab. Deralo se grlo i dlanovi, nerviralo, tugovalo, ponekad i radovalo. Sezona sa sezonom počinje ambicije nikakve, znaš da prvak ne možeš biti, računaš da ne bi trebao ispasti jer valjda će se naći dva slabija (a svi su onda bili jaki, prejaki za današnje pojmove), ako te kojim ćudom krene možda dođeš do Kupa UEFA, a pošto se dešavalo jednom u 15-ak godina i to je bilo samo u rangu teorije. Ali zato se nije sra.lo. i nije pametovalo, navijalo se Želju, davala se podrška svakome koje u plavom dresu da je ne znam odakle došao, išlo se po cijeloj jugi da se prati voljeni klub, voljelo se i poštovalo sve i svi koji su imali veze sa Željom i njegovom idejom radničkog kluba i kluba obične raje kojeg su svi voljeli širom bivše države. Bili smo sretni, a rezultati generalno nikakvi osim svakih 15 godina. Nije se zviždalo, nije se jeb.a.va.lo igračima, na treninizima bilo raje više nego sad na nekim utakmicama. Videoton generacija toga se naravno najbolje sječam je bila tad sigurno najbolja u ligi, ali jeb.ig.a ne možeš sa velikim se bosti. Nema niko da te malo pogura već te još spriječava i krade na terenu (Dinamo, Budućnost itd.). Nama te sezone tri zadnje ekipe na tabeli Sloboda, Olimpija i Čelik igraju neriješeno na Grbavici i tu se praktično gubi titula jer nismo mi Zvezda pa da te neko pogura kakvim sumnjivim penalom i crvenim kartonom i sl., ali opet je bio aplauz i podrška.
Hoću da kažem puno se je manje imalo informacija i automatski se manje sr.a.l.o i petljalo gdje ti nije mjesto već si bio sretan što imaš svoj legendarni klub. Nije bilo Arena, SK-ova i nije bilo Reala, Barse, Manchestera i drugih klinaca palaca već samo naš Željo pa kakav je takav je. Danas je sve to sušta suprotonost i meni lično se je teško na to naviknuti. Na forumu pametuje balavurdija koja veze nema ni sa čim, a ne istorijom kluba. Balavurdija kojoj je svaka činjenica koja joj se ne sviđa mitologija. Za 20 godina će i ovaj rat biti mitologija. Živi se od danas do sutra, ništa nije vrijedno što se ne može odmah danas iskoristiti i u đep staviti. Je.b.i.ga.
Hoću da kažem puno se je manje imalo informacija i automatski se manje sr.a.l.o i petljalo gdje ti nije mjesto već si bio sretan što imaš svoj legendarni klub. Nije bilo Arena, SK-ova i nije bilo Reala, Barse, Manchestera i drugih klinaca palaca već samo naš Željo pa kakav je takav je. Danas je sve to sušta suprotonost i meni lično se je teško na to naviknuti. Na forumu pametuje balavurdija koja veze nema ni sa čim, a ne istorijom kluba. Balavurdija kojoj je svaka činjenica koja joj se ne sviđa mitologija. Za 20 godina će i ovaj rat biti mitologija. Živi se od danas do sutra, ništa nije vrijedno što se ne može odmah danas iskoristiti i u đep staviti. Je.b.i.ga.
Ako neko ko sebe smatra navijacem najtrofejnijeg kluba u BiH ima ista negativno reci o Bozijem sinu taj se stvarno treba zapitati oko nekih stvari u svojoj glavi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FKŽ !
- invincible1921
- Kontakt:
Nakon svega sto je uradio za zelju , taman da ljudi koji ga mrze objektivno pogledaju situaciju ne bi mu imal sta prigovoriti za godine u klubu
ZA SVE TI HVALA AMARE

ZA SVE TI HVALA AMARE
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Ne rise zivota tiBozijem sinu
- molotovljev
ha ha ha...perodeformero je napisao/la:Ne rise zivota tiBozijem sinu
F.K.SARAJEVO
Sva priča na kraju se vrti oko para. Stvar je ovdje koliko imamo informacija i koliko želimo realno i sveobuhvatno sagledati problem.
Kad govorimo o parama, treba nam biti jasno da od ovih pet,šest ekipa koje se vrte u vrhu tabele, jedino Željo nema nikakvih drugih prihoda,osim onog sto sam klub,sa ljudima koji ga vode,napravi.
Ovakvo stvari stoje kod drugih:
-FKS, znamo kakva je situacija.Ljudi su dobili na bingu i svaka im čast. Dok su bili osuđeni na ono što sami naprave, obezbjede,situacija je bila ne u pored i o gora nego kod nas.
-Široki, njima je u proteklom periodu gro budžeta pokrivao Dinamo i grad Zagreb (Bandic ).Osim toga,kod njih još uvijek funkcionira obavezno sponzorstvo. Prihode koje su ostvarivali od prodaje igrača ulagali su u tim. Na ovaj način su obezbjedili stabilnu situaciju.
-Zrinjski,gro budžeta mu obezvređuju grad Mostar. Regularno ode 350 000-500 000 godišnje, i otprilike još toliko okolo, uglavnom pod stavkom održavanja gradskog stadiona.To je oko pola ukupnog budžeta.
-Velez, grad mu daje malo manje nego Zrinjskom,a zadnjih par godina ih je ozbiljno po gurao premijer Niksic.
-Borac, u cjelosti je na budžetu grada...
E vidite Želju : ove godine klub je ostvario prihod od cca 2 000 000 km (marketing i sponzorstva cca 350 000 i ovo je najbolje u posljednjih nekoliko godina,zakupnine cca 250 000,prihodi od navijača cca 200 000km,par derbija ,par evropskih utakmica,550 000 uefa, 600 000 transfer Zola, stotinjak hiljada ostalih prihoda).
Ništa ni od koga sa strane. Nula!
Dakle, ni jedna km u Želju ne dolazi od nekud i od nekog, nako,guzovace.Samo i isključivo ono što ljudi u klubu naprave.
A situacija u državi je sve gora i gora. Sve teže je izbiti marku ni iz čega . A klubu,da servisiranje solidnu ekipu koja će se vrti ti među četiri najbolje, treba minimalno 1,6 do 1,8 molio na km.
Ovo su bitne stvari,prije svega za nas navijače Želje. Da znamo kako se ljudi u klubu snalaze i bore.Ali su bitne i za one koji nas ne vole.Prvo,da znaju da,kad se kaže da u Želji nema para, ne znači da se nema za vode. Drugo, da znaju da se ovaj klub može izboriti i sa najvećim problemima.
Kao i uvijek u svojoj istoriji.
E sad,u klubu su svjesni da se moraju tražiti kvalitetniji i stabilniji modeli financiranja. Na tome se radi,vjerujem da se ide dobrim putem.
Kad govorimo o parama, treba nam biti jasno da od ovih pet,šest ekipa koje se vrte u vrhu tabele, jedino Željo nema nikakvih drugih prihoda,osim onog sto sam klub,sa ljudima koji ga vode,napravi.
Ovakvo stvari stoje kod drugih:
-FKS, znamo kakva je situacija.Ljudi su dobili na bingu i svaka im čast. Dok su bili osuđeni na ono što sami naprave, obezbjede,situacija je bila ne u pored i o gora nego kod nas.
-Široki, njima je u proteklom periodu gro budžeta pokrivao Dinamo i grad Zagreb (Bandic ).Osim toga,kod njih još uvijek funkcionira obavezno sponzorstvo. Prihode koje su ostvarivali od prodaje igrača ulagali su u tim. Na ovaj način su obezbjedili stabilnu situaciju.
-Zrinjski,gro budžeta mu obezvređuju grad Mostar. Regularno ode 350 000-500 000 godišnje, i otprilike još toliko okolo, uglavnom pod stavkom održavanja gradskog stadiona.To je oko pola ukupnog budžeta.
-Velez, grad mu daje malo manje nego Zrinjskom,a zadnjih par godina ih je ozbiljno po gurao premijer Niksic.
-Borac, u cjelosti je na budžetu grada...
E vidite Želju : ove godine klub je ostvario prihod od cca 2 000 000 km (marketing i sponzorstva cca 350 000 i ovo je najbolje u posljednjih nekoliko godina,zakupnine cca 250 000,prihodi od navijača cca 200 000km,par derbija ,par evropskih utakmica,550 000 uefa, 600 000 transfer Zola, stotinjak hiljada ostalih prihoda).
Ništa ni od koga sa strane. Nula!
Dakle, ni jedna km u Želju ne dolazi od nekud i od nekog, nako,guzovace.Samo i isključivo ono što ljudi u klubu naprave.
A situacija u državi je sve gora i gora. Sve teže je izbiti marku ni iz čega . A klubu,da servisiranje solidnu ekipu koja će se vrti ti među četiri najbolje, treba minimalno 1,6 do 1,8 molio na km.
Ovo su bitne stvari,prije svega za nas navijače Želje. Da znamo kako se ljudi u klubu snalaze i bore.Ali su bitne i za one koji nas ne vole.Prvo,da znaju da,kad se kaže da u Želji nema para, ne znači da se nema za vode. Drugo, da znaju da se ovaj klub može izboriti i sa najvećim problemima.
Kao i uvijek u svojoj istoriji.
E sad,u klubu su svjesni da se moraju tražiti kvalitetniji i stabilniji modeli financiranja. Na tome se radi,vjerujem da se ide dobrim putem.
-
- Kontakt:
kakvi sve diletanti ovdje pišu ne čudi me da nema više ozbiljne raje i diskusije
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Svaka cast na svemu napisanom i zaista je bilo tako.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ja kad sam bio godina koju ima većina raje ovdje na forumu pojma nisam zmao ni koje direktor kluba, a da ne govorim dalje. Znao sam samo ono što sam sa juga vidio, a to su igrači na terenu, rezervni igrači i stručni štab. Deralo se grlo i dlanovi, nerviralo, tugovalo, ponekad i radovalo. Sezona sa sezonom počinje ambicije nikakve, znaš da prvak ne možeš biti, računaš da ne bi trebao ispasti jer valjda će se naći dva slabija (a svi su onda bili jaki, prejaki za današnje pojmove), ako te kojim ćudom krene možda dođeš do Kupa UEFA, a pošto se dešavalo jednom u 15-ak godina i to je bilo samo u rangu teorije. Ali zato se nije sra.lo. i nije pametovalo, navijalo se Želju, davala se podrška svakome koje u plavom dresu da je ne znam odakle došao, išlo se po cijeloj jugi da se prati voljeni klub, voljelo se i poštovalo sve i svi koji su imali veze sa Željom i njegovom idejom radničkog kluba i kluba obične raje kojeg su svi voljeli širom bivše države. Bili smo sretni, a rezultati generalno nikakvi osim svakih 15 godina. Nije se zviždalo, nije se jeb.a.va.lo igračima, na treninizima bilo raje više nego sad na nekim utakmicama. Videoton generacija toga se naravno najbolje sječam je bila tad sigurno najbolja u ligi, ali jeb.ig.a ne možeš sa velikim se bosti. Nema niko da te malo pogura već te još spriječava i krade na terenu (Dinamo, Budućnost itd.). Nama te sezone tri zadnje ekipe na tabeli Sloboda, Olimpija i Čelik igraju neriješeno na Grbavici i tu se praktično gubi titula jer nismo mi Zvezda pa da te neko pogura kakvim sumnjivim penalom i crvenim kartonom i sl., ali opet je bio aplauz i podrška.
Sami smo krivi sto je gotovo nestao onaj sarm koji je Zeljo imao tolike godine, zapravo pojedini ljudi. Meni nikada nije bilo vazno hoce li Zeljo igrati Evropu, hoce li igrati za titulu ili opstanak, bilo je jedino vazno da Zeljo igra lopte. Nikoga nije bilo strah ni velike cetvorke, vazda je bila dobra zajebancija pred te utakmice i svi smo znali da nas boje. Trebalo je svakome doci u dolinu i igrati lopte, bas kako kazes Zeljo nije imao nikakave veze s nekim stvarima van terena. Svaka ekipa je znala da moze odnjeti bodove iz doline jedino ako zna igrati lopte, ako je bolja dole na terenu, ako pogine za svaku loptu jer to su radili nasi igraci. Jednostavno lopta stane na onaj krug na centru i sve drugo nestane oko tebe, jer dole igraju nase mudonje i zajebaju se na terenu. Bas sam nedavno nasao snimak one utakmice s Videotonom, gledao kako se Mesa sprda s nekim likovima u poufinalu kupa uefa, fula more sansi, jednostavno se igramo s njima. Bas onako kako smo svi odrastali na moru igralista uz loptu i raju, kada ti je vazna pobjeda da prcas drugu mahalu, da budes glavni u svojoj mahali, da doneses taj ponos da se cuje po cijelom gradu kako neki gore igraju lopte. Zato je Zeljo bio omiljen medju svima i nikoga nije bilo stid izgubiti od Zelje ma ko on bio. Pa jedan prvak svijeta je primio tricu na Grbavici kad su neki klinci izasli na teren i iz zajebancije uzeli loptu da vidi nasa raja da i oni znaju. Igralo se lopte nekada. Gubili smo mi kradjama mnogo toga, ali koga je bilo briga, mi smo svima bili trn u oku, jer nasa raja(bas kako kazes na treninzima vise nego na tekmama danas) ono kaze "boli nas za titulu i Evropu, pusti nas da se zajebajemo."
Svi mi trebamo gldati sutuaciju na terenu, jedino je to vazno, ali i Zeljo je, kao i cijelo drustvo negdje ispustio prave vrijednosti, sve ono sto je krasilo klub skoro stotinu godina. Jbg, samo nestane, kako kazu prolazno je sve. Mislio sam da Zeljin sarm nece nikada izblijediti i da cemo nastaviti kao i uvijek braniti cast istisnkog loptanja i romantike, posebno nakon one titule koju nam Zuban donese. Sika i prilika historije Zelje, bili smo oni mali, vec prezaljeni, ali koga je briga dok se lopta kotrlja i dok ima neko ko ce nositi plavi dres. Iz nicega zabijemo gol, popisamo se na sve koji su nas gurali dole, nasmijemo im se u facu i dokazemo da moraju da nas boje makar nista ne imali. Mi kao djeca zavolim ovaj klub jer nas podjeti na sve one price kako se isplati biti dobar i uporan, kako treba raditi i graditi, jer Zeljo je bas takav bio, nalazio je snagu u ljudima koje su drugi ismijavali i zaobilazili, a onda bi oni vratili klubu mnogo vise. Zeljo je meni uvijek bio vise od sporta, vise od kluba, bio mi je idol, neka smjernica u zivotu, bas kako kazu stil zivota, jer ne moze svako zivjeti Zeljinu pricu. Valjda mi nece i to uzeti.
Ovdje se ide iz krajnosti u krajnost u svemu, pa tako i u ovoj priči oko Amarovog eventualnog odlaska.
Otišao je na pregovore, što ne znači da je otišao iz Želje. Ni on sam ne zna šta ti pregovori nose ne samo za njega nego možda i za Želju i glupo bi bilo propustiti bilo kakvu priliku. Ako je istina da ga traže već godinu dana, onda vjerovatno znaju koliko je privržen Želji i mogli bi igrati na tu kartu.
Slažem se da Željo ne bi bio isti bez Osima, kao i da Željo treba biti iznad Osima, ali istina je tu negdje u sredini.
Isto tako, Amar je u Želji godinama, Željo mu je haman sve u životu i zar stvarno mislite da bi se samo tako ispalio i ostavio klub i ono sve za što je radio ?
Pa on je najtrofejniji trener u regiji, vjerujem da je i prije imao ponuda, ali je ostao radi Želje.
Pored toga je i čovjek od principa, jedan od rijetkih danas i ako bi otišao, pobrinuo bi se da to bude što bezbolnije i normalnije. I ono kad je otišao 2002. godine bilo je iz principa.
Na kraju krajeva, ništa se ne zna još, a ovdje se naveliko izvode zaključci.
Otišao je na pregovore, što ne znači da je otišao iz Želje. Ni on sam ne zna šta ti pregovori nose ne samo za njega nego možda i za Želju i glupo bi bilo propustiti bilo kakvu priliku. Ako je istina da ga traže već godinu dana, onda vjerovatno znaju koliko je privržen Želji i mogli bi igrati na tu kartu.
Slažem se da Željo ne bi bio isti bez Osima, kao i da Željo treba biti iznad Osima, ali istina je tu negdje u sredini.
Isto tako, Amar je u Želji godinama, Željo mu je haman sve u životu i zar stvarno mislite da bi se samo tako ispalio i ostavio klub i ono sve za što je radio ?
Pa on je najtrofejniji trener u regiji, vjerujem da je i prije imao ponuda, ali je ostao radi Želje.
Pored toga je i čovjek od principa, jedan od rijetkih danas i ako bi otišao, pobrinuo bi se da to bude što bezbolnije i normalnije. I ono kad je otišao 2002. godine bilo je iz principa.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
- Kontakt:
Ako ce se tako gledati ovdje niko nije mjerodavan. Postoje dvije grupe ljudi od koji jedna je bliska klubu i oko njih 5 ljudi koji kad bi rekli da je go.vno dobro za pojesti oni bi ga pojeli. Ima ta druga grupa koja pise malo realnije i objektivnije ali ona nije zastupljana zbog miniranja pisanje bilo kakve istine. Niti smo mi ovdje neko mjerilo, niti je Amar mjerilo, mjerilo je samo jedna stvar a to je TEREN.
Mi na terenu stojimo ocajno, ekipa nam je ocajna, pojacanja ni s mape. Nijedan klub na svijetu ne moze napredovati ako ne dovodi igraca, pa i puno vece drzave s vise talenata. Ovdje nikad niko nije odgovarao zasto je stanje u klubu ovakvo kakvo jeste. Svi pricaju neke price, okrecu, izvrcu da ce nesto biti dobro dok svako normalan iole da ima mozga moze shvatiti da je to suplja. Dok neko ne dode s parama ulozi tad se moze ocekivati. Neko gore napisa da mi nemamo nikakvih para nego se borimo sami za to onda je vrlo jasno da ti u evropu moras ici, tamo nesto moras uraditi da bi imao love. A ti ne mozes igrati evropu ako ti je tim, igraci jako losi. Vrtimo se u krugu, sve nesto pisemo a tapkamo u mjestu u svakom pogledu. Ti ljudi su 5 godina u klubu i oni su se poslije 5 godina sjetili da treba rijesavati dugove. Ko me ba vi prodajete mu.da za bubrege. Sta se radilo prethodne 4 godine?! Nego sto bi neko vracao pare kad je bilo para kad je mogao razbacivati ugovorima i placanjem igraca koji to ne vrijede, i sad kad se nema para, ni za ugovore sad se fol vracaju pare bankama, hasagicama i ostalim. Supljirate vi mnogo, ali i vi ce te polako nestati kad ode Amar, i jos uz to ako dode neko drugi klub promijent ce te nikovi i bice te glavni koji ce srati o tim novim kako su nas toboze oni uvalili. A najveci dug napravljane za vrijeme njukastla i zujo i amara. Cak i Amar poslije toga tuzio klub.

Mi na terenu stojimo ocajno, ekipa nam je ocajna, pojacanja ni s mape. Nijedan klub na svijetu ne moze napredovati ako ne dovodi igraca, pa i puno vece drzave s vise talenata. Ovdje nikad niko nije odgovarao zasto je stanje u klubu ovakvo kakvo jeste. Svi pricaju neke price, okrecu, izvrcu da ce nesto biti dobro dok svako normalan iole da ima mozga moze shvatiti da je to suplja. Dok neko ne dode s parama ulozi tad se moze ocekivati. Neko gore napisa da mi nemamo nikakvih para nego se borimo sami za to onda je vrlo jasno da ti u evropu moras ici, tamo nesto moras uraditi da bi imao love. A ti ne mozes igrati evropu ako ti je tim, igraci jako losi. Vrtimo se u krugu, sve nesto pisemo a tapkamo u mjestu u svakom pogledu. Ti ljudi su 5 godina u klubu i oni su se poslije 5 godina sjetili da treba rijesavati dugove. Ko me ba vi prodajete mu.da za bubrege. Sta se radilo prethodne 4 godine?! Nego sto bi neko vracao pare kad je bilo para kad je mogao razbacivati ugovorima i placanjem igraca koji to ne vrijede, i sad kad se nema para, ni za ugovore sad se fol vracaju pare bankama, hasagicama i ostalim. Supljirate vi mnogo, ali i vi ce te polako nestati kad ode Amar, i jos uz to ako dode neko drugi klub promijent ce te nikovi i bice te glavni koji ce srati o tim novim kako su nas toboze oni uvalili. A najveci dug napravljane za vrijeme njukastla i zujo i amara. Cak i Amar poslije toga tuzio klub.

Molio bi samo da ne padate na price pitara i da im ne replicirate, dovoljno je samo vidjeti kad su se registrovali odnosno nakon sto je aco pocistito malo temu.
Re: Odg: FK Željezničar
Ma na temi Sarajeva pravo dosadno.
Samo pisu o kampu na Butmiru.Danas potpisali ugovor sa izvođacem radova firma Hercing.
Ma dosadni pravo.

Samo pisu o kampu na Butmiru.Danas potpisali ugovor sa izvođacem radova firma Hercing.
Ma dosadni pravo.
2002 godine nije otišao ni zbog čega već je bio tako reći otjeranceze je napisao/la:Ovdje se ide iz krajnosti u krajnost u svemu, pa tako i u ovoj priči oko Amarovog eventualnog odlaska.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Jel' ide ili ne ide na kraju?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kakav kraj tek je počeloFaraonTM je napisao/la:Jel' ide ili ne ide na kraju?

Vjerujem sad će se javiti neko od kona, sjedio u avionu do Amara ... napričao mu Amar svašta.
Nude mu platu od 60000 dolara mjesečno pa sad skontajte odbija li se to
samo cu reci da je trofejniji od mladjeg sarajevskog premijerligasa, sve ostalo ti je jasno, a mozda se pitas zasto nije Bog, imamo mi i Boga ne boj seperodeformero je napisao/la:Ne rise zivota tiBozijem sinu

FKŽ !
Ima ovdje i ljudi koji vjeruju u Boga, prema tome, nemoj iznositi to na forum ovdje. Ako je ti njega smatraš svojim bogom, onda sliku stavi u ram i klanjaj pred njim.TeaM87 je napisao/la:samo cu reci da je trofejniji od mladjeg sarajevskog premijerligasa, sve ostalo ti je jasno, a mozda se pitas zasto nije Bog, imamo mi i Boga ne boj seperodeformero je napisao/la:Ne rise zivota tiBozijem sinu
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!