Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AA23
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AA23 » 23 dec 2014, 20:51

proFCB je napisao/la:Cavani u Arsenal????

otkud sad to? :hmmmmm:

nego manje više transfer spekulacije bitno je da će se aBd Ozil vratiti :pray: :bale:

taj maestro nam najviše fali pored DMF-a

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 23 dec 2014, 21:46

Doci ce sad Schneiderlin i uz povratan povrijedjenih opet ce cetvrto mjesto biti sigurno. :salut:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 23 dec 2014, 21:50

In Wenger We Trust!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 dec 2014, 23:32

rambo16 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la: Kako nema nista od njegove trke, jedino on vrsi nekakav presing kao sot radi Sanchez, dosta se vraca nazad pa samo protiv Liverpoola je oteo loptu nekoliko puta Gerardu cini mi se dolazeci mu sa ledja a iz takvih otetih lopti i polukontri prave ekipe mogu zabiti gol nije to mala stvar. Njegov finising je los sto je prava steta jer je kao igrac talentovaniji od Girouda i Walnuta 10 puta, znam sad da ce neko izvucio ovo iz konteksta ali to je jedini nas napadac koji po nekim predispozicijama podsjeca na Henrya npr. da ima bolji finising ne kazem da bi bio novi Henry ali bi to bio vrhunski napadac. Sto se tice statistike Welbeck je kao i Sanchez sve dalje od gola odkako se panj vratio u vrh napada i sad nasi napadi svi idu na njega ili preko njega...

Naravno kad francuska klada nije mogla bazen da pogodi vi ste ovde pricali kako nije sve u golovima ima dobar work rate skace i to cijenilo se a sad kad je Welbeck u pitanju djaba sve kad ne zabija golove. A ja opet tvrdim da se stavi Welbeck u vrh napada i kad bi iza ledja imao Ozila i Ramseya u formi nadavao bi se i on golova vise nego Giroud.
Žiru je došao iz kukuruz lige. Prva sezona je bila očaj,ali njegov napredak što se tiče golova je očigledan
Welbeck tu stagnira od kako je počeo da igra lopte.
Baš podsjeća na Henrya. Pljunuti. . .
A bio je 15 kola prije Žirua,pa šta je uradio. Trudio se i trčao. . .

Pa možeš ti tvrdit,ali Welbeckovi statistički parametri mogu pobit bilo kakvu tvrdnju.
Francuska je liga petice a ne neka kukuruz liga prave klase iz te lige su momentalno pokazale klasu i u PRemu poput Drogbe npr...Ako se vec pozivas na statisticke parametre (koji ocigledno jesu Welbeckov najveci nedostatak) ni Giroudovi nisu bas briljantni jer je prosle sezone u 51-oj utakmici zabio 22 gola dok je npr. Welbeck sa ogranicenom minutazom u Unitedu igrajuci pored Rooneya i RVP u 36 zabio 10 golova jos je prosla sezona bila statisticki najbolja Giroudova. Dakle nije bas ni Giroudova statistika nesto za pohvaliti se a da ne pricamo koliko je Welbeck korisniji i jaci igrac u drugim segmentima...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 23 dec 2014, 23:46

"Ovi podaci su frustrirajući. Teško je do kraja izraziti potencijal momčadi uz toliko ozljeda," kazao je izvršni direktor kluba Ivan Gazidis.

Gazidis nije želio komentirati kritike da u klubu očito nešto krivo rade kada ih je pogodilo toliko ozljeda, no dodao je kako će Arsenal otvoriti novi medicinski centar u sklopu trening kampa u Colneyju.

"Moramo više poraditi na prevenciji i bržem oporavku igrača s ozljedama," dodao je izvršni direktor.

Jedan od bivših igrača Arsenala, koji je želio ostati anoniman, otkrio je u razgovoru za The Telegraph kako su metode Arsenea Wengera prežestoke. :kafa:

"Igračima je potrebno više odmora, a treninzi bi se trebali prilagoditi individualnim potrebama igrača," kazao je bivši 'Gunners'.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 24 dec 2014, 00:51

Ma ne treba raspravljati,Welbz je klasa za Girouda,zamisli samo kad Francuski hrast trci kontru,i ostane 1 vs sa igracem,i sad on njega treba da predribla,zamislite....salim se,to je nezamislivo! Giroud je igrac kojem povuci loptu u prostor 2 m ravno naucnoj fantastici !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 dec 2014, 00:58

@Seaman, ovo sam napisao 2011. godine na ovoj temi,
Virtu4l je napisao/la:Ako ode Wenger, Arsenal bi se vratio u borbu za trofeje. Čovjek ne zna trenirati igrače, svake godine mu 10 igrača povrijeđeno na startu sezone... nije to više nesreća i slično, već neznanje.
Momčiluci nisu bili baš oduševljeni mojim komentarom, ali eto, vrijeme je čudo...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 24 dec 2014, 01:16

Virtu4l je napisao/la:@Seaman, ovo sam napisao 2011. godine na ovoj temi,
Virtu4l je napisao/la:Ako ode Wenger, Arsenal bi se vratio u borbu za trofeje. Čovjek ne zna trenirati igrače, svake godine mu 10 igrača povrijeđeno na startu sezone... nije to više nesreća i slično, već neznanje.
Momčiluci nisu bili baš oduševljeni mojim komentarom, ali eto, vrijeme je čudo...

ma odavno je trebao biti bivši,neki navijači još tjeraju inat i misle da je voajer sposoban napraviti neki preokret na svome taktičkome planu i dovođenju potrebnim igrača a ne dovođenju igrača na pozicijama koji su prije bile solidno popunjene,a on je tu doveo igrače za masnu lovu i ostao bukve na stoperima i dmf-u prvenstveno,čak i od ove sadašnje ekipe neki trener bi izvukao puno više,ali ovaj voajer nije to stanju jer je taktički mrtvac,on samo baca drkicu na patuljke,a samo s njima bez bar 2-3 igrača poput viere,gilberta silve,sola nemože se prdnuti u ligi,napad nemogu predvoditi **** panjevi kojima treba 3 šanse za gol,najbolje se to vidi u egal tekmi kad se ima najviše 2-3 šanse.rješenje su novi trener koji bi očistio ekipu od smeća i doveo 4 igrača koji bi odmah postali nositelji na pozicijama golmana,stopera,dmf-a i napadača.ostanak voajera je dobar samo za konkurenciju i nastavak sramoćenja kluba koji nemože prdnuti protiv ozbiljenijeg kluba pod njegovim vodstvom,ako to paše zagovornicima voajera,samo naprijed

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 dec 2014, 01:30

Wenger je takticki dinosaurus izgubljen u modernom fudbalu cak i ova ekipa Arsenala pa cak i sa ozlijedama je jak tim koji bi sa pravom taktikom sigurno trebao otresti ekipe poput Liverpoola, Stokea i Hulla.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 24 dec 2014, 03:20

Mene najvise nervira tvrdoglavost, ustrajava na nekim principima kako bi dokazao svoju genijalnost. Kad se to spoji sa njegovom nedodirljivoscu, dobijemo klub u zastoju. Eto sad i da dovede Hummelsa, Morgana i Cavania, potrosili smo polusezonu na uvjeravanje u genijalnost i vizijonarstvo, koje nije dokazao. Ali bi kod prosjecnog navijaca opet bio svetac jer je kupio tih par igraca, bez obzira sto je na osnovu polusezone prokockao sezonu. A nije mi jasno kako sebi to dopusta buduci da vise nije najmlađi, nece biti puno prilika za osvajanje EPL. A sa ovim radom te su sanse samo teoretske.

Curry
Kontakt:

Post Postao/la Curry » 24 dec 2014, 03:55

4th place trophy je vas gunneri. Da se ovo doista racuna kao trofej,vii bi bili najtrofejniji klub na svijetu,ovako niste ni u top 30

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 dec 2014, 09:53

Curry je napisao/la:4th place trophy je vas gunneri. Da se ovo doista racuna kao trofej,vii bi bili najtrofejniji klub na svijetu,ovako niste ni u top 30
Prijavio se mangup da bi ostavio negativan komentar :clap: :clap:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 dec 2014, 10:01

Zivim za dan kad ce Profesor staviti Ozila na AMF, Sancheza i Wolcota po stranama i jednog od panjeva u vrh napada :pray: :pray:

U vezi ide pojacanje i Ramsey/Wilshere, a odbrana ide Debuschy pojacanje Koscielni Gibbs...

Onaj panj MerteSUCKER je postaoo omrazen nakon sramnog saginjanja da ga Skrtel ladno opali po zigu.. Naci, meni bi igrao protiv Leyton Orijenta jedinoo

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 dec 2014, 10:09

Rekao sam da necu pisati na ovoj temi i stvarno je dobra odluka, ali nekad eto udjem da vidim.

I stvarno mi nije jasno kako takvi mozete biti? Recimo kako Paja fino laze. Kakav ba Drogba? Prve dvije sezone ukupno 22 gola u ligi. Ali ne, Drogba je igracina, dok je ovaj nas ****. I da Drogba jest igracina. Giroud dao vise u ove dvije sezone. Ova sezona 5 u 8.

Medjutim razumijem, cilj je popljuvati. Nisu svi sto ne pljuju na strani Wengera, ali ovako se odnositi je smijesno. Bukvalno vam se djeca smiju.
Celik!3,2,2.

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 24 dec 2014, 15:24

Ja ne razumijem zašto se pljuje mertesacer, vas najbolji defanzivac prošle sezone

Sent from my Nexus 5

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 24 dec 2014, 15:26

LvG je napisao/la:Ja ne razumijem zašto se pljuje mertesacer, vas najbolji defanzivac prošle sezone

Sent from my Nexus 5
:roll: Ni blizu koscielnog. Koscielny je klasa za svakog našeg igrača.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 dec 2014, 16:05

LvG je napisao/la:Ja ne razumijem zašto se pljuje mertesacer, vas najbolji defanzivac prošle sezone

Sent from my Nexus 5
Hos kupiti?
Zivot ce mi proci cekajuci da mi vama uvalimo igraca kao sto ste vi nama Silvestrea :facepalm: :damn:

Curry
Kontakt:

Post Postao/la Curry » 24 dec 2014, 16:08

I welbecka su vam uvalili

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 24 dec 2014, 16:25

Pa i oni su nama Van Persija uvalili :P

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 24 dec 2014, 16:27

I vi ste na Robina uliva fraher gola zabio nije los drama :(

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.