proFCB je napisao/la:Cavani u Arsenal????
otkud sad to?

nego manje više transfer spekulacije bitno je da će se aBd Ozil vratiti

taj maestro nam najviše fali pored DMF-a
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
proFCB je napisao/la:Cavani u Arsenal????
Francuska je liga petice a ne neka kukuruz liga prave klase iz te lige su momentalno pokazale klasu i u PRemu poput Drogbe npr...Ako se vec pozivas na statisticke parametre (koji ocigledno jesu Welbeckov najveci nedostatak) ni Giroudovi nisu bas briljantni jer je prosle sezone u 51-oj utakmici zabio 22 gola dok je npr. Welbeck sa ogranicenom minutazom u Unitedu igrajuci pored Rooneya i RVP u 36 zabio 10 golova jos je prosla sezona bila statisticki najbolja Giroudova. Dakle nije bas ni Giroudova statistika nesto za pohvaliti se a da ne pricamo koliko je Welbeck korisniji i jaci igrac u drugim segmentima...rambo16 je napisao/la:Žiru je došao iz kukuruz lige. Prva sezona je bila očaj,ali njegov napredak što se tiče golova je očigledanBigBigBang je napisao/la: Kako nema nista od njegove trke, jedino on vrsi nekakav presing kao sot radi Sanchez, dosta se vraca nazad pa samo protiv Liverpoola je oteo loptu nekoliko puta Gerardu cini mi se dolazeci mu sa ledja a iz takvih otetih lopti i polukontri prave ekipe mogu zabiti gol nije to mala stvar. Njegov finising je los sto je prava steta jer je kao igrac talentovaniji od Girouda i Walnuta 10 puta, znam sad da ce neko izvucio ovo iz konteksta ali to je jedini nas napadac koji po nekim predispozicijama podsjeca na Henrya npr. da ima bolji finising ne kazem da bi bio novi Henry ali bi to bio vrhunski napadac. Sto se tice statistike Welbeck je kao i Sanchez sve dalje od gola odkako se panj vratio u vrh napada i sad nasi napadi svi idu na njega ili preko njega...
Naravno kad francuska klada nije mogla bazen da pogodi vi ste ovde pricali kako nije sve u golovima ima dobar work rate skace i to cijenilo se a sad kad je Welbeck u pitanju djaba sve kad ne zabija golove. A ja opet tvrdim da se stavi Welbeck u vrh napada i kad bi iza ledja imao Ozila i Ramseya u formi nadavao bi se i on golova vise nego Giroud.
Welbeck tu stagnira od kako je počeo da igra lopte.
Baš podsjeća na Henrya. Pljunuti. . .
A bio je 15 kola prije Žirua,pa šta je uradio. Trudio se i trčao. . .
Pa možeš ti tvrdit,ali Welbeckovi statistički parametri mogu pobit bilo kakvu tvrdnju.
Momčiluci nisu bili baš oduševljeni mojim komentarom, ali eto, vrijeme je čudo...Virtu4l je napisao/la:Ako ode Wenger, Arsenal bi se vratio u borbu za trofeje. Čovjek ne zna trenirati igrače, svake godine mu 10 igrača povrijeđeno na startu sezone... nije to više nesreća i slično, već neznanje.
Virtu4l je napisao/la:@Seaman, ovo sam napisao 2011. godine na ovoj temi,
Momčiluci nisu bili baš oduševljeni mojim komentarom, ali eto, vrijeme je čudo...Virtu4l je napisao/la:Ako ode Wenger, Arsenal bi se vratio u borbu za trofeje. Čovjek ne zna trenirati igrače, svake godine mu 10 igrača povrijeđeno na startu sezone... nije to više nesreća i slično, već neznanje.
Prijavio se mangup da bi ostavio negativan komentarCurry je napisao/la:4th place trophy je vas gunneri. Da se ovo doista racuna kao trofej,vii bi bili najtrofejniji klub na svijetu,ovako niste ni u top 30
LvG je napisao/la:Ja ne razumijem zašto se pljuje mertesacer, vas najbolji defanzivac prošle sezone
Sent from my Nexus 5
Hos kupiti?LvG je napisao/la:Ja ne razumijem zašto se pljuje mertesacer, vas najbolji defanzivac prošle sezone
Sent from my Nexus 5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.