Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kemo
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la Kemo » 20 jan 2009, 08:27

kemo zahirovic je napisao/la:
amir je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Bice sve uredu, ako bog da, samo da nas Ciro ne unisti sa svojim pogresnim taktikama kao protiv Turske.
Tarik, nemoj se ljutiti ali ja te nemogu ninkako shvatiti u vezi Cire, non-stop govoris o njegovoj pogresnoj taktici, Ciro je zelio najbolje, ali eto nije uspio, a za poraz protiv Turske okrivljuj Dzeku a ne Ciru, od junaka postao je tragicar, on je dao sve tri gola, ona dva a i onaj je njegov jer mu je njegov igrac(sto g je on cuvao) prisao iza ledja i strpao gol nama, ispade da je trebao Ciro da uleti umjesto Dzeke i da on igra, Dzeko je odigrao katastrofalno onu utakmicu, to ti sigurno tvrdim, **** on svoj napad kad je u odbrani bio nula na toj utakmici.
A isto vazi za taktiku u spaniji, izgubili smo 1-0 i to jedva su nam dali gol. A mi smo imali vise sansi od njiha ali nasi niu iskorisili, sjeti se Ibisevica, Dzeke ali nece u go i gotovo, e sta je trebao Ciro tada uraditi, uci na tetren i on igrati, neznam sta drugo ti mislis.
Nemoj misliti da ja govorim da Dzeko nije dobar igravc ili Ibisevic, to su klase od igraca.
Ev mog misljenja...
Ostavicemo po strani to sto mi je DZEKO najdrazi igrac...
Kada od nekog klinca pokusavaju stvorit napadaca, covjeka koji ce zabit kad hoce i kome hoce, masinu za golove, niko ga nece ucit kako ce se ponasat u svom sesnaestercu...Zasto da covjek opterecuje sebe kakav ce bit u odbrani, nije to njegov posao, njegovo je da zabije, nije on kriv sto igra jedinog napadaca i pri tom se mora vratit kad je prekid... Po meni DZEKO je najmanje kriv, napadamo sa njim MISKETOM I IBROM... To su samo tri igraca, protiv cijele Turske, cilj je bio da zabiju go, zabili su... Branimo se sa 8 igraca, cilj je da odrzimo ono sto su ova trojica napravila, tih osam igraca ne uspijeva zadrzat to... Jel DZEKO kriv sto se moro vratit?...nije.... Jel CIRO kriv sto smo izgubili?...nije....Zasto nije?
......bilo pa proslo, ne volim govorit o SPANIJI I TURSKOJ jer to nikad necu prezalit, lakse bi mi bilo da su nam zabili 3 komada, lakse bi preso preko tog, jer sam vjerovo CIRI da moze otkinut nesto, nije uspio al je svima dokazo da nije budala kad je reko da ce se borit sa Spancima, i isto je reko da ce nas odvest, i ja vjerujem da opet nece ispast budala...Nikada nisam pojedince okrivljivo za poraz, i nikad to necu radit, samo je tesko gledat kako se nasa repka brani 90 minuta a imamo vrlo dobar napad i jak vezni red, a slabu odbranu... nemozemo se tako branit, SPAHIC jest fenomen al nemoze on sam odbranit BOSNU, samo mi daje dokazat CIRI daje napada najbolja odbrana i bilo bi dobro... Molim vas nemojte vise okrivljivat DZEKU za poraze, ni CIRU, ni bilo koga drugog...
ma vidis da lik nije dobar. kudi napadaca za njegovo igranje u udbrani, a jos gore kaze mi imali vise sansi protiv spanije. koju li je on utakmicu gledao

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 20 jan 2009, 11:47

amir je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Bice sve uredu, ako bog da, samo da nas Ciro ne unisti sa svojim pogresnim taktikama kao protiv Turske.
Tarik, nemoj se ljutiti ali ja te nemogu ninkako shvatiti u vezi Cire, non-stop govoris o njegovoj pogresnoj taktici, Ciro je zelio najbolje, ali eto nije uspio, a za poraz protiv Turske okrivljuj Dzeku a ne Ciru, od junaka postao je tragicar, on je dao sve tri gola, ona dva a i onaj je njegov jer mu je njegov igrac(sto g je on cuvao) prisao iza ledja i strpao gol nama, ispade da je trebao Ciro da uleti umjesto Dzeke i da on igra, Dzeko je odigrao katastrofalno onu utakmicu, to ti sigurno tvrdim, **** on svoj napad kad je u odbrani bio nula na toj utakmici.
A isto vazi za taktiku u spaniji, izgubili smo 1-0 i to jedva su nam dali gol. A mi smo imali vise sansi od njiha ali nasi niu iskorisili, sjeti se Ibisevica, Dzeke ali nece u go i gotovo, e sta je trebao Ciro tada uraditi, uci na tetren i on igrati, neznam sta drugo ti mislis.
Nemoj misliti da ja govorim da Dzeko nije dobar igravc ili Ibisevic, to su klase od igraca.
koliko se sjecam u spaniji smo se branili citavu utakmicu, spanci napdali non stop, ne kuzim kako smo mi imali vise sansi :?:
100% sportski i krajnje opušten potpis

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 20 jan 2009, 11:52

RiNo je napisao/la:
amir je napisao/la:
koliko se sjecam u spaniji smo se branili citavu utakmicu, spanci napdali non stop, ne kuzim kako smo mi imali vise sansi :?:
HaHa...mora da ti nepoznajes Amira dok te ta izjava toliko cudi! :lol:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jan 2009, 12:45

Tarik14 je napisao/la:Niko ti negovori o Bilicu. Ciro je postignuo trece mjesto sa reprezentacijom Hrvatske na SP 1998. Kodro moze samo sanjati da to ikad postigne. :roll:
ma sad s cirom je dobra antosfera, al s kodrom kao selektorom bi bila jos bolja...i igrali bi svi igraci...dobili bi mi i tursku i spaniju...eno napiso sam ti odbranu...i slazem se s ovim da bi se mogle izvrsiti neke rotacije...na desni bek vladavica...dobar je...brz, prodorna.
slaihovica treba malo blize golu staviti...bolje bi igro ibisevic...dobijo bi bolje lopte zato sto igra sa salihovicem...a dzema nisam nikad gledo na lijevom boku..al neznam...vjerujem da bi dobro igro...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

xavi666666
Kontakt:

Post Postao/la xavi666666 » 20 jan 2009, 13:01

ljudi u turskoj smo dobro igrali nismo srece imali. imali smo 3-4 kontra napada gdje smo morali postici bar jedan gol.
mislim da ciro nista nije kriv i da ce sad postaviti stvari na svoje mjesto protiv belgijanaca

xavi666666
Kontakt:

Post Postao/la xavi666666 » 20 jan 2009, 13:03

RiNo je napisao/la:
amir je napisao/la:
ali spanija je prvak europe i trenutno jedna od najbolji reprezentacija a u Spaniji i jace reprezentacije od bosne mislim da nemogu napasti

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 20 jan 2009, 13:15

xavi666666 je napisao/la:ali spanija je prvak europe i trenutno jedna od najbolji reprezentacija a u Spaniji i jace reprezentacije od bosne mislim da nemogu napasti
niko nekaze da spanija nije zasluzeno bolja od nas itd. ali je cinjenica daleko od toga da smo mi imali sansi protiv Spanije ;) ...imali smo onu jednu od Dzeke i to je to bilo..ovako su ljudi napadali non stop, budimo realni, bili su puno jaci, iako ni oni nisu mozda imali toooliko sansi, ali su bili daleko bolji ;) ali eto hajd samo da se mi malo tjesimo..ipak to znamo najbolje :)

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 20 jan 2009, 14:06

sad ce ciro slozit taktiku i natrpace belgijancima 5-6 golova :D
a oni nama 8-9 :lol:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jan 2009, 14:24

RiNo je napisao/la:sad ce ciro slozit taktiku i natrpace belgijancima 5-6 golova :D
iskreno volio bih da tako dude al cisto sumnjam............
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 20 jan 2009, 17:30

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
RiNo je napisao/la:sad ce ciro slozit taktiku i natrpace belgijancima 5-6 golova :D
zezam se :D
a sto bi volio da izgubimo sa 8:5 naprimjer :?:

made
Kontakt:

Post Postao/la made » 20 jan 2009, 17:31

Jezik pregrizo
DOK JE BOSNE BICE I BOSANACA

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jan 2009, 17:32

RiNo je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:
zezam se :D
a sto bi volio da izgubimo sa 8:5 naprimjer :?:
ja bi volio da u prvoj bude 2:0 za nas a u drugoj 3:1 isto za nas.........
Meho Kodro
Mes Que Un Club

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 20 jan 2009, 21:32

aBd pobjeda i u gostima i kod kuce ;)

elmircatovic
Kontakt:

Post Postao/la elmircatovic » 20 jan 2009, 23:56

1-1 u belgiji 2-1 kod nas
THE MANIACS

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 jan 2009, 02:45

Ciro mora pozvati sljedece igraci za utakmicu decenije :

-Stilic
-Jahic
-Milenkovic
-Nadarevic
-Muharemovic (eventualno!) :|
-Custovic (sigurno!) ;)
-Mirvic

Ako ne pozove makar dva od ovih navedinih igraca onda cemo svi imati odlican razlog da pljujemo po njemu! :evil:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 21 jan 2009, 11:34

Tarik14 je napisao/la:Ciro mora pozvati sljedece igraci za utakmicu decenije :

-Stilic
-Jahic
-Milenkovic
-Nadarevic
-Muharemovic (eventualno!) :|
-Custovic (sigurno!) ;)
-Mirvic

Ako ne pozove makar dva od ovih navedinih igraca onda cemo svi imati odlican razlog da pljujemo po njemu! :evil:
slazem se........
Meho Kodro
Mes Que Un Club

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 jan 2009, 11:59

Šta on čeka do sada ?! Trebao je već izaći u medije i reći jeli gledao koga, jel šta konkretno napravio. Ali eto, vidjet čemo uskoro na tekmi, friendly, sa nekom od arapskih zemalja..
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 jan 2009, 12:24

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 jan 2009, 13:13

Mirza_Hordas je napisao/la:http://sportin.ba/tekst.aspx?id=15686
CAST NJEMU! :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.