Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Izvadio ga je iskljucivo zbog dva brza faula.
Ah joj Mozzy... bolan nebio..
Ah joj Mozzy... bolan nebio..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Izvadio ga je zbog drugog faula koji ni bio faul steta. Mogao je doci do 10 poena vec sada.Ramirez5 je napisao/la:Mozda ga zeli u vise u 3/4 i 4/4.
- firefirefirely
- Kontakt:
Na mobu sam pa te ne mogu citirat,ali @ajax slazem se u potpunosti
ali jbg, mislim da je svima tesko predociti koliki je samo ovo potencijal i sta sve moze biti od njega.. Jebu ga i sudije sa glupim 'rookie' faulima, a on ne zna , a i nece , drugacije nego 100% da ide uvijek

Ovdje piše da ima samo 1Ajax je napisao/la:Izvadio ga je zbog drugog faula koji ni bio faul steta. Mogao je doci do 10 poena vec sada.Ramirez5 je napisao/la:Mozda ga zeli u vise u 3/4 i 4/4.

http://www.nba.com/tvc/index.html?gamec ... NBA&ls=slt" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad te Plumlee puni onda znas da si harlovina.
Juka unistio Brooka, zakucao ga za kraj klupe
Juka unistio Brooka, zakucao ga za kraj klupe

Pa komentator je isto rekao da je Nurkicev faul a i on se je nesto bunio. Nadam se da je tek prvi. Mozda je trener pomislio da je njegov cak i ako nije bio.armin je napisao/la:
Ovdje piše da ima samo 1![]()
http://www.nba.com/tvc/index.html?gamec ... NBA&ls=slt" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta ces kad je temparamentan i igracina hoce sve od jednom. Tako i treba tako razmisljaju pobjednicifirefirefirely je napisao/la:Jebu ga i sudije sa glupim 'rookie' faulima, a on ne zna , a i nece , drugacije nego 100% da ide uvijek

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 dec 2014, 02:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ipak jedan faul Nurkić tek ima 

Ljudi, nisam kosarkaski strucnjak, ali usudit cu se komentirati kako covjek brani reket pa to je da se najezis, osim ako nisi pljuvac koji mozda sada spava.
Janez je napisao/la:Ipak jedan faul Nurkić tek ima
Odlicno

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Odmah Lopezu banana čim je ušao, samo dok stekne malo rutine i autoriteta kod sudija i aBd zdravlja bit će među 5 centara u NBA.Ramirez5 je napisao/la:Ljudi, nisam kosarkaski strucnjak, ali usudit cu se komentirati kako covjek brani reket pa to je da se najezis, osim ako nisi pljuvac koji mozda sada spava.
Pi.ko jedna opet se radujem tvojim poenima ko da sam ih ja dao, jace je to od mene.
Juka je jak ko beton.Mlad je I ako bog da bice on medju 5 najboljih na svojoj poziciji.
HoopsHypeVerified account @hoopshype
Physically, Jusuf Nurkic is the closest thing to Greg Ostertag I've seen in the NBA lately. Ostertag didn't hit the mid-range shot, though.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Daj Juku Mozgov se vuce ko prebijena macka.
- firefirefirely
- Kontakt:
Pa daj ga vise na parket u pm...
Evo nam Jusufa 
Pa daj 2 lične za manje od minute

Pa daj 2 lične za manje od minute

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Pu yebem ti NBA ligu i ovakve faulove
Juka se naljutio

Kralj svi pored njega kao djeca na terenu izgledaju 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.