FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
On je pitar mi manijaci u tome je najveca razlika.
-
- Kontakt:
Slazem se da je to velika razlika. Jer ja upravo dolazim na utakmice, pratim Zelju, znam kako Zeljo trenutno igra pa mi ti ne mozes doci pisati kako je sve uredu, kako se saniraju dugovi. Jer ja od razliku mnogih ovdje imam oci ne trebas mi ti, niti bilo ko drugi. Niti je ovaj forum relevantan dokaz da je to istina sto ti pises jer ce potvrditi 4 covjeka. Logika ti nije jaca strana, ali supljiras za 10.FKZ1921 je napisao/la:Ne mozemo mi ravnopravno diskutovati o temama vezanim za Zelju.Ja dolazim na utakmice,ti ne dolazis. Za pocetak,to je bitna razlika .rajkoVelicanstveni je napisao/la:Ja mogu citati tvoje gluposti i lazi pa te niko nije uklonio, niti me zanima hoce li te ukloniti. Uopste me ne tangiras toliko da bi se zamarao s tobom. Tebe opet shvatam jer primas lovu pa je logicno da ces pisati pozitivno. Samo sto tvoje misljenje dijeli 5 ljudi klubu, a ovo sto ja pisem misli pola raje koja ne dolazi vise nikako na utakmice od kad su otjerani Zeba, Bekric i ostali.
Amar je jedini dobar a Guso, Cviko, Zujo, Muharemovic, Bekric, Zeba su kante. Niko nije zasluzan za uspjeh osim prvog, a za sve neuspjehe su krivi ovi 2,3,4,5. Ti si placen da pises gluposti, a ja nisam placen da pisem gluposti pa uoci razliku.
Al tipicna ona pitarska prica...
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Koje si ti godište, koliko uopšte imaš godina? Ti što dolaziš na utakmice si mjerilo nvijača? Jesi li ti uopšte svjestan činjenice da ovdje ima navijača koji su uz Želju decenijama? Ti si mjerilo, ideš na utakmice? Smiješan si, i ti i generacije tvoje! Ovdje ima generacija koji su Želji punili kase kada ti ni u planu nisi bio! Nevezano za Rajka ... Pratim tvoje postove, ili si premlad ili si dijete u glavi!FKZ1921 je napisao/la:Ne mozemo mi ravnopravno diskutovati o temama vezanim za Zelju.Ja dolazim na utakmice,ti ne dolazis. Za pocetak,to je bitna razlika .rajkoVelicanstveni je napisao/la:Ja mogu citati tvoje gluposti i lazi pa te niko nije uklonio, niti me zanima hoce li te ukloniti. Uopste me ne tangiras toliko da bi se zamarao s tobom. Tebe opet shvatam jer primas lovu pa je logicno da ces pisati pozitivno. Samo sto tvoje misljenje dijeli 5 ljudi klubu, a ovo sto ja pisem misli pola raje koja ne dolazi vise nikako na utakmice od kad su otjerani Zeba, Bekric i ostali.
Amar je jedini dobar a Guso, Cviko, Zujo, Muharemovic, Bekric, Zeba su kante. Niko nije zasluzan za uspjeh osim prvog, a za sve neuspjehe su krivi ovi 2,3,4,5. Ti si placen da pises gluposti, a ja nisam placen da pisem gluposti pa uoci razliku.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 23 dec 2014, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
@adviser

Iako ovo nije mozda pravi trenutak da Boziji sin ide, on je to zasluzio, dao je svoj zivot za Želju i ako ode, otisao je sa mnogo odradjenog posla iza sebe. Živio nam Osim dragi !
FKŽ !
Komsije pozdrav, jeli moze pitanje, kako ste vi dosli do cifre 2 miliona se nude Amaru, a Amar sam kaze nisu razgovarali o finansijama? Fakat me zanima ovo, pa ako moze neko da odgovori.
since 1973
Isto kao do informacije da ide na pregovore negdje je pisalo nezz na kojem sajtu...onako je napisao/la:Komsije pozdrav, jeli moze pitanje, kako ste vi dosli do cifre 2 miliona se nude Amaru, a Amar sam kaze nisu razgovarali o finansijama? Fakat me zanima ovo, pa ako moze neko da odgovori.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
- Kontakt:
Kako neki idu iz krajnosti u krajnost, prosto te bude stid citati. Pretpostavljam da ce se u narednom periodu svi baviti Osimom umjesto stvarnim problemima i onome sto se desava na otklanjanju istih
Re: Odg: FK Željezničar
mahala sve zna,dolaze misimovic,stevanovic.........onako je napisao/la:Komsije pozdrav, jeli moze pitanje, kako ste vi dosli do cifre 2 miliona se nude Amaru, a Amar sam kaze nisu razgovarali o finansijama? Fakat me zanima ovo, pa ako moze neko da odgovori.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Ok, hvala, nego citam on kaze nismo razgovarali o finansijama, a ovdje vrti prica o 2 mil, pa zato me interesovalo
since 1973
Najludji je ubjedljivo. Lik sav iscrnjacen, kad udje na forum depresija zavlada.terabajt je napisao/la:@adviser![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Pisem sa moba na kojem nemam opciju quote, gavrane majstore ako ti je dosadno prepiri se i igraj klisa sa onim koji provociraju, mene popusti Boga ti. Pitao najnormalnije, zahvalio na odgovoru, nema potrebe za ironijom. Zivio
since 1973
Uspio si me nasmijati, svaka ti čast! Dobar sam ja lik, ne bi vjerovao, ko zna možda se i znamo ali, treba malo i poštovanja imati prema ljudima, ipak je ovo forum, niko ni o kome ne zna ništa a svi pametuju! Svi smo mi ljudi, mnogo nas volimo Želju mnogo, svaka loša stvar upućena našem klubu izaziva reakciju, svaka pogrešna riječ nekom ko navija za moj klub izaziva reakciju, svi smo mi isti, samo neki pokušavaju sebe da dignu iznad ostalih iako za to nemaju razlog! To ti ja tvrdim, niko nije bolji ni od koga!bagrcavi je napisao/la:Najludji je ubjedljivo. Lik sav iscrnjacen, kad udje na forum depresija zavlada.terabajt je napisao/la:@adviser![]()
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 24 dec 2014, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Pa ni ti ne znas nista o radu kluba pa pametujes. Niti znas koliko ima para ni na sta se trose, ali bitno je crnjaciti ljude.
Neki dan sam te pitao odakle ti da nemamo para i nisi mi odgovorio, pitam te opet.
Neki dan sam te pitao odakle ti da nemamo para i nisi mi odgovorio, pitam te opet.
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:Pa ni ti ne znas nista o radu kluba pa pametujes. Niti znas koliko ima para ni na sta se trose, ali bitno je crnjaciti ljude.
Inače, jedan od tvojih najdužih (smislenih) postova ...bagrcavi je napisao/la:
A odakle tebi da nema para?
To je danas bilo! Šta sam ti trebao odgovoriti na ovo pitanje'??? Ti znaš, ima li para ili ne??? Ajd onda kada vidiš pare uslikaj da i mi vidimo, ma daaaj ...

Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 24 dec 2014, 00:46, ukupno mijenjano 12 puta.
-
- Kontakt:
E jeste tesko znati ima li se para ili ne. Odes 3 puta na Grbavicu, mozda 2 gostovanja vidis kakvi ti igraci igraju. Vidis da ti trener nema licencu, nema ugovara. Vidis da ti menadzer kluba ide kad mu se digne tuki. Vodi ekipu kad mu se digne hello kitty, nista ne znamo. Vi znate sve.
- Ljiljani87
- Kontakt:
rajkoVelicanstveni je napisao/la:E jeste tesko znati ima li se para ili ne. Odes 3 puta na Grbavicu, mozda 2 gostovanja vidis kakvi ti igraci igraju. Vidis da ti trener nema licencu, nema ugovara. Vidis da ti menadzer kluba ide kad mu se digne tuki. Vodi ekipu kad mu se digne hello kitty, nista ne znamo. Vi znate sve.
Đurbuzoviću

1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Što ste pesimisti, sad ce u Kataru svjetsko prvenstvo u rukometu, otišao Amar da nadje dobrog golmana
Strpimo se do Petka 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Zeljo je postojao prije Amara a bice tu abd I poslije Amara.Sto je nekima zelja da se ugasimo to je druga prica .
I ja sam zelio Pamelu pa na kraju opalio Amelu.Jedno su zelje drugo su realnosti.
Bice bas ono ebeno kad Amar napusti Zelju,bas mi je krivo . Amar je Zeljina turbina I bez toga cemo biti srednja zalost .
Kao sto sam ranije govorio covjek je imao ponuda I prije cak je bilo price da ga je zvao jedan MlS tim da bude pomocnik ,sto je ovaj hladno odbio .Znam da neki nece priznati zbog mrznje prema Zelji I Amaru ali on je bas stucnjak u svom poslu. Zelim mu srecu ako se dogovori I potpise,nek zgrabi arapskih novcanica.
I ja sam zelio Pamelu pa na kraju opalio Amelu.Jedno su zelje drugo su realnosti.
Bice bas ono ebeno kad Amar napusti Zelju,bas mi je krivo . Amar je Zeljina turbina I bez toga cemo biti srednja zalost .
Kao sto sam ranije govorio covjek je imao ponuda I prije cak je bilo price da ga je zvao jedan MlS tim da bude pomocnik ,sto je ovaj hladno odbio .Znam da neki nece priznati zbog mrznje prema Zelji I Amaru ali on je bas stucnjak u svom poslu. Zelim mu srecu ako se dogovori I potpise,nek zgrabi arapskih novcanica.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], lakilone, Lokomotifa, Mahalac7, NekoSaDaleka, Pablo11, rimljanin90 i 77 gostiju.