Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Zasto je na Davisa u Formuli under 25,5 1,6?
plus iljo dominković, zlatna koka saveza iz najslavnijeg doba, oraški labudPuma je napisao/la:
Eto ti nafake, covjek igra kosarku u NBA, zaradjuje ogroman novac i opet ga izvuku za jackpot.

nema potpisa
- Evolution87
- Kontakt:
e jest i ovaj premier skratio ponudu za ove nba igrace...
Kontam Knighta over nema, Horforda nema, Ibake takodjer nema, iz Netsa samo Johnson
Kontam Knighta over nema, Horforda nema, Ibake takodjer nema, iz Netsa samo Johnson

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Yebo ja sebe ako vise ikad odigram bingo, udjem danas u kladionicu, prvi tiket cekam 38 sa 200 maraka, i pri tom sam vec imao djetalinu na 32, kontam barem cu cvaju dobiti. kad kara
ponovim tiket, kad cekaj sa 100 maraka sad 32, dobijem karu. Iznerviram se, uzmem 8 kompijuterskih, hajd reko necu ni pratiti, kad na kraju na svih osam tiketa falio mi po jedan broj.
ponovim tiket, kad cekaj sa 100 maraka sad 32, dobijem karu. Iznerviram se, uzmem 8 kompijuterskih, hajd reko necu ni pratiti, kad na kraju na svih osam tiketa falio mi po jedan broj.

1946
Klade se ljudi da su najboljiEvolution87 je napisao/la:e jest i ovaj premier skratio ponudu za ove nba igrace...

-
- Kontakt:
Kako odigra ovaj Angers, hokej francuska liga, ne mogu naci nikako, stoji 1:1 jos od 1 trecine a trebalo zavrsit 

- Evolution87
- Kontakt:
da se moze kako dvica na to odigratiJanez je napisao/la:Klade se ljudi da su najboljiEvolution87 je napisao/la:e jest i ovaj premier skratio ponudu za ove nba igrace...
Kontam Knighta over nema, Horforda nema, Ibake takodjer nema, iz Netsa samo Johnsonnema šta, mogli su komotno 11 NBA tekmi da daju 11 igrača iz svakog meča po jednog i gotovo.
![]()

Ne mozes igrace u singleu odigrati, na ovim specijalnim igrama malo je reci da zakidaju na kvotama. **** iz Citluka

nema ni Matthewsa

- 10DelPiero
- Kontakt:
Nekad je na 11 utakmica bilo 50 igraca u ponudi a ovo veceras je smijesno ma vise ustvari zalosno 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
@Evolution87
Ja sam zbog tih stvari smanjio max. igranje kod njih, samo ako je žurba pa uplatim. Za sve ostalo Wwin ili do Max Bet-a uz one bonuse i čudesa ljudi su fkt extra, jedino što još uvijek nemaju strijelce i to ubacuju lagano kroz specijal klađenje na mečeve ( derbije). Gledam baš sad na MB imaju čak 99 igrača u ponudi, pa Jusufa možeš odigrati na 6,5 granici

Ja sam zbog tih stvari smanjio max. igranje kod njih, samo ako je žurba pa uplatim. Za sve ostalo Wwin ili do Max Bet-a uz one bonuse i čudesa ljudi su fkt extra, jedino što još uvijek nemaju strijelce i to ubacuju lagano kroz specijal klađenje na mečeve ( derbije). Gledam baš sad na MB imaju čak 99 igrača u ponudi, pa Jusufa možeš odigrati na 6,5 granici

- Ljiljani87
- Kontakt:
Kurta Schorka 24Ljiljani87 je napisao/la:Gdje na stupu ima MaxBet

U MB jedina mana sto su granice na igrace malo vece a kvote malo manje u odnosu na ostaleJanez je napisao/la:@Evolution87
Ja sam zbog tih stvari smanjio max. igranje kod njih, samo ako je žurba pa uplatim. Za sve ostalo Wwin ili do Max Bet-a uz one bonuse i čudesa ljudi su fkt extra, jedino što još uvijek nemaju strijelce i to ubacuju lagano kroz specijal klađenje na mečeve ( derbije). Gledam baš sad na MB imaju čak 99 igrača u ponudi, pa Jusufa možeš odigrati na 6,5 granici![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- diplomatija
- Kontakt:
Premier igra svoje neke igrice, a da ne znaju ni sta, ovo večeras sa igračima je klasična navlakusa da ljudi pomisle a vidi nema ovog u ponudi, sigurno ne igra, idem ja na ovog sto igra..ima dosta ljudi koji bas i ne prate sve kao npr ovde na forumu
Cekam Davisa under 25,5 za pare, znaci slobodno tovarite na over..jer me ovih mjesec dana hoce po jedan par 

Nemoj se ljutiti,ali realno Davis bi trebao veceras prebaciti.Brezovac je napisao/la:Cekam Davisa under 25,5 za pare, znaci slobodno tovarite na over..jer me ovih mjesec dana hoce po jedan par
Boston u 1/4 2/22 iz igre 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Contentissimo
- Kontakt:
pregazise ih ljudi ko plitak potok, sto je najgore ja se opet "zakacio" za bradleyaBihac96 je napisao/la:Boston u 1/4 2/22 iz igre

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- Evolution87
- Kontakt:
samo da ne bude BO treba mi vucevic preko...
Treba i meni Vucevic i Bradley
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- 10DelPiero
- Kontakt:
E nek Beal mrtvi debil utrpa 10 poena nije jos ni poluvrijeme i to pored Butlera nek sve ide u pm. Sto ne ostane sad ispod kad mi treba a ne kad ga igram preko pa nakupi ovako poena i onda Bog sami zna kako ne prede jbo ga kladionica.
Alessandro Del Piero !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.