Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

R32
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la R32 » 23 dec 2014, 15:36

Nasao sam Lumiu 1020 za 450 KM Gradačac, 2 godine garancija. Gigateh. Jel imao ko iskustva sa njima?
Mia San Mia

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 23 dec 2014, 16:25

http://www.gsmarena.com/nokia_c1_is_the ... -10552.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Koncept ali nada umire zadnja! :salut:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 23 dec 2014, 16:44

Vec duze vremena sam i posao napisati vidjet ce te kad Nokia izbaci nesto ovako. Nego ja viđo da je izasla Lumia 638
slika Ali pod Nokia telefonima

Sad procita da imaju zabranu proizvodnje do 2016 godine. Te da ce i ovaj koncept biti proizveden od strane FOXCONN.
Mia San Mia

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 23 dec 2014, 16:57

Lijep pozdrav svima,

Ako mogu nekoga da zamolim da otklonim ovaj problem koji imam duze vremena a sve do sada nisam pokusavao :D

Dakle,radi se o mobitelu nokia lumia 520 ,kada prebacim video snimke na PC i ucitam ih sa bilo kojeg programa npr ,km player,media player,bs player itd - zvuk kasni ili dolazi ranije u odnosu na video snimak.Na mobitelu kad pustim taj isti snimak sve uredno ide ,ali na PC-u nikada,nije to to gledati snimak a zvuk ranije dolazi´.
Sad da li je do playera,codeca ili trebam "posebni" neki player imati da bi pustao video snimke sa lumie,to ne znam - ako moze neko da pomogne bio bih mu zahvalan.
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 23 dec 2014, 17:16

Masterr27 je napisao/la:Lijep pozdrav svima,

Ako mogu nekoga da zamolim da otklonim ovaj problem koji imam duze vremena a sve do sada nisam pokusavao :D

Dakle,radi se o mobitelu nokia lumia 520 ,kada prebacim video snimke na PC i ucitam ih sa bilo kojeg programa npr ,km player,media player,bs player itd - zvuk kasni ili dolazi ranije u odnosu na video snimak.Na mobitelu kad pustim taj isti snimak sve uredno ide ,ali na PC-u nikada,nije to to gledati snimak a zvuk ranije dolazi´.
Sad da li je do playera,codeca ili trebam "posebni" neki player imati da bi pustao video snimke sa lumie,to ne znam - ako moze neko da pomogne bio bih mu zahvalan.
Jes pokuso VLC?

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 23 dec 2014, 17:18

R32 je napisao/la:Nasao sam Lumiu 1020 za 450 KM Gradačac, 2 godine garancija. Gigateh. Jel imao ko iskustva sa njima?
Dobra radnja :thumbup:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 dec 2014, 17:33

Masterr27 je napisao/la:Lijep pozdrav svima,

ja evo 10 mjeseci imam lumiu 520 i nikad nisam imao sličnih problema. :hmmmmm:

Jel ti misliš na videosnimke napravljene kamerom tvoje lumie ili na video snimke koje si na telefon skinuo sa, npr, yt? Ako je ovo drugo, onda ti je možda do tog downloadera preeko kog skidaš klipove na telefonu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 23 dec 2014, 18:04

alan_kardec je napisao/la:
ja evo 10 mjeseci imam lumiu 520 i nikad nisam imao sličnih problema. :hmmmmm:

Jel ti misliš na videosnimke napravljene kamerom tvoje lumie ili na video snimke koje si na telefon skinuo sa, npr, yt? Ako je ovo drugo, onda ti je možda do tog downloadera preeko kog skidaš klipove na telefonu.
eto ja je imam godinu dana i taj sam problem imao stalno,a da mislim na video snimke napravljene kamerom moje lumie :D jednostavno kad na pc prebacim taj neki video snimak koji sam napravio - zvuk mi ide ranije ili kasni za slikom,a na mob je sve ok.

p.s. de mi reci preko kojeg video playera pustas na racunaru snimke koje si snimio sa svojim mob. ?
theboss_RD07 je napisao/la:
Jes pokuso VLC?
evo sad cu da pokusam,imao sam vlc pa sam izbrisao - sad cu da skinem pa javim ,daj Boze :D

A svasta,evo skinuo ali problem sa vlc je slijedeci:

-snimak koji pustim sa mob.(Mp4) na vlc ,sad slika stopa,mutna itd a zvuk kao da je uredu ne mogu da raspoznam kad slika nije ok :geek:
- ostale snimke koje pustim preko vlc sa racunara npr flv file ide uredno preko vlc-a ko mlijeko.

Ne znam do cega je problem,ne mogu normalno da gledam na racunaru snimke koje sam snimio sa mob.,mozda sto je mp4 ali opet momak ispod napisa` @alan_kardec da nije imao slicnih problema.
Zadnja izmjena: Masterr27, dana/u 23 dec 2014, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 23 dec 2014, 18:05

R32 je napisao/la:Nasao sam Lumiu 1020 za 450 KM Gradačac, 2 godine garancija. Gigateh. Jel imao ko iskustva sa njima?
Dobra radnja :thumbup:
Hvala, jedino ako ti nisi taj sto prodaje haha :)
Mia San Mia

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 23 dec 2014, 19:58

Kako poslati mms (audio) na LG-g2 mobitelu ?!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 23 dec 2014, 19:58

@masterr27 Preko kojeg programa snimas? Kod mene Lumia 630 ima vise programa, obicna kamera, "Lumia kamera", "Camera360" itd ...

@R32 Nisam ne sikiraj se :D

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 23 dec 2014, 20:16

@masterr27 Preko kojeg programa snimas? Kod mene Lumia 630 ima vise programa, obicna kamera, "Lumia kamera", "Camera360" itd ...
Koristim Lumia Camera.

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 23 dec 2014, 20:20

Caoooo imam jedno pitanje,planiram uvesti mobilni paket bh telecoma Mini 15,pa me zanima da li se to isplati uvoditi sta se desava kad potrosim tih 15 km da li mi to ide dalje na racun i da li dodje i sta interneta u tom paketu??

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 23 dec 2014, 20:37

BordoArmy88 je napisao/la:http://www.gsmarena.com/nokia_c1_is_the ... -10552.php

Koncept ali nada umire zadnja! :salut:
ovo je fan made, glupo je sada ocekivati neki nokia phone, tek za dvije godine, a do tad se sve promjeni

nokia ima sansu da dobro razmisli sta kako, kud dalje, koji ce OS izabrati, zasad mogu samo tablete proizvoditi, ne znam da li su glupi u microsoftu ili su znali pa su nokiji "zabranili" da proizvode samo telefone, a tablete izostavili
Masterr27 je napisao/la:
Koristim Lumia Camera.
ja bih ti preporucio da apdetjas telefon na lumia denim te da odradis factory reset, skines nanovo aplikacije
poslije toga ti telefon mora raditi bez greske
na tebi je ;)

isto tako, ne bih ti preporucio da radis back up, istina da je wp jako dobro optimizovan os, ali nekada je dobro updateovati sistem na posljednju verziju te opaliti format :)

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 23 dec 2014, 21:08

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
ja bih ti preporucio da apdetjas telefon na lumia denim te da odradis factory reset, skines nanovo aplikacije
na tebi je ;)

isto tako, ne bih ti preporucio da radis back up, istina da je wp jako dobro optimizovan os, ali nekada je dobro updateovati sistem na posljednju verziju te opaliti format :)
Brate hvala na savjetima ali nisi razumio problem ja mislim,meni telefon radi bez greske - problem je sto snimke koje snimim kamerom i koje prebacim na PC (pustim preko kmplayera,bs playera,vlc,gom player itd) ne rade kako treba.. tj zvuk(ton) kasni ili ide ranije u odnosu na snimak a na mob rade uredno snimci.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 23 dec 2014, 22:34

@Master27, kakav PC imas? Kakva je graficka?
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la JoseMourinho » 24 dec 2014, 03:45

ado78 je napisao/la:Caoooo imam jedno pitanje,planiram uvesti mobilni paket bh telecoma Mini 15,pa me zanima da li se to isplati uvoditi sta se desava kad potrosim tih 15 km da li mi to ide dalje na racun i da li dodje i sta interneta u tom paketu??
Dalje nastaviš trošiti, može ti račun biti 15 može 115 zavisi koliko pričaš taj mjesec ;)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 dec 2014, 04:26

Masterr27 je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
na tebi je ;)

Brate hvala na savjetima ali nisi razumio problem ja mislim,meni telefon radi bez greske - problem je sto snimke koje snimim kamerom i koje prebacim na PC (pustim preko kmplayera,bs playera,vlc,gom player itd) ne rade kako treba.. tj zvuk(ton) kasni ili ide ranije u odnosu na snimak a na mob rade uredno snimci.
Probaj i ovaj programcic, kod mene je rjesio slican problem (filmovi sa mobitela su stopali, zvuk je bio syeban, itd).
http://mpc-hc.org" onclick="window.open(this.href);return false;

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 24 dec 2014, 16:13

calcio je napisao/la:
Probaj i ovaj programcic, kod mene je rjesio slican problem (filmovi sa mobitela su stopali, zvuk je bio syeban, itd).
http://mpc-hc.org" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo rjesio je i kod mene :D Hvalaa puno :kralj:

@ne_znam_ko_sam, evo kolega calcio mi je pomogao,hvala i tebi :)

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 dec 2014, 19:38

vaše mišljenje o lg l bello :D

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 5 gostiju.