Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 23 dec 2014, 18:49

Paradajz je napisao/la:Ma da, kao sto sam i cenio. Nema se love, ovo je najeftinija napadacka opcija, da ga vratimo sa loan-a i doplatimo tih 5-6m. Eventualno taj golman, i mozda jos neki loan igrac, i to je to za januar. I to nam je puna kapa. Cenim da u tom slucaju, leti jedan od napadaca, Borini nadam se.
Pa dobro opet odlaskom Borinija bi se pokrila odsteta za Origija tako da ako se vec doveo Očoa za 3 miliona u tom slucaju msm da bi moglo doci do jos neke kupovine :)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

murgadrot
Kontakt:

Post Postao/la murgadrot » 23 dec 2014, 18:50

Ako cemo Origijev dolazak u januaru platiti nekih 5-6 miliona koliko se spekulise, onda bolje za te pare kupiti Cecha ili nekog "mladog talenta" od kojeg mozda i bude neke koristi. U januaru se svakako vraca Sturigde (valjda se ne povredi na nekom treningu) i Balotelli a Origi svakako ne moze igrati za nas Evropa ligu ako se ne varam.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 dec 2014, 18:51

murgadrot je napisao/la:Ako cemo Origijev dolazak u januaru platiti nekih 5-6 miliona koliko se spekulise, onda bolje za te pare kupiti Cecha ili nekog "mladog talenta" od kojeg mozda i bude neke koristi. U januaru se svakako vraca Sturigde (valjda se ne povredi na nekom treningu) i Balotelli a Origi svakako ne moze igrati za nas Evropa ligu ako se ne varam.
Pa Origi je drugi najbolji mladi igrac Europe, sve mi se cini da sam to vidio negdje. Prvi je Sterling.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

murgadrot
Kontakt:

Post Postao/la murgadrot » 23 dec 2014, 18:55

Slazem se... Ali Origi svakako dolazi na kraju sezone tako da je to dodatno bacanje para.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 23 dec 2014, 20:16

gaston je napisao/la:Pa dobro opet odlaskom Borinija bi se pokrila odsteta za Origija tako da ako se vec doveo Očoa za 3 miliona u tom slucaju msm da bi moglo doci do jos neke kupovine :)
Nadrljali smo ako je Ochoa stvarno opcija za golmana.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 23 dec 2014, 20:18

Paradajz je napisao/la:
gaston je napisao/la:Pa dobro opet odlaskom Borinija bi se pokrila odsteta za Origija tako da ako se vec doveo Očoa za 3 miliona u tom slucaju msm da bi moglo doci do jos neke kupovine :)
Nadrljali smo ako je Ochoa stvarno opcija za golmana.
Mislim da je Ochoa zamjena za Jonesa sto i nije lose,a za Mignoleta bi trebao biti Cech,ali ne vjerujem da ce doci kod nas
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 dec 2014, 20:30

Ochoa je tipicni golman za Liverpool. Skinut ce nemoguce i onda ce iz mrtvog ugla primiti gol kroz noge :urnebes:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 24 dec 2014, 00:35

Ne znam za vas ali ja nikako nisam za odlazak Borinija, ne kazem da je on neka igracina, ali ipak kad nekako pogledam, bolji mi je od Lamberta koji je trom, spor, u godinama, definitivno jedan od najvecih promasaja Liverpoola od Carolla pa na ovamo...mozda grijesim ali nekako mi Borini djeluje dosta opasniji i kad god uđe u igru, napad živne, čist primjer protiv Arsenala, čim je ušo odma šansa, i to nije imao sreće...ne znam bgm :crazy:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

Curry
Kontakt:

Post Postao/la Curry » 24 dec 2014, 03:45

Pozdrav raja. Pratim vas dugo vremena jos od davne 2009 i odlucih da se registrujem da podijelim sa vama par misljenja o najvecem engleskom klubu. Samo cu reci jedno dont worry we will tivra back again. YNWA

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 24 dec 2014, 10:29

Nisam ni ja za odlazak Borinia, bar do kraja sezone, dok se ne vidi sta ce biti sa Sturidgeom i dok vidimo hocemo li koga kupovati u januaru. Svaki put kad udje u igru unese zivost, kakvu-takvu. Vidjeli smo to sada da Arsenalom, bez obzira na karton. U svakom slucaju je bolji od Lamberta. Pisto sumnjam u neke kupovine, treba ga ostaviti...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 24 dec 2014, 12:58

Izgleda da smo zainteresirani za Naingolana,e takav igrac nam fali,kaljari ima 50% vlasnistvo nad njim,za nekih 15-20 mil bi se mogao dovesti,mislim da bi i roma mogla pristati jer imaju igracine na sredini terena tako da ih i ne bi bas oslabili,a roma prodaje sve sto valja i uvjek nadju dobru zamjenu.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 24 dec 2014, 17:12

LiverpoolREDS je napisao/la:Izgleda da smo zainteresirani za Naingolana,e takav igrac nam fali,kaljari ima 50% vlasnistvo nad njim,za nekih 15-20 mil bi se mogao dovesti,mislim da bi i roma mogla pristati jer imaju igracine na sredini terena tako da ih i ne bi bas oslabili,a roma prodaje sve sto valja i uvjek nadju dobru zamjenu.
Ako je istina da je Strootman vec unitedov onda sumnjam da ce prodavati i Rađu mada sam skoro pisao da nam fali u vezi jedan takav ratnik poput njeg..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 24 dec 2014, 18:03

Radja je otac svakako, sad koliko je realno da on dodje, nisam siguran.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 24 dec 2014, 18:12

Predasjednik Rome kaze da nema namjeru da proda Strootmana,e sad dal je to dizanje cijene ili bas ne zeli ne znam,ova situacja sa Radjom me podsjeca na Borinjevu i onda je bilo nesto 50-50 %

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 24 dec 2014, 21:30

Ma nema sanse da dovedemo Naingolana kakvi.....isto kao i Lacazettea :(
Boga pitaj koga ce ove nase budale dovest :facepalm:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 25 dec 2014, 01:29

Rađoni je zvijer
Za tog igrača vrijedi iskeširat i 40 milki
A.F.C. Bournemouth!

Curry
Kontakt:

Post Postao/la Curry » 25 dec 2014, 04:05

rambo16 je napisao/la:Rađoni je zvijer
Za tog igrača vrijedi iskeširat i 40 milki
Vrijedi,slazem se,ali poznavajuci transfer politiku naseg kluba ne bi me cudilo da dovedu kakvog balvana iz championshipa.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 dec 2014, 09:20

ninja bi vam rijesio vecinu problema u veznom redu jer covjek je masina koja ima siguran pas, dobar pregled igre, motor za trcanje svih 90 minuta i solidnu zavrsnicu i ubacivanje naprijed. dakle, full package. medjutim, iako transfer nije nemoguc tesko da do istog dodje jer ipak roma se pita i ima svaku prednost otkupa te polovice ugovora u odnosu na ostale klubove. tu je i dobar odnos sa predsjednikom kluba, igracevim agentom i jos par poslova koje imaju za obaviti (realizacija transfera astorija u romu, ucana i jos par omladinaca u suprotnom smjeru na posudbu) tako da sumnjam da cemo ga u narednim godinama gledati u nekom drugom dresu. uostalom, i sam je prije par dana dao ovu izjavu:
“I could have gone to a top team straight away,” Nainggolan revealed to Rivistastudio.

“I had the opportunity, but I didn’t think it was the right path for me, that I needed to wait.

“I wanted to mature at Cagliari where I felt good, and now I can say that I waited for the right time.

“It took a lot to get to a great club, and now I can’t imagine not finishing my career here.

“To go abroad would be difficult, going to a rival would be impossible.

“But most importantly, I don’t see a better team than Roma in the coming years. I’m happy to be here and that’s a fact.”
sto se tice same rome i prodaje igraca, niko ziv u klubu i ne pomislja da se odrekne ninje ni po koju cijenu jer ove sezone je nas daleko najbolji igrac. doduse, bili su i marquinhos i benatia ali to je vec tema neke druge emisije :problem:

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 25 dec 2014, 10:32

Zbog Financial Fair Playa liverpool ne moze dovesti nista vise nego sto proda.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 25 dec 2014, 10:58

LvG je napisao/la:Zbog Financial Fair Playa liverpool ne moze dovesti nista vise nego sto proda.
Mozes li mi malo pojasnit to pravilo nisam bas najbolje to shvatio

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.