Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Burnley i Swansea
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kad nije uštopao lijepo a bio sam pred golmanom ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
a pretpostavio sam odmah da je broj neodigranih utakmica.topnik1 je napisao/la:U pravu je paja što jest jest. Otkako se Giroud vratio Sančez je jednostavno predaleko od gola. Čovjek uopšte nije imao prilike za šut. Dok, dok je Welbek bio centralni napadač Sančez je bio mnogo bliži golu jer obojica imaju neku fudbalsku inteligenciju i lahko su se sporazumijevali na terenu, što je to za Girouda naučna fantastika.
@let 3 A šta misliš
vec sam i prošle godine pisao ovdje - to je jedan zlocin prema svom klubu, pa i prema sopstvenim navijacima koji placaju visko-skupe ulaznice da gledaju nekakve rezerve i bolnicu...jer to se odavno povlaci kod vas: da svake godine pola tima bude van stroja.
Razumijem da svaki klub ima određen broj povrijeđenih, ali kod Arsenala je to odvano na nivou epidemije.
FC Arsenal je trebao davno ne samo dati otkaz tim nesposobnim diletantima koji se nazivaju doktorima, vec ih i tužiti za nerad i neznanje....na sud izvesti i tražiti odštetu.
Ipak je fudbal danas veliki biznis.
Davno bi ja protjerao sve doktore iz kluba i sve fitnes trenere da se mene tiče.
Pa bukvalno kao epidemija su nam povrede, kontaćeš prestaće a iz sedmice u sedmicu sve više i više povrijeđenih.
Nije normalno da ti u bolnici bude čitav jedan tim
Pa bukvalno kao epidemija su nam povrede, kontaćeš prestaće a iz sedmice u sedmicu sve više i više povrijeđenih.
Nije normalno da ti u bolnici bude čitav jedan tim

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Ubleha na klupi kad su ga jednom pitali je rekao da je to vrhunski medicinski tim pun strucnjaka
Istina jeste medicinski tim je nesposoban to je dokazano milion puta pa evo ovaj Walnut se ozlijedio na 6-7 mjeseci a evo nije jos spreman a prosla je skoro godina dana i takvih primjera je mali milion, mali Gnabry nestao jos u martu nema ga na mapi (jedna od jacih stvari u ublehinom Arsenalu je to sto sutnjom kriju svoju nesposobnost kontaju ljudi retardirani niko se nece zapitati gdje je taj igrac). Ali ok evo kazem doktori su diletanti moraju se otjerati ako treba i lincevati ih i staviti na klupski zid srama ali postavlja se pitanje ko ozlijedjuje te igrace, ok oni su nepsoobni da ih spreme ali opet kako to da se ozlijedjuju stalno igraci problem nisu samo doktori, i Wengerove retardirane metode treninga koje ljudi po Evropi ismijavaju sigurno su u kombinaciji sa nesposobnim osobljem kumovali ovoj katastrofi koja svake godine pogadja Arsenal. Stalno se ponavljam ali moram reci davno je to jos prestala biti samo losa sreca nesto je debelo trulo u Arsenalu a to je voajer njegovi treninzi i spremanje igraca i kad na to nadodas nesposoban medicinski tim dobijes ovo sto se desava u Arsenalu.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ja ja, sad se sjećam... Glavni krivac za poraz uz Artetu naravnotopnik1 je napisao/la:Kad nije uštopao lijepo a bio sam pred golmanom ?

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
French ace waiting on Arsenal offer
Morgan Schneiderlin is ready to reject a move to Spurs in favour of a move to Arsenal.
Spurs failed to land the 25-year-old midfielder on two occasions over the summer and was told by Ronald Koeman that he will remain at Southampton after seeing other stars leave the Saints at the beginning of the season.
It proved to be the correct decision as Schneiderlin has continued to impress for Southampton, who currently occupy fifth place in the Premier League table.
But according today’s Sun, Arsene Wenger is set to launch a £25 million January move for the in-demand midfield enforcer.
The paper suggests that the France international was unhappy with how former boss Mauricio Pochettino attempted to bring him to White Hart Lane on the cheap last summer and will supposedly wait for Arsenal to table an offer.
Last Month, Schneiderlin reiterated his desire to play for a ‘big club’ in the future and sees The Gunners as the ideal destination, with a number of his international team-mates already on the books at the Emirates.
Morgan Schneiderlin is ready to reject a move to Spurs in favour of a move to Arsenal.
Spurs failed to land the 25-year-old midfielder on two occasions over the summer and was told by Ronald Koeman that he will remain at Southampton after seeing other stars leave the Saints at the beginning of the season.
It proved to be the correct decision as Schneiderlin has continued to impress for Southampton, who currently occupy fifth place in the Premier League table.
But according today’s Sun, Arsene Wenger is set to launch a £25 million January move for the in-demand midfield enforcer.
The paper suggests that the France international was unhappy with how former boss Mauricio Pochettino attempted to bring him to White Hart Lane on the cheap last summer and will supposedly wait for Arsenal to table an offer.
Last Month, Schneiderlin reiterated his desire to play for a ‘big club’ in the future and sees The Gunners as the ideal destination, with a number of his international team-mates already on the books at the Emirates.
Seamen u zadnjih 10 stranica si jedno 15 puta postavio kako Arsenal hoće Scheiderlina
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
postavit ću i sljedećih 10anell je napisao/la:Seamen u zadnjih 10 stranica si jedno 15 puta postavio kako Arsenal hoće Scheiderlina

Ozil u Realu mislim da nije propustio nijednu utakmicu u tri sezone.
Neko je davno morao odgovarat za ovo sto se desava u Arsenalu.
Neko je davno morao odgovarat za ovo sto se desava u Arsenalu.
Bas, jeste li mijenjali fittnes trenera
Fitness trener ne snosi nikakvu odgovornost za to.
svejedno je ko zabija, samo nek ima golova, sto za divno cudo nije trenutno problem, jer posljednjih tekmi utrpamo bar jedan, odbrana nas ****, a ja bih volio da i welbeck redovno trpa, al kako je krenulo, cak ce i debushy biti bolji u tom segmentu igre
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
-
- Kontakt:
Sve sto Seaman I BigBigBang napisu,ja potpisujem,svako ko ima misljenje suprotno njihovom je slijep

Žiru je došao iz kukuruz lige. Prva sezona je bila očaj,ali njegov napredak što se tiče golova je očigledanBigBigBang je napisao/la: Kako nema nista od njegove trke, jedino on vrsi nekakav presing kao sot radi Sanchez, dosta se vraca nazad pa samo protiv Liverpoola je oteo loptu nekoliko puta Gerardu cini mi se dolazeci mu sa ledja a iz takvih otetih lopti i polukontri prave ekipe mogu zabiti gol nije to mala stvar. Njegov finising je los sto je prava steta jer je kao igrac talentovaniji od Girouda i Walnuta 10 puta, znam sad da ce neko izvucio ovo iz konteksta ali to je jedini nas napadac koji po nekim predispozicijama podsjeca na Henrya npr. da ima bolji finising ne kazem da bi bio novi Henry ali bi to bio vrhunski napadac. Sto se tice statistike Welbeck je kao i Sanchez sve dalje od gola odkako se panj vratio u vrh napada i sad nasi napadi svi idu na njega ili preko njega...
Naravno kad francuska klada nije mogla bazen da pogodi vi ste ovde pricali kako nije sve u golovima ima dobar work rate skace i to cijenilo se a sad kad je Welbeck u pitanju djaba sve kad ne zabija golove. A ja opet tvrdim da se stavi Welbeck u vrh napada i kad bi iza ledja imao Ozila i Ramseya u formi nadavao bi se i on golova vise nego Giroud.
Welbeck tu stagnira od kako je počeo da igra lopte.
Baš podsjeća na Henrya. Pljunuti. . .
A bio je 15 kola prije Žirua,pa šta je uradio. Trudio se i trčao. . .
Pa možeš ti tvrdit,ali Welbeckovi statistički parametri mogu pobit bilo kakvu tvrdnju.
A.F.C. Bournemouth!
bit će i togaanell je napisao/la:Bolje i to nego #Wenger out

pa došao sad usred priprema novi fitnes trener Shad Forsythe,jedan od najboljih na svijetu,bio je sa švabima sad za vrijeme svjetskog,nema tu on puno utjecaja jer su očito treninzi voajera potpuni promašaj plus doktorixaves je napisao/la:Bas, jeste li mijenjali fittnes trenera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.