Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Nasao sam Lumiu 1020 za 450 KM Gradačac, 2 godine garancija. Gigateh. Jel imao ko iskustva sa njima?
Mia San Mia
-
- Kontakt:
http://www.gsmarena.com/nokia_c1_is_the ... -10552.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Koncept ali nada umire zadnja!

Vec duze vremena sam i posao napisati vidjet ce te kad Nokia izbaci nesto ovako. Nego ja viđo da je izasla Lumia 638
Ali pod Nokia telefonima
Sad procita da imaju zabranu proizvodnje do 2016 godine. Te da ce i ovaj koncept biti proizveden od strane FOXCONN.

Sad procita da imaju zabranu proizvodnje do 2016 godine. Te da ce i ovaj koncept biti proizveden od strane FOXCONN.
Mia San Mia
Lijep pozdrav svima,
Ako mogu nekoga da zamolim da otklonim ovaj problem koji imam duze vremena a sve do sada nisam pokusavao
Dakle,radi se o mobitelu nokia lumia 520 ,kada prebacim video snimke na PC i ucitam ih sa bilo kojeg programa npr ,km player,media player,bs player itd - zvuk kasni ili dolazi ranije u odnosu na video snimak.Na mobitelu kad pustim taj isti snimak sve uredno ide ,ali na PC-u nikada,nije to to gledati snimak a zvuk ranije dolazi´.
Sad da li je do playera,codeca ili trebam "posebni" neki player imati da bi pustao video snimke sa lumie,to ne znam - ako moze neko da pomogne bio bih mu zahvalan.
Ako mogu nekoga da zamolim da otklonim ovaj problem koji imam duze vremena a sve do sada nisam pokusavao

Dakle,radi se o mobitelu nokia lumia 520 ,kada prebacim video snimke na PC i ucitam ih sa bilo kojeg programa npr ,km player,media player,bs player itd - zvuk kasni ili dolazi ranije u odnosu na video snimak.Na mobitelu kad pustim taj isti snimak sve uredno ide ,ali na PC-u nikada,nije to to gledati snimak a zvuk ranije dolazi´.
Sad da li je do playera,codeca ili trebam "posebni" neki player imati da bi pustao video snimke sa lumie,to ne znam - ako moze neko da pomogne bio bih mu zahvalan.
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Jes pokuso VLC?Masterr27 je napisao/la:Lijep pozdrav svima,
⭐
- theboss_RD07
- Kontakt:
Dobra radnjaR32 je napisao/la:Nasao sam Lumiu 1020 za 450 KM Gradačac, 2 godine garancija. Gigateh. Jel imao ko iskustva sa njima?

⭐
- alan_kardec
- Kontakt:
Masterr27 je napisao/la:Lijep pozdrav svima,
ja evo 10 mjeseci imam lumiu 520 i nikad nisam imao sličnih problema.

Jel ti misliš na videosnimke napravljene kamerom tvoje lumie ili na video snimke koje si na telefon skinuo sa, npr, yt? Ako je ovo drugo, onda ti je možda do tog downloadera preeko kog skidaš klipove na telefonu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
eto ja je imam godinu dana i taj sam problem imao stalno,a da mislim na video snimke napravljene kamerom moje lumiealan_kardec je napisao/la:ja evo 10 mjeseci imam lumiu 520 i nikad nisam imao sličnih problema.![]()
Jel ti misliš na videosnimke napravljene kamerom tvoje lumie ili na video snimke koje si na telefon skinuo sa, npr, yt? Ako je ovo drugo, onda ti je možda do tog downloadera preeko kog skidaš klipove na telefonu.

p.s. de mi reci preko kojeg video playera pustas na racunaru snimke koje si snimio sa svojim mob. ?
evo sad cu da pokusam,imao sam vlc pa sam izbrisao - sad cu da skinem pa javim ,daj Bozetheboss_RD07 je napisao/la:Jes pokuso VLC?

A svasta,evo skinuo ali problem sa vlc je slijedeci:
-snimak koji pustim sa mob.(Mp4) na vlc ,sad slika stopa,mutna itd a zvuk kao da je uredu ne mogu da raspoznam kad slika nije ok

- ostale snimke koje pustim preko vlc sa racunara npr flv file ide uredno preko vlc-a ko mlijeko.
Ne znam do cega je problem,ne mogu normalno da gledam na racunaru snimke koje sam snimio sa mob.,mozda sto je mp4 ali opet momak ispod napisa` @alan_kardec da nije imao slicnih problema.
Zadnja izmjena: Masterr27, dana/u 23 dec 2014, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!
Hvala, jedino ako ti nisi taj sto prodaje hahatheboss_RD07 je napisao/la:Dobra radnjaR32 je napisao/la:Nasao sam Lumiu 1020 za 450 KM Gradačac, 2 godine garancija. Gigateh. Jel imao ko iskustva sa njima?

Mia San Mia
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Kako poslati mms (audio) na LG-g2 mobitelu ?!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- theboss_RD07
- Kontakt:
@masterr27 Preko kojeg programa snimas? Kod mene Lumia 630 ima vise programa, obicna kamera, "Lumia kamera", "Camera360" itd ...
@R32 Nisam ne sikiraj se
@R32 Nisam ne sikiraj se

⭐
Koristim Lumia Camera.theboss_RD07 je napisao/la:@masterr27 Preko kojeg programa snimas? Kod mene Lumia 630 ima vise programa, obicna kamera, "Lumia kamera", "Camera360" itd ...
Caoooo imam jedno pitanje,planiram uvesti mobilni paket bh telecoma Mini 15,pa me zanima da li se to isplati uvoditi sta se desava kad potrosim tih 15 km da li mi to ide dalje na racun i da li dodje i sta interneta u tom paketu??
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ovo je fan made, glupo je sada ocekivati neki nokia phone, tek za dvije godine, a do tad se sve promjeniBordoArmy88 je napisao/la:http://www.gsmarena.com/nokia_c1_is_the ... -10552.php
nokia ima sansu da dobro razmisli sta kako, kud dalje, koji ce OS izabrati, zasad mogu samo tablete proizvoditi, ne znam da li su glupi u microsoftu ili su znali pa su nokiji "zabranili" da proizvode samo telefone, a tablete izostavili
ja bih ti preporucio da apdetjas telefon na lumia denim te da odradis factory reset, skines nanovo aplikacijeMasterr27 je napisao/la:
Koristim Lumia Camera.
poslije toga ti telefon mora raditi bez greske
na tebi je

isto tako, ne bih ti preporucio da radis back up, istina da je wp jako dobro optimizovan os, ali nekada je dobro updateovati sistem na posljednju verziju te opaliti format

Brate hvala na savjetima ali nisi razumio problem ja mislim,meni telefon radi bez greske - problem je sto snimke koje snimim kamerom i koje prebacim na PC (pustim preko kmplayera,bs playera,vlc,gom player itd) ne rade kako treba.. tj zvuk(ton) kasni ili ide ranije u odnosu na snimak a na mob rade uredno snimci.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja bih ti preporucio da apdetjas telefon na lumia denim te da odradis factory reset, skines nanovo aplikacije
na tebi je
isto tako, ne bih ti preporucio da radis back up, istina da je wp jako dobro optimizovan os, ali nekada je dobro updateovati sistem na posljednju verziju te opaliti format
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
@Master27, kakav PC imas? Kakva je graficka?
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Dalje nastaviš trošiti, može ti račun biti 15 može 115 zavisi koliko pričaš taj mjesecado78 je napisao/la:Caoooo imam jedno pitanje,planiram uvesti mobilni paket bh telecoma Mini 15,pa me zanima da li se to isplati uvoditi sta se desava kad potrosim tih 15 km da li mi to ide dalje na racun i da li dodje i sta interneta u tom paketu??

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Probaj i ovaj programcic, kod mene je rjesio slican problem (filmovi sa mobitela su stopali, zvuk je bio syeban, itd).Masterr27 je napisao/la:Brate hvala na savjetima ali nisi razumio problem ja mislim,meni telefon radi bez greske - problem je sto snimke koje snimim kamerom i koje prebacim na PC (pustim preko kmplayera,bs playera,vlc,gom player itd) ne rade kako treba.. tj zvuk(ton) kasni ili ide ranije u odnosu na snimak a na mob rade uredno snimci.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja bih ti preporucio da apdetjas telefon na lumia denim te da odradis factory reset, skines nanovo aplikacije
na tebi je
http://mpc-hc.org" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo rjesio je i kod menecalcio je napisao/la:Probaj i ovaj programcic, kod mene je rjesio slican problem (filmovi sa mobitela su stopali, zvuk je bio syeban, itd).
http://mpc-hc.org" onclick="window.open(this.href);return false;

@ne_znam_ko_sam, evo kolega calcio mi je pomogao,hvala i tebi

vaše mišljenje o lg l bello 

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, lol89, rio_Ferdy88 i 11 gostiju.