FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RobinHud
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RobinHud » 23 dec 2014, 11:27

januar071 je napisao/la:Kada brod tone uvijek se prvo ispale miševi. :thumbdown:

Žujo je uvijek bio miš...
1921 nastala je ljubav!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 23 dec 2014, 11:38

FK Željezničar je postojao prije Osima, postojat će i poslije Osima. Hvala mu na mnogim radostima koje nam je donio kad je bio na čelu našeg kluba, hvala mu što je zagorčao život i nabio mnogim pitarima kompleks ( o ovoj mojoj tezi možete više pročitati kasnije na temi FKS - FKŽ općenito kad počne slavlje jer Osim odlazi ).

Nama preostaje borba, Željo će zajedno sa Manijacima ostati u vrhu naravno, imamo najbolji omladinski pogon u BiH, djeca treniraju i igrat će aBd za prvi tim, samo neka žive sportskim životom. Nakon što se stabilizujemo, vratimo dugove, možda nekad uleti i neki sponzor ( naravno, ne većinski vlasnik ) i lagano krenemo prema vrhu gdje se sa ovih prostora nalaze ekipe Dinama, Maribora, Partizana itd.

Nadam se da ste upoznati sa aktivnostima navijača u ovom periodu, lagano se i mi, navijači, dižemo, u Novoj godini očekujte mnoga iznenađenja.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 dec 2014, 12:06

januar071 je napisao/la:Kada brod tone uvijek se prvo ispale miševi. :thumbdown:
:tokralju: kakav genijalan zakljucak :rol: :rol:

covjeka koji ima više osvojenih trofeja nego FKS u citavoj svojoj historiji- naziva mišem :urnebes:

ocito su kompleksi opet proradili :mrgreen:

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 23 dec 2014, 12:16

shzna je napisao/la:FK Željezničar je postojao prije Osima, postojat će i poslije Osima. Hvala mu na mnogim radostima koje nam je donio kad je bio na čelu našeg kluba, hvala mu što je zagorčao život i nabio mnogim pitarima kompleks ( o ovoj mojoj tezi možete više pročitati kasnije na temi FKS - FKŽ općenito kad počne slavlje jer Osim odlazi ).

Nama preostaje borba, Željo će zajedno sa Manijacima ostati u vrhu naravno, imamo najbolji omladinski pogon u BiH, djeca treniraju i igrat će aBd za prvi tim, samo neka žive sportskim životom. Nakon što se stabilizujemo, vratimo dugove, možda nekad uleti i neki sponzor ( naravno, ne većinski vlasnik ) i lagano krenemo prema vrhu gdje se sa ovih prostora nalaze ekipe Dinama, Maribora, Partizana itd.

Nadam se da ste upoznati sa aktivnostima navijača u ovom periodu, lagano se i mi, navijači, dižemo, u Novoj godini očekujte mnoga iznenađenja.

nisam upoznat sa aktivnostima navijaca
slobodno javi u inbox

ne vidim promjenu neku ako amar ode opet ostaju ljudi koje je on doveo na te pozicije nista se promijeniti nece ni na bolje ni na losije iako ima ljudi koji se bogu mole samo da željo propadne

prosli smo sve režime izdrzali 100 puta gore stvari nego ove sad i iz njih izlazili jaci bolji
MOSA LJOŽE

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 dec 2014, 12:16

Al fkt mislim da ce vam biti bolje bez Osima. Ima bar 10 razloga zbog cega.. :kafa:
Volio bih da je ostao, al odee..

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 23 dec 2014, 12:22

ne vidim promjenu neku ako amar ode opet ostaju ljudi koje je on doveo na te pozicije nista se promijeniti nece ni na bolje ni na losije iako ima ljudi koji se bogu mole samo da željo propadne
Ljudi moji shvatite da ni Osim u danasnji vakat nista ne moze garantovati, nama trebaju profesionalci i strucnjaci koji ce se uhvatiti u klinc sa problemima ovoga kluba, ekipa sposobnih ljudi koji vole klub i koji poznaju materiju. Sta imamo od toga i da ostane, da se vucara okolo i bori sa vjetrenjacama, sam samcat fakticki uz pomoc dva covjeka :crazy: Ako dozvolimo da ovisimo o jednom covjeku, pa bio to i Amar Osim, neka se ugasimo odmah

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 23 dec 2014, 12:23

Nije bitno što će Amar otići, bitno je ko će doći na njegovo mjesto!

Njemu hvala za sve ... ako dođe neko kvalitetan onda će Željo biti dobar, u suprotnom će biti loš, ne može jednostavnije.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 23 dec 2014, 12:27

Znam da je ovoj pitarskoj balavurdiji drago kad on ode i na more, ali nemojte da mi upadamo u glupu priču jer nam ne pristaje. Čovjek ode na pregovore i to je jedino tačno. Svako normalan bi otišao na pregovore da vidi šta se nudi jer ko zna šta se tu može izroditi ne samo za njega nego i za Želju. Vraća se u petak, za vikend ćemo već imati više informacija i onda možemo praviti opservacije. Svi znamo da raditi (bilo kao trener bilo kao igrač) u Kataru i drugim zemljama tog regiona nema gotovo nikakvu težinu niti napredak u stručnom pa ni rezultatskom smislu. Dole se ide usključivo radi para, a one dole nisu male, a kad je već tako tu je dobro i pojaviti se jer nikad se ne zna. Iz te perspektive meni je itakako drago da čovjek ode i vidi kako stvari stoje.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 dec 2014, 12:34

rodom s Mejtaša je napisao/la:Znam da je ovoj pitarskoj balavurdiji drago kad on ode i na more, ali nemojte da mi upadamo u glupu priču jer nam ne pristaje. Čovjek ode na pregovore i to je jedino tačno. Svako normalan bi otišao na pregovore da vidi šta se nudi jer ko zna šta se tu može izroditi ne samo za njega nego i za Želju. Vraća se u petak, za vikend ćemo već imati više informacija i onda možemo praviti opservacije. Svi znamo da raditi (bilo kao trener bilo kao igrač) u Kataru i drugim zemljama tog regiona nema gotovo nikakvu težinu niti napredak u stručnom pa ni rezultatskom smislu. Dole se ide usključivo radi para, a one dole nisu male, a kad je već tako tu je dobro i pojaviti se jer nikad se ne zna. Iz te perspektive meni je itakako drago da čovjek ode i vidi kako stvari stoje.
Rekao je da ako ode na pregovore jednom nogom i vec otisao.Za sada nisu pricali o finansijama a ovi mu kontaju ponuditi 2 milona za dvije godine ti takva stvar se ne odbija.Druga stvar ako se konta baviti trenerskim poslom mora otici za svoje dobro. Ni on nije nacisto jer ovdje ima zivot a tamo mjenja sve iz korjena. Covjek je zasluzio da ode i uzme pare. Druga stvar i ako ode ne znaci da ce prekinuti sve odnose sa Zeljom neke se stvari mozda iskristalisu do kraja njegovog ugovora i eto Amara opet na klupu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

januar071
Kontakt:

Post Postao/la januar071 » 23 dec 2014, 12:41

pile87 je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Znam da je ovoj pitarskoj balavurdiji drago kad on ode i na more, ali nemojte da mi upadamo u glupu priču jer nam ne pristaje. Čovjek ode na pregovore i to je jedino tačno. Svako normalan bi otišao na pregovore da vidi šta se nudi jer ko zna šta se tu može izroditi ne samo za njega nego i za Želju. Vraća se u petak, za vikend ćemo već imati više informacija i onda možemo praviti opservacije. Svi znamo da raditi (bilo kao trener bilo kao igrač) u Kataru i drugim zemljama tog regiona nema gotovo nikakvu težinu niti napredak u stručnom pa ni rezultatskom smislu. Dole se ide usključivo radi para, a one dole nisu male, a kad je već tako tu je dobro i pojaviti se jer nikad se ne zna. Iz te perspektive meni je itakako drago da čovjek ode i vidi kako stvari stoje.
Rekao je da ako ode na pregovore jednom nogom i vec otisao.Za sada nisu pricali o finansijama a ovi mu kontaju ponuditi 2 milona za dvije godine ti takva stvar se ne odbija.Druga stvar ako se konta baviti trenerskim poslom mora otici za svoje dobro. Ni on nije nacisto jer ovdje ima zivot a tamo mjenja sve iz korjena. Covjek je zasluzio da ode i uzme pare. Druga stvar i ako ode ne znaci da ce prekinuti sve odnose sa Zeljom neke se stvari mozda iskristalisu do kraja njegovog ugovora i eto Amara opet na klupu.
Teško
Jedino ako kakvo milionce sa neba padne.Ili ako se Dzeko negdje proda. :?: :idea: Ovako bez love, on nema motiva raditi. :nene:

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 23 dec 2014, 12:45

pile87 je napisao/la:
Eto odlično. Nekad se u životu mora nešto i uz vodu baciti da bi se kasnije našlo.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 23 dec 2014, 12:47

Ponašam se kao da ću u Želji ostati još 100 godina. Radim normalno i planiram dugoročno. Odlazim kako bih ispoštvovao ljude koji me traže, a tek poslije razgovora mogu reći šta sam odlučio", dodao je on.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 23 dec 2014, 12:53

Ako je istina da su u pitanju 2 miliona ... nisu to male pare.
Utrpani kupio komšije u kompletu za malo veće novce.
Zbog ovolikih para se mjenjaju planovi, neke stvari se ostavljaju "za poslije", pristane se na velike promjene u životu. Nakon 2 godine imaš lovu u džepu i probaš nastaviti gdje si stao.

Ako Amar ode nama će biti puno teže. Jako je bitno ko bi došao na njegovo mjesto.
Ali hajde prvo da vidimo da li će zaista otići.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 23 dec 2014, 12:54

Evo današnje brkine izjave.
Osim je na Grbavici kao trener osvojio niz trofeja, a od početka prošle sezone obavlja funkciju menadžera i sportskog direktora

Amar Osim jutros je preko Istanbula otputovao za Katar, gdje će obaviti pregovore sa Al-Kharaitiyatom, koji je više od godinu dana zainteresovan za njegovo dovođenje.

Prije nekoliko dana Osim nam je rekao kako bi odlazak na pregovore ujedno mogao značiti da je donio odluku o napuštanju Željezničara.

"Da, odlazim na pregovore", potvrdio nam je Osim, koji želi saslušati šta mu katarski klub ima za ponuditi.

Idem da vidim šta i kako, ali to ne znači da ostajem. Mora se mnogo toga poklopiti, a u petak sam već nazad", tvrdi menadžer plavog tima i dodaje kako prije godinu nije bio zainteresovan za odlazak u Katar, ali situacija je sada drugačija.

"Ponašam se kao da ću u Želji ostati još 100 godina. Radim normalno i planiram dugoročno. Odlazim kako bih ispoštvovao ljude koji me traže, a tek poslije razgovora mogu reći šta sam odlučio", kazao nam je Osim, koji je na Grbavici, kao trener, osvojio niz trofeja, a od početka prošle sezone obavlja funkciju menadžera, sportskog direktora, a u zapisniku na utakmicama je bio prijavljen čak i kao trener golmana?!
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 dec 2014, 13:00

Da li će nas Osim prodati za 2 miliona? :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 23 dec 2014, 13:04

Željooooo je napisao/la:Ponašam se kao da ću u Želji ostati još 100 godina. Radim normalno i planiram dugoročno. Odlazim kako bih ispoštvovao ljude koji me traže, a tek poslije razgovora mogu reći šta sam odlučio", dodao je on.
Logična izjava čovjeka koji nema kompleks i čovjeka koji je dokazan i realizovan u poslu kojim se bavi.

rajkoVelicanstveni
Kontakt:

Post Postao/la rajkoVelicanstveni » 23 dec 2014, 13:05

Haj ba ne serite kakva 2 miliona, Amarove sise. Kad bi s posro na sred stadion, pojedini bi rekli da je to pametno. Nemojte biti sline ispao je levat ko i 2000 god

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 dec 2014, 13:11

rajkoVelicanstveni je napisao/la:Haj ba ne serite kakva 2 miliona, Amarove sise. Kad bi s posro na sred stadion, pojedini bi rekli da je to pametno. Nemojte biti sline ispao je levat ko i 2000 god
Pa covjek je u ovom drugom mandatu 5 godina u klubu i za to vrijeme cuda su se desavala pa sta hocete vise. Ispala prilika da rijesi egzistenciju i sad treba pljuvati , da tebe pitam bil ti otisao iz firme gdje sada radis u bolju (ako gdje radis).

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 23 dec 2014, 13:21

Samo da ne ostane Zeljo u haosu i g.ovnima kao nakon njegovog prvog odlaska.
I nije Amar stvorio Zelju vec obrnuto da bi se za njim plakalo toliko. ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 23 dec 2014, 13:24

Komsije amar radi pametan potez i ide da covjek zaradi pare koje ovdje nazalost ne moze, i to bi svaki normalan covjek uradio da je na njegovom mjestu i da mu se pruzi ovakva prilika da se razumijemo. ;)
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 40 gostiju.