januar071 je napisao/la:Kada brod tone uvijek se prvo ispale miševi.
Žujo je uvijek bio miš...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
shzna je napisao/la:FK Željezničar je postojao prije Osima, postojat će i poslije Osima. Hvala mu na mnogim radostima koje nam je donio kad je bio na čelu našeg kluba, hvala mu što je zagorčao život i nabio mnogim pitarima kompleks ( o ovoj mojoj tezi možete više pročitati kasnije na temi FKS - FKŽ općenito kad počne slavlje jer Osim odlazi ).
Nama preostaje borba, Željo će zajedno sa Manijacima ostati u vrhu naravno, imamo najbolji omladinski pogon u BiH, djeca treniraju i igrat će aBd za prvi tim, samo neka žive sportskim životom. Nakon što se stabilizujemo, vratimo dugove, možda nekad uleti i neki sponzor ( naravno, ne većinski vlasnik ) i lagano krenemo prema vrhu gdje se sa ovih prostora nalaze ekipe Dinama, Maribora, Partizana itd.
Nadam se da ste upoznati sa aktivnostima navijača u ovom periodu, lagano se i mi, navijači, dižemo, u Novoj godini očekujte mnoga iznenađenja.
Ljudi moji shvatite da ni Osim u danasnji vakat nista ne moze garantovati, nama trebaju profesionalci i strucnjaci koji ce se uhvatiti u klinc sa problemima ovoga kluba, ekipa sposobnih ljudi koji vole klub i koji poznaju materiju. Sta imamo od toga i da ostane, da se vucara okolo i bori sa vjetrenjacama, sam samcat fakticki uz pomoc dva covjekane vidim promjenu neku ako amar ode opet ostaju ljudi koje je on doveo na te pozicije nista se promijeniti nece ni na bolje ni na losije iako ima ljudi koji se bogu mole samo da željo propadne
Rekao je da ako ode na pregovore jednom nogom i vec otisao.Za sada nisu pricali o finansijama a ovi mu kontaju ponuditi 2 milona za dvije godine ti takva stvar se ne odbija.Druga stvar ako se konta baviti trenerskim poslom mora otici za svoje dobro. Ni on nije nacisto jer ovdje ima zivot a tamo mjenja sve iz korjena. Covjek je zasluzio da ode i uzme pare. Druga stvar i ako ode ne znaci da ce prekinuti sve odnose sa Zeljom neke se stvari mozda iskristalisu do kraja njegovog ugovora i eto Amara opet na klupu.rodom s Mejtaša je napisao/la:Znam da je ovoj pitarskoj balavurdiji drago kad on ode i na more, ali nemojte da mi upadamo u glupu priču jer nam ne pristaje. Čovjek ode na pregovore i to je jedino tačno. Svako normalan bi otišao na pregovore da vidi šta se nudi jer ko zna šta se tu može izroditi ne samo za njega nego i za Želju. Vraća se u petak, za vikend ćemo već imati više informacija i onda možemo praviti opservacije. Svi znamo da raditi (bilo kao trener bilo kao igrač) u Kataru i drugim zemljama tog regiona nema gotovo nikakvu težinu niti napredak u stručnom pa ni rezultatskom smislu. Dole se ide usključivo radi para, a one dole nisu male, a kad je već tako tu je dobro i pojaviti se jer nikad se ne zna. Iz te perspektive meni je itakako drago da čovjek ode i vidi kako stvari stoje.
Teškopile87 je napisao/la:Rekao je da ako ode na pregovore jednom nogom i vec otisao.Za sada nisu pricali o finansijama a ovi mu kontaju ponuditi 2 milona za dvije godine ti takva stvar se ne odbija.Druga stvar ako se konta baviti trenerskim poslom mora otici za svoje dobro. Ni on nije nacisto jer ovdje ima zivot a tamo mjenja sve iz korjena. Covjek je zasluzio da ode i uzme pare. Druga stvar i ako ode ne znaci da ce prekinuti sve odnose sa Zeljom neke se stvari mozda iskristalisu do kraja njegovog ugovora i eto Amara opet na klupu.rodom s Mejtaša je napisao/la:Znam da je ovoj pitarskoj balavurdiji drago kad on ode i na more, ali nemojte da mi upadamo u glupu priču jer nam ne pristaje. Čovjek ode na pregovore i to je jedino tačno. Svako normalan bi otišao na pregovore da vidi šta se nudi jer ko zna šta se tu može izroditi ne samo za njega nego i za Želju. Vraća se u petak, za vikend ćemo već imati više informacija i onda možemo praviti opservacije. Svi znamo da raditi (bilo kao trener bilo kao igrač) u Kataru i drugim zemljama tog regiona nema gotovo nikakvu težinu niti napredak u stručnom pa ni rezultatskom smislu. Dole se ide usključivo radi para, a one dole nisu male, a kad je već tako tu je dobro i pojaviti se jer nikad se ne zna. Iz te perspektive meni je itakako drago da čovjek ode i vidi kako stvari stoje.
Eto odlično. Nekad se u životu mora nešto i uz vodu baciti da bi se kasnije našlo.pile87 je napisao/la:Rekao je da ako ode na pregovore jednom nogom i vec otisao.Za sada nisu pricali o finansijama a ovi mu kontaju ponuditi 2 milona za dvije godine ti takva stvar se ne odbija.Druga stvar ako se konta baviti trenerskim poslom mora otici za svoje dobro. Ni on nije nacisto jer ovdje ima zivot a tamo mjenja sve iz korjena. Covjek je zasluzio da ode i uzme pare. Druga stvar i ako ode ne znaci da ce prekinuti sve odnose sa Zeljom neke se stvari mozda iskristalisu do kraja njegovog ugovora i eto Amara opet na klupu.rodom s Mejtaša je napisao/la:Znam da je ovoj pitarskoj balavurdiji drago kad on ode i na more, ali nemojte da mi upadamo u glupu priču jer nam ne pristaje. Čovjek ode na pregovore i to je jedino tačno. Svako normalan bi otišao na pregovore da vidi šta se nudi jer ko zna šta se tu može izroditi ne samo za njega nego i za Želju. Vraća se u petak, za vikend ćemo već imati više informacija i onda možemo praviti opservacije. Svi znamo da raditi (bilo kao trener bilo kao igrač) u Kataru i drugim zemljama tog regiona nema gotovo nikakvu težinu niti napredak u stručnom pa ni rezultatskom smislu. Dole se ide usključivo radi para, a one dole nisu male, a kad je već tako tu je dobro i pojaviti se jer nikad se ne zna. Iz te perspektive meni je itakako drago da čovjek ode i vidi kako stvari stoje.
Logična izjava čovjeka koji nema kompleks i čovjeka koji je dokazan i realizovan u poslu kojim se bavi.Željooooo je napisao/la:Ponašam se kao da ću u Želji ostati još 100 godina. Radim normalno i planiram dugoročno. Odlazim kako bih ispoštvovao ljude koji me traže, a tek poslije razgovora mogu reći šta sam odlučio", dodao je on.
Pa covjek je u ovom drugom mandatu 5 godina u klubu i za to vrijeme cuda su se desavala pa sta hocete vise. Ispala prilika da rijesi egzistenciju i sad treba pljuvati , da tebe pitam bil ti otisao iz firme gdje sada radis u bolju (ako gdje radis).rajkoVelicanstveni je napisao/la:Haj ba ne serite kakva 2 miliona, Amarove sise. Kad bi s posro na sred stadion, pojedini bi rekli da je to pametno. Nemojte biti sline ispao je levat ko i 2000 god
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.