ja bi tu samo izbacio Dodoa a ubacio Vidica i Juana gurno na beka..imamo preofanzivne bekove a mislim da bi se Juan dobro snaso na toj poziciji, a i ima bolji centarsut od svih bekovaHuska je napisao/la:Handanovi;D'Ambrosio, Ranocchia, Juan, Dodo;Hernanes, Medel, Kovacic,;Palacio, Cerci, Icardu/Osvaldo
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
-
- Kontakt:
bod po bod,,skupice se do kraja bar za sredinu tabele 

Palacio...Palaciooooo...Palacioooooooo....Palaciooooooooo
Kako mi je drago sto ga je zabio ne mogu to opisati...

Kako mi je drago sto ga je zabio ne mogu to opisati...

I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Kako postoji glupost "Kovačić ne igra obranu" tako imamo i onu da je Ranocchia drvo bez ikakve tehnike.A kako čovjek samo dribla...arminz je napisao/la:tacno..primimo gol odma ljudi pljuju po stoperima a i ne gledaju uopste ko je kriv..covjek je tri puta bolji na lopti od guarina i bio bi i bolji vezni od njegavrebac86 je napisao/la:Zamolio bih ovog Skorica sa SS.ba da se cijelom Interunesmijem dobicu ban imam jos dobri zelja za njega!
drugo poluvrijeme dominacija , al Japanac i Guarin dva najgluplja igraca na planeti! Samo bih zamolio balavce da se naklone Zabcu!!igra kapitenski i gura ekipu, vidi se da ima zelju da predvodi ekipu..to sto ostaje sam u odbrani nije njegova greska

Davnih dana sam pisao da je teška laž da je loš sa loptom u nogama...dominantan u zraku,često dobro postavljen na blok protivnikovom šutu,dobar u duelu i dobre tehnike iako je zanimljivo to jedna od stvari gdje mu "znalci" vide nedostatak (nedostatak tehnike,jel...)

[youtube][/youtube]
Samo jako.
Samo jako.
igrač utakmice i najdominatniji skakač u vis na čizmi u svom prepoznatljivom elementu na 0:04

#SuningOUT
Veći problem od izgubljenog zračnog duela je što je Danilo zaboravio igrača,a Golub ležerno šetucka do gola.
Ma da, svaki zracni duel se mora dobit 
Pogledaj Guarina kod zacetka akcije. DAmbrosio je visoko i ganja loptu, znaci da Guarin MORA zatvorit tu stranu, al on lagano pusta igraca da prodje. I Kuzmanovic totalno nezainteresovan
Kod prvog gola isto, tri ili cetiri igraca su u nasih 16 i sasvim logicno je da ce Zabac i Juan pokrit sve
Kuzmanovic isto pusta igraca unutra i nista ne radi

Pogledaj Guarina kod zacetka akcije. DAmbrosio je visoko i ganja loptu, znaci da Guarin MORA zatvorit tu stranu, al on lagano pusta igraca da prodje. I Kuzmanovic totalno nezainteresovan
Kod prvog gola isto, tri ili cetiri igraca su u nasih 16 i sasvim logicno je da ce Zabac i Juan pokrit sve

Koji jad od ekipe majko moja,al sve macari kriv mancini ce vas u ligu prvaka odvest,al samo jos dok skonta koje godine je mislio 

Navijac Manchestera dodje nekom govorit kako mu je ekipa jadna
Pohvalio bi Bonazzolija, bice to odlican igrac. Nema straha kod momka. Samo mi zao sto nije vise prilike dobio kod glupana Mazzarija, pogotov kad je bilo manjka igraca naprijed. Do sad se moglo ozbiljnije na njega racunat.

Pohvalio bi Bonazzolija, bice to odlican igrac. Nema straha kod momka. Samo mi zao sto nije vise prilike dobio kod glupana Mazzarija, pogotov kad je bilo manjka igraca naprijed. Do sad se moglo ozbiljnije na njega racunat.
ne mogu vam halalit' dva izgubljena boda, od sad ste na mojoj crnoj listi, neprijatelji k'o romatristi 

hahah, ma popustit ce tebe toChinaglia je napisao/la:ne mogu vam halalit' dva izgubljena boda, od sad ste na mojoj crnoj listi, neprijatelji k'o romatristi

Najbolji potez Kuzmanovica na citavoj utakmici je to sto je reko Bonazzoliju da izvede slobodni kod gola

Naravno i ovako tanki od vas kvalitetniji za najmanje tri klase prijateljuarminz je napisao/la:Navijac Manchestera dodje nekom govorit kako mu je ekipa jadna![]()
Taj momak dođe posli svake utakmice Intera prosrat nesto, lagano ignore.
Iskreno po meni smo igrali ok i u prvom poluvremenu, igrali smo brze nego obicno ali dopustili 2 kontre iz kojih smo primili 2 glupa gola. Prema naprid smo jalovi kao i uvijek ali je barem to na sredini terena izgledalo malo brze. Vidi se da Mancini trazi od igraca da manje carine loptu i to me veseli. Na kraju krajeva i statistika na pol je bila u nasu korist.
Drugo poluvrijeme nisam gleda(zapravo jesam tamo od 83 minute) tako da ne mogu komentirat ali sami povratak iz rezultatskog minusa je fantastican, to nebi uspili nikad sa kukavnim Mazzariem.
Kova u stilu Zizu-a
@Chinaglia - reka sam ti ja da slijedi preokret
steta sta Marchetti izvuce onu Kovinu priliku ispunilo bi se 
Iskreno po meni smo igrali ok i u prvom poluvremenu, igrali smo brze nego obicno ali dopustili 2 kontre iz kojih smo primili 2 glupa gola. Prema naprid smo jalovi kao i uvijek ali je barem to na sredini terena izgledalo malo brze. Vidi se da Mancini trazi od igraca da manje carine loptu i to me veseli. Na kraju krajeva i statistika na pol je bila u nasu korist.
Drugo poluvrijeme nisam gleda(zapravo jesam tamo od 83 minute) tako da ne mogu komentirat ali sami povratak iz rezultatskog minusa je fantastican, to nebi uspili nikad sa kukavnim Mazzariem.
Kova u stilu Zizu-a

@Chinaglia - reka sam ti ja da slijedi preokret

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
šteta što vaš igrač na kraju skide loptu Filipu, ne biste ni bod izvukliTritolone je napisao/la:@Chinaglia - reka sam ti ja da slijedi preokretsteta sta Marchetti izvuce onu Kovinu priliku ispunilo bi se

Evo nam i tajgera ljubitelja rijetko odvratnog prvoligasa iz Manchestera.Kako si prijatelju?Kako komentiras partije velikog Dzonija Evansa?
tajger je napisao/la:

Svaka cast momcima na povratku, podsjetili su me na onaj Pazza Inter koji me drzao u neizvjesnosti do zadnjih trenutaka. I da smo izgubili 1:2 ja im ne bih imao sta zamjeriti.
Amar Osim selektor BiH
Pa ljudi sta se ovo desava, ima li kraja agoniji?
Evo svi smo cekali novog vlasnika, dosao je. Donio milijarderski kapital. Vratio se Mancini. Pa opet nesto ne ide nikako.

Evo svi smo cekali novog vlasnika, dosao je. Donio milijarderski kapital. Vratio se Mancini. Pa opet nesto ne ide nikako.
2, 3 pojacanja na zimu (i sami kazu da ce se pojacati) i evo Intera u borbi za ligu prvaka. Nije neki velik zaostatak u bodovima..Caeruleus je napisao/la:Pa ljudi sta se ovo desava, ima li kraja agoniji?![]()
![]()
![]()
Ono je Azijski kup od 9.1.Nadajmo se da ce Japan dogurat sto dalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.