Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Pereyra mora poraditi na šutu. Ne govorim zbog penala.
Nadam se da Vidal više nikad neće igrati trequartistu, jer je beskorisan. Pereyra mnogo bolji. Samo da nauči da šuta.
Nadam se da Vidal više nikad neće igrati trequartistu, jer je beskorisan. Pereyra mnogo bolji. Samo da nauči da šuta.
Juventus F.C.
Pomijesah u ovom urnebesu.10DelPiero je napisao/la:Evra je trebao da puca za pobjeduPogba je napisao/la:Ali Evra uzima loptu i Padoin hrabro traži da on izvede.![]()
Kako god, svakako smo navikli na ovakve samare, zalosno je koliko mi sami sebi komplikujemo zivot.
Trofej kao trofej, ne voli ga niko izgubiti, ali ja ove meceve vidim kao priliku za ucenje iz greskaka, iako nam slabo to ide nazalost.
A pri tome prilika i upravi da uvidi da nam istinski treba ofanzivnijih igraca, tehnicki odlicnih uz nekog beka.
Ovako necemo daleko u LP. Vcrs se vidio nas ruzni mentalitet. Ovako cemo, iako smo kvalitetniji od Borussie, od iste ispasti, sigurno, samo jer kuburimo u provincijskom mentalitetu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- bianconeros
- Kontakt:
Zar ih nije stid ?
Kako odma padaju onako nakon vodstva?
Buffon nam servira pobjedu al ovi kreteni ne znaju.
Neka mu se sagnu i dudlaju pa da Im oprosti za ovu bruku.
Pereyra nece zabiti do 2016..
Vrijeme da se LIorente nadje na klupu..
Hajmo malo da gledam Comana. ..
Kako odma padaju onako nakon vodstva?
Buffon nam servira pobjedu al ovi kreteni ne znaju.
Neka mu se sagnu i dudlaju pa da Im oprosti za ovu bruku.
Pereyra nece zabiti do 2016..
Vrijeme da se LIorente nadje na klupu..
Hajmo malo da gledam Comana. ..
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Rekao sam odmah, ne možemo mi dobiti na penale da ga hebes, desi se to jedno u 20 godina. Krivo mi zbog Buffona jer je branio cijelu utakmicu fenomenalno, bio je junak i onda na penalima čovjek skinuo 3 penala na maestralan način.
Ali onda nastupaju Chiellini, Padion i Pereyra i poseru se na sve . Kad sam vidio Chiellinia i Padoina sa loptom znao sam da će promašiti, za Chiellinija dati drvosječi da šuta penal za pobjedu
, trebalo ga poslati u svlačionicu nakon produžetaka
. Za Pereyru sam mislio da će dati gol, jeste da promaši sve živo u igri, ali kontam dobar je tehničar zna bar pogoditi precizno.
Šteta jer nam se trofej nudio kroz cijelu utakmicu, i bezveze što se godina nije zaokružila superkupom, i da Allegri osvoji nešto
.
I još nešto nabijanje lopte u zadnji 10 minuta je odron, hoće li tako i u LP ako budu imali rezultat
Ali onda nastupaju Chiellini, Padion i Pereyra i poseru se na sve . Kad sam vidio Chiellinia i Padoina sa loptom znao sam da će promašiti, za Chiellinija dati drvosječi da šuta penal za pobjedu

Šteta jer nam se trofej nudio kroz cijelu utakmicu, i bezveze što se godina nije zaokružila superkupom, i da Allegri osvoji nešto

I još nešto nabijanje lopte u zadnji 10 minuta je odron, hoće li tako i u LP ako budu imali rezultat

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Burberry46
- Kontakt:
Pomijesah u ovom urnebesu.Pogba je napisao/la:Evra je trebao da puca za pobjeduPogba je napisao/la:Ali Evra uzima loptu i Padoin hrabro traži da on izvede.![]()
Kako god, svakako smo navikli na ovakve samare, zalosno je koliko mi sami sebi komplikujemo zivot.
Trofej kao trofej, ne voli ga niko izgubiti, ali ja ove meceve vidim kao priliku za ucenje iz greskaka, iako nam slabo to ide nazalost.
A pri tome prilika i upravi da uvidi da nam istinski treba ofanzivnijih igraca, tehnicki odlicnih uz nekog beka.
Ovako necemo daleko u LP. Vcrs se vidio nas ruzni mentalitet. Ovako cemo, iako smo kvalitetniji od Borussie, od iste ispasti, sigurno, samo jer kuburimo u provincijskom mentalitetu.[/quote]
To je to, jedino Tevez raspolozen i u formi, ostalo nista, nema ko da da gol osim njega
1946
- 10DelPiero
- Kontakt:
Govorim za onaj penal koji je uzeo Chiellini da je trebao Evra, daleko bolji izbor i od njega a i ovih sto su poslije pucaliPogba je napisao/la:Pomijesah u ovom urnebesu.10DelPiero je napisao/la:Evra je trebao da puca za pobjeduPogba je napisao/la:Ali Evra uzima loptu i Padoin hrabro traži da on izvede.![]()

Alessandro Del Piero !
- bianconeros
- Kontakt:
Al pustiti chiellinija da suta penal ...ma bravooo
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Zabiješ gol i momentalno svi iza lopte. Svaki put, po pravilu, bez izuzetka. Eh zbog toga smo mi večeras izgubili.
Kad nauče iznijeti loptu uz pritisak i presing bit će nešto od njih. Je l' protivnik izađe visoko tehnička ograničenost dođe do izražaja.
Uz to, bezopasni smo iz kontra napada, pa protivnik nekažnjeno može pritiskati sa 4 igrača.
Konta napadi=0
Tranzicija =0
Opasni smo kroz sredinu i to je to. Zbog toga ćemo ispasti od Borusije, jer će nas karati upravo našim slabostima, a mi nećemo imati odgovor na to. Ovdje ste prvo pročitali.
Toliko od mene, uživajte za praznike.
Kad nauče iznijeti loptu uz pritisak i presing bit će nešto od njih. Je l' protivnik izađe visoko tehnička ograničenost dođe do izražaja.
Uz to, bezopasni smo iz kontra napada, pa protivnik nekažnjeno može pritiskati sa 4 igrača.
Konta napadi=0
Tranzicija =0
Opasni smo kroz sredinu i to je to. Zbog toga ćemo ispasti od Borusije, jer će nas karati upravo našim slabostima, a mi nećemo imati odgovor na to. Ovdje ste prvo pročitali.

Toliko od mene, uživajte za praznike.

Mislim da je Juventus jedini klub u svijetu koji je u stanju promasit tri penala u nizu
,ja se ne sjecam kad smo nekog dobili na penale(nebitno koje je takmicenje u pitanju) 

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tesko je ocekivati nesto kad u ekipi imas jednog igraca koji zeli loptu u prostor (i taj jedan je bek)..ostali svi vole loptu u noge sto odmah usporava igru..jos kad dodas da imas max 2 igraca koja su u stanju napraviti neki potez 1 na 1 dobijes to sto dobijes....ekipa previse ovisi napadacki od Teveza i u veznom redu smo napadacki malo ograniceni..
pored krila nedostaje nam jedan ofanzivno orjentisan i kreativan veznjak, sposban da pravi razliku
kako god ovo njihovo ponasanje nakon sto povedu je nedopustivo..to su te slabosti koje su u evropi izlozene non stop, a protiv talijanskih timova dolaze do izrazaja samo kad povedemo..
pocinjem misliti da je to zato sto se u Italiji svi povuku protiv nas dok ne prime go, i onda mi igramo svoju igru..ali cim protivnik primi go, i cim krene da igra onda se otkrivaju nase mnoge slabosti..ko god se nije zatvorio i cekao da primi go nego je krenuo da igra napravio nam je puno problema...pocev od iznosenja lopte , do nesigurnosti odbrane, nedostatka ideja itd itd
i da, dal jos uvijek ima neko ko zivi u zabludi kako imamo dobre stopere
pored krila nedostaje nam jedan ofanzivno orjentisan i kreativan veznjak, sposban da pravi razliku
kako god ovo njihovo ponasanje nakon sto povedu je nedopustivo..to su te slabosti koje su u evropi izlozene non stop, a protiv talijanskih timova dolaze do izrazaja samo kad povedemo..
pocinjem misliti da je to zato sto se u Italiji svi povuku protiv nas dok ne prime go, i onda mi igramo svoju igru..ali cim protivnik primi go, i cim krene da igra onda se otkrivaju nase mnoge slabosti..ko god se nije zatvorio i cekao da primi go nego je krenuo da igra napravio nam je puno problema...pocev od iznosenja lopte , do nesigurnosti odbrane, nedostatka ideja itd itd
i da, dal jos uvijek ima neko ko zivi u zabludi kako imamo dobre stopere
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Evo najveceg problema ove ekipe od kada je pratim. Pa hoce li ikada ovaj tim trenirati neko sa mudima da kaze "Nokautirali ste protivnika,sad ga izgazite"Stranac je napisao/la:Kad tad ga primamo. Nevjerovatno kakav odvratan mentalitet.

Znao sam da nakon drugog Tevezovog gola slijedi pussy style a imas par **** minuta da izmrcvarenog protivnika koji igra sa isplazenim jezikom (a takav je jer te izdominirao u drugih 45 min i puka srece te spasavala poraza) samo drzis na centru terena malo agresivnijom igrom.
Nebrojeno puta smo ispastali radi toga i jos cemo. Ajd da vodis 2-0 i povuces se takticki i cekas kontru ali ko pickica se pokriti rukama i grcevito braniti...gadi mi se to,bukvalno

Zao mi je samo Gigija,covjek im par puta servira pobjedu. Trebao ih je isamarati onde na terenu

Vidjelo se sinoc zasto smo mi nespremna ekipa za evrope. Ima ono tu i do motiva i umora vjerovatno ali cinjenica je da oni igraci ne znaju sta znaci "biti ili ne biti" i kako se postaviti u takvoj situaciji. Moze se ono jos razglabati o Nandu kao starteru opet,ili Vidalu na poziciji za koje nije sto su uveliko razlozi ofanzivne impotencije itd...
Napoli vise zelio trofej i apsolutno zasluzeno ga uzeo.
Nisam gledao stigao sam tamam na penale.
Iznenadilo me je da Chiello šuta.
Gigi kraljina tri komada skinu, kralj, babuka i halifa ove igre.
Iznenadilo me je da Chiello šuta.
Gigi kraljina tri komada skinu, kralj, babuka i halifa ove igre.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Buffon
"he never cease to amaze".

"he never cease to amaze".
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Stanje u Juventusu - otisla titula osvajaca superkupa, jos malo ode i titula scudetta cim Roma napravi seriju.
Saldo: Juve bi mogao osvojiti kup i time spasiti sezonu.
I jos jedna godina poslovanja u minusu. Trebali biste se ugledati na Chelsea ili Bayern da vidite kako se posluje.
I jos jedna godina poslovanja u minusu. Trebali biste se ugledati na Chelsea ili Bayern da vidite kako se posluje.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Superkup je titula koja je jedino i bitna klubovima na kalup Chelsea i tako dalje..Caeruleus je napisao/la:Stanje u Juventusu - otisla titula osvajaca superkupa, jos malo ode i titula scudetta cim Roma napravi seriju.
A poslovanje je odlicno jer je jedini ITA klub koji je prosao u 16 u LP tako da je Juventus zaradio vise vec nego prosle sezone.
To za titulu cemo da vidimo jos, prije da ce Juventus igrati Kup sa rotiranom ekipom i bez prevelike zelje jer je i to nebitno takmicenje. Sve dok je Roma glavni konkurent za Serie A Juventus se nema sta brinuti, nije to ekipa koja je sposobna na nivou da odigra 38 utakmica, kao i Napoli prije par godina.
Nema igraca koji me vise iritira. Prepotentno potrošeno ****. Koliko greski pravi ove godine nije normalno, on je trebao izaci sinoc a ne Pirlo. Gospodin peta. Debil. Mada se i Pogba digao u zvjezde, hoda kao da je svijet osvojio. Nek se ugledaju na Pirla i Marchisia. Padion mi je najmanje kriv. Chiellini panj bio i ostao.Zamora je napisao/la:Vidal odlican
Navijac Chelsea se nasao pricati o poslovanju.Caeruleus je napisao/la:Stanje u Juventusu - otisla titula osvajaca superkupa, jos malo ode i titula scudetta cim Roma napravi seriju.
Ma stipu trola, čitanje ovakvih gluposti uništava moždane ćelije.
Ono kad ti neko, čiji gazda proda "jahtu" da sanira dugove kluba, priča o finansijskom poslovanju.
Da ne spominjem da je Juventus sprovodio financial fair play prije nego su "stručnjaci" skontali da je vrijeme da ga uvedu.
Ono kad ti neko, čiji gazda proda "jahtu" da sanira dugove kluba, priča o finansijskom poslovanju.
Da ne spominjem da je Juventus sprovodio financial fair play prije nego su "stručnjaci" skontali da je vrijeme da ga uvedu.

-
- Kontakt:
ARMINX je napisao/la:Navijac Chelsea se nasao pricati o poslovanju.Caeruleus je napisao/la:Stanje u Juventusu - otisla titula osvajaca superkupa, jos malo ode i titula scudetta cim Roma napravi seriju.
veceg bisera od ovog nisam cuo,,ali ako ima 12g,,onda shvatam post,,,jer ovo osoba koja ima vise od 12g,,tesko da moze posmisliti,, akamoli napisati,,,ali haj,,da nema ovakvih nebi se covjek nasmijao,,,,postenooo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.