Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Marcus
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Marcus » 22 dec 2014, 18:16

Daj ga prekinite citirati, ako se već hoćete raspravljati s njime onda to radite bez quota jer ova opcija ignorea nema nikakvog smisla.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 dec 2014, 18:22

Otelo je napisao/la:@BBB krenuo u kampanju za kantu foruma 2015. godine

Svaka cast, vrijeme je da makar neka internacionalna titula ovaj kanta dodje medju navijace Arsenala :bow:
Hajd ga demantuj
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 dec 2014, 18:28

lfckop je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Smijesno sansa i jedan dobar sut i to je ta dominacija. Imali terensku incijativu iz koje ste malo toga napravili protiv smijesno postavljenog i ove godine loseg Arsenala kojeg su nadigrale diletantske ekipe tipa Stoke i vi ovde o nekakvim dominacijama pricate...
Smiješno je što ovo podvučeno priznaš ali ne priznaješ da smo bili dominantni u ovoj utakmici :D
Pa kad ste vi jos losiji :crazy: :crazy: :lol: a to je stvarno tesko ali uspjeli ste, na tabeli ovoj nakaradi od tima kojeg btw pola fali sa kretenom na klupi (istina vas je nesto slicno tome) gledate u ledja i jos ste u LP u smijesnoj grupi uspjeli ispasti od mocnog Basela, to ni voajeru jos nikad nije poslo za rukom...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 22 dec 2014, 18:41

Dobro dečko, govorilo se o ovoj utakmici a ne o sezoni, ali ti možeš i dalje nastaviti gledati Wengerovim očima i tvrditi da ste bili dominantni jučer i da ste pokazali karakter :lol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 dec 2014, 18:44

Hahahaha osim sto su slijepi jos i lazu, gdje sam ja rekao da smo mi dominirali samo sam ismijavao cinjnicu da ste vi ko nesto bili dominantni pa protiv Uniteda ste stvorili 3 puta vise sansi pa ste opet 3-0 ispusili treba da ste sretni sto je na klupi Arsenala pajac a ne neki takticar jer ne bi vi ovde ni ovog boda vidjeli...

Mrle_reds
Kontakt:

Post Postao/la Mrle_reds » 22 dec 2014, 18:46

Paradajz je napisao/la:In other news, italijanski pouzdani novinar Romano rece da smo odradili skauting za Perina i da Genoa trazi 10m. Jay Riley ima info da Mignolet nece vise nikad igrati za LFC, sta mu to znaci, ja nisam siguran. Ali ako je iole toliko ozbiljna situacija, onda golman dolazi u januaru sigurno. Jones je jednostavno amater.
Ako Mattia dodje mislim da ce to biti strasno pojacanje. Jos ako bi to sad bilo sad na zimu, onda bi zaista bilo fantasticno. Inace, po meni ako ne najperspektivniji, onda sigurno medju tri najperspektivnija mlada golmana u Evropi.

Edit: Na wikiu je on vec kod nas. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Mrle_reds, dana/u 22 dec 2014, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 dec 2014, 18:49

topnik1 je napisao/la:

Svaka cast, vrijeme je da makar neka internacionalna titula ovaj kanta dodje medju navijace Arsenala :bow:
Hajd ga demantuj
Gledam Parks & Recreation, ne da mi se tu natezati sad ;)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 22 dec 2014, 18:49

Ja slijep a on priznaje da nije ništa vidio :lol:
Hajde prestani se više provaljivati,ustvari nemoj, nastavi me uveseljavati.

Evo pročitaj, malo se informiši https://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/pi ... 54041.html

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 dec 2014, 20:22

Ma Begovića na go, šta će nam ti talijani :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 22 dec 2014, 20:34

topnik1 je napisao/la:

Hajd ga demantuj
Šta ga ima demantovati, frajer ne postoji više na forumu, trebao je davno otići sa njeg al njemu je izgleda obraz k'o i zicagu
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 dec 2014, 21:37

lfckop je napisao/la:Ja slijep a on priznaje da nije ništa vidio :lol:
Hajde prestani se više provaljivati,ustvari nemoj, nastavi me uveseljavati.

Evo pročitaj, malo se informiši https://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/pi ... 54041.html
Jos jedan dokaz kad si corav, smijesna statistika Liverpool imao mali milion suteva ukupno 3 opasna po gol ostalo sve nekakav jad od pokusaja koji je izblokiran ili isao lagano u ruke golmana. Dominirali ste posjedom koji ej bio uglavnom bio jalov i to je to na kraju ste jedva bod od te silne dominacije izvukli iz kornera...

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 22 dec 2014, 22:05

Ma ja, najgora statistika u 10 godina ali zato niste bili izdominirani, logika na nivou. Vjerovatno je i branjenje sa 11 igrača u šesnaestercu protiv desetorice isto samo privid vaše neizdominiranosti. Bili ste u svom šesnaestercu jer se tamo najbolje osjećate. Sama činjenica da ste ga primili s igračem više u posljednjim trenucima dovoljno govori o tome da vas nismo izdominirali.
Ja bih tebe postavio sa Omarom Mjesečarem da branite neodbranjivo, bili bi dobar tandem.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 22 dec 2014, 23:03

@lfckop, gubis vrijeme i zivce sa @BBB. Lik mrzi Liverpool iz dna duse, pogotovo od neostvarenog transfera Suareza. To ga je dotuklo. Ja mislim i da je onaj poraz od 5-1 ispratio kao Wenger je kriv, niste nas poderali. Na prvu, ko da je ManU fan. Tako da moj ti je savjet "let him be" ...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 23 dec 2014, 10:39

Zanimljivo je to kako kako imate losu politiku transfera.

Prodate najboljeg napadaca na svijetu za 90 milijuna i onda kupite Balotellija i nekoliko polovnjaka (niti jednu vrhunsku klasu), a medju njima i Lamberta - napadaca koji je prekucao 30 godina i kojem je "uvijek bio san zaigrati za Liverpool".

I sta se sad desava? Krivite Rogersa za sve, popularnog Bibliotekara. To je OK. Krivite ga. Ali kada bolje razmislim izgleda da bi ispalo bolje da niste nikoga uopce dovodili u Liverpool, a da ste sacuvali Suareza. Bez obzira sto je imao suspenziju. Do sad bi vas lik plasirao u TOP5, a ovako ste bogu iza ledja sto bi se reklo. A i u Barci to nije vise onaj igrac. Mozda ce biti, ali trenutno nije.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 23 dec 2014, 10:57

@caerules neka si nas prosvjetlio ,mi to nikad ne bi skontali,kao da mi ne znamo da je bolje 1 wc igrac nego 5 polovnjaka,a koga bi to krivili ako ne covjeka koji je bacio tih 100 mil.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 23 dec 2014, 11:02

Ja sam veoma zahvalan ovom momku gore jer mi je dokazao da je Liverpool bolji sa Suarezom nego bez njeg a sa 10 polovnjaka. Hvala ti. Nadam se da ćeš još pisati neke postove koji će nas prosvijetliti u narednom periodu :bow:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 23 dec 2014, 15:30

Izgleda da imamo dosta sansi za dovodjenje Cecha ali tek na ljeto,ne znam sta se desava sa Mignoletom neki dan gledam video kad smo igrali protiv evertona i sta sve covjek odbrani a sad taraba.Izgleda da je prosla sezona dosta uticala na nase igrace niko nema ni pribliznu formu kao prosle godine,ja sam nekako najvise za dovodjenje Valdesa,jer sigurno je da necemo trositi u januaru
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

murgadrot
Kontakt:

Post Postao/la murgadrot » 23 dec 2014, 16:14

Nemoj njega.. Zadnji put branio prije godinu, ko zna u kakvoj je formi. Ako se ne varam Cech je na ljeto slobodan igrac, tj. golman i imace poprilicno ponuda. Mozda je bolje ponuditi sad koji milion Chelseau za njega, ne vjerujem da bi odbili, nisu oni Borussija da daju igrace djaba na kraju sezone :D

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 dec 2014, 18:25

Posto je Petar Skuletic iz Partizana prešao u Lille, msm da mozemo ocekivati Origija u januaru..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 23 dec 2014, 18:42

Ma da, kao sto sam i cenio. Nema se love, ovo je najeftinija napadacka opcija, da ga vratimo sa loan-a i doplatimo tih 5-6m. Eventualno taj golman, i mozda jos neki loan igrac, i to je to za januar. I to nam je puna kapa. Cenim da u tom slucaju, leti jedan od napadaca, Borini nadam se.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.