Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
walcott je spejs satl za welbecka, bio i uvjek ce biti
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.

http://sportsport.ba/blabla/cazorla-sta ... alo/148580
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Bilo je i utakmica u kojima je Arsenal dosao od bod(ova) u zadnjim minutama, a ako se ne varam, prvi je na listi klubova sa postignutim golovima u finisu utakmice. (mozda vise nije ali do prije 10ak dana je bio).topnik1 je napisao/la:Ma fali nam Volkot da utrpa koji gol više, njemu to najbolje ide.
Muku mučimo sa prosipanjem bodova ove sezone u pm.
Protiv sitija 2, protiv svonsija 3, protiv liverpula 2, protiv hula 2, protiv leichestera 2 i nmg se sjetit više, al ovo je 11 bodova. 11 yebenih bodova
Znaci, bilo je i srece ali i pehova.
Southampton 89. minuta 1:0 pobjeda
Hull City 90. minut bod
Anderlecht u gostima 3 boda u zadnjim minutama dva gola Arsenala za preokret.
Everton 2:2, Arsenal zabio oba gola pred kraj tekme, drugi u sudijskoj nadoknadi.
Crystal Palace 2:1, Ramiz zabio u 90. minuti za pobjedu.
P.S. City je za 2:2 zabio desetak minuta pred kraj i Poljak je kasnije spasio i taj jedan bod. Ja to ne bi racunao u izgubljene bodove nego bod koji je jedva spasen.
-
- Kontakt:
Po cemu je to Walnut space shuttle za Welbecka? Welbeck osim finisinga je u svakom segmentu bolji...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
http://sportsport.ba/blabla/ima-nesto-u ... rvi/148668" onclick="window.open(this.href);return false;

- Marsal
- Kontakt:
Koliko plaćate da vam ja dođem uveličat okuplanje? 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Stvarno si bezobrazan, zaboravljas koliko je bilo postova #Support Marsal, jos bi nam naplatio svoj dolazak...Marsal je napisao/la:Koliko plaćate da vam ja dođem uveličat okuplanje?
- Marsal
- Kontakt:
Danas platio novu grafičku pandžuku pa sad gledam da iskamčim svaku marku.bega_afc je napisao/la: Stvarno si bezobrazan, zaboravljas koliko je bilo postova #Support Marsal, jos bi nam naplatio svoj dolazak...

A i džaba ste me supportali, popušio sam u stilu mlađahne Dillion Harper.

Nista onda, idemo pokrenut akciju #Support Marsal 2- the arrival. A sto se pusenja tice, ja u toj situaciji vidim da je samo ona izgubila, nije ni svjesna kako bi zategnute trbusne imala u 42-oj godini, nakon 15 godina zajednickog zivota i slusanja tvojih poredjenjaMarsal je napisao/la:Danas platio novu grafičku pandžuku pa sad gledam da iskamčim svaku marku.bega_afc je napisao/la: Stvarno si bezobrazan, zaboravljas koliko je bilo postova #Support Marsal, jos bi nam naplatio svoj dolazak...![]()
A i džaba ste me supportali, popušio sam u stilu mlađahne Dillion Harper.

- Marsal
- Kontakt:
Imam ja besplatnu voznu kartu do Sarajeva, samo eto da mi neko plati 7 piva i da jedem.bega_afc je napisao/la:
Nista onda, idemo pokrenut akciju #Support Marsal 2- the arrival. A sto se pusenja tice, ja u toj situaciji vidim da je samo ona izgubila, nije ni svjesna kako bi zategnute trbusne imala u 42-oj godini, nakon 15 godina zajednickog zivota i slusanja tvojih poredjenja

Nemoj sam kod Vede, zagorio je.Marsal je napisao/la:Imam ja besplatnu voznu kartu do Sarajeva, samo eto da mi neko plati 7 piva i da jedem.bega_afc je napisao/la:
Nista onda, idemo pokrenut akciju #Support Marsal 2- the arrival. A sto se pusenja tice, ja u toj situaciji vidim da je samo ona izgubila, nije ni svjesna kako bi zategnute trbusne imala u 42-oj godini, nakon 15 godina zajednickog zivota i slusanja tvojih poredjenjaI da zanoćim ako bude kakva noćna utakmica
To bi meni brat Vedo mogo sredit, da odsjednem kod njega, bila bi to duga i zanimljiva noć

zato sto je bolji finisher, brzi je, korisnij je, zna zabit go iz veoma teskih situacija, ne gubi se u sesnaestercu, i usudio bih se reci da je bolji tehnicar, u svakom segmentu je bolji od welbecka
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Marsal
- Kontakt:
Eno ga po Fejsbuku lajka slike Ozila i Podolskog, izgorio ko u puh.bega_afc je napisao/la: Nemoj sam kod Vede, zagorio je.Vedadeeeeeeeee, javi seeeeeeeeee.
Marsal je napisao/la:Eno ga po Fejsbuku lajka slike Ozila i Podolskog, izgorio ko u puh.bega_afc je napisao/la: Nemoj sam kod Vede, zagorio je.Vedadeeeeeeeee, javi seeeeeeeeee.

- Marsal
- Kontakt:
Nisko udarašbega_afc je napisao/la:![]()
Pitaj ga imal Alabe gdje. Vazda je volio Austrijance.

Navijam ja za njega ba, da nam ima neko papire sredit kasnije.Marsal je napisao/la:Nisko udarašbega_afc je napisao/la:![]()
Pitaj ga imal Alabe gdje. Vazda je volio Austrijance.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nerko bujrum vala.
hahahahahhahaha kakvi bilmezi, nabijem vas obojicu za tu austriju, niste svjesni gdje me pogadjate time..

hahahahahhahaha kakvi bilmezi, nabijem vas obojicu za tu austriju, niste svjesni gdje me pogadjate time..

Moj Marsale, kazem ti ja da je zagorio.QUARTERBACK je napisao/la:Nerko bujrum vala.![]()
hahahahahhahaha kakvi bilmezi, nabijem vas obojicu za tu austriju, niste svjesni gdje me pogadjate time..![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
dobit ces i ti svoju porciju, nista se ti meni ne brini.bega_afc je napisao/la:Moj Marsale, kazem ti ja da je zagorio.QUARTERBACK je napisao/la:Nerko bujrum vala.![]()
hahahahahhahaha kakvi bilmezi, nabijem vas obojicu za tu austriju, niste svjesni gdje me pogadjate time..![]()

edit : e cuj sad bi cekao munkira i nekira

-
- Kontakt:
hahaha pa ne vjerujem cuj bolji tehnicar lik koji vodi loptu u trku i ode sa njom u aut promjena pravca mu je misaona imenica, ne gubi se u sesnestercu ali se zato gubi na citavom terenu gdje je nevidljiv, cuj u svakom segmentu bolji jel to i u skoku bolji? Welbeck bolji i u defanzivi, tehnici, skoku, work rateu svemu osim u zavrsnici...Harun93 je napisao/la:zato sto je bolji finisher, brzi je, korisnij je, zna zabit go iz veoma teskih situacija, ne gubi se u sesnaestercu, i usudio bih se reci da je bolji tehnicar, u svakom segmentu je bolji od welbecka
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.