ne sJekiraj se, ja ga imam under 13,5 .. u drugom poluvremenu će ubaciti tačno 10 poena!Convicts1988 je napisao/la:Djubre i ne igra, jbt

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ne sJekiraj se, ja ga imam under 13,5 .. u drugom poluvremenu će ubaciti tačno 10 poena!Convicts1988 je napisao/la:Djubre i ne igra, jbt
Hahaha, ma kakvi care, nece on ni igrati, vode 20 razlikeorbit je napisao/la:ne sJekiraj se, ja ga imam under 13,5 .. u drugom poluvremenu će ubaciti tačno 10 poena!Convicts1988 je napisao/la:Djubre i ne igra, jbt
Da, nema, ali mislim da nema potrebe da ga trener forsira na 20+ razlike, ne znamorbit je napisao/la:Nema kod ovih "naših" BO-ta ako na to misliš da neće igrati. Jedino da se povrijedio pa da ne igra?![]()
Šteta što nisam ovog Blažića igr'o under umjesto njega. Ja kad Blažića igram under on ubaci 15![]()
hajmo korneri (6 za 30 minbodi123 je napisao/la:Ajmo stoke-chelsea korneri
A Zvezda 6 poena u 3. cetvrtiniorbit je napisao/la:hajmo korneri (6 za 30 minbodi123 je napisao/la:Ajmo stoke-chelsea korneri) i hajmo žuti kartoni
@convicts
evo ga na 6.
Egal utakmica, odigrat' će on čitavu 4/4 ako bude trebalo (a trebat' će) i ide u lagani over, 14 poena.Convicts1988 je napisao/la:A Zvezda 6 poena u 3. cetvrtiniorbit je napisao/la:hajmo korneri (6 za 30 minbodi123 je napisao/la:Ajmo stoke-chelsea korneri) i hajmo žuti kartoni
@convicts
evo ga na 6.Tanko tanko
Dosao nalog od premiera nide veze pa ono sto se i pisalo mimo analiza sve je vezano za NBA i bilo je korisnoClutch je napisao/la:Najbolju temu zaključaše, još mi obrisane analize na koje sam potrošio dobrih pola sata ako ne i više
Na kraju ipak nije prešao mada mu je falilo jako malo.Convicts1988 je napisao/la:Šup.k Bobi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.