Đonson glupan, prvo poluvrijeme uzeo 8 šuteva, i u drugom samo jedan.SPY je napisao/la:
Tipovi imaju objašnjeni na NBA analizama, ja samo dodao westa.. Mislim da bi ovo trebalo proci veceras

Za danas

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Đonson glupan, prvo poluvrijeme uzeo 8 šuteva, i u drugom samo jedan.SPY je napisao/la:
Tipovi imaju objašnjeni na NBA analizama, ja samo dodao westa.. Mislim da bi ovo trebalo proci veceras
Nisam tip koji piše analize po forumu, ali logika neka kaže da se trebaju igrati: Danny Green (SAS), Curry i Cousins. Što se mene tiče, na mom tiketu su i Pau Gasol i Harden. Svi, naravno, overi.Southboy je napisao/la:Ja mislim da smo svi danas pali haha puno iznenadjenja u pm..
Hajmo analizu za nba 2-3 igraca pisite da se izvadimo makar malo..
Danas se oko 30-40km zavali...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prodje i dvojkaadis30 je napisao/la:Hapoel Jerusalem - Maccabi Haifa(+13,5) 2 1,75
Hapoel J. treceplasirana ekipa igra protiv predposljednje Maccabi Haife.Hapoel u krizi te je 4 utakmice u nizu izgubio,od cega 2 u Eurokupu i 2 prvenstvene i to na domacem parketu.Maccabi Haifa dosta bolja nego sto to tabela pokazuje.Na posljednja 4 gostovanja ostvarili su jednu pobijedu i tri poraza,(sva tri vrlo tijesno 2 sa pola koša i jedan na produzetke)I danas ocekujem jednu egal utakmicu pa mi se ovaj hendikep cini previsok.Premier je to prepoznao pa je nešto oborio kfc.
Od posljednjih 8 medjusobnih duela Maccabi je slavio 5 puta od cega 3 puta u gostima,pa zašto ne probati i danas sa cistom 2 koja se placa velikih 7,20
Svaka čast care !adis30 je napisao/la:Prodje i dvojkaadis30 je napisao/la:Hapoel Jerusalem - Maccabi Haifa(+13,5) 2 1,75
Hapoel J. treceplasirana ekipa igra protiv predposljednje Maccabi Haife.Hapoel u krizi te je 4 utakmice u nizu izgubio,od cega 2 u Eurokupu i 2 prvenstvene i to na domacem parketu.Maccabi Haifa dosta bolja nego sto to tabela pokazuje.Na posljednja 4 gostovanja ostvarili su jednu pobijedu i tri poraza,(sva tri vrlo tijesno 2 sa pola koša i jedan na produzetke)I danas ocekujem jednu egal utakmicu pa mi se ovaj hendikep cini previsok.Premier je to prepoznao pa je nešto oborio kfc.
Od posljednjih 8 medjusobnih duela Maccabi je slavio 5 puta od cega 3 puta u gostima,pa zašto ne probati i danas sa cistom 2 koja se placa velikih 7,20
ma kakav crveni nidje ni faula kako treba, 6 faulova za 45 minzgmiky je napisao/la:stoke-chelsea live crveni DA
ako ovdje ne bude crvenog kartona ja cu dobit na eurojackpotu
Imas tu http://www.scoresway.com/?sport=basketb ... pe=default" onclick="window.open(this.href);return false;diplomatija je napisao/la:Pozdrav svima, moze li mi neko predložiti neke dobru stranici za NBA gdje mogu vidjeti H2H ovih vecerasnjih parova? Hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.