FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 dec 2014, 13:16

mah donekle ih ne mozes kriviti, kad bi se navijaci prodali za 200-300 maraka, kako onda ocekivati od igraca neku ljubav i odanost klubu

a realno da imam negdje bolje i ja bi otisao, je.es ti to da cekas januar i da ne znas hoces imat kluba ili neces u drugoj polusezoni...odoh negdje gdje ima koliko-toliko sigurnosti...

samo slazem se da mu je ovaj nacin preko novina sup.acki i seljacki al eto...ja bi mu danas uplatio sve doprinose i zakucao ga na tribine citavu polusezonu narednu samo zbog nacina i cigancenja...

jer ovo je bas seljacki..da su mu uplaceni doprinosi nasao bi on nacin, rekao bi kasni premija
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 dec 2014, 13:56

Ko sto neko napisa ....to su ta nasa djeca :urnebes: ....to je taj husara menadzer koji ce nam valjat prilikom transfera....a ovaj malac sto se ovako ofirno silta pitarima preko novina nek se sagne svakom od nas koji smo mu davali podrsku i bodrili ga.....nadam se da vise nikad SLOBODIN dres nece obuci.....smrad smrdljivi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 22 dec 2014, 14:56

ko tvrdi da je ovo autenticna izjava ? Pa ovakvih fraza ces nac po 5-6 u jednom izdanju Sporta ili Avaza (sta je vec) i ovo bi se prije moglo okarakterisat kao opaska autora i njegov prozivoljni tekst.

Da se razumijemo, ne sporim ja da (vrlo vjerovatano) on zeli transfer u jacu ekipu i da bi u slucaju ponude i otisao ali ne vidim razlog da ga se napada. Momak se ponasao profesionalno i dok je bio rezerva Fejzicu, nije ni zucnu o, a kvalitet je pokaz'o cim je stao na liniju i zato postovanje. A uostalom da se igraci prodaju preko novina, jos pri tome Avaz, imali bi fudbalski harem
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 dec 2014, 17:03

Gdje je onaj @joksimovic da malo pohvali nasu djecu i kako oni trebaju igrati za Slobodu..

Realno gledajuci momak je gotov citavu sezonu proveo na klupi,bolji dvjesto puta od onog sto nije mogao proci ni u Rudaru iz Kaknja,al kod nas moze...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 dec 2014, 17:04

Ako vam sta znaci ja sam 90% siguran da je ovo prodavanje preko medija i da on nece doci na Kosevo.
1946

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 22 dec 2014, 17:07

A sta je cudno u tome sto neki igrac Slobode ima zelju doci u Sarajevo :crazy:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 dec 2014, 17:13

Head je napisao/la:slika
Puno klubova za njegovih 20.godina. Sloboda,Gradina, Gent, Sloboda Sarajevo.Ito će biti rezerva.
Ja volim FK Tuzla City

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 22 dec 2014, 18:16

Ako je ta vijest istinita, to je samo jos jedan pokazatelj neozbiljnosti i neprofesionalnosti Slobode. Daleko smo mi od nekog ozbiljnog kluba.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 dec 2014, 18:40

Batva je napisao/la:Ako je ta vijest istinita, to je samo jos jedan pokazatelj neozbiljnosti i neprofesionalnosti Slobode. Daleko smo mi od nekog ozbiljnog kluba.
NJegov prvi odlazak iz Slobode u Gradinu bio je u ljeto 2012.On neće uspjeti na Arbitraži jer Sloboda ima rok da plati obavezu sve do Arbitraže.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 dec 2014, 18:45

Zodiac je napisao/la:U situaciji kakvoj smo ko je protiv Azmira protiv je i Slobode i tu sva demagogija zavrsava,meni se cini da dosta raje ni ne shvata koliko je vazna ova sjednica u jan/feb ,ono u fazonu ma ajde bice nesto ...klasicno nasa posla, Azmira ako paraziti otjeraju nama vrlo brzo slijedi sudbina KK.

Ako se misli nesto organizovati da se na dan sjednice ide pred zgradu onda u posao treba krenuti odmah sutra ,da ne bude e sto nismo prije ili nismo znali.
KAKO BI DOBRO BILO DA UG PRIJATELJI SLOBODE ODRŽE SKUPŠTINU PRIJE SLOBODINE SKUPŠTINE.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 dec 2014, 18:55

Coraco je napisao/la:Svakako da treba pokušati svim sredstvima uticati na ostanak predsjednika, uticati na faraona i promjenu statuta, mada sam mišljenja da smo možda malo zakasnili. Statut se sigurno neće promijeniti na sijednici u januaru, tad jedino možemo dobiti pozitivan pomak ka tome što bi nam i odgovaralo. Nama za izmjenu statuta treba ruku podići 26 od 39 članova, pa evo pregledajte sastav Skupštine i procijenite koliko je tu "naših" ljudi.
Pazi Coraco.Mi nemamo šta izgubiti. Predsjednik Husić nema šta izgubiti .Jedini koji može izgubiti i to puno je faraon.
Ja volim FK Tuzla City

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 dec 2014, 19:37

bas naprotiv, mi jedini tu mozemo izgubiti klub...Azmir nema sta izgubiti, faraon uvijek moze napraviti "OFK", problem navijaca rijesiti kao i sa OKK, malo prodavati mu.da pod bubrege kako nije moglo drugacije, kako je ovako bolje, malo instalirati "vidjenije" navijace u skupstinu OFK sa sve benificijama toga kao sto je i u OKK i problem rijesen

onaj obicni navijac Slobode, koji voli Slobodu i dodje plati kartu svaki put, on jedini tu ima sta izgubiti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 dec 2014, 19:38

eno Husare, opet pametuje :roll: opet u fazonu, ja sam najbolji, a u Slobodi su najgori

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 22 dec 2014, 19:59

Kakav lik,nadam se da je Azmir uvidio s kim ima posla ,krembilu treba zabraniti da uđe ikako na Tusanj ,kad prolazi kroz Tuzlu nek´ ide juznom magistralom.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 22 dec 2014, 20:26

ultrasstyle_tz je napisao/la:bas naprotiv, mi jedini tu mozemo izgubiti klub...Azmir nema sta izgubiti, faraon uvijek moze napraviti "OFK", problem navijaca rijesiti kao i sa OKK, malo prodavati mu.da pod bubrege kako nije moglo drugacije, kako je ovako bolje, malo instalirati "vidjenije" navijace u skupstinu OFK sa sve benificijama toga kao sto je i u OKK i problem rijesen

onaj obicni navijac Slobode, koji voli Slobodu i dodje plati kartu svaki put, on jedini tu ima sta izgubiti
Upravo tako...samo mi gubimo najvise!!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 dec 2014, 20:54

ultrasstyle_tz je napisao/la:bas naprotiv, mi jedini tu mozemo izgubiti klub...Azmir nema sta izgubiti, faraon uvijek moze napraviti "OFK", problem navijaca rijesiti kao i sa OKK, malo prodavati mu.da pod bubrege kako nije moglo drugacije, kako je ovako bolje, malo instalirati "vidjenije" navijace u skupstinu OFK sa sve benificijama toga kao sto je i u OKK i problem rijesen

Nisi me razumio.Mi smo vidjeli Slobodu u Federalnoj, pa i pri dnu.Faraon je sada vlast a to je izuzetna privilegija. Malo po malo i neko drugi baci oko na tu stolicu i polako i strpljivo vreba priliku.Kad ga bude rušio upotrijebit će sve argumente pa i Slobodu.Baš Sloboda može biti ona kap što prelije čašu.A kada siđe s vlasti onda , e to neka pita Lipovaću.Dakle iako faraon sada visoko leti on može najniže pasti.
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 dec 2014, 21:37

da su pametni ovi iz uprave pa da do arbitraze ulate te doprinose...ne moze to bit vise od 2000 kerma....e onda ovog jazavca poslat na klupicu pa da se malo ohladi....i tako jednu sezonu...a onda fino,lagano uci u pregovore sa pitama oko njegovog prelaska.....zavrsit te sitnice oko obestecenja i pustit ga da bude rezerva kelavi :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 22 dec 2014, 21:47

Hebote ne smijes se ni pobuniti sto ti se doprinosi ne uplacuju i kasni plata, mislim fakat :plac:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 dec 2014, 21:53

pa šta ako kasni? dobili su platu, ako ne lažu novine :D

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 dec 2014, 22:27

staragarda je napisao/la:da su pametni ovi iz uprave pa da do arbitraze ulate te doprinose...ne moze to bit vise od 2000 kerma....e onda ovog jazavca poslat na klupicu pa da se malo ohladi....i tako jednu sezonu...a onda fino,lagano uci u pregovore sa pitama oko njegovog prelaska.....zavrsit te sitnice oko obestecenja i pustit ga da bude rezerva kelavi :urnebes: :urnebes:
Ma kakvih 2000km , oni su na minimalcu puta pet mjedeci, jedno 600km. NJegova cijena je u porastu a ima realne šanse da postane naš prvi golman.U Sarajevu bi bio garant rezerva. Biće da Husara izmišlja Sarajevo a u pitanju je drugi klub i amaterski ugovor.Ne znam jeli plaćena naknada Slobodi kada je potpisao za Gent.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 9 gostiju.