Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

cala
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la cala » 22 dec 2014, 08:42

Tamo se skupljamo mi sa asnl-bih foruma. Bilo je prije par ljudi sa ovog foruma al nista od tog.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 dec 2014, 10:38

De fkt, ima li negdje neki kafic, pub gdje se okupljaju gunneri? :D
ono mrtvi gunneri
Sarajevo je u pitanju

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 dec 2014, 10:59

Zip je napisao/la:De fkt, ima li negdje neki kafic, pub gdje se okupljaju gunneri? :D
ono mrtvi gunneri
Sarajevo je u pitanju
Kasarna u Rajlovcu.
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 dec 2014, 11:48

Head je napisao/la:
Zip je napisao/la:De fkt, ima li negdje neki kafic, pub gdje se okupljaju gunneri? :D
ono mrtvi gunneri
Sarajevo je u pitanju
Kasarna u Rajlovcu.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Jel i tebe mogu tamo naci? :D

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 dec 2014, 11:59

Imam vam ja prijedlog ako cete u SA. SSH na Cengic Vili, prenosi tekme EPLa koju god hoces, raja dobra, nema papaka i klosarije a svi gledaju tekme ionako pa se samo uklopis u atmosferu. Dodjes, kazes konobaru koju ces tekmu da vam upali i to je to. Nemojte samo protiv Monaka, ima zanimljivijih tekmi tu noc sigurno. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 22 dec 2014, 12:14

Ne smijemo organizovati okupljanje na velike derbije dok je Wenger trener, tu primamo po 5-6 komada :mrgreen:
Pld W D L
38 26 12 0

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 22 dec 2014, 12:43

SSH je sasvim normala a odma su i kladionice premijera sport plusa i max beta u blizini,tako da mozete brzo i neki lajv bacit ukoliko listic ne ide

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 22 dec 2014, 13:15

Mi se skupljamo u Freaky's pubu. Bilo je veliko okupljanje za finale FA kupa, mislim da je bilo raje i sa ovog foruma. Pratite arsenal-bih.com i stranicu udruzenja na fb da znate kad se skupljamo.

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 22 dec 2014, 14:13

Statistika Arsenala u domaćim utakmicama Premiershipa od osnutka lige ranih 90ih:

Odigrano utakmca:

812

Pobjeda:

394

Poraza:

201

Remija:

Sve ostalo

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 dec 2014, 15:09

Caeruleus je napisao/la:Statistika Arsenala u domaćim utakmicama Premiershipa od osnutka lige ranih 90ih:

Odigrano utakmca:

812

Pobjeda:

394

Poraza:

201

Remija:

Sve ostalo
Bravo Carleonee :clap: :clap:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 dec 2014, 17:20

Jucerasnja utakmica je ogledalo Arsenala zadnjih 3-4 godine, ekipa koja nema pobjednicki mentalitet ne moze ocekivati neke zapazenije rezultate. Svi su svjesni da je doslo do zasicenja izmedju Wengera i igraca Arsenala osim senilnog Francuza. Na inferioran nacin vodi utakmicu, stoji pored linije, mlatara rukama bez nekog ozbiljnijeg savjeta. Udjes u sudijsku nadoknadu sa igracem vise i prednosti od 1 gola, imas sve uslove da izadjes iz svog sesnaesterca i ti nista ne radis je kriminalno, pa ove pocetnicke greske ne bi pravio ni Krunoslav Jurcevic.

Igraci su vec prezvakana prica, ne mogu zamjeriti autu koje ne koristi sve svoje konjske snage jer mu je vozac obicna pizda, koja umjesto da nagazi po gasu u petoj, ubaci u leru da ne trosi gorivo. Sa ovakvim Wengerom, pasivnim navijacima u Londonu Arsenal nece napredovati, treba nam svjeza kriva. Ali jedno su nadanja, drugo su realne mogucnosti.
1946

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 dec 2014, 17:38

Ma ova sezona je jasan pokazatelj Arsenalu nema napredka dok spodoba ne ode, ovako ili cemo tapkati u istom mjestu ko zadnje 3-4 godine ili cemo padati mada kakve smo srece bice ovo prvo a voajer ce i dalje jahati...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 22 dec 2014, 18:30

Nekadašnji fudbaler Arsenala, Rej Parlor, naveo je dva ključna pojačanja koja bi po njegovom mišljenju dovela Arsenal u mnogo bolju poziciju od one u kojoj je u ovom trenutku.
"Mats Humels bi bio odlično pojačanje, on je osvajač Svetskog prvenstva i veoma dobar igrač. Što se tiče sredine terena, voleo bih da vidim Morgana Šnajderlina, trenutno je u odličnoj formi.", rekao je Rej Parlor.

Takođe, Parlor je govorio i o mogućim naslednicima Arsena Vengera na klupi Arsenala.

"Ekipa je i dalje u konkurenciji za Ligu šampiona i u konkurenciji da bude među prve četiri ekipe u Premijer ligi. Ukoliko se desi da ne budemo među prva četiri tima i ne osvojimo niti jedan trofej, mislim da je vreme da se Arsen povuče.

Ipak, kada Arsen vidi da ne može da osvoji ništa, on će se sam povući.

Jirgen Klop je čovek kome ne cvetaju ruže ove sezone, ali je neko njegovog kalibra potreban u ovom trenutku. Bez problema menja taktiku i igrao je ranije u Ligi šampiona.

Takođe, Rudi Garsija iz Rome je dobar trener.", rekao je Parlor.

Sve objasnio...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 22 dec 2014, 18:38

I ja bio volio Kloppa. Čisto da se razbiju neki mitovi (ako već nisu razbijeni fenjerom koji mu je dao Mujdža)
Rudi Garcia nije uopšte trenerčina. Ono,OK trener ali nikakav genije.

Hummelsa ne bi iz miliona razloga. Povrede,utapanje u sivilo,nepoštivanje navijača etc etc!
Morgan je navijač kokošara i već je izjavljivao da želi u Tottenham.
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 dec 2014, 18:39

Klopp bi bio odlicna opcija i dostupan je jer mu lose ide sa BVBom ali problem je voajer, on ne namjerava da odstupi a ovi gore ne namjeravaju da ga otjeraju tako da se bojim da ce Klopp ako napusti BVB preuzeti nekog drugog.

Kako lete ove izjave igraca ja sam procitoa opet da je Scneiderlin pricao kako zeli u Arsenal i ove godine je pristoa preci u Arsenal ali ga je Soton kao Liveprool Suareza zadrzao (jos jedna lekcija voajeru). Hummels je svjetska klasa top top igrac, legao bi nam ko budali samar koja ekipa na svijetu ne bi zeljela Matsa hummelsa? Pitanje je samo da li on zeli u Arsenal...kad bi Klopp bio trener ne sumnjam da bi bile vece sanse za njegov transfer.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 dec 2014, 18:43

I shaw je navijač čelzija
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 dec 2014, 18:49

Arteta, Flamini, Rosicky, Podolski, Sanogo, Monreal, (Mertesacker, Giroud, Walnut) treneri i medicinski tim, to je skart kojeg bi se svaki trener koji bi sad da dodje umjesto voajera sigurno rijesio...

Onaj Cazorla sigurno ima mjesta da bude igrac sa klupe ja bi se i njega rijesio ali realno nije on los tako da ga se staiv u isti kos sa ovim gore panjevima...Tu bi dodao jos da bi se trebali i rijesiti statusi quo igraca poput Campbella i Coquelina kao i uredno se zahvaliti Diabyu od kojeg ociglendo nema nista, lik je imao znanje i kvalitet ali ovo vise ne moze ovako godine prolaze i on treba ici. Dakle 12 igraca bukvalno pola tima nam je bezvezno i nisu ni cudni ovi rezultati pogotovo kad se uzme u obzir da vecina ovih ima zavidnu minutazu i da su prvotimci...

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 22 dec 2014, 18:56

Mertesacker djeluje dobro kad ima pokretnog štopera kao ispomoć. Bez toga je odron svih odrona!
Žiru je igrač za 16-20 golova po sezoni. Tebi ako je to malo,onda ne znam. . . Ali,svakako da nama treba WC CF.
Walcott-a 95% navijača Arsenala u ovom trenutku ne bi škartirala!

Welbeck zabija svake prestupne godine,ali po tebi on zaslužuje da igra u Arsenalu.
Jbga trudi se dječak.
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 dec 2014, 19:09

16-20 golova po sezoni u svim takmicenjima da to jeste tacno ali da citavu sezonu stalno igra, bude prvi izbor na spicu i da odigra izmedju 50 i 60 tekmi sto je mizeran ucinak i prosjek za jednog napadaca kluba koji kao pretenduje da bude konkurent za osvajanje Premierlige i LP. Ja sam da Giroud ostane ali naravno da bude bakcup napadac koji ce igrati liga kup, fa kup a u ligi i lp biti opcija za rotacije, prvi spic ni u ludilu...Covjek prosle godine odigrao svaki mec u ligi mislim i zabio 14 golova ako se ne varam :crazy: uz gomilu promasenih zicera, protiv konkurenata je zabio 0 golova pametnomdosta...

Mertesacker je iamo dobru proslu sezonu ali budimo realni taj lik je spor, trom kao sto kazes funkcionise samo sa jednom vrstom stopera a u godinama je i sve je losiji i losiji tako da ne vidim razlgo da on ostaje mada i za njega vrijedi da bi mogao ostati npr. da bude rezerva na stoperu a da se dovede neka klasa poput Hummelsa.

Welbeck je sto puta korisniji igrac od Walnuta i dokaz tome je da je u reprezentaciji uvijek bio opcija ispred njegakod svakog selekotra, naravno Walnut ima jace statistike sto se tice klupskog fudbala ali realno ko malo dublje pogleda vidjece da je Welbeck bolji igrac (izmedju ostalog on je tek dosao a Walnut je tu sto godina i nistaspecijalno nije napravio). Walnut je dobar finiser a Welbeck los, ali zato Welbeck je u ostalim stvarima bolji, kontrola lopte, pas, dribling, skok igra, presing i defanziva.. on bi bio top igrac da nema onako los finising.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 dec 2014, 19:13

Ma fali nam Volkot da utrpa koji gol više, njemu to najbolje ide.
Muku mučimo sa prosipanjem bodova ove sezone u pm.

Protiv sitija 2, protiv svonsija 3, protiv liverpula 2, protiv hula 2, protiv leichestera 2 i nmg se sjetit više, al ovo je 11 bodova. 11 yebenih bodova :facepalm:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.