Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Staklenom ?, više dijamantskom. Thanks for Fiorentina and Schalke. 

znaju bajernovci na šta sam mislio kada sam spomenuo staklenoga, igrača sklonom povredama. tako da njihovi navijači neka izmole koju zdravo mariju, fatihu ili oče naš zavisno kojoj vjeri pripadaju
Znam ja na koga si ti mislio, i šta si mislio pod tim. No, hvala Bogu da ga ne more više povrede, tako da sada briljirao u dresu Bayerna.
hajde da vidimo do kada, ako odigra sezonu do kraju sigurno ga nećemo vidjeti u južnoj africi. ne moze taj vise odigrati od tri mjeseca bez povrede. negdje sam na prenosu čuo da onaj atleta zaneti iz milana osam godina igra bez ijedne povredice i bez stanke. ako ovoga zovemo stakleni onda je ovaj argentinac čelični
Javier ima ogromne nožurine kao da je iz 70-tih. U svakom duelu nenormalno čvrst. No jučer je Robben pokazao u par navrata koliko i on zna biti čvrst. I na početku karijere je briljirao, te se nije baš toliko ozljeđivao, no mislim da je odlazak u Englesku bio pogreška, ali evo pomalo se vraća, mislim na kontinuitet igrara.
Dakle, ti si ekspert za odredjivanje mentalne starosti... hvala na informaciji, preporucit cu te svima...respo je napisao/la: ne pricam o bioloskoj starosti toliko o tome
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Onakav sprint u 112 minuti, krunisan sjajnim pogodkom.
Ne bih me cudilo da ga Real trazi nazad, za nekih 60 miliona.
Ne bih me cudilo da ga Real trazi nazad, za nekih 60 miliona.

Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eintracht nastavio sanjati svoj san zvani Europa. U prvoj utakmici 28. kola pobijedili su kao gosti Bochuma rezultatom 2:1, i na taj nacin produzili agoniju plavih. 4 poraz u nizu. Eintracht ima trenutno 41 bod i nalaze se na 7. poziciji, dok je ispred njih HSV sa 44 boda i utakmicom manje.
Tesko ce ostvariti svoj san, jer HSV nece sigurno dopustiti da ih sustignu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Šteta za njih, ali ova liga postaje dosta zanimljiva. Vraća se stari sjaj, i napokon postaje opet jaka.
drago mi je da bochum tone, jer tamo dole ima meni drazih ekipa. 

Vom Jäger zum Gejagten
Ma ko pita Mc Donaldsa hoce li dopustiti ili ne.omerbavarac je napisao/la:Eintracht nastavio sanjati svoj san zvani Europa. U prvoj utakmici 28. kola pobijedili su kao gosti Bochuma rezultatom 2:1, i na taj nacin produzili agoniju plavih. 4 poraz u nizu. Eintracht ima trenutno 41 bod i nalaze se na 7. poziciji, dok je ispred njih HSV sa 44 boda i utakmicom manje.
Bolje i bajramov frankurt nego petricevci koji ce mi klinac .

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovaj post pokazuje koliko smo mi Bosanci primitivan narod i kako olahko zaboravljamo neke igrace. Znaci bolje Bajramov Frankfurt nego Petricev HSV, a zaboravljas da jednu vaznu funkciju u tom klubu ima i jedan Sergej Barbarez, a izvinjavam se on je zavrsio karijeru nema Bosnjo vise krotisti od njega, da bude svaki dan u novinama i da postize golove, a zaboravlja se kada je taj Barbarez hebao sudiji majku na Marakani i stao u zastitu nasih navijaca, i usput receno kada su se tvoj Bajram i Hasan povukle ko neke pi.ckice. Budi siguran da ce HSV s ovim igracima koji su u pogonu zadrzati tu poziciju, a isto ima priliku kroz EL, a ukoliko se to ne desi onda nek Bundesliga zaboravi poziciju broj cetiri. Frankfurt je meni simpaticna ekipa i bilo bih ih lijepo vidjeti u Evropi i zbog navijaca, ali tek kada uzmemo poziciju broj cetiri.harishp je napisao/la:Ma ko pita Mc Donaldsa hoce li dopustiti ili ne.omerbavarac je napisao/la:Eintracht nastavio sanjati svoj san zvani Europa. U prvoj utakmici 28. kola pobijedili su kao gosti Bochuma rezultatom 2:1, i na taj nacin produzili agoniju plavih. 4 poraz u nizu. Eintracht ima trenutno 41 bod i nalaze se na 7. poziciji, dok je ispred njih HSV sa 44 boda i utakmicom manje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Haris je poseban, nemoj se ljutiti ti zbog njega, samo chill i to je to. Ja bi da gledam Bayernove amatere jer tamo igra onaj naš momak jedan, ima 25 godine ili tako nešto. neka oni osvoje sljedeće godine kup, tako da ih gledamo u Evropskoj ligi. <sarkazam>
Barba hladi damu u kancelarijama i njemu apsolutno svejedno da li ce igrati u evropi ili Antartiku.A taj isti Barba nije klincom mrdno kad se spahic ''vrzmao'' oko Njemackih klubova a mogao makar jednu pametnuamerosm je napisao/la:Ovaj post pokazuje koliko smo mi Bosanci primitivan narod i kako olahko zaboravljamo neke igrace. Znaci bolje Bajramov Frankfurt nego Petricev HSV, a zaboravljas da jednu vaznu funkciju u tom klubu ima i jedan Sergej Barbarez, a izvinjavam se on je zavrsio karijeru nema Bosnjo vise krotisti od njega, da bude svaki dan u novinama i da postize golove, a zaboravlja se kada je taj Barbarez hebao sudiji majku na Marakani i stao u zastitu nasih navijaca, i usput receno kada su se tvoj Bajram i Hasan povukle ko neke pi.ckice. Budi siguran da ce HSV s ovim igracima koji su u pogonu zadrzati tu poziciju, a isto ima priliku kroz EL, a ukoliko se to ne desi onda nek Bundesliga zaboravi poziciju broj cetiri. Frankfurt je meni simpaticna ekipa i bilo bih ih lijepo vidjeti u Evropi i zbog navijaca, ali tek kada uzmemo poziciju broj cetiri.harishp je napisao/la:Ma ko pita Mc Donaldsa hoce li dopustiti ili ne.omerbavarac je napisao/la:Eintracht nastavio sanjati svoj san zvani Europa. U prvoj utakmici 28. kola pobijedili su kao gosti Bochuma rezultatom 2:1, i na taj nacin produzili agoniju plavih. 4 poraz u nizu. Eintracht ima trenutno 41 bod i nalaze se na 7. poziciji, dok je ispred njih HSV sa 44 boda i utakmicom manje.

Kod Bajrama je druga prica,igrac je i sam kako rece ocekuje da ce se oporaviti do iduce sezone.
prema tome nikakve veze sa vezom.Uostalom Mc donaldsi mi idu na zivce i prije kao tebi hertha ili werder.
tako da...ebiga.Ukusi su razliciti i ne treba cackati mecku.
@neutral nema potrebe da glumis advokata,svako ima svoje misljenje.A uostalom @omerbavarac je skontao u cemu je stvar i nije se ni naljutio.Da bi se neko drugi ko biva sa strane nasao uvrijedjen.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 mar 2010, 00:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa da, svako ima svoje mišljenje, tako da dajem samo savjet svome prijatelju. Mislim da to nikome osim tebi ne smeta. I ja sam napisao svoje mišljenje i to je to. 

Ne smeta ni meni,samo se vi mazite. 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Yeah, indeed. 

Koln vodi na gostovanju protiv Hannovera. Sada jelena pjeva Insomniu ili kako se već pjesma zove jer je Tošić strijelac pogotka.
Tosic koji igra u Kolnu nije taj na kojeg ti mislisNeutral je napisao/la:Koln vodi na gostovanju protiv Hannovera. Sada jelena pjeva Insomniu ili kako se već pjesma zove jer je Tošić strijelac pogotka.

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 27 mar 2010, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To nije taj Tosic, to je NAS Zoran Tosic...Neutral je napisao/la:Koln vodi na gostovanju protiv Hannovera. Sada jelena pjeva Insomniu ili kako se već pjesma zove jer je Tošić strijelac pogotka.

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.