Zbog povrede glave igraca Liverpoola, Skrtela. Tu je bilo 6 minuta prekida jer je puno krvario pa se moralo na licu mjesta intervenisati (bogatiji je za nekoliko kopci na glavi). Sucajno ga Giroud nagazio.Goodison je napisao/la:Zašto je utakmica produžena za 9 minuta ?
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal

[youtube][/youtube]
treba ovo opet stavit
treba ovo opet stavit
Zamislite da ne navijamo za Arsenal. Ono.. nemaš problema u životu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Najjača forumska ekipa
@bega brate samo citam tvoje komentare
a onaj za Artetu je pobijedio
Jbg ljudi bili smo bolji i tacno da je bio Dani tu bilo bi svega, ali ipak kao sto neko napisa mozete biti zadovoljni ovim bodom (iako je ostao gorak ukus u ustima), jer ipak je ovo Anfield a vi niste Villa da nas dobijate tu

@bega brate samo citam tvoje komentare

Jbg ljudi bili smo bolji i tacno da je bio Dani tu bilo bi svega, ali ipak kao sto neko napisa mozete biti zadovoljni ovim bodom (iako je ostao gorak ukus u ustima), jer ipak je ovo Anfield a vi niste Villa da nas dobijate tu

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
[youtube][/youtube]
Bili ste bolji, ali isto tako da su tu bili Ozil, Ramsey, Koscielny, Artetagaston je napisao/la:Najjača forumska ekipa![]()
@bega brate samo citam tvoje komentarea onaj za Artetu je pobijedio
![]()
![]()
![]()
![]()

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Arteta je igrao ne seri kuknjavaanell je napisao/la:Bili ste bolji, ali isto tako da su tu bili Ozil, Ramsey, Koscielny, Artetagaston je napisao/la:Najjača forumska ekipa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jbg ljudi bili smo bolji i tacno da je bio Dani tu bilo bi svega, ali ipak kao sto neko napisa mozete biti zadovoljni ovim bodom (iako je ostao gorak ukus u ustima), jer ipak je ovo Anfield a vi niste Villa da nas dobijate tu(samo da ne gledam onog Flaminija više) bilo bi svega..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ja ja, moja greška, glavni krivac za remigaston je napisao/la:Arteta je igrao ne seri kuknjavaanell je napisao/la:Bili ste bolji, ali isto tako da su tu bili Ozil, Ramsey, Koscielny, Artetagaston je napisao/la:Najjača forumska ekipa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jbg ljudi bili smo bolji i tacno da je bio Dani tu bilo bi svega, ali ipak kao sto neko napisa mozete biti zadovoljni ovim bodom (iako je ostao gorak ukus u ustima), jer ipak je ovo Anfield a vi niste Villa da nas dobijate tu(samo da ne gledam onog Flaminija više) bilo bi svega..
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Gdje si to gledo utakmicu pa nisi stigo komentarisat, falio si danas...gaston je napisao/la:Najjača forumska ekipa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Al citam komentare i samo cekam jel Vedo gdje napisao da ode drkat da mu je dosta gledanja 
Ma kod rođaka ba gledao, jos sam cekao i 1x na kladionici
Kad ga onaj naš Imam zabi svrsio sam 

Ma kod rođaka ba gledao, jos sam cekao i 1x na kladionici

Fali i nama pola ekipe pa se ne hvalimo 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
gaston je napisao/la:Al citam komentare i samo cekam jel Vedo gdje napisao da ode drkat da mu je dosta gledanja
Ma kod rođaka ba gledao, jos sam cekao i 1x na kladioniciKad ga onaj naš Imam zabi svrsio sam

Ova danasnja utakmica je ustvari pokazala gdje smo mi... Ja bih volio da nismo imali srece danas, pa bi bar znao razlog.. a ovo danas je toliko lose izgledalo, NEPOVEZANO, milion gresakaa u dodavanjima..
Ja sam rekao danas da je LIV vs ARS najefikasnija utakmica u 90+ minutama, i tako je bilo ovaj put... dosta cestoo se u tom periodu postizu golovi
Danas negdje do 25 min sam shvatioo da ovi igraci Ars su jadni, i da su CKAPIII praveee, bez mudaa.. tetkicee
A prosle godine smo vidjeli sta znaci imati raspolozene igrace, kad su nas rastocili s 5 komada...
Ja sam rekao danas da je LIV vs ARS najefikasnija utakmica u 90+ minutama, i tako je bilo ovaj put... dosta cestoo se u tom periodu postizu golovi
Danas negdje do 25 min sam shvatioo da ovi igraci Ars su jadni, i da su CKAPIII praveee, bez mudaa.. tetkicee
A prosle godine smo vidjeli sta znaci imati raspolozene igrace, kad su nas rastocili s 5 komada...
Nabijem ga zuta, ko da ga je osteoporoza safatala kod kornera.anell je napisao/la:![]()
Naš novi captain leader legend, kad se Arteta oprosti.bega_afc je napisao/la:Nabijem ga zuta, ko da ga je osteoporoza safatala kod kornera.anell je napisao/la:![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:![]()
treba ga preko p i čke transportirati rodi na dimnjak

Arteta ce da igra do 43. godine. Nakon toga ce da preuzme Arsenal kad Venger ode u penziju.anell je napisao/la: Naš novi captain leader legend, kad se Arteta oprosti.
A Pero će naslijediti Bouldabega_afc je napisao/la:Arteta ce da igra do 43. godine. Nakon toga ce da preuzme Arsenal kad Venger ode u penziju.anell je napisao/la: Naš novi captain leader legend, kad se Arteta oprosti.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.