Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

let3
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la let3 » 21 dec 2014, 19:49

Rajaz je napisao/la:Pa ovaj Liverpool vrlo često igra ovakve utakmice. Budu bolji, stvore daleko više prilika i na kraju ga popuše il u najboljem slučaju izvuku remi kao večeras. Ne znam, igrom ne treba biti nezadovoljan, sistem je dobar, Rodgers zna znanje, ali mu treba par igrača za nešto više. Transfer rok je očajno odrađen, ne znam dal je tu on jedini krivac ili ne, ali sada u januaru bi prvo trebalo zaganjati nekog klasnog napadača, ako uopšte ima takvih
treba im napadac, podhitno....ali valja naci kvalitet sad u januaru :?

pogledah maloprije statistiku, veceras su ima 27 udaraca :!: (10 u okvir gola) i zabili samo dva gola....protiv Uniteda isto dosta šansa, ali slaba realizacija....jbg, ne možeš sa nadatati pobjedama, ako ne zabijaš tolike šanse - uvijek se to kazni (nepisano pravilo)
i lani su primali dosta golova, ali su i zabijali ogrman broj golova jer su imali Sukija i Staridža koji su kvalitetni napadaci....ovaj Borini i neki Lambert, to je smeće obicno....Baloteli je lijeni fakin koji se nije trebao ni dovoditi.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 dec 2014, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 dec 2014, 19:49

Vidi se da si pogledao statistiku
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 dec 2014, 19:53

topnik1 je napisao/la:Vidi se da si pogledao statistiku
ono je statistika sa ****...možda griješe, nisam gledao službenu...nije ni bitno na kraju ;) poenta je da ne znaju završiti veliki broj šansi koje stvore

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 21 dec 2014, 19:59

Jbga, moglo je ovo i bolje vjerovatno smo zasluzili i puni plijen ali sta je tu je, barem nismo izgubili :mrgreen:
Crna mamba na visini zadatka :cool:
ZZ

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 21 dec 2014, 20:00

Kakav napadač stručnjaci, a u odbrani puše sa svih strana. Golman, štoperi, bekovi, ne zna se ko je gori. U napadu imamo dovoljno opcija, samo odbrana treba da se dovede u red. Primjer za napad i rotaciju: Sturridge ( kad se oporavi ) Balotelli, Sterling, Lallana, Coutinho, Marković, Lambert, Borini + Origi kojeg ćemo vjerovatno vratiti sa posudbe sad u januaru. Sasvim dovoljno da se izgurra sezona i da se zabijaju golovi. Trebaju nam defanzivci !!!!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 21 dec 2014, 20:06

Vama treba Tom Cleverly da sve fino poveze

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 21 dec 2014, 20:18

MrParanoic je napisao/la:Vama treba Tom Cleverly da sve fino poveze
Nama treba da prestaneš smarat.
Taj nije uspio u unitedu a da uspije u jednom velikom Liverpoolu :rol:

@bega brate jedva ovo nešto..ulazak Monreala je prelomio meč :mrgreen:

Danijele pozuri molim te..imali bi 10+ bodova vise na kontu nego sto ih sad imamo samo da je Dani zdrav.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 21 dec 2014, 20:20

Gaston ja ne znam koji je tvoj prob brate,al uvjek si neprijateljski raspolozen.

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 21 dec 2014, 20:32

Djesi paranoja otkad te nisam vidio na nasoj temi :lol: :lol: :lol: :clap: :clap: :clap:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 21 dec 2014, 20:33

kumkalesic je napisao/la:Ipak smo uspjeli izbjeći i taj poraz u četvrtoj jakoj ligašoj utakmici i to je ono i najbitnije iz današnjeg duela...ja sam zadovoljan, jer sa ovakvim antitalentom na klupi jednostavno i ne može bolje...ja samo njega krivim za ovakvo amatersko igranje u defanzivi ovih njegovih pulena koji se totalno pogube kod prekida protivnika, pa se sudaraju međusobno i dozvoljavaju da ih protivnički nogometaši nadskoče u zračnim duelima...tragikomedija :roll:
Potez ove italijanske prevare od igrača ne bih komentarisao...kada se sjetim da je Dirk Kuyt morao biti prodan da bi se oslobodilo mjesto za ovu ludu glavu, a Holanđanin će i u četrdesetoj godini biti korisniji igrač od ove bruke od igrača...
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... ks-brendan

He added: "I would also like to say my decision to leave Liverpool was nothing to do with the new manager coming in whatsoever. I just had the feeling that I had to go somewhere else for a new experience after six years. I made the decision but it's not about the new manager. I have great memories from my experience with the club.

da to rijesimo, ima dovoljno gresaka, ne treba mu pripisivati nesto sto nije uradio :mrgreen:

Prije nekoliko sedmica sam bio za otkaz, ali sad nisam toliko za tu opciju, ne sviđa se ni meni kako je dosad vodio ekipu, ali ruku na srce, nakon prosle sezone i svega sto se desilo, sasvim je normalno da slijedi pad, jer previse je ekipa istrosena bila, na onakav nacin izgubiti titulu, pa onda na pelaznom roku izgubiti najboljeg igraca i nosioca igre, a jedini igrac koji ga je mogao zamijeniti odbije Liverpool, a ne mozes privuci neko veliko ime, naravno to ne opravdava lose obavljen prelazni rok...I onda nakon treceg kola izgubi Daniela, uz Sterlinga najbolji igrac i vjerovatno najvazniji, jer vidimo koliko nam napadac fali, sa Balonjom ocigledno ne ide, ne krivim Rodgersa za taj promasaj, iako je jos rano pricati o tome, jer za onu lovu se Balonja morao dovesti...

Sto se tice igre, dizemo se, daleko bolje to izgleda nego prije nekoliko sedmica, sto je sigurno dobra stvar za BR-a, jer uglavnom kada ekipa bude u problemima u kakvim je sad Liverpool, na terenu to izgleda sve gore i gore,npr Klopp nikako da podigne Dortmund, a nema tog navijaca Liverpoola koji zeli vidjeti Kloppa na klupi Liverpoola...Treba sacekati povratak Daniela, i ako tada ne bude rezultata, moze se dati otkaz, onako nemamo sta izgubiti...Pozitivno je to sto je BR skonto da od one belgijske prevare nema nista, i da nam treba golman, iako mi nije drago sto brani ovaj golman koji nije ni za Championshipa...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 21 dec 2014, 20:34

A znali smo ovaj Arsenalcic sa pet komada poslati kuci.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 21 dec 2014, 20:36

Znali ste i samo dva puta dobit u zadnjih 15 duela

Iznenađen sam današnjom igrom. Pas igra i protok lopte je ono što nas je ubilo
A.F.C. Bournemouth!

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 21 dec 2014, 20:40

rambo16 je napisao/la:Znali ste i samo dva puta dobit u zadnjih 15 duela

Iznenađen sam današnjom igrom. Pas igra i protok lopte je ono što nas je ubilo
A znamo bit i veci klub od vas u svakom pogledu :salut:
Ali da ne pricamo o tome, jer postujem Arsenal vise nego ostale klubove u ligi...
Utakmica je bila poprilicno losa za neke prethodne duele nasih timova, ali sta je tu je, uzeli ste bod iako ste bili nadigrani uveliko i ja vam cestitam na tome, sretno vam u nastavku sezone ;)
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 dec 2014, 20:41

Čuj mi uzeli bod. Vi ste druže uzeli bod.
Nadigrlai ste vi i Mančester pa ste primili 3.
Sreća vaša pa se Mertesaker boji skočiti.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 21 dec 2014, 20:45

topnik1 je napisao/la:Čuj mi uzeli bod. Vi ste druže uzeli bod.
Nadigrlai ste vi i Mančester pa ste primili 3.
Sreća vaša pa se Mertesaker boji skočiti.
Druze vi ste uzeli bod jer ste vi ti koji se grcevito branite a imate igraca vise u finisu. :salut:
Sreca vasa sto ni kod vaseg gola skrtel nije skocio a puno je visociji od onog vaseg kepeca, dakle isti slucaj kao preslikan :salut:
Vi niste manchester druze da pobjedujete tako kad ste puno gori od protivnika, jer vi nemate srecu koju ima manchester ;) ;)
i nemoj se praviti da nisi gledao tekmu molim te, ubili smo vas u svim segmentima, pogledaj suteve na go i posjed lopte bolan, u jednom momentu je bilo 80% - 20% i ti pricas ko je uzeo bod.... :salut: :salut: :salut:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 dec 2014, 20:50

Da te napomenem. Izjednačili ste u 7. minuti nadoknade. Pametnom dosta ko je kome uzeo bod.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 21 dec 2014, 20:55

Fudbalski si jako neobrazovan, ili u prevodu nemas pojma o fudbalu, bez uvrede drug :kafa:

http://www.****/utakmica/2HjCG ... utakmice;0

Pametnom dosta dobro si reko :salut:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 dec 2014, 20:58

Nek si me uvrijedio, nema uvrede.

Kakva logika jbt, nadigrali nas u posjedu i pasovima i na kraju mi koji smo do 96. minute imali vodstvo, smo ustvari izvukli bod. Ne znam vala al se meni čini da smo mi prosuli 2 boda

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 21 dec 2014, 21:00

ma ajd nebitno :D
dobro ajde nismo izgubili nijedni masala :clap: :clap:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 dec 2014, 21:06

Dalabu je napisao/la:ma ajd nebitno :D
dobro ajde nismo izgubili nijedni masala :clap: :clap:
:salut:

neki je forumaš par put rekao da će bit 2:2 , valjda se obogatio

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.