Covjek je gore naveo ono cemu imamo opravdan razlog da se nadamo. Ma kad bolje razmislim, ne isplati se s vama raspravljati. Stotinu puta iste price, i ista podbadanja. Samo cu.jos jednom reci, za sve sto ste pricali na nas racun i podjebavanja za aferu virsle vam.se vraca. SVE.pile87 je napisao/la:A sta da kometaris:koalem je napisao/la:
I ti od citavog posta izvuces to? Covjece to nije poenta. Poenta je jesu li sposobni da donesu stabilnost klubu. Uscuplic nije imao nikakve licence pa osvoji kup. Ok, Ljupko je tu imao uticaja, ali... Znaci beu podbadanja, ja samo Osima krivim za situaciju u Zelji. Pare je imao, da ih je pametno investirao, mozda bi Zeljo danas imao 2 titule manje, ali i sve preduslove da postane gigant iducu dekadu. Ali nasi su kupovali buraniju igrace koji su se mogli priustiti, a vrijeme trosili da klubu donesu finansijsku stabilnost u buducnosti. Pa i ako je to rjesenje strani ulagac, i davanje prava upravljanja nekom drugom, sto vi citavo vrijeme sporite.
Kad budemo kupili stadion ili napravili recice da smo prevaranti lopovi neznalice itd
Kad budemo dominirali ligom ko dinamo recice lopoviste ukraliste kamp
ovo su vise zelje i pozdravi nego cinjenice i onda mu komentarises samo dio posta koji je napisao a nije istinit glupo se baviti ovim KAD BUDEMO jedino ako covjek nije vidiovit a ako nekim slucajem jeste nek mi odmah kaze brojeve za BINGO.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
4.10.2009.
Ma postujem ja da je on naveo nesto na osnovu cega se nada da ce jednom biti sarajevo bolji klub. To je komotno mogao i bez spominjanja ljudi iz Zelje pogotovo jer lupa gluposti.Najgluplja stvar koju covjek sebi moze priustiti je da raspravlja o necemu s cim pojima nema a on ocito nije upoznat sa ljudima iz Zelje za koje opet kazem nije bilo ni potrebe da se spominju.Ostatak njegovog posta se svodi na KAD BUDE.koalem je napisao/la: Covjek je gore naveo ono cemu imamo opravdan razlog da se nadamo. Ma kad bolje razmislim, ne isplati se s vama raspravljati. Stotinu puta iste price, i ista podbadanja. Samo cu.jos jednom reci, za sve sto ste pricali na nas racun i podjebavanja za aferu virsle vam.se vraca. SVE.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ovde viršle i podjebavanja, nemaju veze sa ovim sto se zove evropsko Sarajevo.
Šta vam je ljudi.
Ovde je u pitanju rad strucnih,i pametnih ljudi u Upravi,koji znaju šta hoce,i tu je kraj price.Kakva podjebavanja,kakve firsle,kakvi bakraci.Ljudi su napravili program,privukli bogatog investitora, koji zeli da investira u program, za koji on opet misli da mu može donjeti dobit, na obastrano zadovoljstvo.Tacno se zna, ko sta i kako radi.
Kako rece Kusturica prva faza je završena,a to je vracanje dugova,odblokiranje racuna,i formiranje igrackog kadra.Druga faza je rad na infrastrukturi,tj.kupovina i gradnja trening kampa.I treca faza je ulaganje u neke projekte,koji nemaju puno veze sa sportom,ali koji donosu profit, i zaradu za FK.Sarajevo.
Prva faza je završena,druga vrlo brzo krece,i to za sad super ide.

Ovde je u pitanju rad strucnih,i pametnih ljudi u Upravi,koji znaju šta hoce,i tu je kraj price.Kakva podjebavanja,kakve firsle,kakvi bakraci.Ljudi su napravili program,privukli bogatog investitora, koji zeli da investira u program, za koji on opet misli da mu može donjeti dobit, na obastrano zadovoljstvo.Tacno se zna, ko sta i kako radi.
Kako rece Kusturica prva faza je završena,a to je vracanje dugova,odblokiranje racuna,i formiranje igrackog kadra.Druga faza je rad na infrastrukturi,tj.kupovina i gradnja trening kampa.I treca faza je ulaganje u neke projekte,koji nemaju puno veze sa sportom,ali koji donosu profit, i zaradu za FK.Sarajevo.

To za virsle je vise bilo na osvrt nase situacije tada i njihove sad. Evidentno je da je stanje u zelji moglo biti bolje, ali takodje si sve to mogao napisati i bez spominjanja njih. Razumijem zajebanciju ali.. Kad zajebancija prodje, dodje aco s banovima. Teme lude zadnjih dana, treba malo smirit strasti s obje strane.januar071 je napisao/la:Ovde viršle i podjebavanja, nemaju veze sa ovim sto se zove evropsko Sarajevo.![]()
Šta vam je ljudi.
4.10.2009.
Sve receno...januar071 je napisao/la:Ovde viršle i podjebavanja, nemaju veze sa ovim sto se zove evropsko Sarajevo.![]()
Šta vam je ljudi.
avlami97 je napisao/la:Mnogo pametnije bi ti bilo da se posvetiš sopstvenom opismenjavanju. Prijateljska preporuka. Mani se tuđe škole i tuđih novaca, jer tuđe pare brojati i .....Pitar6785 je napisao/la:Posto kone konstantno govore da smo Im igrace pokrali kad smo osnovani( prem da sanjima nismo osvoili nista) ista stvar se sada govori (Kuka) da smo oteli pokrali a nece da kazu da smo Jedina ekipa Iz BiH koja je osvoila 2 titule ex yuge. Da smo prva ekipa u BiH u koju je doso milijarder I druga u bivsoj ex yugi (Rijeka pa mi) ljudi pricamo o MILIJARDERU (inace miljarderi u BiH nece da slete na nas airodrom u transizitu a kamoli da uloze bilo koju svotu novca) u bilo sta sto ima veze sa Bosnom)
Kad se pricalo da ce tan ulagat u nas rekli su da je to ublehaska prica da tan nije lud itd. Sad kad je AMIDZA tu kad nam je dao nesto para kad je pocela prica o kampu pokraliste lopoviste okrenuliste guzicu Malezy![]()
Kad budemo kupili stadion ili napravili recice da smo prevaranti lopovi neznalice itd
Kad budemo dominirali ligom ko dinamo recice lopoviste ukraliste kamp ( sve kesom placeno Iz malezije) sto ni jedan klub u BiH nema da su kupili centa bilo cega a kamoli izgradi li nesto od 5-10miliona vrijednosti..
A niko od njih nece da kaze ok ovo je dobro za BiH drzavu sport daj da imi nesto slicno uradimo.Daj da Vidimo imal pametni skolovani ljudi koji nam mogu pomoc a ne da nam direktor menadzer i predsjednik imaju veoma slabe skole nikako iskustvo itd.. Koliko god ovde ko slinijo kuko pljuvo FC SARAJEVO je upravo u OVOM napravilo iskorak..
Poredenje..
TAN milijarder
Kusrurica koji radi u Malezy za Tana (on je predlozio Tanu ideju da ulaze u FCSARAJEVO)
Kusturica 2 predsjednik FC SARAJEVO ( zavrsio za sudiju bio sudija)
Dino ekenomski fakultet naj slabije skolovan od ove trojke
Kod kona
Predsjednik biznismen koji ima biznis privatni koji vrijedi 2-3 miliona km maksimu
Gredic ima ekonomski fakultet
Amar ima profi licencu za trenera
Sta kone mogu ocekivat od Ovih gore navedeni ...Nek natom rade a ne da ovde pljuju po necemu sto je jedina svjetla tacka u BiH sportu od zavrsetka rata..![]()
Izvini molim te gosp Dino Selimovic ima 3 fakulteta

@ado i @sabinho
Nisam ja došao tobe, to je je moje razmišljanje oduvjek, samo što ja imam malo drugačiji način komunikacije
U svakom slučaju hvala @moderatoru što je malo očistio temu.
Čitam nekoliko intervijua naših igrača o nastavku sezone i većina potencira činjenicu da nam je raspored naklonjen zato što nam svi konkurenti dolaze na noge. Međutim to je dobro samo iz jednog ugla kad gledamo, a to je da će posjeta na Hasetu biti znatno bolja
.
Svi smo svjedoci da ove ekipe iz vrha u gostima igraju skoro kao i kod kuće, znači kvalitet je kvalitet bilo gdje. Samo suđenje je odlično u odnosu kakvo je bilo prema gostujućoj ekipi.
Sve nas ovo navodi da moramo dobro da se preznojimo ukoliko želimo da ove domaće utakmice sa konkurentima rješimo u našu korist. Nadam se, mislim uvjeren sam, da ćemo pojačati pozicije koje nam škripe, jer ni konkurenti ne sjede skrštenih ruku, bar oni koji imaju mogućnost
.
Ukoliko bi se do utakmice sa Širokobriježanima sve odvijalo po planovima (da ne povećamo zaostatak, ili ga možda i smanjimo) ta utakmica će nam biti najteža. Prvenstveno što su oni naučili, kroz ovaj dugi niz godina, da igraju na rezultat. Najbolje su to pokazali u Mostaru u zadnjem kolu jesenjeg dijela. Odlično su posloženi a još su i pojačali konkurenciju sa nekim iskusnim igračima, a iskustvo i mudrost mnogo može pomoći u takvim utakmicama.
Uglavnom sve je to daleko, samo sam to onako pomenuo, treba ići lagano utakmicu po utakmicu. Svaka da bude kao da je za titulu. Ništa manje nije bitna ona u Gradačcu od one protiv Banjalučana u 17. kolu.
Šta još hoću da napomenem, vjerovatno će uskoro neko novo ime stići na Koševo pa vas molim da ga unaprijed ne proglašavamo najboljim igračem koji je ikad igrao u FKS. Neka se sam pokaže. Jer poznavajući nas kod nas jedne sedmice najbolji igrač a već naredne to treba otjerati.
MI sami sebe uvijek pobjedimo, biće kiksova, ali treba ostati pribran i ne stvarati pritisak na igrače i stručni štab. Čekamo titulu prvaka dugo, ali to čekanje nas čini još složnijim i jačim. Idemo uspješnim putem i siguran sam da će nagrada za to doći, kad?, doći će!!
Nisam ja došao tobe, to je je moje razmišljanje oduvjek, samo što ja imam malo drugačiji način komunikacije

U svakom slučaju hvala @moderatoru što je malo očistio temu.
Čitam nekoliko intervijua naših igrača o nastavku sezone i većina potencira činjenicu da nam je raspored naklonjen zato što nam svi konkurenti dolaze na noge. Međutim to je dobro samo iz jednog ugla kad gledamo, a to je da će posjeta na Hasetu biti znatno bolja

Svi smo svjedoci da ove ekipe iz vrha u gostima igraju skoro kao i kod kuće, znači kvalitet je kvalitet bilo gdje. Samo suđenje je odlično u odnosu kakvo je bilo prema gostujućoj ekipi.
Sve nas ovo navodi da moramo dobro da se preznojimo ukoliko želimo da ove domaće utakmice sa konkurentima rješimo u našu korist. Nadam se, mislim uvjeren sam, da ćemo pojačati pozicije koje nam škripe, jer ni konkurenti ne sjede skrštenih ruku, bar oni koji imaju mogućnost

Ukoliko bi se do utakmice sa Širokobriježanima sve odvijalo po planovima (da ne povećamo zaostatak, ili ga možda i smanjimo) ta utakmica će nam biti najteža. Prvenstveno što su oni naučili, kroz ovaj dugi niz godina, da igraju na rezultat. Najbolje su to pokazali u Mostaru u zadnjem kolu jesenjeg dijela. Odlično su posloženi a još su i pojačali konkurenciju sa nekim iskusnim igračima, a iskustvo i mudrost mnogo može pomoći u takvim utakmicama.
Uglavnom sve je to daleko, samo sam to onako pomenuo, treba ići lagano utakmicu po utakmicu. Svaka da bude kao da je za titulu. Ništa manje nije bitna ona u Gradačcu od one protiv Banjalučana u 17. kolu.
Šta još hoću da napomenem, vjerovatno će uskoro neko novo ime stići na Koševo pa vas molim da ga unaprijed ne proglašavamo najboljim igračem koji je ikad igrao u FKS. Neka se sam pokaže. Jer poznavajući nas kod nas jedne sedmice najbolji igrač a već naredne to treba otjerati.
MI sami sebe uvijek pobjedimo, biće kiksova, ali treba ostati pribran i ne stvarati pritisak na igrače i stručni štab. Čekamo titulu prvaka dugo, ali to čekanje nas čini još složnijim i jačim. Idemo uspješnim putem i siguran sam da će nagrada za to doći, kad?, doći će!!
U vecini ovog sto si napisao se potpuno slazem.
Ali opet mislim da je pored dobre posjete na stadionu AFH, bolje biti domacin Širokom i Zrinjskom nego im ici u goste.Naravno da nece biti lahko,ali ako smo mogli sa Borussijom na Kosevu igrati gotovo ravnopravno, ne vidim razlog sto bi od ove dvije ekipe kikasali.Slazem se sa igracima, da smo tu u prednosti sto nam u goste dolaze ove ekipe.Mene je vise strah recimo gostovanja protiv Veleza,Travnika, i mislim da u tim tekmama ko prođe neokrznuto, da ce prvi do cilja.
Realno ne zelim da provociram,ali ja samo u Sirokom vidim pravog konkurenta za titulu.Zrinjski ima dobru ekipu,ako im ode jos Crnov ,mislim da su nesto slabiji od Sarajeva i Sirokog.Zrinjskom je hendikep i kratka klupa.Sto se tice kona,mislim da oni osim borbe 4 -to mjesto, realno nemaju kvalitet za nesto vise.
Milsim da sto se tice nase ekipe,imamo najbolji raspored.Imamo dobar igracki kadar, sad još pojacan napadacem Benkom.Sa par pojacanja,i dobrim stoperom, da mozemo do duple titule.
Ali opet mislim da je pored dobre posjete na stadionu AFH, bolje biti domacin Širokom i Zrinjskom nego im ici u goste.Naravno da nece biti lahko,ali ako smo mogli sa Borussijom na Kosevu igrati gotovo ravnopravno, ne vidim razlog sto bi od ove dvije ekipe kikasali.Slazem se sa igracima, da smo tu u prednosti sto nam u goste dolaze ove ekipe.Mene je vise strah recimo gostovanja protiv Veleza,Travnika, i mislim da u tim tekmama ko prođe neokrznuto, da ce prvi do cilja.
Realno ne zelim da provociram,ali ja samo u Sirokom vidim pravog konkurenta za titulu.Zrinjski ima dobru ekipu,ako im ode jos Crnov ,mislim da su nesto slabiji od Sarajeva i Sirokog.Zrinjskom je hendikep i kratka klupa.Sto se tice kona,mislim da oni osim borbe 4 -to mjesto, realno nemaju kvalitet za nesto vise.
Milsim da sto se tice nase ekipe,imamo najbolji raspored.Imamo dobar igracki kadar, sad još pojacan napadacem Benkom.Sa par pojacanja,i dobrim stoperom, da mozemo do duple titule.
Ma naravno da je bolje odlučujuće utakmice igrati pred svojim navijačima jer ti oni u nekom trenutku slabosti daju motiv da daš još ono malo snage što je ostalo za dobar rezultat. Svakako da će to biti teške utakmice. Što se tiče toga ko nam je konkurent, ja sve do šestog mjesta smatram konkurentom za najveći plasman. E sad ko se takmiči u Kupu, ko ima širi igrački kadar, to će sve uticati na rezultate pojedinih ekipa. Nama u glavi treba da bude samo pobjeda u svakoj utakmici.
Što se tiče utakmica u gostima ima tu nekoliko nagaznih mina, Mostar, Travnik, Otoka... Ali mi po pravilu bolje igramo u gostima i sama činjenica da smo u jesenjem dijelu svakog protivnika nadigrali na njihovom terenu daje nam nadu da možemo dosta bodova donijeti sa gostovanja. Uz te neke nove igrače, prvenstveno Benku lakše će biti i bunkere probijati jer ćemo mi u 80 % utakmica igrati protiv bunkera.
Ne trebamo razmišljati u pravcu da ćemo mi na proljeće pobjediti sve utakmice ili da nećemo izgubiti ni jednu, hoćemo sigurno ali i konkurenti će jer nema ekipe kod nas koja može 15 utakmica dobiti. Uvijek se desi neki kiks, opuštanje, takav nam mentalitet.
OD ekipe na proljeće očekujem samo da bude ozbiljnija u zadnjoj liniji i malo srtpljivija u napadu. Uz kvalitetne pripreme koje ćemo imati, tih par nekih dolazaka koji će pojačati konkurenciju, možemo se nadati najboljem, a šta će se desiti vidjet ćemo u maju.
Što se tiče utakmica u gostima ima tu nekoliko nagaznih mina, Mostar, Travnik, Otoka... Ali mi po pravilu bolje igramo u gostima i sama činjenica da smo u jesenjem dijelu svakog protivnika nadigrali na njihovom terenu daje nam nadu da možemo dosta bodova donijeti sa gostovanja. Uz te neke nove igrače, prvenstveno Benku lakše će biti i bunkere probijati jer ćemo mi u 80 % utakmica igrati protiv bunkera.
Ne trebamo razmišljati u pravcu da ćemo mi na proljeće pobjediti sve utakmice ili da nećemo izgubiti ni jednu, hoćemo sigurno ali i konkurenti će jer nema ekipe kod nas koja može 15 utakmica dobiti. Uvijek se desi neki kiks, opuštanje, takav nam mentalitet.
OD ekipe na proljeće očekujem samo da bude ozbiljnija u zadnjoj liniji i malo srtpljivija u napadu. Uz kvalitetne pripreme koje ćemo imati, tih par nekih dolazaka koji će pojačati konkurenciju, možemo se nadati najboljem, a šta će se desiti vidjet ćemo u maju.
-
- Kontakt:
Nadajmo se da će Meho biti taj koji će konačno uspjeti taj mentalitet malo promijeniti, pa makar da ne kiksamo kod kuće bio bi veliki uspjeh!hilmo je napisao/la:Ma naravno da je bolje odlučujuće utakmice igrati pred svojim navijačima jer ti oni u nekom trenutku slabosti daju motiv da daš još ono malo snage što je ostalo za dobar rezultat. Svakako da će to biti teške utakmice. Što se tiče toga ko nam je konkurent, ja sve do šestog mjesta smatram konkurentom za najveći plasman. E sad ko se takmiči u Kupu, ko ima širi igrački kadar, to će sve uticati na rezultate pojedinih ekipa. Nama u glavi treba da bude samo pobjeda u svakoj utakmici.

Re: Odg: FK Sarajevo
Sad za sad je na dobrom putu.
A kad smo kod Mehe, jeste li vi primjetili i jednu grešku, taktičku ili bilo kakvu drugu? Ne pominjem to onako da samo tražimo dlaku u jajetu, nego onako, da diskutujemo
I ako sam na početku bio skeptičan, ovaj dio polusezpne od kako je ovdje je odradio super.
A kad smo kod Mehe, jeste li vi primjetili i jednu grešku, taktičku ili bilo kakvu drugu? Ne pominjem to onako da samo tražimo dlaku u jajetu, nego onako, da diskutujemo

I ako sam na početku bio skeptičan, ovaj dio polusezpne od kako je ovdje je odradio super.
Ne znam da li je to greska ili sastavni dio taktike, ali "spustena je lopta na zemlju". Nije isto kao kod Dzene, kod njega je igra ljepsa za oko bila, ali nije bilo golova. Sad je preokrenuta teorija, cak i pustas protivnika da te napadne, pa mu slozis kontru.. Mislim da je to i stvar taktike..hilmo je napisao/la:Sad za sad je na dobrom putu.
A kad smo kod Mehe, jeste li vi primjetili i jednu grešku, taktičku ili bilo kakvu drugu? Ne pominjem to onako da samo tražimo dlaku u jajetu, nego onako, da diskutujemo![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
meni se kod Mehe najvise svidjelo sto je uvidjeo sta je ovoj ekipi sarajeva potrebno a to je bilo psiholosko stanje igraca . ovdje je vecina ocekivala kad Meho dodje da ce sve promjeniti dupovca ,berberovica ,barica,bilbiju itd da ce igrati kostic ,mitrevski,kalasi a Mehaga lagano ostavio sve dobre stvari od uscuplica samo uveo puno vise discipline u igri vratio samopuzdanje ima autoritet to je ono najbitnije ,nadam se da ce nastaviti ovako kako je poceo ima moju apsolutnu podrskuhilmo je napisao/la:Sad za sad je na dobrom putu.
A kad smo kod Mehe, jeste li vi primjetili i jednu grešku, taktičku ili bilo kakvu drugu? Ne pominjem to onako da samo tražimo dlaku u jajetu, nego onako, da diskutujemo![]()
Meho je mlad stručnjak, ambiciozan i vjerujem da ćemo mi, kako vrijeme bude odmicalo, sve više upoznavati njegove vrline.
Ja nisam, to priznajem, bio zadovoljan kada je došao na klupu jer sam smatrao da nam u tom trenutku treba neko iskusniji, neko ko će ekipu dovesti u red. Kad ono dođe skoro neiskusan trener i uradi ono što sam ja očekivao od nekog "mudraca".
Meni se konkretno kod Mehe najviše sviđa čitanje protivnika i njegove igre. U prvoj utakmici je to pokazao a u narednim samo ponovio.
Ja nisam, to priznajem, bio zadovoljan kada je došao na klupu jer sam smatrao da nam u tom trenutku treba neko iskusniji, neko ko će ekipu dovesti u red. Kad ono dođe skoro neiskusan trener i uradi ono što sam ja očekivao od nekog "mudraca".
Meni se konkretno kod Mehe najviše sviđa čitanje protivnika i njegove igre. U prvoj utakmici je to pokazao a u narednim samo ponovio.
Mene je recimo nazivciralo ono forsiranje kroz sredinu u Tuzli a on nije reagovao kako treba medjutim mislim da je Kodro kasnije uvidio gdje smo stagnirali u ofanzivi. Sa druge strane, jako mi se svidja sto je dosta puta reagovao na pravi nacin i konstantno nesto sugerira nasim igracima na terenu, ne ceka zadnjih 10 min da vrsi izmjene i to je to. Takodje jako mi se svidja rotiranje ekipe.hilmo je napisao/la:Sad za sad je na dobrom putu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Meho dingospo 

Pa jarane moj on je bas u Tuzli pokazao da je prejak trener !Sabinho je napisao/la:Mene je recimo nazivciralo ono forsiranje kroz sredinu u Tuzli a on nije reagovao kako treba medjutim mislim da je Kodro kasnije uvidio gdje smo stagnirali u ofanzivi. Sa druge strane, jako mi se svidja sto je dosta puta reagovao na pravi nacin i konstantno nesto sugerira nasim igracima na terenu, ne ceka zadnjih 10 min da vrsi izmjene i to je to. Takodje jako mi se svidja rotiranje ekipe.hilmo je napisao/la:Sad za sad je na dobrom putu.
To sto se forsiralo kroz sredinu, pa i ne sjecam se da je tako bilo al eto i da je bilo, on je to uvidio da nije islo kako treba, pa je onda izmjenama pokazao da je strucnjak veliki.
Izvaditi Dupovca , ubaciti Bekica cini mi se, izbaciti Radovca ubaciti Dulju pa kad smo dosli do rezultata kojeg zelimo , ubacuje Kovacevica

Mislim da nikad nismo igrali sa tri igraca pozadi
Meni je Meho pokazao svoje znanje na derbiju kada je totalno neocekivano ubacio Purica i s njim prelomio utakmicu.
Takodjer u zapadnom Mostaru.
Takodjer u zapadnom Mostaru.
Tuzla prvo poluvrijeme lose. drugo druga slika dosta jaci
Mostar prvo poluvrijeme odron odrona, drugo smo ih pregazili
Mostar prvo poluvrijeme odron odrona, drugo smo ih pregazili
Na derbiju slična situacija, prvih 15-tak minuta odlični, kasnije do prekida i do kraja prvog lutali, a u drugom skoro druga ekipa.
Ko je fakat u onoj situaciji očekivao Purića i to da igra u sredini
Još ćemo mi ovakvih iznenađenja vidjeti.
Ko je fakat u onoj situaciji očekivao Purića i to da igra u sredini

Još ćemo mi ovakvih iznenađenja vidjeti.
Trenutno korisnika/ca: GangEvil, Hajdeee, rimljanin90 i 68 gostiju.