Za ovo sto je izdao Beslagica, onoga koji ga je doveo na mjesto zgrado-nacelnika:sloboda72 je napisao/la:
PAMET DO KARAULE I PAMET POSLIJE KARAULE.
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Za ovo sto je izdao Beslagica, onoga koji ga je doveo na mjesto zgrado-nacelnika:sloboda72 je napisao/la:
Ovom "izdajom" su zaista gurnuli Tuzlu na marginu.Čuj udružiti se sa Sarajevom i Mostarom protiv tuzlaka Bešlagića!!Probisvjet je napisao/la:Za ovo sto je izdao Beslagica, onoga koji ga je doveo na mjesto zgrado-nacelnika:sloboda72 je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Razgovor je o Grado-Načelniku, a jedna od njegovih zadaća je i FK Sloboda.Ili obrnuto,ne možemo razgovarati o FK Sloboda a obilaziti gradsku vlast.Danas je to faraon sutra, ko zna ko.SARS je napisao/la:Tema je FK SLoboda a ne Jasmin Imamovic, Selim Beslagic, SDP, DF, SBB, nadjite brate neke politicke portale i tamo pisite ko je koga izdao nemoj te ovdje spamovati dzabe
Trkni do "trafike".Daj još nekih detalja.emirzlaTu je napisao/la:U danasnjem Avazu,razgovor sa Azmirom...
Dolazi 3 januara,ako nastavi saradnju sa Slobodom...rekonstrukcija kompletnog tima.
Vjerovatno si procitao dosadsloboda72 je napisao/la:Trkni do "trafike".Daj još nekih detalja.emirzlaTu je napisao/la:U danasnjem Avazu,razgovor sa Azmirom...
Dolazi 3 januara,ako nastavi saradnju sa Slobodom...rekonstrukcija kompletnog tima.
NKMramor je napisao/la:http://tuz.lan.sk.i.ba/azmir-husic-ako- ... pojacanja/
AZMIRE ljubim te u čelo!!!![]()
![]()
Što se tiče ovog igračkog kadra, ako imaju bar malo obraza sami će napustit' klub bez naknade zbog prijevremenog raskida ugovora. (Naravno ne odnosi se na sve, znaju ti odroni koji su).SaltCityAttack je napisao/la:NKMramor je napisao/la:http://tuz.lan.sk.i.ba/azmir-husic-ako- ... pojacanja/
AZMIRE ljubim te u čelo!!!![]()
![]()
jadno je da ovi svi cekaju da on prebaci pare za plate igracima ..on nije vlaznik kluba da daje uvjek sve i zato cu ponovo reci sve te ljude koji zele biti u Slobodi i sjede skrstenih ruku i cekaju da on da bas sve zelim u najbolju ruku samo da odu, ali ako ostnau i zele obavljati svoj posao ovako kako sad obavljaju ja im zelim dugu i tesku bolest
Kako ne mozemo uradit brate?Itekako,milja dvije ljudi ispred zgrade kad bude sjednica...nece im bit svejedno dignut ruku protiv Slobode i Azmira!.Valja izaci pred masu.A ovo je najmanje sto mozemo uradit i dat podrsku zdravom razumu i pokusat izrazit nasu podrsku za zdrav klub.Batva je napisao/la:Dakle, rekao je ono sto svi znamo: "Sve zavisi od sjednice"
Mene frustrira njegova tajnovitost, da ne znamo sa sigurnoscu o cemu se radi. Vjerovatno znamo, ali opet je sve to nase nagadjanje, sve dok se ne potvrdi. Bice da Azmir misli kako mi, navijaci, simpatizeri kluba, gradjani ovoga grada ne mozemo nikako uticati na odluke na Sjednici i konacnicu njegove odluke cim ne obznanjuje detalje i ne trazi sveukupnu pomoc. Sumnjam da ce se uspjeti sam izboriti sa krokodilima u tako maloj bari, osim ako se vec nije predao.
Kad sam slicne ideje ovdje spomenuo pojedinci su me ismijavali ili pisali kako se na forumu uvijek samo tipka, i tipka... u jednu ruku je istina, da svako ima potrebu napisati sta misli, ali da rijetko ko je spreman svoju ideju i pretvoriti u djelo... a da je lahko to sto ti kazes, sigurno da nije, ali nije ni nemoguce...emirzlaTu je napisao/la:Kako ne mozemo uradit brate?Itekako,milja dvije ljudi ispred zgrade kad bude sjednica...nece im bit svejedno dignut ruku protiv Slobode i Azmira!.Valja izaci pred masu.A ovo je najmanje sto mozemo uradit i dat podrsku zdravom razumu i pokusat izrazit nasu podrsku za zdrav klub.Batva je napisao/la:Dakle, rekao je ono sto svi znamo: "Sve zavisi od sjednice"
Mene frustrira njegova tajnovitost, da ne znamo sa sigurnoscu o cemu se radi. Vjerovatno znamo, ali opet je sve to nase nagadjanje, sve dok se ne potvrdi. Bice da Azmir misli kako mi, navijaci, simpatizeri kluba, gradjani ovoga grada ne mozemo nikako uticati na odluke na Sjednici i konacnicu njegove odluke cim ne obznanjuje detalje i ne trazi sveukupnu pomoc. Sumnjam da ce se uspjeti sam izboriti sa krokodilima u tako maloj bari, osim ako se vec nije predao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.