kumkalesic je napisao/la:Ipak smo uspjeli izbjeći i taj poraz u četvrtoj jakoj ligašoj utakmici i to je ono i najbitnije iz današnjeg duela...ja sam zadovoljan, jer sa ovakvim antitalentom na klupi jednostavno i ne može bolje...ja samo njega krivim za ovakvo amatersko igranje u defanzivi ovih njegovih pulena koji se totalno pogube kod prekida protivnika, pa se sudaraju međusobno i dozvoljavaju da ih protivnički nogometaši nadskoče u zračnim duelima...tragikomedija
Potez ove italijanske prevare od igrača ne bih komentarisao...kada se sjetim da je Dirk Kuyt morao biti prodan da bi se oslobodilo mjesto za ovu ludu glavu, a Holanđanin će i u četrdesetoj godini biti korisniji igrač od ove bruke od igrača...
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... ks-brendan
He added: "I would also like to say my decision to leave Liverpool was nothing to do with the new manager coming in whatsoever. I just had the feeling that I had to go somewhere else for a new experience after six years. I made the decision but it's not about the new manager. I have great memories from my experience with the club.
da to rijesimo, ima dovoljno gresaka, ne treba mu pripisivati nesto sto nije uradio
Prije nekoliko sedmica sam bio za otkaz, ali sad nisam toliko za tu opciju, ne sviđa se ni meni kako je dosad vodio ekipu, ali ruku na srce, nakon prosle sezone i svega sto se desilo, sasvim je normalno da slijedi pad, jer previse je ekipa istrosena bila, na onakav nacin izgubiti titulu, pa onda na pelaznom roku izgubiti najboljeg igraca i nosioca igre, a jedini igrac koji ga je mogao zamijeniti odbije Liverpool, a ne mozes privuci neko veliko ime, naravno to ne opravdava lose obavljen prelazni rok...I onda nakon treceg kola izgubi Daniela, uz Sterlinga najbolji igrac i vjerovatno najvazniji, jer vidimo koliko nam napadac fali, sa Balonjom ocigledno ne ide, ne krivim Rodgersa za taj promasaj, iako je jos rano pricati o tome, jer za onu lovu se Balonja morao dovesti...
Sto se tice igre, dizemo se, daleko bolje to izgleda nego prije nekoliko sedmica, sto je sigurno dobra stvar za BR-a, jer uglavnom kada ekipa bude u problemima u kakvim je sad Liverpool, na terenu to izgleda sve gore i gore,npr Klopp nikako da podigne Dortmund, a nema tog navijaca Liverpoola koji zeli vidjeti Kloppa na klupi Liverpoola...Treba sacekati povratak Daniela, i ako tada ne bude rezultata, moze se dati otkaz, onako nemamo sta izgubiti...Pozitivno je to sto je BR skonto da od one belgijske prevare nema nista, i da nam treba golman, iako mi nije drago sto brani ovaj golman koji nije ni za Championshipa...