Wenger

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nemoj mi kapitena, glave otkidam.QUARTERBACK je napisao/la:Arteta najgori, ko je to napiso evo pisam se![]()
![]()
![]()
hahahahaha konto sam da si ti, al nisam bio siguranbega_afc je napisao/la:Nemoj mi kapitena, glave otkidam.QUARTERBACK je napisao/la:Arteta najgori, ko je to napiso evo pisam se![]()
![]()
![]()
Nemoj tako, Giroud je prva zvijezda Arsenala a Alexis je samo vodonosa. Dok se vrate i ostali, zavrsit ce Alexis OPET na klupi jer mu ne valja pas igra.BigBigBang je napisao/la:Otkako se vratio francuski hrast u vrh napada Alexis Sanchez je sve dalje i dalje od gola izgleda da je strucnjak vratio staru taktiku sa pocetka sezone nabijaj na Girouda. Jos jedan vrstan takticki potez je izbacivanje sa krila drugog najboljeg krilnog igraca Oxa i stavljanje u sredinu gdje je lik realno polovan igrac i tako dobijes nakaradnu sredinu Cazorla,-Ox-Flamini gdje nam mrtvi Liverpool dominira vecinu meca...
Inače sam ti to rekao i prvi put.Zip je napisao/la:Cekam da topnik1 kaze da je bilo danas dobro, da smo kvalitetno igrali i da nismo imali srece..
Najopasniji smo bili od 98 do 99 minute
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.