Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

edoroki
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la edoroki » 21 dec 2014, 18:50

Spasit ce vas lambert haha cuj lambert,borini,markovic boze ti i sacuvaj gdje ih nadjose,evo i crveni haha

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 dec 2014, 18:52

u pi*ku ______ matere.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 21 dec 2014, 18:54

Hodžaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
At the end of the storm there's a golden sky..

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 dec 2014, 18:55

Bar nesto od ovog meca da uzmemo.:tokralju:

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 21 dec 2014, 18:55

Skrts :cool:
LIVERPOOL FC

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 21 dec 2014, 18:55

eto gaaaa zasluzeno :salut:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 21 dec 2014, 18:57

Jbm ti sve dblu celavi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Liverbird
Kontakt:

Post Postao/la Liverbird » 21 dec 2014, 18:57

Micheal Oliver :cool:

I onda mi samo recite da ne treba uvest robote il nešto slično, ubija čar fudbala :lol: :lol: :lol:
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 21 dec 2014, 18:59

Izvinite na ovom remiju, bilo je interesantno. :opaopa: Gastone, sta je ovo vako? :mrgreen:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 dec 2014, 19:01

I pored svih sudijskih nepravdi nekako ste uzeli bod, zaslužili puno više.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 21 dec 2014, 19:03

Hvala Martine makar si se iskupio za onaj primljeni go. :D
Bod nije los, ali ostaje zal za silnim promasenim prilikama koje ne znamo iskoristiti, mogli smo lagano dobit da je imalo efikasnosti u napadu, ali sta je tu je, bitno je da nismo porazeni.
Zbog ove zadnje greske Lucas, yebem ti pleme glupo, umjesto da trcimo kontru frajer gubi loptu i umalo go za goste, pa tacno bi se objesio u pm :puke:
Igra danas po meni extra za razliku od dosadasnjih tekmi, pozitivno sam iznenađen stvarno, samo eto Lucasa izbacit iz postave, i kad se Daniel i Mario vrate ocekujem efikasniji Liverpool :hmmmmm:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 21 dec 2014, 19:10

Bolje igramo 3-4-3 bez klasičnog napadača (barem dok su napadači Borini,Lambert i Balotelli).Treba igrati ovako sve dok se ne vrati Sturridge.U zadnjih nekoliko utakmica vidljiv je napredak u napadu ali i znatan nedostatak sreće u završnici, sreće i znanja.Na odbranu ne trošiti riječi.

Danas zaslužili bod, vjerovatno i sva 3 ali šta je tu je...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Liverbird
Kontakt:

Post Postao/la Liverbird » 21 dec 2014, 19:12

Baš me zanima šta bi bilo da je Suarez ovako "slučajno" stao na glavu protivnika. Al eto, nije da je život i nije da je fer i nije da se ja džaba nerviram zbog tog. Opet kažem suđenje teška smijurija, nema tu šta više da se kaže

Ali naravno, tu je članak o tome kako se Gerrard okliznuo. RIP Journalism, objavite i kad se oklizne u kadi, veoma je zanimljivo ovoj dječici (facepalm)
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 21 dec 2014, 19:13

E jeste beze to vam prica a iba go i 2.5 gola nista.Smrdi vam prica a dam vaam 2.30 kvotu ma ja kakav klub takvi navijaci ccc

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 dec 2014, 19:16

Sterling i Kutinjo daleko odskacu od ostatka ekipe, momci imaju motor u guzici, mogu trcati dva dana cini mi se :clap: ...ali nema ih ko pratiti, fali im treci koji ce naplatiti njihovu igru i trud....fali vam Staridž nenormalno

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 21 dec 2014, 19:23

let3 je napisao/la:Sterling i Kutinjo daleko odskacu od ostatka ekipe, momci imaju motor u guzici, mogu trcati dva dana cini mi se :clap: ...ali nema ih ko pratiti, fali im treci koji ce naplatiti njihovu igru i trud....fali vam Staridž nenormalno
fali nama druže "kvalitetnih" 8 igrača,plus Staridž, Sterling i Kutinjo..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 dec 2014, 19:24

MrParanoic je napisao/la:E jeste beze to vam prica a iba go i 2.5 gola nista.Smrdi vam prica a dam vaam 2.30 kvotu ma ja kakav klub takvi navijaci ccc
:beba:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 dec 2014, 19:28

Željooooo je napisao/la:
let3 je napisao/la:Sterling i Kutinjo daleko odskacu od ostatka ekipe, momci imaju motor u guzici, mogu trcati dva dana cini mi se :clap: ...ali nema ih ko pratiti, fali im treci koji ce naplatiti njihovu igru i trud....fali vam Staridž nenormalno
fali nama druže "kvalitetnih" 8 igrača,plus Staridž, Sterling i Kutinjo..
danas da je bio Staridž na raspolaganju , Liverpool bi zabio 3-4 komada 'ladno...imali su bruku šansi veceras (pa i protiv Uniteda prošlo kolo), ali ne znaju završiti i jbg.
Mada im je i odbrana klimava i loša....Arsenal imao ukupno tri šanse i zabio dva gola :shock: to više govori o odbrani Liverpoola.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 21 dec 2014, 19:31

Ipak smo uspjeli izbjeći i taj poraz u četvrtoj jakoj ligašoj utakmici i to je ono i najbitnije iz današnjeg duela...ja sam zadovoljan, jer sa ovakvim antitalentom na klupi jednostavno i ne može bolje...ja samo njega krivim za ovakvo amatersko igranje u defanzivi ovih njegovih pulena koji se totalno pogube kod prekida protivnika, pa se sudaraju međusobno i dozvoljavaju da ih protivnički nogometaši nadskoče u zračnim duelima...tragikomedija :roll:
Potez ove italijanske prevare od igrača ne bih komentarisao...kada se sjetim da je Dirk Kuyt morao biti prodan da bi se oslobodilo mjesto za ovu ludu glavu, a Holanđanin će i u četrdesetoj godini biti korisniji igrač od ove bruke od igrača...
Joint_fc

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 21 dec 2014, 19:31

Pa ovaj Liverpool vrlo često igra ovakve utakmice. Budu bolji, stvore daleko više prilika i na kraju ga popuše il u najboljem slučaju izvuku remi kao večeras. Ne znam, igrom ne treba biti nezadovoljan, sistem je dobar, Rodgers zna znanje, ali mu treba par igrača za nešto više. Transfer rok je očajno odrađen, ne znam dal je tu on jedini krivac ili ne, ali sada u januaru bi prvo trebalo zaganjati nekog klasnog napadača, ako uopšte ima takvih

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.