P.S.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
QUARTERBACK je napisao/la:A ko da gledam da cemo im uvaljati neki šugav gol.![]()
Gdje je slika koja to dokazuje?Zip je napisao/la:Oj suncee vam yebem, pa ko milione dobija i za sta ih dobija
Ovo vise nije slucajnost.. Ovo je definitivno najgori Arsenal unazad 10+ godina, pa i pobjedili ovde..
Ovo je katastrofa ljudi moji.. Sunce vam yebemm, ima li iko mudaaa u ovoj ekipi??? Ikooo mudaaa.. Siluju nas svi ko stignuuu.. Ovoo je aramotaa na sa je Arsenal spaoo..
Citav zivot pratim Arsenal, ocelavioo sam zbog njih... Al ovo je jedno veliko NISTA, fujjj
joker90 je napisao/la:Vise srece nego pameti! Dobro vi sipmatizeri Arsenala niste svi otisli na zivcima sa Wengerom i ovakvom igrom. Pa ne mogu protiv Liverpoola ovakvog da se sastave s loptom..
Zip je napisao/la:Oj suncee vam yebem, pa ko milione dobija i za sta ih dobija
Ovo vise nije slucajnost.. Ovo je definitivno najgori Arsenal unazad 10+ godina, pa i pobjedili ovde..
Ovo je katastrofa ljudi moji.. Sunce vam yebemm, ima li iko mudaaa u ovoj ekipi??? Ikooo mudaaa.. Siluju nas svi ko stignuuu.. Ovoo je aramotaa na sa je Arsenal spaoo..
Citav zivot pratim Arsenal, ocelavioo sam zbog njih... Al ovo je jedno veliko NISTA, fujjj
AA23 je napisao/la:Monaco će nas silovat u LP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.