FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 21 dec 2014, 10:00

sloboda72 je napisao/la:
slika

PAMET DO KARAULE I PAMET POSLIJE KARAULE.
Za ovo sto je izdao Beslagica, onoga koji ga je doveo na mjesto zgrado-nacelnika:
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 dec 2014, 11:18

Probisvjet je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
slika

PAMET DO KARAULE I PAMET POSLIJE KARAULE.
Za ovo sto je izdao Beslagica, onoga koji ga je doveo na mjesto zgrado-nacelnika:
[youtube][/youtube]
Ovom "izdajom" su zaista gurnuli Tuzlu na marginu.Čuj udružiti se sa Sarajevom i Mostarom protiv tuzlaka Bešlagića!!
Kako će nas drugi poštovati, kad sami sebe ne poštujemo.Reći će, lahko ćemo mi sa Tuzlom , oni nisu složni. MOŽEMO IH LEVATIT.
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 dec 2014, 11:36

Pa sta ima veze sto je izdao, mi vise kako god nismo SDP grad niti je SDP neki faktor u kantonu ili drzavi. Bili smo prije...Sada smo na narednim izborima DF ili SBB grad, jos ako bude neki dobar kandidat za gradonacelnika iz neke od tih stranki Jasmine :wave:

Ja sam glasao za njih na ovim drzavnim izborima sada ali naredni put nema sanse..

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 21 dec 2014, 13:31

Tema je FK SLoboda a ne Jasmin Imamovic, Selim Beslagic, SDP, DF, SBB, nadjite brate neke politicke portale i tamo pisite ko je koga izdao nemoj te ovdje spamovati dzabe

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 dec 2014, 13:46

U danasnjem Avazu,razgovor sa Azmirom...

Dolazi 3 januara,ako nastavi saradnju sa Slobodom...rekonstrukcija kompletnog tima.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 dec 2014, 15:03

SARS je napisao/la:Tema je FK SLoboda a ne Jasmin Imamovic, Selim Beslagic, SDP, DF, SBB, nadjite brate neke politicke portale i tamo pisite ko je koga izdao nemoj te ovdje spamovati dzabe
Razgovor je o Grado-Načelniku, a jedna od njegovih zadaća je i FK Sloboda.Ili obrnuto,ne možemo razgovarati o FK Sloboda a obilaziti gradsku vlast.Danas je to faraon sutra, ko zna ko.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 dec 2014, 15:05

emirzlaTu je napisao/la:U danasnjem Avazu,razgovor sa Azmirom...

Dolazi 3 januara,ako nastavi saradnju sa Slobodom...rekonstrukcija kompletnog tima.
Trkni do "trafike".Daj još nekih detalja.
Ja volim FK Tuzla City

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 dec 2014, 15:34

http://tuz.lan.sk.i.ba/azmir-husic-ako- ... pojacanja/" onclick="window.open(this.href);return false;
AZMIRE ljubim te u čelo!!! :clap: :bow: :bow:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 dec 2014, 16:16

sloboda72 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:U danasnjem Avazu,razgovor sa Azmirom...

Trkni do "trafike".Daj još nekih detalja.
Vjerovatno si procitao dosad :D ...
Jbt,pa svi igraci ugovor imaju do kraja sezone 2015,nije dobro finansijski za nas...ako se misli dovodit pojacanja...opet se nadam da ima neka klauzula o prijevremenom raskidu ugovora!!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 21 dec 2014, 16:33

Dakle, rekao je ono sto svi znamo: "Sve zavisi od sjednice"

Mene frustrira njegova tajnovitost, da ne znamo sa sigurnoscu o cemu se radi. Vjerovatno znamo, ali opet je sve to nase nagadjanje, sve dok se ne potvrdi. Bice da Azmir misli kako mi, navijaci, simpatizeri kluba, gradjani ovoga grada ne mozemo nikako uticati na odluke na Sjednici i konacnicu njegove odluke cim ne obznanjuje detalje i ne trazi sveukupnu pomoc. Sumnjam da ce se uspjeti sam izboriti sa krokodilima u tako maloj bari, osim ako se vec nije predao.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 dec 2014, 16:40

Nadam se samo da ce na sjednici vladati zdrav razum i ostanak Azmira Husica na celu svetinje..

Valjda ce i faraon jedan dobar korak uradit za Slobodu,ako ode Azmir ne daj Boze,eto nam opet teske situacije i borbe za opstanak u smijesnoj ligi..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 dec 2014, 16:44

Azmir Husić: „Ako ostanem u Slobodi dovodimo nova pojačanja“

Predsjednik UO FK Sloboda Azmir Husić trenutno boravi u SAD-u, u Tuzlu se vraća 3. januara kada će ubrzo uslijediti i sjednica Skupštine kluba gdje će Husić vjerovatno odlučiti ostaje li i dalje prvi čovjek FK Sloboda. Gradom soli kruži ozbiljna priča ukoliko sadašnji predsjednik FK Sloboda Azmir Husić odluči da ne ostane na kormilu kluba Sloboda bi se ponovo moga da nađe u izuzetno teškoj situaciji. Najveći problem predstavlja što trenutno u Tuzli nema niko ozbiljan i dovoljno finansijski moćan da preuzme vođenje kluba. Azmir Husić je do sada nebrojeno puta pokazao i dokazao koliko mu je stalo do Slobode. Bio je začetnik povratka Slobode u društvo najboljih i nije odustajao dok klub sa Tušnja nije vratio na mjesto koje mu po tradiciji i pripada. Husić je na Tušanj doveo i trenera svih trenera popularnog Miroslava Ćiru Blaževića. Husićevih zasluga ima na pretek, međutim javnost u Tuzli predsjednik Slobode je iznenadio izjavom pred odlazak u Ameriku kako potoji mogućnost da se povuće iz kluba. U razgovoru za Dnevni avaz Azmir Husić je kazao da se u Tuzlu vraća 3. januara i da će se sve znati nakon što se održi sjednica Skupštine FK Sloboda. „Mnogo se radi, skoro da ne spavam nikako jer sedmica uoči Božića u poslu kojim se bavim je ključna. Amerikanci visoko cijene svoj najveći blagdan, upravo zbog toga sve mora da bude u najboljem redu. Kada je u pitanju moj status u Slobodi još nisam donio konačnu odluku“ kazao je Husić novinaru Dnevnog avaza. On kaže da nije promjenio mišljenje za vrijeme svog boravka u Tuzli. „Ne ovisi samo o meni hoću li ostati u Slobodi ima tu dosta drugih faktora i okolnosti. Sve ćemo da vidmo na sjednici Skupštine kluba. Ona dosta toga može da odluči“ kazao je Husć. Na pitanje šta će biti ukoliko Husić odluči da nastavi obavljati funkciju predsjednika UO FK Sloboda kazao je: „Vidjeli ste da smo jesenju polusezonu odigrali slabo. Evidentno je da ovaj igrački kadar koji trenutno imamo nije bio dovoljan da izvuče polusezonu i da ostvari zacrtane ciljeve. Prije svega tu mislim na skroman bodovni saldo. Jasno je da sa ove pozicije Sloboda mora promijeniti pojedine igrače, i ako ostanem u Slobodi pojačat ćemo ekipu“ zaključio je Husić. Ključni dani – Koliko je Husić privržen Slobodi, potvrđuje i podatak da je nedavno prebacio novac, da se isplate plate igračima u Slobodi. Mnogo je kombinacija u igri, apetiti i očekivanja simpatizera i navijača su velika, pa će biti zanimljivo kako će tim Slobode izgledati na proljeće. Podsjećamo da Slobodu sa 20 sadašnjih igrača vežu ugovori obaveze do kraja sezone odnosno do ljeta 2015. godine. (****)
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 dec 2014, 17:38

kad Azmir kaže: ne zavisi samo od mene da l' ću ostat', to mi zvuči da želi ostat', možda ima sumnje da l' je to sve vrijedno, al' da želi ostat' :D al' et', zlajci je skoro rekao da će sve to biti ok, pa eto, s božijom pomoći :pray:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 dec 2014, 18:50

NKMramor je napisao/la:http://tuz.lan.sk.i.ba/azmir-husic-ako- ... pojacanja/

jadno je da ovi svi cekaju da on prebaci pare za plate igracima ..on nije vlaznik kluba da daje uvjek sve i zato cu ponovo reci sve te ljude koji zele biti u Slobodi i sjede skrstenih ruku i cekaju da on da bas sve zelim u najbolju ruku samo da odu, ali ako ostnau i zele obavljati svoj posao ovako kako sad obavljaju ja im zelim dugu i tesku bolest
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 dec 2014, 19:46

SaltCityAttack je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:http://tuz.lan.sk.i.ba/azmir-husic-ako- ... pojacanja/

jadno je da ovi svi cekaju da on prebaci pare za plate igracima ..on nije vlaznik kluba da daje uvjek sve i zato cu ponovo reci sve te ljude koji zele biti u Slobodi i sjede skrstenih ruku i cekaju da on da bas sve zelim u najbolju ruku samo da odu, ali ako ostnau i zele obavljati svoj posao ovako kako sad obavljaju ja im zelim dugu i tesku bolest
Što se tiče ovog igračkog kadra, ako imaju bar malo obraza sami će napustit' klub bez naknade zbog prijevremenog raskida ugovora. (Naravno ne odnosi se na sve, znaju ti odroni koji su). :D Nema potrebe da čekaju da im Predsjednik uruči otkaz. :) Nek' ne brukaju dalje i sebe i Slobodu.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 dec 2014, 20:16

Batva je napisao/la:Dakle, rekao je ono sto svi znamo: "Sve zavisi od sjednice"

Mene frustrira njegova tajnovitost, da ne znamo sa sigurnoscu o cemu se radi. Vjerovatno znamo, ali opet je sve to nase nagadjanje, sve dok se ne potvrdi. Bice da Azmir misli kako mi, navijaci, simpatizeri kluba, gradjani ovoga grada ne mozemo nikako uticati na odluke na Sjednici i konacnicu njegove odluke cim ne obznanjuje detalje i ne trazi sveukupnu pomoc. Sumnjam da ce se uspjeti sam izboriti sa krokodilima u tako maloj bari, osim ako se vec nije predao.
Kako ne mozemo uradit brate?Itekako,milja dvije ljudi ispred zgrade kad bude sjednica...nece im bit svejedno dignut ruku protiv Slobode i Azmira!.Valja izaci pred masu.A ovo je najmanje sto mozemo uradit i dat podrsku zdravom razumu i pokusat izrazit nasu podrsku za zdrav klub.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 21 dec 2014, 20:50

emirzlaTu je napisao/la:
Batva je napisao/la:Dakle, rekao je ono sto svi znamo: "Sve zavisi od sjednice"

Kako ne mozemo uradit brate?Itekako,milja dvije ljudi ispred zgrade kad bude sjednica...nece im bit svejedno dignut ruku protiv Slobode i Azmira!.Valja izaci pred masu.A ovo je najmanje sto mozemo uradit i dat podrsku zdravom razumu i pokusat izrazit nasu podrsku za zdrav klub.
Kad sam slicne ideje ovdje spomenuo pojedinci su me ismijavali ili pisali kako se na forumu uvijek samo tipka, i tipka... u jednu ruku je istina, da svako ima potrebu napisati sta misli, ali da rijetko ko je spreman svoju ideju i pretvoriti u djelo... a da je lahko to sto ti kazes, sigurno da nije, ali nije ni nemoguce...
Ali da cemo mi sa foruma uciniti takvo nesto, u to cisto sumnjam. Prvo treba vodja navijaca, zajedno sa Starom gardom, svi zajedno pozvati i ostalu raju, ljubitelje Slobode, grada Tuzle, forumase, pa tek tako otici. Svaki drugi nacin je nemoguc ili osudjen na propast.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 dec 2014, 20:53

mnogi "uticajni" sa tribine su protiv Azmira..kako ce njima na oci ako dignu ruke za Azmirov ostanak :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 dec 2014, 21:01

Zato i jest problem...davno sam napiso da smo mi vnago najveca...sad smo podijeljeni na 10 struja :D :D i veci je problem skupit 200 ljudi ispred zgrade za vrijeme sjednice nego promijenit statut :mrgreen: na nasu zalost,nismo bolje ni zasluzili,kad se prodamo za svoj interes.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 dec 2014, 21:02

U situaciji kakvoj smo ko je protiv Azmira protiv je i Slobode i tu sva demagogija zavrsava,meni se cini da dosta raje ni ne shvata koliko je vazna ova sjednica u jan/feb ,ono u fazonu ma ajde bice nesto ...klasicno nasa posla, Azmira ako paraziti otjeraju nama vrlo brzo slijedi sudbina KK.

Ako se misli nesto organizovati da se na dan sjednice ide pred zgradu onda u posao treba krenuti odmah sutra ,da ne bude e sto nismo prije ili nismo znali.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.