IspravljenoJamesJoyce je napisao/la:Ne vjeruj Komunjari ni kad ti poklone nosi.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
IspravljenoJamesJoyce je napisao/la:Ne vjeruj Komunjari ni kad ti poklone nosi.
u cemu je problem sta nije u redu sa slikommadridist je napisao/la:Rio Ferdy de ovo smece napokon sklonij sa foruma dolazi ovdje da vrijedja najboljeg fudbalera Madrida i svijeta
gadi mi se ovakvo ponasanje,u originalu onaj smrad grima worm talk..
Brate stavis ga na ignor i mirna Bosna.madridist je napisao/la:Rio Ferdy de ovo smece napokon sklonij sa foruma dolazi ovdje da vrijedja najboljeg fudbalera Madrida i svijeta
gadi mi se ovakvo ponasanje,u originalu onaj smrad grima worm talk..
KlošarDzoni je napisao/la:[youtube][/youtube]
Upravo o liku policeman sam pisao gore,pogledaj kako je editovao provokatorski post pa je ostala samo slikaemir18 je napisao/la:Nije o tebi rijec
51 pobjeda u 2014,koji je ovo rekord ove godine da je oboren mozdai najuspjesnija godina kluba
A tek sada uvidjeh,a sta ocekivati od navijaca Man Utd koji nije prezalio odlazak najboljeg.madridist je napisao/la:Upravo o liku policeman sam pisao gore,pogledaj kako je editovao provokatorski pist pa je ostala samo slikaemir18 je napisao/la:Nije o tebi rijec
51 pobjeda u 2014,koji je ovo rekord ove godine da je oboren mozdai najuspjesnija godina kluba
obicna kukavica...
Dzoni je napisao/la:[youtube][/youtube]
A šta je trebao,izljubiti se sa ovim firaunom Platinijem.?Ado1921 je napisao/la:KlošarDzoni je napisao/la:[youtube][/youtube]
10 godina Gulaga si utefteri.rio_Ferdy88 je napisao/la: Ispravljeno
Zamora je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.