Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 21 dec 2014, 13:11

Valencia je napisao/la:Gal je odradio katastrofalno prelazni rok. Mozda najgori prelazni rok u istoriji fudbala zajedno sa onim Vengerovim kada je za dva sata doveo 6-7 polovnjaka. Razlika je u tom sto je Venger potrosio daleko manje.
Moram se na ovo osvrnut. Di Maria, Herrera, Shaw, Falcao? :think:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 dec 2014, 13:17

Nije se prilagodio Bayernu nego je uveo svoj stil, cije efekte mozemo vidjeti i danas u tom istom Bayernu. U Unitedu pokusava isto, to ne ide preko noci. Ove godine je najvaznije da se vratimo u top 4, nacin na koji cemo to uraditi je najmanje bitan, jer je izgradnja novog Uniteda tek krenula.

LVG je odradio deset puta bolji posao od Moyesa u tom prvom transfer roku, jer zbog onoga sto je Moyes tada napravio, ili bolje receno nije napravio, mi smo izgubili mjesto u top 4. A da ne govorim o tome da se namjerno ili ne zaboravljaju ogromni problemi i pehovi sa povredama koje imamo, a zbog kojih jos nismo odigrali 2 tekme uzastopno sa istom odbranom, a ista situacija je i sa veznim redom, koji nikako da se konsoliduje i bude zdrav u kontinuitetu :|
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 21 dec 2014, 13:18

glavni problem su odigrane 3 formacije u toku 1 utakmice i igraci se jednostavno nisu snasli u tim promjenama a Mata i Rooney jednostavno ne mogu igrati zajedno jer guse jedan drugog

POCETNA FORMACIJA sve do 60min
slika
2 formacija nakon izmjene Di Maria-van Persie 60min
slika
3 formacija nakon izmjene Wilson-Valencia 74min
slika
nakon ove strucne analize mogao bih uz Giggsa biti van Gaalov asistent :mrgreen:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 21 dec 2014, 13:19

Carrick - majstor u godinama, Blind - odigrao 8 meceva a onda povreda, Fellaini - klokanova kupovina, Fletch (hvala na svemu) - nije vise ni za championshipa, Herrera povrede, nova sredina,... I sad nek mi neko kaze kako ozbiljan klub moze sa ovom vezom nesto postici. Ander, Daley su dobre kupovine, ali povrede ih pokosise, ne mogu uhvatiti ritam. Zatim Di Maria 12 meceva, 3 gola / 6 asist, odlican.

Smjena generacija, Ferd, Vida i Evra, odbrana koja je godinama nosila defanzivu i neutralizirala nedostatke u vezi u bilo kom pogledu, napustila klub.

Doveden Shaw kao dugorocno rjesenje. Falcao, klasa koja je potrebna u vrhu da pravi konkureciju. Mislim, sta je ovdje promaseno :? Potrosen ogroman novac, ali ocito je, da se ima.. Bolje dati i 100 miliona za dva wc igraca (Falcao, ADM) nego dovesti 20 polovnjaka.

Kada se ovo sagleda, i uzme u obzir cinjenica da Fergija vise nema, onda je jedno jasno, za brz povratak na kolosjek (lp) je potrebno ulagati, momentalno. E kasnije, dok se neke stvari stabilizuju, onda izbaciti tu i tamo kojeg prvotimca iz vl pogona, osvjeziti skauting,...

Sta ljudi ocekuju, da uz stalne rotacije (prisilne) igramo kao Bayern.. :lol: LVG za sada radi odlican posao, sto se i vidi na rezultatima. Napravi tu i tamo po koju gresku, ali nista strasno..
- Ed Woodward for Prime Minister !

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 21 dec 2014, 13:41

@Valencia, sto se mucis bezze?
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 21 dec 2014, 14:20

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Valencia je napisao/la:Gal je odradio katastrofalno prelazni rok. Mozda najgori prelazni rok u istoriji fudbala zajedno sa onim Vengerovim kada je za dva sata doveo 6-7 polovnjaka. Razlika je u tom sto je Venger potrosio daleko manje.
Di Marija - ok.
Herera - ok.

Preplaceni su debelo, ali nema veze, prihvatam.

Iako je Falkao igracina, Junajtedu nije trebao. Bolje da su umjesto njega doveli vrhunskog stopera ili ofanzivnog veznjaka. On i Persi zajedno ne mogu igrati, jedan mora na klupu. A kako jednog od njih drzati na klupi? Ogromna plata, bice nezadovoljan, ne moze odrzavati zavidnu formu.....

So? Debelo preplacen. Mene za sada nije impresionirao. Mlad je, vidjet cemo. Neka je dosao.

Preostali su se pokazali slabo, mada ni ovi iznad nisu pokazali nista specijalno osim Di Marije na pocetku.

Prelazni rok je katastrofalan jer je potreseno brdo novca a nisu dovedeni igraci na najslabijim pozicijama. Doveo je brdo igraca i nijednog pravog stopera, iako su otisli Vidic i Ferdinand. :crazy: Morao je dovesti makar jednog kreativca za poziciju ofanzivni vezni sto je najbolnija tacka ovog tima. Dakle, doslo brdo igraca i nijedan za pozicije gdje najvise skripi. Zar to nije lose?

Curi mi cesma a na krevet izbili federi..... A ja se hvalim da sam kupio frizider i televizor. Ne ide.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 dec 2014, 14:21

@Valencia jednostavno mrzi igru Barce i Bayerna bez obzira sto donosi rezultat, u njegovim ocima je to dosadna igra koju on ne zeli gledati u Unitedu.

Igramo lose i to je cinjenica ali se uopste ne slazem sa tom Moyes komparacijom, LvG ima odvratne probleme s povredama a svejedno nas drzi na trecem mjestu. Ekipa da bi proigrala treba kontinuitet, kako ga dobiti sa 50 povreda? Pa to ni hibrid Fergusona i Mourinha ne bi uspio, nema nikakve teorije.

Prelazni uradjen lose? Nije uopste. Dovedeni su dobri igraci i igraci za rotacije. Svaki transfer je imao svoju svrhu i ona kontatacija o najgorem prelaznom roku je debelo preostra i biram vjerovati kako je samo plod frustracije zbog samog toka i razvoja situacije na kucerasnjoj tekmi.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 21 dec 2014, 14:25

Sage je napisao/la:@Valencia, sto se mucis bezze?
Zapravo, ovdje sam kada na pokeru profit ne ide kako zelim, pa ovdje tamburam da ne bih tiltao. :mrgreen:

Junajted od prve do ove posljednje igra jednako lose. Apsolutno nikakav napredak. Budite sigurni da ce biti serija bez pobjede kao sto je bila serija pobjeda. Junajted ne djeluje kao tim, oslanja se na individualnu klasu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 21 dec 2014, 14:29

Znate da smo druga najmlađa ekipa lige? :kafa:
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 21 dec 2014, 14:37

Rooney88 je napisao/la:@Valencia jednostavno mrzi igru Barce i Bayerna bez obzira sto donosi rezultat, u njegovim ocima je to dosadna igra koju on ne zeli gledati u Unitedu.

Igramo lose i to je cinjenica ali se uopste ne slazem sa tom Moyes komparacijom, LvG ima odvratne probleme s povredama a svejedno nas drzi na trecem mjestu. Ekipa da bi proigrala treba kontinuitet, kako ga dobiti sa 50 povreda? Pa to ni hibrid Fergusona i Mourinha ne bi uspio, nema nikakve teorije.

Prelazni uradjen lose? Nije uopste. Dovedeni su dobri igraci i igraci za rotacije. Svaki transfer je imao svoju svrhu i ona kontatacija o najgorem prelaznom roku je debelo preostra i biram vjerovati kako je samo plod frustracije zbog samog toka i razvoja situacije na kucerasnjoj tekmi.
Tacno da ne volim igru Barse i Bajerna, ali to je opet igra dopadljiva mnogima. Ovo sto igra Junajted ne valja nikome. Simpatizeri Bajerna i Barse bi povratili da odgledaju jednu tekmu Junajteda.

Aj sto je ruzno, al je i neucinkovito. Nema teorije da Junajted prihvati ovakav nacin igre. Samo se gubi vrijeme na nista.

Mojes je imao isto tako probleme sa povredama. Imao je strasne probleme, ali ne veliki igracki kadar kao sto ima Gal. Da Persi skoro cijelu sezonu nije bio povrijedjen, mozda bi Mojs i sada bio trener. Jedno vrijeme u timu nije bilo ni Persija ni Runija.

Kakva rotacija moj Rooney. Pa ja sam se na temi Liverpool slomio da objasnim da je bespotrebno dovoditi igrace za rotaciju. Znas kako pravis veci tim? Tako sto dovodis boljeg igraca od onog kojeg imas, pa ti rotacija bude Kerik a ne Blind. Dakle, dovedes boljeg igraca od Kerika a Kerik ti bude rotacija. Tako rade ozbiljni klubovi.

Prelazni rok je odradjen katastrofalno. Odbrana cirkus, Junajted nema organizatora igre. Dakle, doveo si 7-8 igraca a nijedan ne igra pozicije gdje najvise gori. :crazy: :clap: Valjda je prioritet zatvoriti rupu pa tek onda ojacati tanje slojeve. Ovo je bila panicna kupovina, daj sta das. Nije bilo sekunde ciljano i razradjeno. Da jeste, nasli bi kvalitetne stopere i ofanzivnog veznog (pa i defanzivnog).

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 21 dec 2014, 14:40

xGGMU je napisao/la:Znate da smo druga najmlađa ekipa lige? :kafa:
A najbolji igraci idu silaznom putanjom. Kerik, Runi, Persi, Falkao....

Pitanje je sta ce i hoce li ista biti od ove mladjarije. Za sada su svi u kriminalnoj formi (osim fantasticnog De Gee) i ne pokazuju nista.

Dakle, strah me takve mladosti. :mrgreen:

I najgora istina je bolja od najbolje lazi! :D
Zadnja izmjena: Valencia, dana/u 21 dec 2014, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 21 dec 2014, 14:41

Valencia je napisao/la:
Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Di Marija - ok.
Herera - ok.

Preplaceni su debelo, ali nema veze, prihvatam.

Iako je Falkao igracina, Junajtedu nije trebao. Bolje da su umjesto njega doveli vrhunskog stopera ili ofanzivnog veznjaka. On i Persi zajedno ne mogu igrati, jedan mora na klupu. A kako jednog od njih drzati na klupi? Ogromna plata, bice nezadovoljan, ne moze odrzavati zavidnu formu.....

So? Debelo preplacen. Mene za sada nije impresionirao. Mlad je, vidjet cemo. Neka je dosao.

Preostali su se pokazali slabo, mada ni ovi iznad nisu pokazali nista specijalno osim Di Marije na pocetku.

Prelazni rok je katastrofalan jer je potreseno brdo novca a nisu dovedeni igraci na najslabijim pozicijama. Doveo je brdo igraca i nijednog pravog stopera, iako su otisli Vidic i Ferdinand. :crazy: Morao je dovesti makar jednog kreativca za poziciju ofanzivni vezni sto je najbolnija tacka ovog tima. Dakle, doslo brdo igraca i nijedan za pozicije gdje najvise skripi. Zar to nije lose?

Curi mi cesma a na krevet izbili federi..... A ja se hvalim da sam kupio frizider i televizor. Ne ide.
Gle, Falcao možda nije nešto najneophodnije za United, ali treba pogledat i drugu stranu tog transfera. Da nije došao u United, otišao bi vjerovatno u City ili u Arsenal. Dalje, sezona je duga, ne mora značit da će on RvP i Rooney uvijek zajedno biti zdravi i spremni, tako da će njegove kvalitete sigurno zatrebati, kad-tad.

Dalje, Shaw je najveći svjetski potencijal na svojoj poziciji. Iza sebe već ima dvije seniorske sezone u EPL, gdje se već kao tinejdžer dokazao. Ono što je dosad odigr'o za United, odigrao je jako dobro i mislim da je to transfer za narednih deset godina. Jeste puno plaćen, slažem se, ali dugoročno mislim da je pun pogodak. Valjda se što prije oporavi.

Slažem se da je Van Gaalova najveća greška nedovođenje klasnog stopera, ali tu postoje barem dvije otežavajuće okolnosti. Prvo, tržište stopera je poprilično oskudno i ovog ljeta se teško išta kvalitetno moglo dovest na toj poziciji. Možda se na zimu ili sljedeće ljeto otvori situacija. Drugo, nije on mog'o znati da će se Evans, Smalling i Jones smjenjivat (ili biti u isto vrijeme) u bolnici.

Rojo je doveden zbog te svoje polivalentnosti i njegova prava funkcija bi trebala biti ta da bude zamjena za Shawa i da po potrebi zauzme to stopersko mjesto. Tako ja to vidim. Okolnosti su bile takve da je on bio najstandardniji stoper ove sezone. To ne bi trebala biti njegova namjena.

Osvrnuću se i na transfer Blinda kad sam već redom kren'o. Smatram da je on sasvim okay igrač i po stilu sličan Carricku. Mene barem malo podsjeća na Carricka. Dakako, daleko je još od Carrickovog nivoa, ali tu je da se uz njega izbrusi. Mislim da će dugoročno od njega biti koristi.

To je što se transfera tiče, a osvrnuću se i na taktiku i igru. Forsiranje 3-5-2 je totalni promašaj i slažem sa da to izgleda jako loše zasad. Igra sa četvoricom pozadi je i nekako ličila na nešto. Mada, i tu ima otežavajućih okolnosti. Milion povreda + sama količina novih igrača koje treba uigrati. Ovo zasad jeste loše, ali mislim da treba dati još vremena da bi se dao ozbiljniji sud. Ponavljam, previše otežavajućih okolnosti i premalo vremena da bi se očekivalo više. Krivim ga za 3-5-2, to stoji.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 dec 2014, 14:49

AMF se nije doveo jer LvG vjeruje Mati a tu poziciju moze igrati i Rooney a i Di Maria. Fakcao je doveden na pozajmicu jer se zna koliko je RvP malerozan, i sam si rekao kolike je probleme imao sa povredom prosle sezone. Herrera je doveden da pojaca vezu i on je sigurno dobro pojacanje. Rojo i Blind su solidni igraci koji nisu placni mnogo inisu dugorocna rjesenja. Treba cekati kraj sezone pa pricati, ni trenutno nismo uopste pozicionirani lose, cak sta vise, uprkos losoj igri i problema s povredama koji direktno sprjecava uigranost ekipe i bolje partije. Pa pogledaj samo ko nama igra bekove i vezne igrace a sve zarad povreda.
R.I.P

MIRZA RASCIC

PhoenixFire
Kontakt:

Post Postao/la PhoenixFire » 21 dec 2014, 14:53

Povrede su značajan elemenat, ali bogati nešto tu smrdi. Kako to da se stalno netko trgne i ozlijedi. Kakove su to pripreme, treninzi i medicinsko-stručni štab. Navodno bi svi trebali biti stručnjaci par excellence kad ono 70% ekipe ne može uvezati tri utakmice. Ma hej, samo bi dijete i žestoka naivčina uzela to kao višu silu, slučaj, karmu i kakave još ne gluposti. To su izlike neozbiljnog kluba, diletanata.

Gal nije Fergi, nije ta veličina i ako vi mislite da je Gal stvorio današnju Barcelonu vi ste luđaci, da mi oprostite. To je ko da kažete da je Ranieri stvorio današnji Chelsea. Gal je stručnjak s rezimeom. Trofejni trener koji može polučiti uspjeh ali ne treba mu se zato tolerirati iste stvari koje se nisu zlosretnom Škotu. Vidjet ćemo, uzimam u obzir i ozlijede i raznorazne adaptacije, odlaske i dolaske igrača ali zasad kao što Valencija kaže napretka nema. Ljudi se pozivaju na 3. mjesto kao da je april mjesec, pa eto gura se. Ljudi za dva tri kola, s ovako bezidejnom igro, to može lako biti opet 7.,8. mjesto.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 dec 2014, 14:55

Tiote zbog kartona propusta United.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 21 dec 2014, 14:56

Mogu li mi ovi dezurni kriticari reci koji je United trenutno na tabeli?

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 21 dec 2014, 14:59

Evra
Gle, Falcao možda nije nešto najneophodnije za United, ali treba pogledat i drugu stranu tog transfera. Da nije došao u United, otišao bi vjerovatno u City ili u Arsenal. Dalje, sezona je duga, ne mora značit da će on RvP i Rooney uvijek zajedno biti zdravi i spremni, tako da će njegove kvalitete sigurno zatrebati, kad-tad.
A da li ce Falkao biti zadovoljan na klupi?
Da li ce biti u formi?

Za mene je on najbolji napadac na svijetu kada je u formi. Al opet, kosta jako puno, imao je povredu, neuporedivo vise skripi na drugim pozicijama.... Uvjeren sam da je doveden radi enormnog straha koji preovladava u klubu. Plase se da i naredne godine ne ostanu bez LP pa su dovodili koga su dovesti mogli. Nimalo rezona, cisto panicno kupovanje.
Dalje, Shaw je najveći svjetski potencijal na svojoj poziciji. Iza sebe već ima dvije seniorske sezone u EPL, gdje se već kao tinejdžer dokazao. Ono što je dosad odigr'o za United, odigrao je jako dobro i mislim da je to transfer za narednih deset godina. Jeste puno plaćen, slažem se, ali dugoročno mislim da je pun pogodak. Valjda se što prije oporavi.
Znas kako Englezi znaju napuhati svoje talente i 'talente'. Sacuvaj me boze engleskih talenata, malo koji je u posljednjih 10 godina ispunio makar 50% onoga sto se od njih ocekivalo. Hajmo se nadati da So nece biti takav. Mene za sada sekunde nije impresionirao. Posebno sam razocaran igrom prema naprijed. U tom segmentu igra za cistu NULU. Mlad je, nista ne tvrdim.
Slažem se da je Van Gaalova najveća greška nedovođenje klasnog stopera, ali tu postoje barem dvije otežavajuće okolnosti. Prvo, tržište stopera je poprilično oskudno i ovog ljeta se teško išta kvalitetno moglo dovest na toj poziciji. Možda se na zimu ili sljedeće ljeto otvori situacija. Drugo, nije on mog'o znati da će se Evans, Smalling i Jones smjenjivat (ili biti u isto vrijeme) u bolnici.
Najveca greska je vezni red. Tvrdim da je vezni red najgori dio tima. Tu najvise skripi. Ako vezni red steka, dzaba ti sve. Junajted nema veznjaka koji je sposoban igrati kvalitetna ofanzivna dodavanja. Igra je odron upravo radi katastrofalnog veznog reda. Kerik je za 20-30-40% slabiji nego nekada, a opet je najbolji veznjak kluba, iako se tek vratio nakon teske povrede. Nista vise ne trebam reci da bi bilo jasno kakav je vezni red. Naravno, posto ima bukvalista, moram i to dodati. I ovakav vezni red je bolji od vecine drugih u EPL, al je miljama daleko od veznih redova Arsenala, Sitija i Celsija. Necu porediti Junajted sa Palasom i Sandrlendom.
Rojo je doveden zbog te svoje polivalentnosti i njegova prava funkcija bi trebala biti ta da bude zamjena za Shawa i da po potrebi zauzme to stopersko mjesto. Tako ja to vidim. Okolnosti su bile takve da je on bio najstandardniji stoper ove sezone. To ne bi trebala biti njegova namjena.

Osvrnuću se i na transfer Blinda kad sam već redom kren'o. Smatram da je on sasvim okay igrač i po stilu sličan Carricku. Mene barem malo podsjeća na Carricka. Dakako, daleko je još od Carrickovog nivoa, ali tu je da se uz njega izbrusi. Mislim da će dugoročno od njega biti koristi.
Jedan od njih dvojice je totalni visak. Cekam da ih vidim na beku. Za stopera i veznog nisu ni u najgorim snovima. Mozda su solidni bekovi, vidjet cemo.
To je što se transfera tiče, a osvrnuću se i na taktiku i igru. Forsiranje 3-5-2 je totalni promašaj i slažem sa da to izgleda jako loše zasad. Igra sa četvoricom pozadi je i nekako ličila na nešto. Mada, i tu ima otežavajućih okolnosti. Milion povreda + sama količina novih igrača koje treba uigrati. Ovo zasad jeste loše, ali mislim da treba dati još vremena da bi se dao ozbiljniji sud. Ponavljam, previše otežavajućih okolnosti i premalo vremena da bi se očekivalo više. Krivim ga za 3-5-2, to stoji.
Pa dovoljno je ovo da Galov rad okarakterisemo kao kriminalan. Sta ima gore od pogresno izabranog puta? A Galov put, Galov sistem igre je promasaj i gubljenje vremena.

A da ne govorimo o taktickim bravurama kao sto je izvlacenje Falkaa i Persija na krilo i guranje Mate u vrh napada. Ja nisam takticki mag, nisam dinara zaradio od fudbala, al imam oci, vidim kako rade drugi treneri. Niko drugi igrace profila Falkao i Persi ne izvlaci na krilo. To je Galovo majstorstvo, njegov unikat. :puke:

PhoenixFire
Kontakt:

Post Postao/la PhoenixFire » 21 dec 2014, 15:02

Belmin6 je napisao/la:Mogu li mi ovi dezurni kriticari reci koji je United trenutno na tabeli?
Pročitaj moj post v. supra. A uostalom tabela je najvažnija u maju. A do tada se valjda može izraziti sumnja ili svi moramo stavljati one glupe kafe i praviti se englezima.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 21 dec 2014, 15:05

Bitno je da znate koji smo, kad vec pisete da igramo grozno. Ferguson je imao ovakvih bezbroj utakmica, bitan je bio rezultat.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 21 dec 2014, 15:06

Belmin6 je napisao/la:Mogu li mi ovi dezurni kriticari reci koji je United trenutno na tabeli?
Treca pozicija. Bod ispred Vest Hema i tri boda ispred Sotona.

Kada si Junajted i kada potrosis 150 miliona u prelaznom roku, ovakvu situaciju na tabeli ne mozes okarakterisati kao pozitivnu.

Vest Hem je proslu sezonu zavrsio na trinaestoj poziciji sa 40 bodova. Sada nakon 17 kola imaju 31 bod.

To se zove uspjeh.

Junajted je za sada, hajmo reci, maksimalno prosjecan sto se tice bodovnog salda. Sto se tice igre i perspektive sa formacijom i napretkom igraca - blago cemo reci, jako lose.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.