Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Automobili, motori...

pogled iz novog Q7
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Najjače kad neko uzme neku zvjer od auta kao npr BMW 750 i ugradi mu plin,blasfemija.madridist je napisao/la:o plinu
[youtube][/youtube]

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jako dobar interijer novog q7, tipican audijevski
jedva cekam novi q5, jeste da ce ga upropastiti ostrim linijama, facelift trenutne verzije s novim interijerom bi bio pun pogodak
Sent from my Nokia 909
jedva cekam novi q5, jeste da ce ga upropastiti ostrim linijama, facelift trenutne verzije s novim interijerom bi bio pun pogodak
Sent from my Nokia 909
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Novi X5 miljama ispred Q7.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
e vala ako je bmwov interijer bolji od ovog, bolje onda da se ne svadjamo o ukusima
[youtube][/youtube]
inace ove nove ostre linije s kojim audi fura buduci dizajn svojih novih modela mi je njesra
bas me interesuje kako ce upropastiti ovu ljepotu
http://www.dieselstation.com/wallpapers ... 014-01.jpg
http://www.dieselstation.com/wallpapers ... een-03.jpg
http://usedcarpics.auto123.com/604CAPIL ... 8566_4.jpg

[youtube][/youtube]
inace ove nove ostre linije s kojim audi fura buduci dizajn svojih novih modela mi je njesra
bas me interesuje kako ce upropastiti ovu ljepotu
http://www.dieselstation.com/wallpapers ... 014-01.jpg
http://www.dieselstation.com/wallpapers ... een-03.jpg
http://usedcarpics.auto123.com/604CAPIL ... 8566_4.jpg
http://www.b92.net/automobili/razno.php ... _id=938121" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjećate li se moćnog Milanovog Renault Scenica iz 2002. godine? Milan babo, predsjednik stranke. Urbani Srbin. Koliko je puta Sudo htio onu zvijer. Nakon toga je stari Uskok došao sa svojom zvijeri Renault Vel Satisom iz Dalmacije. Kad su Bošnjaci u Sarajevu vidjeli to auto svršavanje. Srbin Scenica, Hrvat Vel Satisa a Meho Sarajlija Golfa cadvi dizlo trula višnja u kojeg sipa ložu koju ispod ruke kupuje od Sandžaklije u Buća Potoku. Džekin komšija.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

kakav trip

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kakav trip

Dolazio Gunere jeb.avat u mozak, vidio ignorisu ga ljudi pa se prebacio ovamo. Ko ga ne zna skupo bi ga platio...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
- Kontakt:
Je li imao ko problema sa autima u ovim polarnim noćima iza nas ? Smrzlo , odmrzlo , upalilo, nije upalilo ? 

Ja na vrijeme zamijenio grijace, razvodne kablove, akumulator je godinu dana star. Kad je ovo bilo minus 19, izlazio u 11 i u 4 palio, jer nisam bio kuci, pa me malo brigalo mogu ujutro ostat duze neg sto morambavarian_bk je napisao/la:Je li imao ko problema sa autima u ovim polarnim noćima iza nas ? Smrzlo , odmrzlo , upalilo, nije upalilo ?

Mia San Mia
-
- Kontakt:
U mene u Passata 5+ , akumulator star 7+ godina , grijačima ima 3-4 godine , za Novogodišnju noć , na -20°C , zaverglao 2-3 puta i upali normala .
Ali zato se Freelander zaledio onu noć i još nije upalio ... Prvo kontali gorivo zaledilo , ali valjda bi trebalo odlediti nakon 15ak sati provedenih u toplom , ali ništa , vergla vergla , i to je to . Prozračili ga , spojili na punjač za akumulator , ista stvar . Na kraju skontamo da pumpa za pritisak goriva , ne reaguje nikako kad se kontakt doda , eh sad je li moguće da se toliko zaledilo da ne može probiti to ili je nešto drugo , vidjeće se danas .
Belaj je što je ostao tako jedno 40 kilometara od kuće , pa ne možeš kad poželiš probati upaliti

Ali zato se Freelander zaledio onu noć i još nije upalio ... Prvo kontali gorivo zaledilo , ali valjda bi trebalo odlediti nakon 15ak sati provedenih u toplom , ali ništa , vergla vergla , i to je to . Prozračili ga , spojili na punjač za akumulator , ista stvar . Na kraju skontamo da pumpa za pritisak goriva , ne reaguje nikako kad se kontakt doda , eh sad je li moguće da se toliko zaledilo da ne može probiti to ili je nešto drugo , vidjeće se danas .
Belaj je što je ostao tako jedno 40 kilometara od kuće , pa ne možeš kad poželiš probati upaliti

- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi smo imali za Novu kada smo krenuli kuci u 5 probleme, nije niti jedan dizel upalio. Golf 5 i Jetta.bavarian_bk je napisao/la:Je li imao ko problema sa autima u ovim polarnim noćima iza nas ? Smrzlo , odmrzlo , upalilo, nije upalilo ?
Sa svojim benzincom nisam imao problema..Dodjem kuci kada jos jedan dizel WV od tetka (trica) nije upalio. Otisao covjek kuci pjeske

Jel vam se upalio pa ugasio ili nije htio da upali nikako? Mi smo sa 2 auta bili i oba su upalila fakat usred noci, oba dizel.
Ja sam Focusa palio normalno al u jarana sa 307 bilo problema. Upalio ga, i popalile se sve lampice na instrument tabli i ugasio se, i nije htio upalit.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije se moglo upaliti nikako, samo ih ostavili. Jedan sutra upalio nekako pomocu kablova, drugi nije mogao nikako pa se slepao..cala je napisao/la:Jel vam se upalio pa ugasio ili nije htio da upali nikako? Mi smo sa 2 auta bili i oba su upalila fakat usred noci, oba dizel.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kod mene pali ko benzinac, takav mu rad motora, tako se faktički i ponašamarcelo12 je napisao/la:Ja sam Focusa palio normalno al u jarana sa 307 bilo problema. Upalio ga, i popalile se sve lampice na instrument tabli i ugasio se, i nije htio upalit.

Ma jest sad povećana potrošnja, zbog zime i voznje u prvoj i drugoj...al eto gledam da sto manje vozim, samo po prijekoj potrebi..a fino je npr do prodavnice i prošetatiBosniacum Lilium je napisao/la:Kod mene pali ko benzinac, takav mu rad motora, tako se faktički i ponašamarcelo12 je napisao/la:Ja sam Focusa palio normalno al u jarana sa 307 bilo problema. Upalio ga, i popalile se sve lampice na instrument tabli i ugasio se, i nije htio upalit.komsija hoće da proda svog passata 5+ da od mene kupi Focusa
kod nas se raja zalijeće pa odmah na VW, a većinom pregazili preko pola miliona pa došli ovdje. Ja razmišljam da li da prodam svoje auto ili da ga odjavim kad mi istekne reg. Pa ostavim u garaži. Ebiga kad nemaš posla hahaha i golf 2 ti je Ferrari za sipati i održavati

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jesi li ga razgazio na otvoreno prije zime, jesi vidio sta može
zato mi ga zao prodavati