Pod evropskim standardima se misli na EUCartman je napisao/la:To je floskula, sta bi to trebalo znacit? Drugo je po standardima Evropske Unije, to postoji. Evropski standardi ne postoje konkretno. A i BiH je valjda Evropa, standrdi BiH su standardi Evrope. Glupa izreka koja se koristi za svakakve gluposti.samo_lijevo je napisao/la:Ne kontam te.sta je tu odvratno? mislis da ne postoje takvi standardi,ili ti je nesto drugo u pitanju?Cartman je napisao/la:Jos da dodam i "Po evropskim standardima". Jadna ti majka. Koji su to standardi? Ko ih je odredio?Kad jednom na nekoj televiziji izvalise da je neki novi granicni prijelaz izmedju BiH i Hrvatske po evropskim standardima, a pola Evrope nema granica.
Odvratne rijeci i izrazi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Odvratne rijeci i izrazi
- samo_lijevo
- Kontakt:
nisi bas upravu.Postoje mnogi standardi.Svaka drzava ima svoj.Da bi se izbjegli problemi ljudi su se sastali i uveli europske norme(jedan zakon,ne skup zaona iz svih zemalja).Kod nas su standradi iz Jugoslavije,znaci samo smo ih prepisali.Sto je vazilo prije 20-30 godina,to je i danas tako.Naravno pokusavamo uvesti EN standarde,ali ne ide tako lako.Danas se uglavnom radi po tim EN standardima,ali ima jos mnogo stvari koje se radi po JUS standardima.Cartman je napisao/la:To je floskula, sta bi to trebalo znacit? Drugo je po standardima Evropske Unije, to postoji. Evropski standardi ne postoje konkretno. A i BiH je valjda Evropa, standrdi BiH su standardi Evrope. Glupa izreka koja se koristi za svakakve gluposti.samo_lijevo je napisao/la:Ne kontam te.sta je tu odvratno? mislis da ne postoje takvi standardi,ili ti je nesto drugo u pitanju?Cartman je napisao/la:Jos da dodam i "Po evropskim standardima". Jadna ti majka. Koji su to standardi? Ko ih je odredio?Kad jednom na nekoj televiziji izvalise da je neki novi granicni prijelaz izmedju BiH i Hrvatske po evropskim standardima, a pola Evrope nema granica.
to bi bilo to.Pod evropskim standardima se misli na EU
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Shupak i kad neko se prosto izražava u društvu i kaže odo pisati/srati, umjesto kaže ' odo u vc'
Gojko Cimirot
Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1
I mene nerviraju rijeci fizioloskih procesa i onog sto nastaje s njima.Tracy3McGrady je napisao/la:Shupak i kad neko se prosto izražava u društvu i kaže odo pisati/srati, umjesto kaže ' odo u vc'
Gojko Cimirot
S psovanjem i ostalim nemam problema.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cuo sam ga ovdje, na forumu, drkica; idi baci drkicu; bacio sam drkicu i sl. vezano za isti. Znaci
... a za momciluk i momciluci 12-palacno crijevo mi se sveze na mrtvi cvor 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Ljiljani87
- Kontakt:
Sage je napisao/la:Cuo sam ga ovdje, na forumu, drkica; idi baci drkicu; bacio sam drkicu i sl. vezano za isti. Znaci... a za momciluk i momciluci 12-palacno crijevo mi se sveze na mrtvi cvor
, curliko

1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Jah, taj je jos gori... kuknjavaLjiljani87 je napisao/la:Sage je napisao/la:Cuo sam ga ovdje, na forumu, drkica; idi baci drkicu; bacio sam drkicu i sl. vezano za isti. Znaci... a za momciluk i momciluci 12-palacno crijevo mi se sveze na mrtvi cvor
, curliko
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ljiljani87 je napisao/la:Sage je napisao/la:Cuo sam ga ovdje, na forumu, drkica; idi baci drkicu; bacio sam drkicu i sl. vezano za isti. Znaci... a za momciluk i momciluci 12-palacno crijevo mi se sveze na mrtvi cvor
, curliko

⭐
-
- Kontakt:
hahaha ''drkica'', iritantno bašSage je napisao/la:Cuo sam ga ovdje, na forumu, drkica; idi baci drkicu; bacio sam drkicu i sl. vezano za isti. Znaci... a za momciluk i momciluci 12-palacno crijevo mi se sveze na mrtvi cvor

Bas je nekulturno. Ja kazem: odoh kenjati.Tracy3McGrady je napisao/la:Shupak i kad neko se prosto izražava u društvu i kaže odo pisati/srati, umjesto kaže ' odo u vc'
Gojko Cimirot
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Sve je to uredu reći kad se samo muško društvo, al čim neka djevojka tu bude, a neko kaže odo piš.ati, sra.ti, mene bude stid za njega. 

Tracy3McGrady je napisao/la:Shupak i kad neko se prosto izražava u društvu i kaže odo pisati/srati, umjesto kaže ' odo u vc'
Gojko Cimirot
odoh ćavarit
kad neko kaze sviju mi ili sviju ti, to me bas iritira
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
pichkin dim, ili ko iz pichke ili kad o menstruaciji pocnu pricat kao dosla mi tetka, prosla kroz crveno, itd...
Jaraneeeeeeeeeeeeeeeee
ili kad mi neko ide u susret, i govori "ovo - ono", šta ba ovo ono
reperski sleng da ne govorim, jos ono ko naglasak raja mjenja, ma daj, kao ša baaaa, ko baaa, đe baaaa...

reperski sleng da ne govorim, jos ono ko naglasak raja mjenja, ma daj, kao ša baaaa, ko baaa, đe baaaa...
Presica za pres-konferencija....gay 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
hahahahhaSissoko je napisao/la:Presica za pres-konferencija....gay
ili net sleng, dok sam igro kantera, kaze dakam, đampam, laga, frejma, ovnaaaa, halo ba

Meni je lično Iritantan malo onaj Krajiški govor gore, pogotovo ovih iz Bužima i Cazina jer ljudi nenormalno zanose a i preneobično mi je čut da neko tako naglašava tvrda i meka slova
Kuča, čevap, viće 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.