FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

logme
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la logme » 20 dec 2014, 13:11

Taivonen je napisao/la:Odlazis, odlazis rusis im sve, u srcu njihovim bolna prasina, odnosis srecu odnosis sve ostavi im makar metar drva... :-!
Poslije ovakvog posta ja bih i prije bana promjenio nick.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 dec 2014, 13:14

Da se ovdje sta ne desava sto mi neznamo a da bude belaj za Zelju.Mozda te sve zelje sto mi spominjemo su samo lazne nade.Mozda je i brko skonto nista od nase buducnosti dosta sam se borio za Zelju vrjeme je da malo i sebe pogledam.Mozda on zna sto mi neznamo pa digo ruke.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 dec 2014, 13:16

Ja mislim da je Amaru puna kapa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 20 dec 2014, 13:20

SVI NA KOSARKU :opaopa:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 20 dec 2014, 13:26

Ako mu je dobra lova nek ode.Nece tamo biti vjecnost. Nek se malo napuni, zasluzio je a ovde moze srediti da se nastavi po planu , pa kad se vrati nek nastavi gdje je stao. A sto rece neko mozda i nafata kakvog seika. Pa ako se promijeni statut mozda i sam kupi dionice kluba pa eto opet sve dobro. Ne moramo na sve gledati kao propast svijeta.

ludomanija
Kontakt:

Post Postao/la ludomanija » 20 dec 2014, 13:45

Biće zanimljivo šta će reći ovi Amarovi poltroni vjerovatno će se složiti što ide. Sad ko dođe poslije Amara na njemu će se kola slomiti i biće kriv za sve.

staaarinavijac
Kontakt:

Post Postao/la staaarinavijac » 20 dec 2014, 13:45

AKO Amar odlazi , onda teško da se sa ovakvom situacijom u klubu Željo može oporaviti u skorije vrijeme.Mislim , štedi na igračima , štedi na treneru , štedi i na menadžeru , može li ikako da se odigra uakmica a da igračni ne izađu na teren ( uštediće se dresovi i kopačke) ...
Amar je makar mogao da neke konce drži u svojim rukama , ... toliko godina prošlo a nijedan uspješan biznismen a željovac nije došao da pogura klub ...
dakle ako ode , ko garantuje da ovi bolji igrači ne pobjegnu glavom bez obzira još na ljeto ...
vidjećemo šta će biti , ali meni ni sekunde ne miriše na dobro ...

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

ludomanija
Kontakt:

Post Postao/la ludomanija » 20 dec 2014, 13:48

staaarinavijac je napisao/la:AKO Amar odlazi , onda teško da se sa ovakvom situacijom u klubu Željo može oporaviti u skorije vrijeme.Mislim , štedi na igračima , štedi na treneru , štedi i na menadžeru , može li ikako da se odigra uakmica a da igračni ne izađu na teren ( uštediće se dresovi i kopačke) ...
Amar je makar mogao da neke konce drži u svojim rukama , ... toliko godina prošlo a nijedan uspješan biznismen a željovac nije došao da pogura klub ...
dakle ako ode , ko garantuje da ovi bolji igrači ne pobjegnu glavom bez obzira još na ljeto ...
vidjećemo šta će biti , ali meni ni sekunde ne miriše na dobro ...

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
A šta je to Amar konkretno uradio od kad nije trener ? Baš me zanima ?

Ne ide Amar u Katar da bude menadzer, direktor, nego ide da bude ono što najbolje radi a to je da bude trener. Kod nas je "menadzer" koga je doveo? Koga je prodao? Tako da ako kod nas nije radio ono što najbolje zna, neka ide gdje će to raditi. Ne može automehaničar, biti direktor u Centralnoj banci.

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 20 dec 2014, 13:57

Sad sam pregledao stranicu ovih arapa, klub osnovan prije 8 godina , teren nema gledaliste ali ima dzamiju i hvale da imaju svlacionice sa tusevima. Trenurno su trinesti od petnest ekipa.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 20 dec 2014, 16:56

**** klub ako zavisi od jednog covjeka. Ako bi se sve raspalo cim on ode trebamo se zapitat malo gdje smo, sta smo...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 20 dec 2014, 17:22

MANIJACI :tokralju: :tokralju: :tokralju: prepuna dvorana, sjajno navijanje. BRAVO :clap: :clap: :clap:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 20 dec 2014, 18:55

Kakva je ponuda kluba na ovom HM-u. Ne ažuriraju web ili fb stranicu tako da nisam u toku a i mrsko mi u toku dana odvojiti vrijeme i prošetati do fanshopa hahaha. Pa ako neko ima preporučiti nešto fino što se može koristiti ili eventualno za neki poklon neka kaže. :)
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 20 dec 2014, 19:04

Mršava i preskupa. Imaš jastuk i štrumfa za poklon
exbabilon je napisao/la:**** klub ako zavisi od jednog covjeka. Ako bi se sve raspalo cim on ode trebamo se zapitat malo gdje smo, sta smo...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mozemo se lagati, ali trenutno je Amar=Željo

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 dec 2014, 19:19

Nije secer pao u vodu ako Amar ode, neka Gredic i ostali nastave sa poslom oko statuta pa i dalje sta treba. Da zavisimo od jednog covjeka davno bi propali. Ima dosta posla sa i bez Amara, svejedno se mora raditi na poboljsanju stanja.

Amaru je puna kapa vjerovatno, hoce da radi u drugoj sredini a i da zaradi. A moze i da bude dobro po nas ako ostvari neke kontakte, nece nas zaboraviti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 20 dec 2014, 19:31

Nemozes porediti Amar-Zeljo sa Tan-Pitari.

Milijarderi sto udju u klub i pocnu ulagat, rade ce to isto sve dok im ne dosadi il dok ne vedi da od toga nema veceg hajra. Onda ili prepustaju drugom ili u najgorem slucaju povlace novce i idu ba ba. Fudbal je biznis i sve dok bude imo profita on ce biti u klubu. Kad nebude nece ni milijardera.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 20 dec 2014, 19:45

Ne ide Amar nigdje :nene: :nene: :nene:

Skupljaju klikove na racun gospodara familije :salut:
SLOBODA NAVIJAČIMA

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 20 dec 2014, 20:06

Kazu za Amara da ne bi trebao ici ,a za pojacanja tesko da ce biti zvucnih imena...
Zadnja izmjena: adi93, dana/u 21 dec 2014, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 20 dec 2014, 23:19

Moze neko na PM napisat onu novu pjesmu sto se na kosarci danas pjevala?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 20 dec 2014, 23:20

MANIJACIIIIIII :tokralju:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 21 dec 2014, 00:31

Ajzea je napisao/la:Moze neko na PM napisat onu novu pjesmu sto se na kosarci danas pjevala?
Darude-Sandstorm
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, kogmagie46 i 48 gostiju.