na tom sistemu ja umjesto da oznacim razradu,ja oznacim fixeve,tek kad samuplatio skonto sam sta sam napravio,al dobro na kraju prodje,al opet se youngu sjetim najdrazih,mogao sam 5 milja sad imati
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
haha nadam seJanez je napisao/la:@tajger
Možda su greškom označili Benteke iz Uniteda, a htjeli nekog iz tekme City-a prepraviti će bez brige.
E sad ga moraju u zeleno ofarbatitajger je napisao/la:haha nadam seJanez je napisao/la:@tajger
Možda su greškom označili Benteke iz Uniteda, a htjeli nekog iz tekme City-a prepraviti će bez brige.
Janez je napisao/la:E sad ga moraju u zeleno ofarbatitajger je napisao/la:haha nadam seJanez je napisao/la:@tajger
Možda su greškom označili Benteke iz Uniteda, a htjeli nekog iz tekme City-a prepraviti će bez brige.![]()
![]()
padaš na svih 6, isto k'o i ja na svojih 5fanatic1991 je napisao/la:mancester imam na 6 tiketa kakav dan...
1-3Evolution87 je napisao/la:united...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
nikad ovaj mancester ne moze lagano 2-3 0 vazda gubi pa sse vade iz govana jooooooooooooooooooooooooooooojorbit je napisao/la:padaš na svih 6, isto k'o i ja na svojih 5fanatic1991 je napisao/la:mancester imam na 6 tiketa kakav dan...
Tebe sam upratio da se malo jace kladis i da si ozbiljan kladionicar, ali 1 par na 6 tiketa?!? Pa to se ne radi i da imas 2 dana kladionicarskog staza pa cak i da je 1,10 kvotafanatic1991 je napisao/la:mancester imam na 6 tiketa kakav dan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.