FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma doce smetljari na kosevo..mislim ako ostanu u ligi a iskreno se nadam da nece...dosta je ba vise da na kosevu svi mogu igrat a gdje god odemo ubise nas....pa sad su nam i sudije ciljano isli na igrace koji imaju kartone da bi bili suspendovani za travnik,a plus sto su nas prebili
neka smo izgubili nije ni prvi ni zadnji put,ionako onim smetljarima iz tuzle to je utakmica sezone,te utakmice se prepricavaju,ipak je to historijska utakmica za opstanak..mozes zamislit da su uspjeli pobjedit sarajevo i odigrat nerijeseno na kosevu....dugo ce se to pricat...to je ok...ipak su to provincijski klubovi,to im je maximum i boli me q za njih.....ali da sami sebi jamu kopamo to nisam ocekivao.....sami sebi smo pljinuli u lice jer smo otisli i igrali taj mec...umjesto da smo istrajali i otisli do kraja..pa da fino dobijemo suspenziju uefe,da nasi klubovi ne mogu igrat evropu pa eto vam onda ova kriminalna liga....eto sad smo se i nesto uefi zalili..mada od tog nece bit nista sad je kasno....al ovdje su svi protiv nas to je svima jasno.....al zasto sami protiv sebe radimo????
UPRAVA NAPOLJE
neka smo izgubili nije ni prvi ni zadnji put,ionako onim smetljarima iz tuzle to je utakmica sezone,te utakmice se prepricavaju,ipak je to historijska utakmica za opstanak..mozes zamislit da su uspjeli pobjedit sarajevo i odigrat nerijeseno na kosevu....dugo ce se to pricat...to je ok...ipak su to provincijski klubovi,to im je maximum i boli me q za njih.....ali da sami sebi jamu kopamo to nisam ocekivao.....sami sebi smo pljinuli u lice jer smo otisli i igrali taj mec...umjesto da smo istrajali i otisli do kraja..pa da fino dobijemo suspenziju uefe,da nasi klubovi ne mogu igrat evropu pa eto vam onda ova kriminalna liga....eto sad smo se i nesto uefi zalili..mada od tog nece bit nista sad je kasno....al ovdje su svi protiv nas to je svima jasno.....al zasto sami protiv sebe radimo????
UPRAVA NAPOLJE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ko ovo procita nek u 18:50 gleda obninfo bice nesto o VEDRANU 

-
- Kontakt:
moze li mi neko odgovoriti zasto Skoro ne igra u reprezentaciji
ja fakat mislim da je taj kalibar igraca(mozda bolji i od muslimovica),zajedno u spicu sa dzekom
ma extra kombinacija 
pozzz za normalne iz zenice

pozzz za normalne iz zenice
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
- kupus army
- Kontakt:
uh kako ce sutra da grmi u travniku,gdje god da igras ti,uvijek tu smo mi tebi pjevamo hajde samo zabi goooooo
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
20. 27.3.10 NK TRAVNIK - FK SARAJEVO ---:---
21. 03.04.10. FK LAKTAŠI - FK SARAJEVO ---:---
22. 10.04.10. FK SARAJEVO - FK LEOTAR ---:---
23. 17.04.10. NK ČELIK - FK SARAJEVO ---:---
24. 21.04.10. FK SARAJEVO - NK ŠIROKI BRIJEG ---:---
25. 24.04.10. NK ZVIJEZDA - FK SARAJEVO ---:---
26. 02.05.10. FK SARAJEVO - HŠK ZRINJSKI ---:---
27. 08.05.10. FK SLAVIJA - FK SARAJEVO ---:---
28. 15.05.10. FK SARAJEVO - FK ŽELJEZNIČAR ---:---
29. 22.05.10. FK RUDAR P. - FK SARAJEVO ---:---
30. 29.05.10. FK SARAJEVO - FK BORAC
20. 27.03.10. FK ŽELJEZNIČAR - FK SLAVIJA ---:---
21. 03.04.10. FK ŽELJEZNIČAR - NK TRAVNIK ---:---
22. 10.04.10. FK RUDAR P. - FK ŽELJEZNIČAR ---:---
23. 17.04.10. FK ŽELJEZNIČAR - FK BORAC ---:---
24. 21.04.10. FK SLOBODA - FK ŽELJEZNIČAR ---:---
25. 24.04.10. FK ŽELJEZNIČAR - FK MODRIČA M. ---:---
26. 02.05.10. FK VELEŽ - FK ŽELJEZNIČAR ---:---
27. 08.05.10. FK ŽELJEZNIČAR - FK OLIMPIK ---:---
29. 22.05.10. FK ŽELJEZNIČAR - FK LAKTAŠI ---:---
30. 29.05.10. FK LEOTAR - FK ŽELJEZNIČAR
21. 03.04.10. FK LAKTAŠI - FK SARAJEVO ---:---
22. 10.04.10. FK SARAJEVO - FK LEOTAR ---:---
23. 17.04.10. NK ČELIK - FK SARAJEVO ---:---
24. 21.04.10. FK SARAJEVO - NK ŠIROKI BRIJEG ---:---
25. 24.04.10. NK ZVIJEZDA - FK SARAJEVO ---:---
26. 02.05.10. FK SARAJEVO - HŠK ZRINJSKI ---:---
27. 08.05.10. FK SLAVIJA - FK SARAJEVO ---:---
29. 22.05.10. FK RUDAR P. - FK SARAJEVO ---:---
30. 29.05.10. FK SARAJEVO - FK BORAC
20. 27.03.10. FK ŽELJEZNIČAR - FK SLAVIJA ---:---
21. 03.04.10. FK ŽELJEZNIČAR - NK TRAVNIK ---:---
22. 10.04.10. FK RUDAR P. - FK ŽELJEZNIČAR ---:---
23. 17.04.10. FK ŽELJEZNIČAR - FK BORAC ---:---
24. 21.04.10. FK SLOBODA - FK ŽELJEZNIČAR ---:---
25. 24.04.10. FK ŽELJEZNIČAR - FK MODRIČA M. ---:---
26. 02.05.10. FK VELEŽ - FK ŽELJEZNIČAR ---:---
27. 08.05.10. FK ŽELJEZNIČAR - FK OLIMPIK ---:---
29. 22.05.10. FK ŽELJEZNIČAR - FK LAKTAŠI ---:---
30. 29.05.10. FK LEOTAR - FK ŽELJEZNIČAR
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Ono što se desilo u Tuzli je strašno. Ne znam dokad će se nastaviti da imamo ovako cigansku ligu u koj 2,3 kluba liče na nešto. Osnivanjem regionalne lige Sarajevo, Velež, Čelik i hajmo reć i Željo bi dobili priliku da se bore sa pravim protivnicima, a ne sa nekim timovima kao što je Rudar iz Prijedora itd...
Navijac sam Sarajeva, ali mi nije jasno zasto si recimo jedog celika stavio ispred zelje...bez jakog zelje nema ni jakog Sarajeva, i to je uvijek tako bilo...Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Ono što se desilo u Tuzli je strašno. Ne znam dokad će se nastaviti da imamo ovako cigansku ligu u koj 2,3 kluba liče na nešto. Osnivanjem regionalne lige Sarajevo, Velež, Čelik i hajmo reć i Željo bi dobili priliku da se bore sa pravim protivnicima, a ne sa nekim timovima kao što je Rudar iz Prijedora itd...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- raja_sa_sjevera
- Kontakt:
pa zato nas taj savez toliko voli...kazne,licence, i naravno VAŠ LOPOVLUK sa kupovanjem utakmica

P.S:zar vi nemate vaše teme INTERNET HULIGANI

P.S:zar vi nemate vaše teme INTERNET HULIGANI

Since I was a boy I always hate the winter and now I know why bacause it reminds me of Stalingrad
- sarajlija89
- Kontakt:
odavno ovo hocu da napisem..al sve zaboravim
sto se tice ove nase teme na ovom forumu....moram reci da je neaktivna pa cak i neozbiljna pomalo,vise je destruktivne rasprave, provokacija i odgovora na iste nego neke konkretne price i diskusije za razliku od recimo komsija...ovdje nema 2-3 aktivnih forumasa na nasoj temi...i to sto ima mahom su "omladinci" koji nemaju 18
....
a razlog je jednostavan....NAS FORUM JE (svi znamo koji nas
) predobar i tamo je sve skoncentrisano tako da nemamo potrebe previse pisat ovdje... sto mi se svidja,imamo mjesto gde samo mi mozemo o nasem klubu pisat i nema potrebe da nam drugi to kvare.......malo je ko aktivan ovdje jer nema potrebe...
Evo sad ce tekma
prva tekma ove sezone koju sam fulio,jbg bolstan sam sta cu
...al 3 boda bi sve to popravila
SARAJEVO SAMPION

sto se tice ove nase teme na ovom forumu....moram reci da je neaktivna pa cak i neozbiljna pomalo,vise je destruktivne rasprave, provokacija i odgovora na iste nego neke konkretne price i diskusije za razliku od recimo komsija...ovdje nema 2-3 aktivnih forumasa na nasoj temi...i to sto ima mahom su "omladinci" koji nemaju 18

a razlog je jednostavan....NAS FORUM JE (svi znamo koji nas

Evo sad ce tekma

SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Don Corleone
- Kontakt:
ma realno gledajući dobijate travnika 100 % ... pozz
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE
- Don Corleone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovako kako igraci Sarajeva igraju to nema smisla ne ostavljaju srce na teren pa to je sramota. Sarajevo ne moze dobit travnik a razmisljamo o Evropi. Volim Sarajevo svim srcem a ovo nema smisla. Dali je to do Janjosa ili do uprave ja neznam ali nema smisla da se brukamo sa ovakvom igrom.
Odose nam Zeljo i Borac ,ostali u borbi za 3. mjesto Sarajevo,Zrinjski ,Siroki i Velez.
HSK Zrinjski Mostar
naš forum i jeste zamišljen kao mjesto gdje će navijači različtih klubova razmjenjivati mišljenja o dešavanjima na terenu i ne pokušava biti konkurencija nekom od navijačkih foruma.sarajlija89 je napisao/la:odavno ovo hocu da napisem..al sve zaboravim![]()
sto se tice ove nase teme na ovom forumu....moram reci da je neaktivna pa cak i neozbiljna pomalo,vise je destruktivne rasprave, provokacija i odgovora na iste nego neke konkretne price i diskusije za razliku od recimo komsija...ovdje nema 2-3 aktivnih forumasa na nasoj temi...i to sto ima mahom su "omladinci" koji nemaju 18....
a razlog je jednostavan....NAS FORUM JE (svi znamo koji nas![]()
) predobar i tamo je sve skoncentrisano tako da nemamo potrebe previse pisat ovdje... sto mi se svidja,imamo mjesto gde samo mi mozemo o nasem klubu pisat i nema potrebe da nam drugi to kvare.......malo je ko aktivan ovdje jer nema potrebe...
Evo sad ce tekmaprva tekma ove sezone koju sam fulio,jbg bolstan sam sta cu
SARAJEVO SAMPION
u potpunosti podržavamo ideju da se svi koji misle da bi ova tema trebala biti neka konkurencija forumu navijača fk sarajevo, opredjele za pisanje samo na tim forumima, a ovdje oslobode prostor onima koji žele normalno diskutovati sa svima.
ne vidim potrebu da gubite vrijeme ovdje, pokušavajući da od ove teme napravite forum navijača jednog kluba, pogotovo kad već postoji više takvih, zaista odličnih foruma.
(ovo svakako vrijedi i za sve ostale teme)
-
- Kontakt:
ALI OPET PLAVI SA GRBAVICE D...JU NA NASU TEMU I POKUSAVAJU DA NAS ISPROVOCRAJU TO NEMA SMISLAadmin je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:odavno ovo hocu da napisem..al sve zaboravim![]()
sto se tice ove nase teme na ovom forumu....moram reci da je neaktivna pa cak i neozbiljna pomalo,vise je destruktivne rasprave, provokacija i odgovora na iste nego neke konkretne price i diskusije za razliku od recimo komsija...ovdje nema 2-3 aktivnih forumasa na nasoj temi...i to sto ima mahom su "omladinci" koji nemaju 18....
a razlog je jednostavan....NAS FORUM JE (svi znamo koji nas![]()
Evo sad ce tekmaprva tekma ove sezone koju sam fulio,jbg bolstan sam sta cu
SARAJEVO SAMPION
naš forum i jeste zamišljen kao mjesto gdje će navijači različtih klubova razmjenjivati mišljenja o dešavanjima na terenu i ne pokušava biti konkurencija nekom od navijačkih foruma.
u potpunosti podržavamo ideju da se svi koji misle da bi ova tema trebala biti neka konkurencija forumu navijača fk sarajevo, opredjele za pisanje samo na tim forumima, a ovdje oslobode prostor onima koji žele normalno diskutovati sa svima.

kako ne kontate ovo što sam već 100 puta napisao: ovo nije "vaša tema". nijedna tema nije privatna. ko ne želi da disutkuje sa ljudima koji imaju drugačije mišljenje i navijaju za neki drugi klub pogriješili su mjesto.
Moze se diskutovati s nekim ko ima drugacije misljenje, a sta kad neko dodje i provocira?admin je napisao/la:kako ne kontate ovo što sam već 100 puta napisao: ovo nije "vaša tema". nijedna tema nije privatna. ko ne želi da disutkuje sa ljudima koji imaju drugačije mišljenje i navijaju za neki drugi klub pogriješili su mjesto.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
prijaviš post i čekaš da bude uklonjen.
- Don Corleone
- Kontakt:
ma nije to rjesenje jbt ako on ne može to da shvati onda ...admin je napisao/la:prijaviš post i čekaš da bude uklonjen.
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE