Vedo propao ko zetonjasko_juve je napisao/la:pa dobro tu je to..jbg ipak sam stavio covjeka (Ibisevica) koji igra stalno u prvoj ekipi..po meni je Muslimovic 100x bolji od Vedada..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Vedo propao ko zetonjasko_juve je napisao/la:pa dobro tu je to..jbg ipak sam stavio covjeka (Ibisevica) koji igra stalno u prvoj ekipi..po meni je Muslimovic 100x bolji od Vedada..
To isto kao da si rekao piva kosta dvije marke ako neko ponudi jednu kahva ga jedino moze dopasti.Neutral je napisao/la:harishp je napisao/la:Objektivnost na nivou.![]()
40 miliona nije postavio San ili Avaza.Vec Njemacka glasila kao i menadjer vukova.
Uostalom ako su nekom drazi,bolji,kvalitetniji,zanimljiviji,skuplji igraci ''kockasti ili orlasi''
Siroko vam toplo polje i na forume i stranice razglabati onda mozete gdje su puna usta takvih.
![]()
![]()
![]()
U ugovoru mu piše da je transferr fee 40 miliona. Isto kao u Messija 300 miliona ilki koliko već![]()
To je neka razlika, kontaš ???
Klub koji ponudi 40 miliona može automatski stupiti u kontakt sa Edinom, klub to ne može da zaustavi. Drugo je što neki nude 25 miliona, pda onda Vukovi odbijaju to. Cijene igrača nemaju veze sa nekim timom, jer je fudbal timska igra, a ne pojedinačna.
@Ayan
Vjeruj mi da znam dosta o fudbalu, razlika između mene i tebe je ta što ti poznaješ samo BiH, a ne ostale.![]()
Huntelaar je otišao za 20 miliona u Real pa ništa od njega, Gilardino za 24 miliona u Milan, pa ništa. Zvuči ti poznato za ne.
sto se tice trke jest,al sto se tice onog zadnjeg pasa i nije..iskreno,malo navijacki je ovo bilo..jer ipak Misimovic je najbolji asistent lige,znamo svi o kakvom igracu se radi..i mislio sam da onakav Modric,sicusan,nikad nece uspjet u Engleskoj zbog rasta i snage,al me stvarno iznenadio,igracina,nema sta,samo da ga povrede zaobidju..i ljudi dosta je vise nacionalne mrznje,hajmo volit fudbal i gledati i navijati za SUSJEDE kad odu na neka velika takmicenja a BIH ne ode..Mrznja i prepucavanja nikud ne vode,dosta je bilo rata..ajmo,ajmo,ajmo biti dobri ljudi..velez_mostar je napisao/la:Dobro si sve ,samo je za mene Modric puno bolji od Misketa.jasko_juve je napisao/la:pa dobro tu je to..jbg ipak sam stavio covjeka (Ibisevica) koji igra stalno u prvoj ekipi..po meni je Muslimovic 100x bolji od Vedada..
ma dobro nisam mislio na tebe,nego na ove što se vole uspoređvat sa hrv rep.....kakav kompleks bi ja imao u vezi bošnjaka?? malo surfam interetom i eto me ovdje....kažem si: ajd da vidim šta se priča o edinu,stvarno dečko igra....kad ono ovdje bahatost i uspoređivanje sa hrvatskomKompleksas,
gdje ti vidis kompleks u mome postu, valjda je to neki kompleks sto ti imas za bosnjake.
Ja sam stavio da ne znam za druke repke. Ali znam za Bosnu i Hercegovinu i nemoras stavljati to bosnjaci jer ne znam/znas ko je sta i ko
Cim si spomenuo samo Bosnjake ,odmah si pokazao svoju netrpeljivost ,znaci pola tvog posta pada u vodu ,a i ne sjecam se da su nam Hrvati uzori.dean_ je napisao/la:soko je napisao/la:Sad bi i ja dao prednost njima. Ali za koju godinu Pjanic ce biti vanzemaljac. A samo se ceka da buknu momci kao Stilic i Alispahic, itd. Nisam siguran za druge repke sto se tice mladi.HuX je napisao/la:-----------begovic(keno)----------------
golmani su nam bolji
ako se vrati papac, odbrana nam ce bit bolja
rahimic vs vukojevic. mala prednost ogiju jer je mladji i fizicki je potentniji, al ne velka rpednost
sredine su nam tu negdje, opet bi malu prednost dao hrvatima
napad, mislim da ne treba uporedjivat
što se tiče mladih nada, hrvatska nikad nije imala veći potencijal....
a i vi bošnjaci dobili dva tri dobra igrača i odmah navalili uspoređivat se sa svojim uzorima hrvatima...valjda su to neki kompleksi koji su rasli 15 god
meni nije teško priznat da je đžeko svjetska klasa i da je bolji od svih hrvatskih igrača, ali 40 milj je ipak malo previše....i mali pjanić jako obećava
realno hrvatski igrači nikad nisu ni pružali neke partije za svoje klubove..uvjek su bolje igrali za reprezentaciju...bar do ovih zadnjih kvalifikacija.....olić i pranjić su sada više na klupi jer u bayernu imaju veću konkurenciju i nijemci moraju igrat zbog sljedećeg mundijala.....čorluka,kranjčar i modrić su standarni u četvrtom klubu najjače lige svijeta....rakitić je bio dosta nediscipliniran igrač, al magath će od njega napravit igračinu...eduarda je ozlijeda izbacila iz ritma i on definitivno mora promijenit klub....iako on za reprezentaciju uvijek zabije....ne bojim se ja za budućnost hrvatske reprezentacije
Rekao sam ti već, da je Džeko za njih obojicu izmislio zrelost u igri, a ako to nisi uočio pogledaj malo kako ko igra, ne za kolko je miliona gdje prešao.Neutral je napisao/la:
@Ayan
Vjeruj mi da znam dosta o fudbalu, razlika između mene i tebe je ta što ti poznaješ samo BiH, a ne ostale.![]()
Huntelaar je otišao za 20 miliona u Real pa ništa od njega, Gilardino za 24 miliona u Milan, pa ništa. Zvuči ti poznato za ne.
Ni uporediti se ne moze sa tvojom hrabroscuvelez_mostar je napisao/la:Ja se divim tvojoj hrabrosti da na forumu napises bilo sta ,svaka cast momak!harishp je napisao/la:Objektivnost na nivou.![]()
40 miliona nije postavio San ili Avaza.Vec Njemacka glasila kao i menadjer vukova.
Uostalom ako su nekom drazi,bolji,kvalitetniji,zanimljiviji,skuplji igraci ''kockasti ili orlasi''
Siroko vam toplo polje i na forume i stranice razglabati onda mozete gdje su puna usta takvih.
AYAN je napisao/la:Rekao sam ti već, da je Džeko za njih obojicu izmislio zrelost u igri, a ako to nisi uočio pogledaj malo kako ko igra, ne za kolko je miliona gdje prešao.Neutral je napisao/la:
@Ayan
Zrelost je kad se napadač vrati do svog šesnesterca, uzme loptu, organizuje akciju sa ostalim igračima i na kraju te akcije asistira za gol ili bude strijelac.
Džeko ima takvih golova sa 23 godine...nekoliko. Dok Gilardinho i Huntelar....oni neka to malo gledaju i uče od majstora.
a neću valjda spomenut srbe...fućka se njima za bih i hrvatsku....neću spominjat ni hrvate....valjda znaš zašto...i tko još ostaje???Cim si spomenuo samo Bosnjake ,odmah si pokazao svoju netrpeljivost ,znaci pola tvog posta pada u vodu ,a i ne sjecam se da su nam Hrvati uzori.
Pjanic nije "mali" ,on je veliki ,i formiran je igrac.
Sto se tice buducnosti ,i ne trebas se bojati ,jer je tu BIH kao rasadnik talenata ,od kojeg cete se ogrebati za pokojeg igraca koji ce vam kasnije biti nosioc igre.
Ako sam objektivan ,budi i ti..i da ,40 mil za Dzeku uopce nije puno ,kad uzmes u obzir trziste ,jer je on jedan od najtrazenijih igraca na svijetu ,godine mu uz to idu u prilog.
1.Pjanić...Traže ga : Mančester, Čelzi, Arsenal...velez_mostar je napisao/la: Za kojeg naseg igraca ,osim Dzeke ,se interesuje neki klub?
Evo ,za Mandzukica se Everton interesira ,a on je u HR repci igrac sa klupe..zamislimo samo da za Zeca ,npr ,Everton pokaze interesovanje ,tema bi mu se otvorila ,i ne bi se gasila.
Znaci ,Dzeko je pokazao da je klasa ,i to je neupitno ,i bolji je od bilo kojeg HR napadaca ,ali u ostalim dijelovima ekipe nismo na njihovom nivou.
Gore ovaj kolega spomenu Papca ,njega nema u repci ,i ko zna hoce li ga i biti ,pa smo mogli i Salihamidzica spomenuti..ali to nije realno.
Znaci ,nasa zadnja linija je bukvalno KRITICNA ,da nije Spahe ,ne smijem ni misliti kako bi to izgledalo..
I da ,Modric je igrac koji bi u bilo kojoj ekipi svijeta bio u pocetnih 11 ,mozda ne bi u Spaniji .
Ovdje je problem mali ,bilo bi lijepo da admin malo poradi na tome ,da sve sto se napise ,ne mora biti niz dlaku svim forumasima ,znaci svak' ima pravo da napise sta misli bez vrijedjanja drugih.
Ovdje je neutral recimo napisao pravo lijep post ,i sasvim objektivan ,i onda su se nasli svi da prigovaraju njemu ,nije to ok.
Ima dosta clanova foruma koji ne znaju pisati nikako ,pa im ne zamjere mnogi ,isto tako ne bi ni oni trebali zamjeriti nekome na objektivnoscu bez obzira o cemu se radilo.
Nisu oni drugi tip napadača, oni su igrači koji su "Jednokratna upotreba", a Džeko kako stari može biti samo bolji, čvršći i zreliji...i poželjniji...Neutral je napisao/la:
Oni su drugi tim napadača. Čekaju da im dođe servirana lopta pa onda zabiju. Gili je bolji od Klaasa, no nebitno sada.
Edin ima 23 godine, ili je 24 sada ne znam tačno jer mu je neki dan bio rođendan. Ima klasu, to je dokazao, dokazati će se ako Bog da i u jačim timovima nego što je to Wolfsburg, ali pomalo. Ne treba sada dizati sve toliko . Baljić je onda otišao u Real, pa su povrede učinili svoje. Treba imati strpljenja. Vedo je zabijao kao lud, onda je povreda ućinila svoje.
@Harisph
Nemoj molim te više. Dosta je bilo šala takvoga tipa. Pretjeruješ sada.
AYAN je napisao/la:Nisu oni drugi tip napadača, oni su igrači koji su "Jednokratna upotreba", a Džeko kako stari može biti samo bolji, čvršći i zreliji...i poželjniji...Neutral je napisao/la:
Oni su drugi tim napadača. Čekaju da im dođe servirana lopta pa onda zabiju. Gili je bolji od Klaasa, no nebitno sada.
Edin ima 23 godine, ili je 24 sada ne znam tačno jer mu je neki dan bio rođendan. Ima klasu, to je dokazao, dokazati će se ako Bog da i u jačim timovima nego što je to Wolfsburg, ali pomalo. Ne treba sada dizati sve toliko . Baljić je onda otišao u Real, pa su povrede učinili svoje. Treba imati strpljenja. Vedo je zabijao kao lud, onda je povreda ućinila svoje.
@Harisph
Nemoj molim te više. Dosta je bilo šala takvoga tipa. Pretjeruješ sada.
Eh to je osobina Džeke.
sta ti uopste radis ovdje na BH forumu?? ti si onaj lik koji je stalno provocirao i zajebavao tamo kad je bila tema o EPu u rukometu nedavno. negine ti banana na ovome forumu, a svakako imas hiljadu "kockasti" foruma pa prosipaj pamet tamo..dean_ je napisao/la: ma dobro nisam mislio na tebe,nego na ove što se vole uspoređvat sa hrv rep.....kakav kompleks bi ja imao u vezi bošnjaka?? malo surfam interetom i eto me ovdje....kažem si: ajd da vidim šta se priča o edinu,stvarno dečko igra....kad ono ovdje bahatost i uspoređivanje sa hrvatskom
harishp je napisao/la:@Neutral o kakvoj ti sali pises.Mrtav ozbiljan.
I ozbiljno se pocinjem brinuti za tebe.Hajde onaj drugi satro realista je vazda bio ofarban sa hiljadu boja.
Ali ti izgleda ode iz @gerinog plemena u cerokeze jarane.
Svi nesto,fini,dobri ovaki onakvi.Kome bolan to ulazis u ..........
a jel zabranjeno ljudima ići na strane forume??sta ti uopste radis ovdje na BH forumu?? ti si onaj lik koji je stalno provocirao i zajebavao tamo kad je bila tema o EPu u rukometu nedavno. negine ti banana na ovome forumu, a svakako imas hiljadu "kockasti" foruma pa prosipaj pamet tamo....
Trenutno korisnika/ca: hurem, jasmin10, zastitaIdentiteta i 33 gosta.