Toni Sunjic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sagitarius
Kontakt:

Re: Toni Sunjic

Post Postao/la sagitarius » 19 dec 2014, 19:03

BozePetra je napisao/la:
sagitarius je napisao/la:Razumijem ja to sve, i ne treba odgovarati za to, al kazem nije sto posto sigurno da li bi njemu Bosna bila prvi izbor da je u isto vrijeme dobio poziv i Stimca, razumijes?

Nazalost takva nam je drzava, rijetko koji Toni, Marko iz Mostara, Aleksandar iz Banja Luka se ne bi dvoumili kada bi dobili poziv u isto vrijeme da igraju za Bosni il' Hrvatsku/Srbiju..Isti slucaj kao s Bojanom Bogdanovicem, postavlja grb Hrvatske i tzv Herceg Bosne..

Što se toga tiče, na prethodnoj stranici sam navela primjer Muamera Tankovića.

Offtopic: piše se "Sagittarius" - sa dva t, momčino!
Offtopic, znam pametnice, al taj nick je bio zauzet ;)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 19 dec 2014, 19:05

ova situacija oko Tonija je baš škakljiva.Pitanje je kako će se ostali reprezentativci sada odnositi prema njemu(vjerovatno mu neće niko ništa reći ali da će ovu inf. imati u podsvijesti to da).To što je njegov otac uradio neka je njemu na čast,ako mu se dokaže ima da robija,Toni ne treba da snosi krivicu..

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 dec 2014, 19:10

A, koliko je sigurno da je baš ovaj Tadija otac našeg Tonija? U svakom slučaju, smirite se malo, otišli ste predaleko.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 19 dec 2014, 19:22

Nisam citao komentare ali cijenim da su najagilnije patriJote i brigade iz Stokholma, Minhena, Malema, Osla, Geteborga i drugih patriJotskih gradova zapada i sjevera. Sve cekam kad ce doci sa prikupljenim znanjem i lovom da voljenu drzavu pomognu konkretno a ne ovako preko interneta. Nada umire posljednja, bice da od virtualnog izljeva paTrijotizma nista drugo necu docekati.

U BiH je rat zavrsen potpisanim mirom bez pobjednika. Drzavu i reprezentaciju cine ljudi koji je vole i ne vole. Dekretom zabraniti angazman onim koji ne vole je pucanj u koljeno drzavi i reprezentaciji.

Toni ne treba odgovarati za ono sto je ucinio njegov otac. Ako je castan, trebao bi prvo sebi pa onda porodici stratalog izjaviti zaljenje. Al ne mora ni to. Demokratska smo drzava, **** ga, za to smo se borili. Nema mrskog komunizma da odredjuje moralne norme, a ni teokratije, bgm....

Ja ne mogu nikoga tjerati da bude ovakav ili onakav. Covjek je sebi najveci prijatelj i neprijatelj.

Od Tonija ocekujem da se bori i pristojno ponasa. To je sve. Ostalo je do njega i njegovog karaktera.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 19 dec 2014, 19:27

Valencia je napisao/la:Nisam citao komentare ali cijenim da su najagilnije patriJote i brigade iz Stokholma, Minhena, Malema, Osla, Geteborga i drugih patriJotskih gradova zapada i sjevera. Sve cekam kad ce doci sa prikupljenim znanjem i lovom da voljenu drzavu pomognu konkretno a ne ovako preko interneta. Nada umire posljednja, bice da od virtualnog izljeva paTrijotizma nista drugo necu docekati.

U BiH je rat zavrsen potpisanim mirom bez pobjednika. Drzavu i reprezentaciju cine ljudi koji je vole i ne vole. Dekretom zabraniti angazman onim koji ne vole je pucanj u koljeno drzavi i reprezentaciji.

Toni ne treba odgovarati za ono sto je ucinio njegov otac. Ako je castan, trebao bi prvo sebi pa onda porodici stratalog izjaviti zaljenje. Al ne mora ni to. Demokratska smo drzava, **** ga, za to smo se borili. Nema mrskog komunizma da odredjuje moralne norme, a ni teokratije, bgm....

Ja ne mogu nikoga tjerati da bude ovakav ili onakav. Covjek je sebi najveci prijatelj i neprijatelj.

Od Tonija ocekujem da se bori i pristojno ponasa. To je sve. Ostalo je do njega i njegovog karaktera.

Aj, ne rise, matere ti. Ove tvoje skrabotine ni pas s maslom ne bi pojeo. Sta sad? To sto smo dijaspora nam zabranjuje da imamo stav, da pratimo reprezentaciju? Nigdje veze ta tvoja prica. Samo se Bosnjaci dijele, ne vidim Hrvate i Srbe da pljuju svoju dijasporu koja je brojnija od nase.
Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 19 dec 2014, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 19 dec 2014, 19:31

voltron30 je napisao/la: Nemoj se džaba raspravljati s patriJotama. Nema većih domoljuba, ni moralnih vertikala al' sa sigurne udaljenosti od 1000 i kusur kilometara od BiH. Pogotovu se čuvaj 1. handžar-forumske divizije, ti su zayebani.

[youtube][/youtube]

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 19 dec 2014, 19:41

Sta god tata radio u ratu, Toni nema bas nista s tim. Puna podrska za Tonija!
Ovi sto jedva cekaju razlog da se momak pljuje, odje.baus!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 dec 2014, 19:41

Do unazad 3-4 godine sam i ja znao "lajati" na dijasporu i imao plitko razmisljanje kad su oni u pitanju a onda s vremenom shvatis da si velikoj banani sa tim nacinom razmisljanja. Dijaspora je nesto najbolje sto ova drzava ima, i ne treba niko sebi davati pravo da daje procjenu ko je veci patriota od koga. Dosta domacih seronja sa prebivalistem u BiH domacu lovu trosi u susjednim drzavama i po inostranstvo dok nasi ljudi okupljeni oko svojih udruzenja u svojim lokalnim srednima vecinu love zaradjenu u drugoj drzavi preko ljeta potrosi u Bosni. A i vece su patriote od ostalih, to sto su otisli trbuhom za kruhom nije razlog da ih se naziva manjim patriotama ili cak izdajicama.
1946

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 19 dec 2014, 19:43

Dokle god Toni daje 100% na terenu i ne priča puno okolo imat ce podrsku kao i svaki reprezentativac, a na oca mu se popiškim lagano :wave:

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 19 dec 2014, 20:01

Toni Sunjic nije, kao bilo ko od nas, odgovoran za ono sto mu je otac ili neko u familiji uradio prije 20 godina. To sta bi bilo, kad bi bilo , za kog bi se ili ne bi odluci, mozemo nagadjati.
Momak je nas reprezentativac, dok igra dobro i zasluzuje pozive, dok se licno ne kompromituje, treba ga ostaviti na miru .

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 19 dec 2014, 20:02

toniju podrska, veliki borac na terenu. u inat talibanskim dusmanima, toni.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

santasa
Kontakt:

Post Postao/la santasa » 19 dec 2014, 20:04

Virtu4l je napisao/la:Poprilično nezgodna situacija za Tonija, ali ne vidim zašto bi to trebalo da utiče na njegovu karijeru u reprezentaciji BiH. Toni nam treba, i ni u jednoj varijanti on ne treba da ispašta zbog greške svoga oca.

Iskreno se nadam da mediji ovo neće napumpati, i da Toni neće napustiti reprezentaciju zbog pritiska koji ponekad zna biti nepodnošljiv.
itekako će uticati - pogledaj kako ovo komentarišu likovi poput "Cartman" i "Head", naročito raspravu između "Head"-a i "dubrava" iz Zagreba
šta se može očekivati kad i ako istrči na teren pred naše navijače

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 dec 2014, 20:06

santasa je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Poprilično nezgodna situacija za Tonija, ali ne vidim zašto bi to trebalo da utiče na njegovu karijeru u reprezentaciji BiH. Toni nam treba, i ni u jednoj varijanti on ne treba da ispašta zbog greške svoga oca.

Iskreno se nadam da mediji ovo neće napumpati, i da Toni neće napustiti reprezentaciju zbog pritiska koji ponekad zna biti nepodnošljiv.
itekako će uticati - pogledaj kako ovo komentarišu likovi poput "Cartman" i "Head", naročito raspravu između "Head"-a i "dubrava" iz Zagreba
šta se može očekivati kad i ako istrči na teren pred naše navijače
E pa sa jednim takvim incidentom se možemo poselamit s dobrim imidžom reprezentacije.
#Salihović

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 19 dec 2014, 20:13

I Toni sada treba biti pametan, ne reagovati na prozivanja , kojih ce zasigurno biti, mozda i dobacivanja i zvizduka na utakmicam.
Najgore bi bilo da sada daje neku podrsku ocu i neke politicke izjave, to bi bio kraj.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 dec 2014, 20:15

SjeverniVjetar je napisao/la:I Toni sada treba biti pametan, ne reagovati na prozivanja , kojih ce zasigurno biti, mozda i dobacivanja i zvizduka na utakmicam.
Najgore bi bilo da sada daje neku podrsku ocu i neke politicke izjave, to bi bio kraj.
Ako mu da podršku ili izvali neku glupost, to je druga priča, a sve dok je momak regularan treba biti na njegovoj strani.
#Salihović

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 19 dec 2014, 20:28

Toni je ljudina, čvrsto vjerujem da nista nema sa fašizmom zapadne Hercegovine sem porijekla, ovo će uticat na njega to je nesumnjivo, ali će.dati povod našim nadripatriotama da pljunu po njemu, vidim vec ga pljuju i izmišljanje greške, pamet u glavu moj toni.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 dec 2014, 20:31

Head je napisao/la:Do unazad 3-4 godine sam i ja znao "lajati" na dijasporu i imao plitko razmisljanje kad su oni u pitanju a onda s vremenom shvatis da si velikoj banani sa tim nacinom razmisljanja. Dijaspora je nesto najbolje sto ova drzava ima, i ne treba niko sebi davati pravo da daje procjenu ko je veci patriota od koga. Dosta domacih seronja sa prebivalistem u BiH domacu lovu trosi u susjednim drzavama i po inostranstvo dok nasi ljudi okupljeni oko svojih udruzenja u svojim lokalnim srednima vecinu love zaradjenu u drugoj drzavi preko ljeta potrosi u Bosni. A i vece su patriote od ostalih, to sto su otisli trbuhom za kruhom nije razlog da ih se naziva manjim patriotama ili cak izdajicama.
Ok, sve to stoji ali kako neko ko nikada nije zivio u BIH moze sebi uzeti za pravo da bas on odredjuje ko je Bosanac a ko nije? Tu pricu uvijek isti pocinju, zna se koji su! Nevjerovatno, malena smo nacija i ne smijemo se dijeliti a najvise nas dijele ljudi koji ne zive u BIH. Jbg sad
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 dec 2014, 20:37

Head je napisao/la:Rat i ratna desavanja su jos uvijek tabu tema u Bosni i Hercegovini, neki su direktno ili indirektno osjetili posljedice rata na svojoj kozi tako da sad sve sto ima veze sa ratom preziru. Neciji ocevi, dede, braca dali zivote za ovu zemlju boreci su protiv ljudi kakav je njegov otac i izborili se hvala Bogu. Ne mozes ti sad na to gledati kao da se nista nije desilo. Izgubljeno je na desetine hiljada zivota od strane agresora medju kojim je bio njegov otac i ne ocekujte da javnost ovo posmatra kao da se nije nista desilo. Licno, ja sam osjetio posljedice rata tako da imam pravo prezirati sve sto ima veze sa agresorima. Ako vama ne smeta to je vasa stvar, ali nemojte pokusavati druge tjerati da gledaju tako hladnokrvno na ratna desavanja.
Tako je.

Nemojte udarati na nas dijasporu svaki dan mi se sjetimo Bosne, a vikendom pogotovo kad Enes zapjeva "kad me piiiitas koji sam znanac, ponosno kazem da sam Bosaaaaaaanac" :mrgreen:

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 19 dec 2014, 20:58

STEVIE je napisao/la:toniju podrska, veliki borac na terenu. u inat talibanskim dusmanima, toni.

Vjerovatno je i onaj jadni i nevini covjek u ocima Tonijevog oca bio taliban. Zbog tebe i takvih srbaliya, divim se biti "taliban". :wave:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 dec 2014, 21:06

Nigdje veze... Igrama na terenu je zaslužio da ga poštujemo... Pošteno igra za BiH, sve osim podrške od nas i respekta ne bi bilo korektno!!!

Sent from Angelina's bed

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, kakarut, zgembo89 i 44 gosta.