Toni Sunjic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BozePetra
Kontakt:

Re: Toni Sunjic

Post Postao/la BozePetra » 19 dec 2014, 17:52

Da li svako dijete čiji roditelji naprave neko sr.nje zaslužuje da ga se nabije nogom iz vrtića, iz škole, sportskog kluba...?

Da to tako hoda i da je to normalno, onda bi svaki kriminalac išao u zatvor sa kompletnom familijom.
Zadnja izmjena: BozePetra, dana/u 19 dec 2014, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
#Salihović

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 19 dec 2014, 17:54

CItam komentare na ovoj temi i mnogi potvrdjuju definiciju balije.. Ako je moj otac ubio covjeka znaci i mene mogu osuditi kao ubicu

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 dec 2014, 17:54

Head je napisao/la:Rat i ratna desavanja su jos uvijek tabu tema u Bosni i Hercegovini, neki su direktno ili indirektno osjetili posljedice rata na svojoj kozi tako da sad sve sto ima veze sa ratom preziru. Neciji ocevi, dede, braca dali zivote za ovu zemlju boreci su protiv ljudi kakav je njegov otac i izborili se hvala Bogu. Ne mozes ti sad na to gledati kao da se nista nije desilo. Izgubljeno je na desetine hiljada zivota od strane agresora medju kojim je bio njegov otac i ne ocekujte da javnost ovo posmatra kao da se nije nista desilo. Licno, ja sam osjetio posljedice rata tako da imam pravo prezirati sve sto ima veze sa agresorima. Ako vama ne smeta to je vasa stvar, ali nemojte pokusavati druge tjerati da gledaju tako hladnokrvno na ratna desavanja.

Ta sam. Ta iz tvog opisa - dobro sam osjetila rat, i ja i moji. I ja bih sad trebala da Tonija Šunjića krvim za nešto što se desilo kad je on imao 4 godine?

Ljudi, rat je završen prije 20 godina, život ide dalje.
#Salihović

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 19 dec 2014, 17:55

Toni potreban si reprezentaciji :bih: :bih:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 dec 2014, 17:55

Nemojte suditi Toniju zbog njegovog oca. Toni ostavlja srce na terenu za drzavni dres, gine za svaku loptu. Nemojte srati i praviti nered koji uopste nije potreban sad kada smo dobili novog selektora.

Ako je nekome caca hodza, ne znaci da ce on biti mujezin. Prestanite sa glupostima i pustite momka na miru.

Otac neka mu odgovara za nedjela i neka ga kazne onako kako je zasluzio.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 dec 2014, 17:57

BozePetra je napisao/la:
Head je napisao/la:Rat i ratna desavanja su jos uvijek tabu tema u Bosni i Hercegovini, neki su direktno ili indirektno osjetili posljedice rata na svojoj kozi tako da sad sve sto ima veze sa ratom preziru. Neciji ocevi, dede, braca dali zivote za ovu zemlju boreci su protiv ljudi kakav je njegov otac i izborili se hvala Bogu. Ne mozes ti sad na to gledati kao da se nista nije desilo. Izgubljeno je na desetine hiljada zivota od strane agresora medju kojim je bio njegov otac i ne ocekujte da javnost ovo posmatra kao da se nije nista desilo. Licno, ja sam osjetio posljedice rata tako da imam pravo prezirati sve sto ima veze sa agresorima. Ako vama ne smeta to je vasa stvar, ali nemojte pokusavati druge tjerati da gledaju tako hladnokrvno na ratna desavanja.

Ta sam. Ta iz tvog opisa - dobro sam osjetila rat, i ja i moji. I ja bih sad trebala da Tonija Šunjića krvim za nešto što se desilo kad je on imao 4 godine?

Sto se mene tice istetoviraj ga na pupku da je vazda kraj tebe ali nemoj ostale tjerati da na ovo gledaju kao da se nista nije desilo. Svako ima pravo na svoje misljenje. Licno, za mene je nepozeljan u reprezentaciji.
1946

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 19 dec 2014, 17:58

Tako je. Mi kao narod si previse dopustamo, i zbog toga stradamo svakih 50 godina. Toni neka osudi zlodjelo svog oca, kao i udruzeni zlocinacki poduhvat, poznatiji i po imenu "Herceg-Bosna". :kafa:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 dec 2014, 18:00

Head je napisao/la:
BozePetra je napisao/la:

Sto se mene tice istetoviraj ga na pupku da je vazda kraj tebe ali nemoj ostale tjerati da na ovo gledaju kao da se nista nije desilo. Svako ima pravo na svoje misljenje. Licno, za mene je nepozeljan u reprezentaciji.
Za mene je on reprezentativac BiH i treba da ostane!
#Salihović

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 dec 2014, 18:00

arelinho je napisao/la:Toni potreban si reprezentaciji :bih: :bih:
Prosjecan igrac, bas kao Bicakcic i ostali stoperi osim Spahica. Nikakav velik gubitak ne bi bio. Pokazao je protiv Izraela i Kipra koliko je limitiran.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 dec 2014, 18:00

JackTheStripper je napisao/la:

Tako je. Mi kao narod si previse dopustamo, i zbog toga stradamo svakih 50 godina. Toni neka osudi zlodjelo svog oca, kao i udruzeni zlocinacki poduhvat, poznatiji i po imenu "Herceg-Bosna". :kafa:
Da upravo to, sve ove godine zna za to i suti kao pizda jer zna da ce mu sjebati karijeru. Bas me zanima hoce li javno osuditi oca ili ce poslati koji euro da mu pomogne...
1946

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 19 dec 2014, 18:03

Ja iskreno mislim da svi naši momci uključujući i Tonija naravno, vole ovu zemlju.Neko je napisao da igraju zbog interesa, evo ja ću navesti primjer da je jedan Medunjanin prije reprezentacije igrao u Real Valladolid nakon toga u Makabiju,..sporu, dakle reprezentacija mu u tom segmentu nije puno pomogla. Znaci, tu su igraju, naši su i ne treba im za svaku riječ prigovarati. Sto se Tonija tiče, ovo je zeznuta situacija za njega zbog podneblja na kome se nalazimo.Iako mali nije kriv, većina ljudi posebno ovih koji su izgubili nekog svog u toku rata će ga poistovjećivati sa ocem agresorom za sta ni njih ne možemo kriviti.
Zadnja izmjena: adoo11, dana/u 19 dec 2014, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 19 dec 2014, 18:05

adoo11 je napisao/la:Ja iskreno mislim da svi naši momci uključujući i Tonija naravno, vole ovu zemlju.Neko je napisao da igraju zbog interesa, evo ja ću navesti primjer da je jedan Medunjanin prije reprezentacije igrao u Viljarealu a nakon toga u Makabiju,..sporu, dakle reprezentacija mu u tom segmentu nije puno pomogla. Znaci, tu su igraju, naši su i ne treba im za svaku riječ prigovarati. Sto se Tonija tiče, ovo je zeznuta situacija za njega zbog podneblja na kome se nalazimo.Iako mali nije kriv, većina ljudi posebno ovih koji su izgubili nekog svog u toku rata će ga poistovjećivati sa ocem agresorom za sta ni njih ne možemo kriviti.
Kakav crni Villarreal :D
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 19 dec 2014, 18:06

Halali :D pišem jedno mislim drugo, eto ispravio sam se :D
Zadnja izmjena: adoo11, dana/u 19 dec 2014, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 dec 2014, 18:09

Medunjanin moze samo sanjati Villareal nista drugo....I ovo sto igra u Deportivu je smijurija,a ovi na ss.ba odma izbace da je bio najbolji da je igrao to je bitno...Covjek je los u kao i kompletan tim Deportiva ..

A sto se tice Tonija on moze naci solidan klub za pocetak pa probat dalje napredovati....
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 19 dec 2014, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 dec 2014, 18:11

Consigliere je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Poprilično nezgodna situacija za Tonija, ali ne vidim zašto bi to trebalo da utiče na njegovu karijeru u reprezentaciji BiH. Toni nam treba, i ni u jednoj varijanti on ne treba da ispašta zbog greške svoga oca.

Iskreno se nadam da mediji ovo neće napumpati, i da Toni neće napustiti reprezentaciju zbog pritiska koji ponekad zna biti nepodnošljiv.
Bravo, ukrao si mi post ;) :mrgreen:
:salut:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 19 dec 2014, 18:13

BozePetra je napisao/la: Nema tu šta da se razmišlja - Toni ostaje! Kakve veze on ima s djelima svog oca? Imao je 4 godine kad je rat počeo, helooou! I da mu nije stalo do BiH ne bi ni obukao reprezentativni dres!

Ne nasjedajte na ovakve stvari, ne treba nam dodatna drama oko reprezentacije! Baš sad bi trebali da pokažemo da je to tim za cijelu BiH!
Otkud ti znas, sta da je u isto vrijeme dobio poziv Susica i tadasnjeg selektora Hrvatske, koju bi reprezentaciju izabrao hmm razmisli malo o tome, bil mu i tada Bosna i Hercegovina bila prvi izbor? :)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 dec 2014, 18:16

sagitarius je napisao/la:
BozePetra je napisao/la: Nema tu šta da se razmišlja - Toni ostaje! Kakve veze on ima s djelima svog oca? Imao je 4 godine kad je rat počeo, helooou! I da mu nije stalo do BiH ne bi ni obukao reprezentativni dres!

Ne nasjedajte na ovakve stvari, ne treba nam dodatna drama oko reprezentacije! Baš sad bi trebali da pokažemo da je to tim za cijelu BiH!
Otkud ti znas, sta da je u isto vrijeme dobio poziv Susica i tadasnjeg selektora Hrvatske, koju bi reprezentaciju izabrao hmm razmisli malo o tome, bil mu i tada Bosna i Hercegovina bila prvi izbor? :)
To ga i dalje ne dovodi u vezu sa onim što je uradio njegov otac!

Ljudi, poenta je u tome da za svako odgovara za svoja nedjela, ne mogu ja ići u zatvor za nešto što je napravio moj otac!

Capisci?
#Salihović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 dec 2014, 18:21

Po ko zna koji put miješamo kruške i jabuke.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 19 dec 2014, 18:24

A i nije neki igrac, bez obzira sto mu je otac ratni zlocinac. Ima ih boljih koji jos k tome vole ovu drzavu i ciji roditelji nisu cinili zlo i koji ih nisu odgojili u duhu velikosrpstva/velikohrvatstva. :kafa:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 19 dec 2014, 18:26

JackTheStripper je napisao/la:A i nije neki igrac, bez obzira sto mu je otac ratni zlocinac. Ima ih boljih koji jos k tome vole ovu drzavu i ciji roditelji nisu cinili zlo i koji ih nisu odgojili u duhu velikosrpstva/velikohrvatstva. :kafa:
Eto mi znamo koji od njih voli ovu zemlju ako ko ne voli.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, Normus90, UtdBiH21 i 59 gostiju.