Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

MaliMemo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la MaliMemo » 26 mar 2010, 17:07

jasko_juve je napisao/la:pa dobro tu je to..jbg ipak sam stavio covjeka (Ibisevica) koji igra stalno u prvoj ekipi..po meni je Muslimovic 100x bolji od Vedada..
Vedo propao ko zeton :mrgreen: , samo ne znam hoce li Pape davati prednost Vedi ili Muslimovicu u startnoj postavi.
× Plava krv ispod koze ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 mar 2010, 17:10

Neutral je napisao/la:
harishp je napisao/la:Objektivnost na nivou. :roll:
40 miliona nije postavio San ili Avaza.Vec Njemacka glasila kao i menadjer vukova.
Uostalom ako su nekom drazi,bolji,kvalitetniji,zanimljiviji,skuplji igraci ''kockasti ili orlasi''
Siroko vam toplo polje i na forume i stranice razglabati onda mozete gdje su puna usta takvih.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

U ugovoru mu piše da je transferr fee 40 miliona. Isto kao u Messija 300 miliona ilki koliko već :roll:

To je neka razlika, kontaš ???

Klub koji ponudi 40 miliona može automatski stupiti u kontakt sa Edinom, klub to ne može da zaustavi. Drugo je što neki nude 25 miliona, pda onda Vukovi odbijaju to. Cijene igrača nemaju veze sa nekim timom, jer je fudbal timska igra, a ne pojedinačna.

@Ayan

Vjeruj mi da znam dosta o fudbalu, razlika između mene i tebe je ta što ti poznaješ samo BiH, a ne ostale. ;)

Huntelaar je otišao za 20 miliona u Real pa ništa od njega, Gilardino za 24 miliona u Milan, pa ništa. Zvuči ti poznato za ne. :mrgreen:
To isto kao da si rekao piva kosta dvije marke ako neko ponudi jednu kahva ga jedino moze dopasti. :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 26 mar 2010, 17:12

velez_mostar je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:pa dobro tu je to..jbg ipak sam stavio covjeka (Ibisevica) koji igra stalno u prvoj ekipi..po meni je Muslimovic 100x bolji od Vedada..
Dobro si sve ,samo je za mene Modric puno bolji od Misketa.
sto se tice trke jest,al sto se tice onog zadnjeg pasa i nije..iskreno,malo navijacki je ovo bilo..jer ipak Misimovic je najbolji asistent lige,znamo svi o kakvom igracu se radi..i mislio sam da onakav Modric,sicusan,nikad nece uspjet u Engleskoj zbog rasta i snage,al me stvarno iznenadio,igracina,nema sta,samo da ga povrede zaobidju..i ljudi dosta je vise nacionalne mrznje,hajmo volit fudbal i gledati i navijati za SUSJEDE kad odu na neka velika takmicenja a BIH ne ode..Mrznja i prepucavanja nikud ne vode,dosta je bilo rata..ajmo,ajmo,ajmo biti dobri ljudi.. :D :D :D :D :D :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 26 mar 2010, 17:13

Kompleksas,
gdje ti vidis kompleks u mome postu, valjda je to neki kompleks sto ti imas za bosnjake.
Ja sam stavio da ne znam za druke repke. Ali znam za Bosnu i Hercegovinu i nemoras stavljati to bosnjaci jer ne znam/znas ko je sta i ko
ma dobro nisam mislio na tebe,nego na ove što se vole uspoređvat sa hrv rep.....kakav kompleks bi ja imao u vezi bošnjaka?? malo surfam interetom i eto me ovdje....kažem si: ajd da vidim šta se priča o edinu,stvarno dečko igra....kad ono ovdje bahatost i uspoređivanje sa hrvatskom

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 17:14

Da, zavisno od toga kako je vlasnik te kafane u ovom slučaju Wolfsburg raspoložen. Imaju para, tako da žele što više love u slučaju Edina koji je igrač svjetske klase. Ako Miralemu ako Bog da zaobiđu povrede, onda će to isto Lyon raditi kao što je sa Diarrom, Maloudom, i još nekim radio.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 mar 2010, 17:15

dean_ je napisao/la:
soko je napisao/la:
HuX je napisao/la:-----------begovic(keno)----------------
golmani su nam bolji
ako se vrati papac, odbrana nam ce bit bolja
rahimic vs vukojevic. mala prednost ogiju jer je mladji i fizicki je potentniji, al ne velka rpednost
sredine su nam tu negdje, opet bi malu prednost dao hrvatima
napad, mislim da ne treba uporedjivat
Sad bi i ja dao prednost njima. Ali za koju godinu Pjanic ce biti vanzemaljac. A samo se ceka da buknu momci kao Stilic i Alispahic, itd. Nisam siguran za druge repke sto se tice mladi.

što se tiče mladih nada, hrvatska nikad nije imala veći potencijal....

a i vi bošnjaci dobili dva tri dobra igrača i odmah navalili uspoređivat se sa svojim uzorima hrvatima...valjda su to neki kompleksi koji su rasli 15 god
meni nije teško priznat da je đžeko svjetska klasa i da je bolji od svih hrvatskih igrača, ali 40 milj je ipak malo previše....i mali pjanić jako obećava

realno hrvatski igrači nikad nisu ni pružali neke partije za svoje klubove..uvjek su bolje igrali za reprezentaciju...bar do ovih zadnjih kvalifikacija.....olić i pranjić su sada više na klupi jer u bayernu imaju veću konkurenciju i nijemci moraju igrat zbog sljedećeg mundijala.....čorluka,kranjčar i modrić su standarni u četvrtom klubu najjače lige svijeta....rakitić je bio dosta nediscipliniran igrač, al magath će od njega napravit igračinu...eduarda je ozlijeda izbacila iz ritma i on definitivno mora promijenit klub....iako on za reprezentaciju uvijek zabije....ne bojim se ja za budućnost hrvatske reprezentacije
Cim si spomenuo samo Bosnjake ,odmah si pokazao svoju netrpeljivost ,znaci pola tvog posta pada u vodu ,a i ne sjecam se da su nam Hrvati uzori.
Pjanic nije "mali" ,on je veliki ,i formiran je igrac.
Sto se tice buducnosti ,i ne trebas se bojati ,jer je tu BIH kao rasadnik talenata ,od kojeg cete se ogrebati za pokojeg igraca koji ce vam kasnije biti nosioc igre.
Ako sam objektivan ,budi i ti..i da ,40 mil za Dzeku uopce nije puno ,kad uzmes u obzir trziste ,jer je on jedan od najtrazenijih igraca na svijetu ,godine mu uz to idu u prilog.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 mar 2010, 17:15

Neutral je napisao/la:
@Ayan

Vjeruj mi da znam dosta o fudbalu, razlika između mene i tebe je ta što ti poznaješ samo BiH, a ne ostale. ;)

Huntelaar je otišao za 20 miliona u Real pa ništa od njega, Gilardino za 24 miliona u Milan, pa ništa. Zvuči ti poznato za ne. :mrgreen:
Rekao sam ti već, da je Džeko za njih obojicu izmislio zrelost u igri, a ako to nisi uočio pogledaj malo kako ko igra, ne za kolko je miliona gdje prešao.

Zrelost je kad se napadač vrati do svog šesnesterca, uzme loptu, organizuje akciju sa ostalim igračima i na kraju te akcije asistira za gol ili bude strijelac.

Džeko ima takvih golova sa 23 godine...nekoliko. Dok Gilardinho i Huntelar....oni neka to malo gledaju i uče od majstora.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 mar 2010, 17:18

velez_mostar je napisao/la:
harishp je napisao/la:Objektivnost na nivou. :roll:
40 miliona nije postavio San ili Avaza.Vec Njemacka glasila kao i menadjer vukova.
Uostalom ako su nekom drazi,bolji,kvalitetniji,zanimljiviji,skuplji igraci ''kockasti ili orlasi''
Siroko vam toplo polje i na forume i stranice razglabati onda mozete gdje su puna usta takvih.
Ja se divim tvojoj hrabrosti da na forumu napises bilo sta ,svaka cast momak!
Ni uporediti se ne moze sa tvojom hrabroscu
Kad neko moze reci da onaj neuhranjeni padavicar Modric koji se cestito nije najeo jos od Mostara dok je bio.
Da bude bolji od Misketa.
U redu ukusi su cudni, ali ovo je za titule viteza hraborg srca.I kockasti bi se pocesali po glavi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 17:21

AYAN je napisao/la:
Neutral je napisao/la:
@Ayan

Rekao sam ti već, da je Džeko za njih obojicu izmislio zrelost u igri, a ako to nisi uočio pogledaj malo kako ko igra, ne za kolko je miliona gdje prešao.

Zrelost je kad se napadač vrati do svog šesnesterca, uzme loptu, organizuje akciju sa ostalim igračima i na kraju te akcije asistira za gol ili bude strijelac.

Džeko ima takvih golova sa 23 godine...nekoliko. Dok Gilardinho i Huntelar....oni neka to malo gledaju i uče od majstora.

Oni su drugi tim napadača. Čekaju da im dođe servirana lopta pa onda zabiju. Gili je bolji od Klaasa, no nebitno sada.

Edin ima 23 godine, ili je 24 sada ne znam tačno jer mu je neki dan bio rođendan. Ima klasu, to je dokazao, dokazati će se ako Bog da i u jačim timovima nego što je to Wolfsburg, ali pomalo. Ne treba sada dizati sve toliko . Baljić je onda otišao u Real, pa su povrede učinili svoje. Treba imati strpljenja. Vedo je zabijao kao lud, onda je povreda ućinila svoje.

@Harisph

Nemoj molim te više. Dosta je bilo šala takvoga tipa. Pretjeruješ sada.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 26 mar 2010, 17:23

Cim si spomenuo samo Bosnjake ,odmah si pokazao svoju netrpeljivost ,znaci pola tvog posta pada u vodu ,a i ne sjecam se da su nam Hrvati uzori.
Pjanic nije "mali" ,on je veliki ,i formiran je igrac.
Sto se tice buducnosti ,i ne trebas se bojati ,jer je tu BIH kao rasadnik talenata ,od kojeg cete se ogrebati za pokojeg igraca koji ce vam kasnije biti nosioc igre.
Ako sam objektivan ,budi i ti..i da ,40 mil za Dzeku uopce nije puno ,kad uzmes u obzir trziste ,jer je on jedan od najtrazenijih igraca na svijetu ,godine mu uz to idu u prilog.
a neću valjda spomenut srbe...fućka se njima za bih i hrvatsku....neću spominjat ni hrvate....valjda znaš zašto...i tko još ostaje???

ti se ne sjećaš da su vam hrvati uzori ,al ja se sjećam
hvala bogu da se ne bojim za budućnost...dinamo se uhodao i izbacuje igrače kao na traci...ako zatreba pogledat će se šta ima i u bih...zašto ne??? sve za hrvatsku

što se tiče edina.....ako neki klub za njega ikad plati 40 mij priznat ću da nije puno

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 mar 2010, 17:27

velez_mostar je napisao/la: Za kojeg naseg igraca ,osim Dzeke ,se interesuje neki klub?
Evo ,za Mandzukica se Everton interesira ,a on je u HR repci igrac sa klupe..zamislimo samo da za Zeca ,npr ,Everton pokaze interesovanje ,tema bi mu se otvorila ,i ne bi se gasila.
Znaci ,Dzeko je pokazao da je klasa ,i to je neupitno ,i bolji je od bilo kojeg HR napadaca ,ali u ostalim dijelovima ekipe nismo na njihovom nivou.
Gore ovaj kolega spomenu Papca ,njega nema u repci ,i ko zna hoce li ga i biti ,pa smo mogli i Salihamidzica spomenuti..ali to nije realno.
Znaci ,nasa zadnja linija je bukvalno KRITICNA ,da nije Spahe ,ne smijem ni misliti kako bi to izgledalo..
I da ,Modric je igrac koji bi u bilo kojoj ekipi svijeta bio u pocetnih 11 ,mozda ne bi u Spaniji .
Ovdje je problem mali ,bilo bi lijepo da admin malo poradi na tome ,da sve sto se napise ,ne mora biti niz dlaku svim forumasima ,znaci svak' ima pravo da napise sta misli bez vrijedjanja drugih.
Ovdje je neutral recimo napisao pravo lijep post ,i sasvim objektivan ,i onda su se nasli svi da prigovaraju njemu ,nije to ok.

Ima dosta clanova foruma koji ne znaju pisati nikako ,pa im ne zamjere mnogi ,isto tako ne bi ni oni trebali zamjeriti nekome na objektivnoscu bez obzira o cemu se radilo.
1.Pjanić...Traže ga : Mančester, Čelzi, Arsenal...
2.Muslimović...Traži ga Štutgart konkretnu ponudu poslo PAOK-u.
3.Misimović...Juventus, Milan...
4.Štilić...Seltik
5.Medunjanin...Vesthem
6.Ibričić-Blekburn...

Da ti ne nabrajam više... hajd sad idi plaši golubove
Željo i samo Željo...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 mar 2010, 17:30

Neutral je napisao/la:
Oni su drugi tim napadača. Čekaju da im dođe servirana lopta pa onda zabiju. Gili je bolji od Klaasa, no nebitno sada.

Edin ima 23 godine, ili je 24 sada ne znam tačno jer mu je neki dan bio rođendan. Ima klasu, to je dokazao, dokazati će se ako Bog da i u jačim timovima nego što je to Wolfsburg, ali pomalo. Ne treba sada dizati sve toliko . Baljić je onda otišao u Real, pa su povrede učinili svoje. Treba imati strpljenja. Vedo je zabijao kao lud, onda je povreda ućinila svoje.

@Harisph

Nisu oni drugi tip napadača, oni su igrači koji su "Jednokratna upotreba", a Džeko kako stari može biti samo bolji, čvršći i zreliji...i poželjniji...

Eh to je osobina Džeke.
Željo i samo Željo...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 17:34

AYAN je napisao/la:
Neutral je napisao/la:

@Harisph

Nisu oni drugi tip napadača, oni su igrači koji su "Jednokratna upotreba", a Džeko kako stari može biti samo bolji, čvršći i zreliji...i poželjniji...

Eh to je osobina Džeke.

Okej.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 mar 2010, 17:37

@Neutral o kakvoj ti sali pises.Mrtav ozbiljan.
I ozbiljno se pocinjem brinuti za tebe.Hajde onaj drugi satro realista je vazda bio ofarban sa hiljadu boja.
Ali ti izgleda ode iz @gerinog plemena u cerokeze jarane. :roll:
Svi nesto,fini,dobri ovaki onakvi.Kome bolan to ulazis u ..........
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 mar 2010, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 mar 2010, 17:37

minutaza hrvatskih igraca u ligi prvaka???
golovi hrvatskih igraca u ligi prvaka????
Totenhem ,njegove titlule i titule ove trojice u totenhemu???
priznanja od nengleske lige??'
golovi u njemackoj ligi ???..........

edin dzeko 4- komada-2 mancesteru...svaku tekmu odigrao ....sad igraju cetvrtfinale evropske lige
misimovic.....najj asistent svih vremena .......takodjer sve utakmice lige prvaka.....asiistencije i gol ili dva???
pjanic,u pretkolu jedan i sad ima 4 to je 5 ...onaj na bernabeu vrijedi 10 ......
dzeko,najbolji,najkorisniji igrac ove sezone ( bit ce :D ) 10-plasiranom klubu..... 40 000 000 cijena,sto ce biti najveci transferu ISTORIJI BUNDES LIGE.....zaintresirani....milan,juve,celzi,man utd .....uskoro ce se jos neki javiti :D :D

kako neko moze reci TOTENHEM veliki klub??? KAD SU IGRALI LIGU PRVAKA????
kad su osvojili prvenstvo???
dakle PROSJEK...
bajern....hem sto ova dva sjede na klupi,hem sto je bajern se utopio medju ostale klubove BL tako da i nije neka razlika izmedju HSV-a ,salkea,bajerna,bajer leverkusena.....sve u 5 grama,a i da je bolji trener wolsima bili bi u utrci za titulu ,,,,......tako da vam ta pricao BOLJIM klubovima nepije vode..... CSK .....LYON U CETVRTFINALU :D
dzeko i miske u cetvrtfinalu ......
i neko spomenu srnu...da je toliko dobar odo sada bi se nasao neko da ga kupi.... :roll: nekazem da nije ali .....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 26 mar 2010, 17:43

dean_ je napisao/la: ma dobro nisam mislio na tebe,nego na ove što se vole uspoređvat sa hrv rep.....kakav kompleks bi ja imao u vezi bošnjaka?? malo surfam interetom i eto me ovdje....kažem si: ajd da vidim šta se priča o edinu,stvarno dečko igra....kad ono ovdje bahatost i uspoređivanje sa hrvatskom
sta ti uopste radis ovdje na BH forumu?? ti si onaj lik koji je stalno provocirao i zajebavao tamo kad je bila tema o EPu u rukometu nedavno. negine ti banana na ovome forumu, a svakako imas hiljadu "kockasti" foruma pa prosipaj pamet tamo..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 17:44

harishp je napisao/la:@Neutral o kakvoj ti sali pises.Mrtav ozbiljan.
I ozbiljno se pocinjem brinuti za tebe.Hajde onaj drugi satro realista je vazda bio ofarban sa hiljadu boja.
Ali ti izgleda ode iz @gerinog plemena u cerokeze jarane. :roll:
Svi nesto,fini,dobri ovaki onakvi.Kome bolan to ulazis u ..........

To kao neko može da me pohvali što ja kao pišem da im je repka dobra. Nigdje veze. Jest eto meni stalo da neko mislim da ja falim njihovo kao najbolje. Ofarban =licemjeran. Ne , hvala Bogu da nisam. Imam svoj stav i njega se držim i držati ću se uvijek. Geronimo pleme, zar on ima neko pleme ?. Opet kažem držim se svoga vlastitog, ne pridružujem se tuđim. Što bi ja to nekome ulazio u ....nisam gay :roll:

Zapitaj se sebe kada ćeš pisati normalno, tako da svi razumijemo tvoje postove, e ne u kodovima i šiframa. Treba da zovem Toma Hanksa da mi dešifruje tvoj post kada pokušaješ biti sarkastičan.

No, tema je Edin Džeko, ako imaš neke primjedbe na moje pisanje onda se sloboda meni obrati preko PP, ili prijavi moj post ako te vrijeđa. Nisam nikoga vrijeđao, niti ću. Neću govoriti o drugima kao o nekim ljudima koji nemaju veze o ničemu, jer meni to ne dolikuje. Nije to moje da radim.

Sada adio. Aur revoir ili kako li je već.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 mar 2010, 17:47

E Tom Hanks ce ti garant sve objasniti,o cemu se radi. :lol: :mrgreen:
Inace to tvoje vazda dodvoravanje svima na usrtb svog i nije u redu.
Moras imati konstantan odnos u svemu.A ne mijenjati se poput vremena.
inace nista licno niti personalno.Ima ih i gori.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 mar 2010, 18:20, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 26 mar 2010, 17:54

johhny

uspoređuješ tottenham i wolsfburg.....tebi je isto borit se za ligu prvaka(i naslov) pokraj manchestera,chelsea,arsenala,liverpola i pokraj bayerna, schalkea,werdera,hsv-a??? istina totenham nikad nije igrao ligu pvaka, al igrat će sljedeće sezone!!..i to sve od kad su došli hrvatski igrači

ponavljam meni ne pada na pamet omalovažavat edina đžeku koji je trenutno bolji od svih hrvatskih igrača....i pjanić jako obećava....

srna apsolutno može igrat za bilo koji klub al iskreno ni ja nebi dao za njega 25 milj koliko traži onaj ukajinski tajkun..da je cijena bila niža on bi odavno igrao u većem klubu...iako se sad govori da je anceloti ozbiljno zagrizao....a i meni se čini da će prije đžeke u velikom klubu završit milan badelj iz dinama.....pa evo i mali lovren je za ogromne pare prešao u lyon i oni će od njega sigurno napravit igrača....a da ne govorim za domagoja vidu koji je još bolji od lorena...ili onaj golman matej delač koji je već potpisao za chelsea

i kažem hrvatski igrači nikad nisu igrali posebno dobro za klubove.....olić je u cska i hsv- u bio prosječan....al meni to nije bilo važno.....meni je važno da je on svojim golovima za hrvatsku srušio italiju,englesku,njemačku....šta su vama vrijedili oni silni edinovi golovi kad nije mogao zabit portugalu kad je bilo biti ili ne bit

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 26 mar 2010, 17:57

sta ti uopste radis ovdje na BH forumu?? ti si onaj lik koji je stalno provocirao i zajebavao tamo kad je bila tema o EPu u rukometu nedavno. negine ti banana na ovome forumu, a svakako imas hiljadu "kockasti" foruma pa prosipaj pamet tamo....
a jel zabranjeno ljudima ići na strane forume??

to je za tebe bila provokacija, al za mene nije bila...zato i nisam dobio ban....tvoji sunarodnjaci su bili puno gori

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”