Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Cartman » 19 dec 2014, 15:27

Hvala ti Emire sto si nam doveo Kolasinca. :bow:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 dec 2014, 15:39

Virtu4l je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Pa vecini je to bilo jasno nakon slika sa pregovora. Kome nije nikad i nece biti.
Kako jasno, pojasni? Evo, ja ti govorim da Emir Spahić nije imao nikakvu ulogu u tim pregovorima, došao je na kraj sastanka, kad je već sve bilo gotovo i kad je dogovor već bio postignut. Znači ili lažeš ili si loše informisan.
Tvoje prosudbe su uvijek bile neoborive pa tako i ova. Ajde Virtualni rekao si mi poslati nase pobjede tokom kvalifikacija za EP pa ih jos ne dobih. Bogu hvala da je otisao onaj koji nam je to onemogucio. Ali ti jos ne mozes Emiru priznati nista dobroga. Ima jos vremena. Progledati ces i ti nekada. :wave:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 dec 2014, 15:57

Kad bi mu ovo priznao, to bi bila laž i zabluda, ako si ti odabrao da živiš sa njom, ja nisam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 19 dec 2014, 16:06

Cartman je napisao/la:Hvala ti Emire sto si nam doveo Kolasinca. :bow:
i odveo Emenikea u drugi krug. :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 dec 2014, 17:00

http://www.klix.ba/sport/nogomet/gojak- ... /141219117" onclick="window.open(this.href);return false;

Sretno Ameru, moram rec da me je odusevio kad sam ga god gledao, ovo je nasa velika nada. Kakav je ove sezone u Olimpicu?

A kako je onda samo izlevatio Hadzica u utakmici mlade i senioerske repke. :bow:

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 19 dec 2014, 17:11

rusioc je sam doso do reprezentacije nije ga doveo emir ili juka ili bilo ko drugi da vas podsjetim momak je legenda

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 dec 2014, 17:45

dubrovnik je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Kvalitetan demant, kao i uvijek.
Kao i uvijek. Naravno. :D :D :D
:thumbup:
Emir Spahic nema nikakve veze sa Kolasincem. Susic ga nazvao i poslao da prisustvuje. Ni Begic se nebi nasao tu da nije imao "poslovni put" za Englesku.

Jedini zasluzan je Jusuf Becirovic, covjek koji se poznaje sa Faikom Kolasincem. Cuj Juka odveo Kolu kod Spahica. Nidje veze.

I svaki pregovor koji je Juka obavljao morao je da dobije zeleno svijetlo od Susica, znaci Juka nije nista na svoju ruku radio niti to moze.

Jedino gdje je Juka otisao (ali ovo je privatno bilo) kod Salatica i sa njim pricao, ali Safet ga nije htio u reprezentaciji.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 dec 2014, 18:13

master1015 je napisao/la:rusioc je sam doso do reprezentacije nije ga doveo emir ili juka ili bilo ko drugi da vas podsjetim momak je legenda
:bow: Seo je zaista veliki patriota.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 dec 2014, 18:19

emir79 je napisao/la:Emir Spahic nema nikakve veze sa Kolasincem. Susic ga nazvao i poslao da prisustvuje.
Ma pusti, nije se udostojio doći na vrijeme na sastanak, već je došao samo reda radi da se pojavi i da se slika, i to kad su svi detalji sa menadžerom i porodicom Kolašinac dogovoreni. Čuj Juka ga prebacio do Emira.

Što kaže majstor, Seo se u suštini sam doveo, samo im je trebala garancija da ide direktno u A tim, a ne u mladu, a Pape im je to garantovao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 dec 2014, 18:46

Emir Spahic je itekako umjesan u dovodjene Kolasinca. Naravno da je Juka zasluzniji i Seo koji je tu zelju pokazivao cijelo vrijeme. Da ne zaboravimo i Majstora koji je Seovu slavu pronio sirom BIH :D. Susic je zaluzan za provociranje mladica i sugeriranje Jagodicu da ga uzme. Posto je Seo Jagodica odbio a protisak javnosti rastao Susic ga je na kraju ipak pozvao. Naravno na silu jer Seo nije igrac od golova i pasova pa ga je u najvaznijoj utakmici generacije ostavio da cuci na klupi a Lulica na autoputu Safetovoga neznanja. Vjerovatno mu je Seo bio smetnja da stavi kojeg pulena Germanije u sastav. Takva su moja pamcenja vezana uz Kolasinca. Na srecu Seo nije igrao svaku u terminu sa Barcelonom pa ga je genije na kraju pozvao i pokupio hvalospjev za poziv. Kao i Besica naravno. A Spaha je tamo bio i to je cijela nacija vidjela. Zasto mozemo samo nagadjati. Neki mozda i znaju ali takvi sigurno o tome nece pisati. Susic naravno tu nije bio i to cijela nacija zna. Kao i nikad prije ni poslije. I zato i jest proslost.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 dec 2014, 18:50

master1015 je napisao/la:rusioc je sam doso do reprezentacije nije ga doveo emir ili juka ili bilo ko drugi da vas podsjetim momak je legenda
Jest malo sutra...zasto mu je onda trebalo par godina da dodje do reprezentacije...da mozda nije cekao da vidi hocemo li se kvalifikovati na SP?

Emir Spahic - kapiten za sva vremena

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 dec 2014, 18:55

Dino Arslanagic :thumbup:

Nadam se da ce on biti nas, da se ne kuka kao za Tanakovica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 19 dec 2014, 18:57

Elegant je napisao/la:Dino Arslanagic :thumbup:

Zna li neko sta je sa njim? Da li je predao papire? Nadam se da će bar Mesa biti nesto ažurniji po pitanju ovog momka.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 19 dec 2014, 18:57

hurem je napisao/la:
Jest malo sutra...zasto mu je onda trebalo par godina da dodje do reprezentacije...da mozda nije cekao da vidi hocemo li se kvalifikovati na SP?

reci mu to u lice ako smijes ja momka znam odkako se bavio fudbalu u stutgartu momku je uvijek zelja bila da igra za svoju domovinu mogo je on lako da igra za njemacku da je do svjetskog prvenstva bilo i da digne pehar jer boljeg lijevog beka njemacka nije imala u to vrijeme da te podsjetim ali njemu nije do para ili slave nego grb to sto se cekalo sest mjeseci razlog se zove safet susic jer ga omalozavo i brukao po medijama prico mi je jedan blizak njegov inace momak ima ogromnu glavu koja se ne moze uklapat u njemacku reprezentaciju momak je isto rusilac i legenda takodjer i najjaci igrac na svijetu mislim na sea
dokaz
" onclick="window.open(this.href);return false;

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 dec 2014, 19:03

master1015 je napisao/la:
hurem je napisao/la:

reci mu to u lice ako smijes ja momka znam odkako se bavio fudbalu u stutgartu momku je uvijek zelja bila da igra za svoju domovinu mogo je on lako da igra za njemacku da je do svjetskog prvenstva bilo i da digne pehar jer boljeg lijevog beka njemacka nije imala u to vrijeme da te podsjetim ali njemu nije do para ili slave nego grb to sto se cekalo sest mjeseci razlog se zove safet susic jer ga omalozavo i brukao po medijama prico mi je jedan blizak njegov inace momak ima ogromnu glavu koja se ne moze uklapat u njemacku reprezentaciju momak je isto rusilac i legenda takodjer i najjaci igrac na svijetu mislim na sea
dokaz
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 dec 2014, 19:08

edoo3 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Dino Arslanagic :thumbup:

Zna li neko sta je sa njim? Da li je predao papire? Nadam se da će bar Mesa biti nesto ažurniji po pitanju ovog momka.
Bila je "prica" da je zavrsio pasos, ali da ceka sportsko drzavljanstvo.

Sad da li je to samo bila prica ili istina ne zna se, u svakom slucaju dobro bi nam dosao, mlad momak izuzetan talenta a nama uvjek skripi u odbrani.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 19 dec 2014, 19:14

Bas tako, odbrana i napad su nam kritični. Kod Safeta jedini uslov da zaigraš za Repku je da budeš veznjak. Zato se nadam da ce se sad stvari koliko toliko promjeniti barem sto se ovih deficitarnih pozicija tice.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 dec 2014, 19:18

master1015 je napisao/la:
hurem je napisao/la:

dokaz
Kakav tenk. :tokralju: :bow:
1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 dec 2014, 19:19

Sjetite se da je Kolasinac dobio poziv za U21 EP, ali nije igrao zbog navodnih problema sa zubima. Ko je ikad propustio prvenstvo zbog toga? Kolasinac i Pjanic su jedini igraci koji su bez sumnje izabrali BiH srcem i niko nema pravo da im bilo sta prigovori sto se toga tice. Svi ostali su trzali i razmisljali i vagali, ali njih dvojica ne.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 dec 2014, 19:21

Cartman je napisao/la:Sjetite se da je Kolasinac dobio poziv za U21 EP, ali nije igrao zbog navodnih problema sa zubima. Ko je ikad propustio prvenstvo zbog toga? Kolasinac i Pjanic su jedini igraci koji su bez sumnje izabrali BiH srcem i niko nema pravo da im bilo sta prigovori sto se toga tice. Svi ostali su trzali i razmisljali i vagali, ali njih dvojica ne.
Jedina istina. Sigurno da su najvece patriote uz Dzeku, Spahica, Ibisevica.
1946

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, riki46, Sheyi, Zaboljesutra i 71 gost.