FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Buba00
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Buba00 » 19 dec 2014, 11:07

Bez ikakvih provokacija iskren da budem... Nikako mi nije jasno sta sebi misli ovaj Stevanovic zove ga Sarajevo koji definitivno u financijskom smislu nikad bolje nije stojalo , bori se za titulu! Igrat ce vjerovatno i evropu sljedece godine a on ide u Gyor koji tavori u sredini tabele a malo mu fali da se bori za opstanak :crazy: :crazy: :crazy:

wtff sta se desava sa pojedinim igracima. zar nije logicno da ce se prije prodati iz ekipe koja bolje igra , koja je bolje rangirana nego iz nekih donjih ekipa.. Svaki scout dodje gledat ekipe iz vrha malo ko ide gledat derbi zacelja..

Sad ili je on lud ili ja sto razmislja ovako al et :wtf: :wtf:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 19 dec 2014, 11:09

Buba00 je napisao/la:Bez ikakvih provokacija iskren da budem... Nikako mi nije jasno sta sebi misli ovaj Stevanovic zove ga Sarajevo koji definitivno u financijskom smislu nikad bolje nije stojalo , bori se za titulu! Igrat ce vjerovatno i evropu sljedece godine a on ide u Gyor koji tavori u sredini tabele a malo mu fali da se bori za opstanak :crazy: :crazy: :crazy:

wtff sta se desava sa pojedinim igracima. zar nije logicno da ce se prije prodati iz ekipe koja bolje igra , koja je bolje rangirana nego iz nekih donjih ekipa.. Svaki scout dodje gledat ekipe iz vrha malo ko ide gledat derbi zacelja..

Sad ili je on lud ili ja sto razmislja ovako al et :wtf: :wtf:
Jaca liga, bolji uslovi itd. Mozda ne finansijski al eto presudilo je to.
Zato ligu treba skratiti pod hitno, nece dosta igraca po livadama da igra.

Kad bude liga 10 - 12 , pa svako kolo derbi bolji tereni , vracat ce se ovi bolji igraci od nas (mislim na sve timove lige)

Kakva bi liga bila da npr sad u njoj imas bubam evo Benko, Jajalo, Husejnovic, Stevanovic, Vranjes, pa eto prica se o Simunicu, Pandza, pa da se npr vrati Dijaliba, Bekric i ostali liga bi bila vrh za pracenje

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 19 dec 2014, 11:11

Head je napisao/la:slika
Kondicioni trener u Njemačkoj, hmm, pa naredne polusezone ćemo biti još spremniji ako ovaj primjeni to što gore nauči.
Kad će više kraj pauze... :(

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 19 dec 2014, 11:14

Treba biti iskren i realan. I ja bih prije otisao tamo. Gyor ima odlican stadion i popratnu infrastrukturu. Liga im je bolja i bogatija od nase u svakom segmentu. O samoj organizaciji i savezu necu ni trositi rijeci. Ne znam kakva je tu dilema uopste. Samo bi budala dosla na nase njive da igra.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 19 dec 2014, 11:17

Odakle to vama da smo mi htjeli Stevanovća? Ibrak lijepo kod Kolara u emisiji kaže da ne razmišlja o tim imenima ( Stevanović, Sesar ). Sigurno da je bila želja doveli bi ga prije par mjeseci pa čekali pravo nastupa.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 dec 2014, 11:21

GameFKS je napisao/la:Odakle to vama da smo mi htjeli Stevanovća? Ibrak lijepo kod Kolara u emisiji kaže da ne razmišlja o tim imenima ( Stevanović, Sesar ). Sigurno da je bila želja doveli bi ga prije par mjeseci pa čekali pravo nastupa.
Bas! Fino covjek u emisiji rece trazimo pojacanja na drugim pozicijama, sto je i logicno jer nam skripi odbrana. Al jbg nasi forumski insajderi rekose "Stevanovic je gotova stvar". :facepalm: :facepalm:
Bahati, bahati Željkan!
1946

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 19 dec 2014, 11:22

Stevanovic bi za nas bio veliko pojacanje ali izabrao je drugi put i neka mu je sa srecom. Ali sa druge strane mi u ofanzivi smo odlicno pokriveni tako da nam to i nije bio prioritet. Siguran sam da ce nasi dovesti kvalitetna pojacanja a nama je trenutno prioritet odbrana, tacnije golman i stoper.
Ti si opet šampion !

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 19 dec 2014, 11:34

joker90 je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:Odakle to vama da smo mi htjeli Stevanovća? Ibrak lijepo kod Kolara u emisiji kaže da ne razmišlja o tim imenima ( Stevanović, Sesar ). Sigurno da je bila želja doveli bi ga prije par mjeseci pa čekali pravo nastupa.
Bas! Fino covjek u emisiji rece trazimo pojacanja na drugim pozicijama, sto je i logicno jer nam skripi odbrana. Al jbg nasi forumski insajderi rekose "Stevanovic je gotova stvar". :facepalm: :facepalm:
'Insajderi'ne postoje, mahala poražena i dotučena, hvala Bogu, konačno počinjemo ličiti na ozbiljan klub. 8-)

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 19 dec 2014, 11:36

Pojačanja koja trebaju doći: golman, štoper, zadnji vezni ( Rustemović ) je tu, i ofanzivni vezni. Samo polako.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

januar071
Kontakt:

Post Postao/la januar071 » 19 dec 2014, 12:37

Pozdrav Bordo-braci. :salut: Ide mjesec januar pa da se i ja pridruzim.Vidim sve nas manje pa reko red je da se registrujem.Cista nas metlom. :mrgreen:

EncoSA
Kontakt:

Post Postao/la EncoSA » 19 dec 2014, 13:29

Da se i ja tuspasim.
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 19 dec 2014, 13:54

BordoArmy88 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
'Insajderi'ne postoje, mahala poražena i dotučena, hvala Bogu, konačno počinjemo ličiti na ozbiljan klub. 8-)
Insajderi ce uvijek postojati i mahala nikad nece biti porazena, ali to je nesto normalno, ne bi bilo zanimljivo da toga nema ;)

Stevanovic bi sigurno bio pojacanje, ali sa njim je bio jasan dogovor, ako ne nađe nesto vani, doci ce u Sarajevo, nazalost nasao je, a nekima ovo moze posluziti da se spuste na zemlju, jer nije mi jasno kako dosad nisu skontali da nije lahko dovesti igraca u ovu ligu, pa iz nase lige idu u vijetnam na probu, samo da se ispale odavde, pa evo prije 10-tak dana je operiso koljeno jedan igrac Zvijezde, a ozlijedio se prije 3 mjeseca, doktorima trebalo tri mjeseca da skontaju u cemu je problem i kako izlijeciti igraca a to je nesto sasvim normalno kod nas, prije godinu i po jedan igrac Zvijezde prolazio kroz iste probleme, nekoliko mjeseci ni na nebu ni zemlji, jedan doktor ga poslao na operaciju, drugi ga vratio sa operacije, rekao mu da saceka nekoliko mjeseci :roll: ...dajem samo jedan primjer sa cim se sve igraci u ovoj ligi bore, i nije nikakvo cudo da bjeze odavde i da ne zele cuti o tome da se vrate...

Zato pojacanja kao sto je Stevanovic su jos uvijek prevelik zalogaj za nas, nije toliko do Sarajeva, koliko je do lige, jer ovdje se ne zeli niko vratiti i vracaju se samo oni koji nemaju druge opcije a oni su tu samo da odigraju koju utakmicu i da mogu naci sto bolji klub u aziji ili klub u Srbiji, Mađarskoj, Hrvatskoj....mi mozemo ovdje pisati kako to nisu jace lige od nase, ali to nije istina, oni su miljama ispred nas...

Pozitivno je to sto ti igrace zele popricati sa Ibrakovicem, znaci da i mi imamo nesto ponuditi a to je najbitnije i to je dokaz da se klub krece u pravom pravcu, ali ne moze sve preko noci, Tan je dosao prije godinu dana, i trebati ce jos nekoliko godina, dosta love i dosta srece da budemo ondje gdje zelimo biti, samo da je uzeti titulu ove sezone, da se skine pritisak, onda ce sve biti lakse...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 19 dec 2014, 13:57

Jel bio Hasetov turnir ove godine? Bilo bi lijepo kad bi se to diglo na malo veci organizacijski nivo, pa da se dovedu jake ekipe u Skenderiju. Uz malo bolju promociju i da se napuni dvorana. Poslije rata je i Dinamo dolazio, i igrale sve vece ekipe.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

EncoSA
Kontakt:

Post Postao/la EncoSA » 19 dec 2014, 14:03

bulbasor je napisao/la:Jel bio Hasetov turnir ove godine? Bilo bi lijepo kad bi se to diglo na malo veci organizacijski nivo, pa da se dovedu jake ekipe u Skenderiju. Uz malo bolju promociju i da se napuni dvorana. Poslije rata je i Dinamo dolazio, i igrale sve vece ekipe.
Dinamo je dolazio na Božićni turnir, na Hasetov nije.
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 19 dec 2014, 14:17

Western je napisao/la:Neko je dobro rekao. Da Sarajevo ne igra na Kosevu onaj stadion bi se za 2 godine raspao. Onaj stadion odgovorni ne odrzavaju. Sarajevu je dato za male pare pod uslovom da ga klub odrzava odgovorni ne zele platiti radnike da odrzavaju isti. Jos jedna stvar OK i opstina su krivi sto se taj stadion nije usminkao.

Ono sad renovirati je bacanje para. Zajebite vi te price ima amidza. Ima ali nije on veslo sisao. Nije on fanatik kao navijaci u BiH da sanja kako ce od Sarajeva napraviti evropski klub. To ostaje raji da sanja. On je biznismen. On drugacije gleda na svaki potrosen dinar sto bi se reklo. Nije on Dini i Adbulahu na stand by pa kad oni nazovu on salje pare. Da je tako Miske i Stevanovic bi vec paradirali carsijom. Ako je tako i ako je on spreman da potrosi 15tak miliona necega u stadion onda samo novi stadion dolazi u obzir.

Kosevo je lavor. Ne zato sto je Olimpijski nego sto je komunisticki. Bio sam ja u Rimu na olimpijskom stadionu pa sa zapada sve vidis. Na kosevu one tribine ko je planirao i crtao treba mu ime zaboraviti. Najnepregledniji stadion. Gdje god da sjednes nista ne vidis. I lud je onaj ko milione u njega ulozi. Onaj kanal, pa staza, pa udaljenost tribina bez zajebancije dvogled treba.

E gdje sad u ovome gradu napraviti stadion to samo Bog dragi zna. Jedina ideja ako vec Tan ima zelju je da se srusi Kosevo i napravi novi stadion. Ja znam da je on gradski, olimpijski i svasta nesto ali ja bih ga sad poklonio klubu Sarajevo ako ce ga srusiti i napraviti stadion kakv glavni grad zasluzuju. Nista protiv Zenice nemam imam familije tamo i drag mi je grad ali BP i Zenica meni nisu reprezentativni grad iako su se pokazali bolje nego Sa kada je to u pitanju. Ova drzava i njen glavni grad trebaju taj moderni stadion. Zeljo ga nece dobii dok je SDA a i Fahro se vrtio i raspitivao za onu lokaciju a ako je Tan spreman na tu avanturu odma pokloniti Kosevo ali cisto sumnjam iako ova djeca ovdje mlataraju i pisu ima se moze se a...
Tema o stadionu je zavrsena izgleda, covjek objasnio sve.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 19 dec 2014, 14:28

simon je napisao/la:Stevanovic bi za nas bio veliko pojacanje ali izabrao je drugi put i neka mu je sa srecom. Ali sa druge strane mi u ofanzivi smo odlicno pokriveni tako da nam to i nije bio prioritet. Siguran sam da ce nasi dovesti kvalitetna pojacanja a nama je trenutno prioritet odbrana, tacnije golman i stoper.
To je to :thumbup:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

januar071
Kontakt:

Post Postao/la januar071 » 19 dec 2014, 14:48

Ma za ovu ligu Sarajevo ima prejaku ekipu.Treba dobar stoper za titulu.Za Evropu treba exstra 10 , te bocni igraci koji su spori.Mislim uz par pojacanja u defanzivi Sarajevo i u Evropi moze dosta.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 dec 2014, 15:21

http://m.klix.ba/sport/nogomet/ide-ocev ... /141219082" onclick="window.open(this.href);return false;
Svi zadovoljni.
Malom iskrene želje da uspije.

januar071
Kontakt:

Post Postao/la januar071 » 19 dec 2014, 15:45

hilmo je napisao/la:http://m.klix.ba/sport/nogomet/ide-ocev ... /141219082
Svi zadovoljni.
Malom iskrene želje da uspije.

Čudi me da nije iz Zeljine škole. :idea: Toliko slušamo o njihovim talentima,mladim igracima,a decko ode direktno iz FK.Sarajeva u Liverpool.Znam da nisu djeca Sarajeva(osim Radovca),ali i sledece tri najbolja mlada igraca BIH, ce ubrzo iz Sarajeva u jace lige (Radovac,Cimirot,Duljević).
Po nekim pricama,Liverpool ce finu lovu iskesirati Sarajevu.Pored navedenih mladica,sad posebnu paznju treba posvetiti-Andjusicu,Mihojeviću i dr.U ovoj ligi sa manjim ekipama na Kosevu odmah u vatru ubaciti Hrustemovića,koji uz ove mladice, sigurno buducnost kluba.Kakav Kelava,kakvi bakraci,odmah iz Slobode dovesti mladog golmana Pirica(koji bi na poziv pjeske dosao u Sarajevo),na kojeg ce klub u buducnosti dobro zaraditi.Sa Piricem u sastavu,te malim Radovcem,Cimirotom i Hrustemovicem,Duljevicem,Andjusicem,Mihojevićem, Sarajevo ce imati najmlađu ekipu u drzavi,a za par godina dok steknu potrebnu rutinu ,iskustvo, daleko dogurati u Evropi.
Jako dobar potez Uprave Sarajeva je otvaranje akademije, i trazenje i kupovina. telentovanih mladih igraca,širom BiH. :clap:
Zadnja izmjena: januar071, dana/u 19 dec 2014, 15:57, ukupno mijenjano 4 puta.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 dec 2014, 15:54

Svaka cas Varesanovicu Dal....Dalicemo mi hajrovat ista love od Dala ili ce to bit ona sirotinjska Samo za treniranje...Ako nece pljunut bar milion kermica nismoga trebali prodavat...

Sto se tice Stevanovic steta sto nije doso al nek mu je sretno...u ovu nasu sogavu Ligu dolaze Samo tipovi ko Mario balateli plus nogometni neznalci ( koji pored ne znanja posjeduju ne zdrav zivot pusenje pijancenje drogiranje igraci koji pojedu kilu bureka pola sata pred utakmicu )sve dok ima ovakvi I u nasem klubu bi cemo nezanimljivi polovnjacima Stevanovic GUZA I tako Tim.. Plus sto imamo doktore koji neznaju zasto andol se koristi, 80% terena ima posaden kromir na istim,,NORMALNO JE DA SE NIKOM NE IGRA U TOJ LIGI...a nsbih radi ovoga I radio dosta stvari sloboda borac dva puta I radi licence jednom **** mater lopovsku.., :guz:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, napoleon72, riki46 i 41 gost.